Alfa_i_Omega wrote:Meni je posebno fascinantan nacin na koji je jednim potezom uklonio svaku mogucu opoziciju. Jednostavno, pustila se prica klub bio pred stecajem, skoro se ugasili. Izbace podatke o dugovanjima uz malo teatralnosti o educiranom poreznom obvezniku i prijavljivanju babe za svaku Km i 'voila', izbriso ih lik.
Briljantno.
Evo neka bilo ko pokusa npr Doniu@ objasniti kada je potpisan reprogram, koliko je dugova vraceno samo 13-te npr, koliko je na kraju krajeva akumuliranog novca Misimovic naslijedio. Nemoguca misija, vjeruj. Samo Miske i Bog iznad.

Belaj je bio, i to opasan koliko znam, hvatali se ljudi za glavu, al je finta sto su nas "spasili" Gredic i Odovic ( Ferencvaros, Standard ). Kako dodje kes tako se educirani porezni obveznik punim ugura u pricu i lagano se poce furati na, jako neuspjesnog, Florentina Pereza , a Gredic ( po sopstvenim rijecima ) kao zahvalnicu uopste nije dobio poziv za Skupstinu koja je odrzana krajem te godine.
Men' se cini da se Milimetru osladilo da nas jase, trosi tudje pare il mjerka tudju zemlju, sta li je vec u pitanju. Debakl rezultata, bez tima i igre, (etno) sela nas uredno tuku na Grbavici, milja na stadionu, Jug im jebo mater, sumnjiva suspenzija nakon utakmice protiv Siminog Hana, niko iz kluba se ne oglasava, prave se mrtvi, a jedino sto izlazi je ona nebuloza oko posjeta i rezultata sa lobotomije.
Pitari su mala maca kakva je ono spin brigada, bas me zanima ko stoji iza toga, jel mu kakva familija il je neko tipa kolege Hadzica. Tu je to negdje.
A Milimetar bacio anker, ne ide mu se, sta li vec.