FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

zipoo

#76376 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

luckylaka wrote:Ma banuj ga, napravi od njega primjer
Sto da ga banuje ako nije banovao onoga sto je sve protivnike Osima nazivao debilima.[/quote]

Za istinu se ne banuje[/quote]

:D
:-D
onda bi ti za laz o pojacanju trebao biti trajno banovan[/quote]

Pojacanje ce doci, nista nisam slagao
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#76378 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

E sad su najebale i legende kluba......
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#76379 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

hrasno38 wrote:
Pa njima Misimovic ne može odbiti od plate, ljudi su penzioneri :D
hrasno38

#76380 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

mali_milojica wrote:
hrasno38 wrote:
Pa njima Misimovic ne može odbiti od plate, ljudi su penzioneri :D
kao i da nemaju razloga da lazu jer su kako kazes penzioneri!
DonieBrasco

#76381 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

https://fkzeljeznicar.ba/konacan-status ... ine/34918/

Ovo je prvi, osnovni i jedini razlog pritisaka mnogih na ovu upravu. Ali badava im, ovo se procesuje u poreznoj ali i na sudu, tako da ova uprava otisla ili ne ovo ce izaci na vidilo. :izet:
manijak1

#76382 Re: FK Željezničar

Post by manijak1 »

:oops: rezultati na terenu su sjajni , tako da nema potrebe za zabrinutošću.
FreakyStyley

#76383 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Ne znam, moze bit da pritisak ima nesto i sa 5 poraza za redom, ali to sam samo ja. Previse me fudbal interesuje.
vryzas

#76384 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

manijak1 wrote::oops: rezultati na terenu su sjajni , tako da nema potrebe za zabrinutošću.
:mrgreen:
wewa

#76385 Re: FK Željezničar

Post by wewa »

FreakyStyley wrote:Ne znam, moze bit da pritisak ima nesto i sa 5 poraza za redom, ali to sam samo ja. Previse me fudbal interesuje.
+1
hrasno38

#76386 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

manijak1 wrote::oops: rezultati na terenu su sjajni , tako da nema potrebe za zabrinutošću.
zato eto Amara i novih 5-6 titula da se opet 10-tak godina mozemo zajebavati :D
manijak1

#76387 Re: FK Željezničar

Post by manijak1 »

Ako ima neko bolji , neka dođe , ja nemam ništa protiv .
hrasno38

#76388 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

manijak1 wrote:Ako ima neko bolji , neka dođe , ja nemam ništa protiv .
Za sada nema i ja sam rekao da sam 100% za dolazak Amara ali i za ostanak Misimovica
ultima_palabra

#76389 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

DonieBrasco wrote:https://fkzeljeznicar.ba/konacan-status ... ine/34918/

Ovo je prvi, osnovni i jedini razlog pritisaka mnogih na ovu upravu. Ali badava im, ovo se procesuje u poreznoj ali i na sudu, tako da ova uprava otisla ili ne ovo ce izaci na vidilo. :izet:
Super, neka onda odu.
FreakyStyley

#76390 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Meni je od svega najnejasnije sto se potencira da neko kao opstruira ove da izbjegne neki sudski proces, robiju i to. Pa shvatate li vi gdje mi zivimo? Kad je ovdje neko odgovarao za tako nesto? Pa prvi covjek NSBiH pronevjerio 1.7 miliona i eno ga, sta mu fali. :lol: To da neko ove rusi jer se boji da ce ovo jednog dana biti pravna drzava i da ce odgovarati za svoja krivicna djela su price za malu djecu. Ja bih, naravno, volio da odgovara svako ko je 1 KM otudjio od Zelje ili bilo koga, ali se to nikad nece desiti. Toga su svjesni i ovi sto su krali, i ovi sto su u upravi. Nismo djeca.
avetinja

#76391 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Meni je ipak nejasnije kada neko kaže da imamo sve osim rezultata i da trebamo čekati da krene na bolje. :lol:

To ti je isto kao da kažeš da hotel ima sve osim soba za smještaj gostiju. :lol: :-)
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#76392 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Bili na sastanku u PU 29.11 a oni tek 15 dana poslije obavještavaju navijace. Pred skupštinu, nakon razgovora sa Amarom 2x. Transparentno nema sta :D
U ban od 7 dana da od ovog novog duga nema nista :zzzz:
itekako

#76393 Re: FK Željezničar

Post by itekako »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
itekako wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Amar treba da predje preko nepovjerenja da mu se duguje masan iznos, preko lajanja botova debila preko foruma, hinjskog spominjanja uklapanja i neuklapanja u model rada kluba i haman optuzbe da se radilo nelegalno. Da ne spominjem da mu se, ozbiljno, nije ponudila neka funkcija u klubu. Preko svega navedenog Amar treba da predje nebil radio sa Megamixom.

Preko cega Milimetar treba da predje nebil' im se priblizili stavovi ?
hajde napisi nesto svojim rijecima, mani se prepisivanja sa drugih foruma.
ako te zanima odgovor, procitaj ga tamo odakle si prepisao pitanje.
Malo duze pisem ovdje od tebe, ima cca tri godine kako sam vidio gdje ovo ide. Cim su se pojavile procedure bilo je jasno sta se desava, al jebiga, nekome je bitnija uprava odnosno Milimetar od Zeljeznicara, rezulate gledamo.

Zbog likova ko sto ste ti, elegant i ostalih lobotomaca manje pisem u zadnje vrijeme, jebiga, los mi stomak, sta da radim.

Imas 56 postova na temi od kojih su 3/4 odbrana i(li) velicanje Milimetra.

Me-me Megamix

Bljak
ne cudi mene da cvrcak mrava ne voli.

nije vazno koliko postova imas, vec ono sto pises.
s obzirom da pises protiv covjeka koji nam je svojim "procedurama" renovirao jednu i napravio drugu tribinu, napravio teren, izgradio dodatnih 2000m2 poslovnih prostora, pojacao rasvjetu, postavio video nadzor i cuvare nase imovine, reklame i semafor, zaposlio 50 ljudi, koji vraca Zeljine dugove parama sponzora koje dovodi...onda sam kao navijac Zeljeznicara sa stazem od 30 i kusur godina obavezan da ti odgovorim.
pises gluposti. lupetas. u tebi nema Zelje koliko je kod mene crnog ispod nokta.

pun je meni qurac takvih zastitnika i cuvara Zelje i njegove tradicije.
mudraca bez referenci. gazdi bez posla. strucnjaka na birou. trgovackih putnika koji prodaju magicne poveze doktorava Levajna. seoskih varalica.
cvrčak_na_hedonizmu

#76394 Re: FK Željezničar

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

itekako wrote:

s obzirom da pises protiv covjeka koji nam je svojim "procedurama" renovirao jednu i napravio drugu tribinu, napravio teren, izgradio dodatnih 2000m2 poslovnih prostora, pojacao rasvjetu, postavio video nadzor i cuvare nase imovine, reklame i semafor, zaposlio 50 ljudi, koji vraca Zeljine dugove parama sponzora koje dovodi...onda sam kao navijac Zeljeznicara sa stazem od 30 i kusur godina obavezan da ti odgovorim.
pises gluposti. lupetas. u tebi nema Zelje koliko je kod mene crnog ispod nokta.

mudraca bez referenci. gazdi bez posla. strucnjaka na birou. trgovackih putnika koji prodaju magicne poveze doktorava Levajna. seoskih varalica.
Tako je, nema u meni Zelje iako sam treca generacija Zeljovaca, cistokrvnih, bez izroda.

Nema u meni Zelje iako sam duze na ovom forumu od tebe. Iako ja pisem o Zeljeznicaru, a ti o Megamixu i Misimovicu. Iako sam prognozirao sta ce se desiti prije dvije i kusur godine.

Nema u meni Zelje jer mi smeta da "navijaci" Zelje prozivaju svoj klub da je radio neregularno.

Nema u meni Zelje, jer mi smeta pet vezanih poraza u nizu, jer mu smeta sto nas sela i granicni prelazi dobijaju, sto nam se Zrinjski i sada pitari kenjaju po sred usta.

Nema u meni Zelje jer mi smeta sto nas vode ublehe tipa Kostica i Krcmarevica.

Nema u meni Zelje jer mi smeta sto nas kojekavi seljaci menadzeri prozivaju, jer mi smeta sto nas krampe od bivsih igraca prozivaju.

Nema u meni Zelje jer mi smeta sto imamo sudjenje na Grbavici ko da smo Travnik.

Nema u meni Zelje sto mi smeta milja na stadionu i sto Manijaci jebu mater upravi, dio navijaca zvizdi Manijacima, a dusmani nam se smiju.

Nema u meni Zelje sto mi smeta jer niko, al doslovno niko, ne valja osim Senada Misimovica i njegovih poltrona ko sto si ti, elegant i ostatak ekipe.

Nema u meni Zelje, jer ja pricam i fudbalu, a ti o svemu osim o fudbalu.

Tribine su mjerilo. Rezultat je mjerilo. Titule su mjerilo. Ekipa je mjerilo. Atmosfera u klubu je mjerilo.

To sto ja ne pisem sve sto znam znaci da mislim o klubu i pokusavam da ga zastitim koliko mogu, iako se ne slazem sa sizofrenijom covjeka koji ga, na zalost neuspjesno, vodi.

Sto se tice zivota i uspjeha mogu ti reci sami jedno, da Senad vodi Megamix kao Zeljeznicar propao bi davno.

Natezati cija je karina duza sa likovima preko foruma je malo retardirano, a nisi svjestan koliko fulas.

A i da ne fulas, Zeljeznicar je fudbalski i radnicki klub i ne postoji od 2015 godine, tako da komentar i misljenje navijaca radnika ili direktora nema nikakvu razliku u tezini, a mjera tezine je milka na stadinu i navijaci koji tjeraju upravu.
nosara

#76395 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

itekako wrote:

:lol:

A fudbal, kurcina!
zipoo

#76396 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

itekako wrote:

Heil Miske!

Samo da upotpunim post
vryzas

#76397 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

:mrgreen:
nosara

#76398 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

S obzirom da je pauza, vrijeme kad se svode racuni, planiraju odlasci-dolasci, da nabacimo koju, koga biste voljeli vidjeti u nasem GP Zeljeznicaru?

Neke dobre tesare, varioce, armirace, a bogami i kraniste. Kad krene druga polusezona da budemo spremni, na svakoj poziciji da imamo adekvatnu zamjenu... Trebace nam i poslovodja, neki provjereni strucnjak iz regiona koji rastura power point i FIFA 2018 (otkud ovo, sta ce ovo, mislio sam na lego kockice).
coco1

#76399 Re: FK Željezničar

Post by coco1 »

nosara wrote:S obzirom da je pauza, vrijeme kad se svode racuni, planiraju odlasci-dolasci, da nabacimo koju, koga biste voljeli vidjeti u nasem GP Zeljeznicaru?

Neke dobre tesare, varioce, armirace, a bogami i kraniste. Kad krene druga polusezona da budemo spremni, na svakoj poziciji da imamo adekvatnu zamjenu... Trebace nam i poslovodja, neki provjereni strucnjak iz regiona koji rastura power point i FIFA 2018 (otkud ovo, sta ce ovo, mislio sam na lego kockice).
brajkovica. ima covjek veze i stele za ubrzavanje dozvola za gradnju, prenamjenu zemljista, izvodjace i podizvodjace, dobavljace gradjevinskog materijala...

sportski rezultat nam nije bitan
itekako

#76400 Re: FK Željezničar

Post by itekako »

ima li jos koji da iskoci i da me ubjedjuje kako je sve sto sam spomenuo totalno urusavanje i srozavanje kluba na istorijski najnize grane!?!?

boze sacuvaj
Post Reply