FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Alfa_i_Omega

#75576 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

DonieBrasco wrote:Rekao je samo da se ambicije nisu poklopile u pogledu kluba i saradnje ima snimak presa, inace oni su prijatelji odranije, mimo kluba i posla se viđaju i razgovaraju sto je rekao sam Misimovic, tako da je zaista glupo pisati, pricati, lagati da su u sukobu i neko nekome nesto brani, ne dozvoljava i slicno.

A to da ova uprava radi posteno znaju svi, da pretendiraju da sve ide po zakonu i trnasparentno. "Amar da se uklopi u posten rad" je glupo komentrarisati jer ce sada doci pitari i pricati kako je sve u svoje vrijeme namjestio a sada kao mora posteno da radi. Da dođe Murinjo i ne znam ti ko, da mi sa foruma preuzmemo klub mora da se radi posteno i transparentno.

Nemojte ici iz krajnosti u krajnost.
Ti siris price kontra Amara. Izmisljas, lazes, petljas.
DonieBrasco wrote:
Amar nece doci u klub zajedno sa tim nekim ljudima to budite sigurni !
Jebes nas kao klub ako nam je AO sve i jedini garant uspjeha, ugasimo klub kada ga vise ne bude ili odmah danas obzirom da nece doci. Dosadni ste vise sa njime, takav strucnjak a godinama bez angazmana. :-)
Upamtite nece se vise nikada desiti da dođe Amar u klub i bude od cistacice do trenera, uprave. Ljepo mu je vise puta nuđeno da se pridruzi ovom timu ljudi odbio je. Kraj price sto bi on sam rekao.

Dan danas se placaju dugovi sve i jedne titule iz vremena Amara i prijasnjih uprava - priznali to vi ili ne. Covjek ima u CV-u Zelju, Japan nekad u proslom zivotu, ovo iz Katara za zaborav i godine neangazovanosti i onda paljba bila kada nije izabran za selektora.
Također, zar je moguce da je Amar takav strucnjak a nema angazman negdje vani vec godinama nakon Zelje i tog kluba iz Katara ili odakle vec ? Pun đavo klubova po europi i to kako bogatih da nisu prepoznali taj silni talenat i znanje. Kod nas ne valja nista sve se raspada, dolazi Amar sve super, svi zlatni.
FreakyStyley

#75577 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Charuga wrote:
FreakyStyley wrote:
ultima_palabra wrote:Zar nisu rekli da je došao na posudbu? Ne znaju ni oni više šta su kome slagali.
I mene to buni. Mislim, pise sporazumno raskinut ugovor, ali pise i da je na posudbi. I po TM je na posudbi (do 2020). Sta smo mi tacno potpisali, sta smo raskinuli, ko ga je doveo i zasto, i koliko nas je kostao? :run:
Nevezano za to ko je koga zajebao, zašto je doveden, koliko je plaćen, koliko smo izgubili, koliko pogriješili i ostalo.

Za posudbu je potreban ugovor, nećeš ga dovesti na posudbu "onako". Eto ti si sad posuđen igrač, ali ćeš se voditi kao da igraš za MDK. Ugovor o posudbi sa odredbama za platu i sve ostalo. A kad imaš ugovor o posudbi, onda ti treba i raskid ugovora o posudbi. Ne znam šta je tu problem?
Sve je to ok i shvatam, ali mene jebe ovaj drugi dio tj.sta smo mi potpisali, a sta raskinuli? Meni nije jasno. Ok ugovor o posudbi u koji je ukljucen valjda i malo Hiros bio, koliko se sjecam. Sad je Arezina opet u Mladosti, kao i Hiros jel. Sto moram preko klixa saznati ovo i sto zvanicna suti? Sto je Arezini zabranjeno da daje izjave? Debila nije trebalo ni dovoditi, da se razumijemo. To od pocetka govorim, ali ko ga je doveo i ko ce odgovarati za to?

Mislim, znam da ce odgovarati Oda za sve i popusit otkaz za dva kola. Samo ‘nako mlatim u prazno. :lol:
nosara

#75578 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

Alfa_i_Omega wrote:
DonieBrasco wrote:Rekao je samo da se ambicije nisu poklopile u pogledu kluba i saradnje ima snimak presa, inace oni su prijatelji odranije, mimo kluba i posla se viđaju i razgovaraju sto je rekao sam Misimovic, tako da je zaista glupo pisati, pricati, lagati da su u sukobu i neko nekome nesto brani, ne dozvoljava i slicno.

A to da ova uprava radi posteno znaju svi, da pretendiraju da sve ide po zakonu i trnasparentno. "Amar da se uklopi u posten rad" je glupo komentrarisati jer ce sada doci pitari i pricati kako je sve u svoje vrijeme namjestio a sada kao mora posteno da radi. Da dođe Murinjo i ne znam ti ko, da mi sa foruma preuzmemo klub mora da se radi posteno i transparentno.

Nemojte ici iz krajnosti u krajnost.
Ti siris price kontra Amara. Izmisljas, lazes, petljas.
DonieBrasco wrote:
Amar nece doci u klub zajedno sa tim nekim ljudima to budite sigurni !
Jebes nas kao klub ako nam je AO sve i jedini garant uspjeha, ugasimo klub kada ga vise ne bude ili odmah danas obzirom da nece doci. Dosadni ste vise sa njime, takav strucnjak a godinama bez angazmana. :-)
Upamtite nece se vise nikada desiti da dođe Amar u klub i bude od cistacice do trenera, uprave. Ljepo mu je vise puta nuđeno da se pridruzi ovom timu ljudi odbio je. Kraj price sto bi on sam rekao.

Dan danas se placaju dugovi sve i jedne titule iz vremena Amara i prijasnjih uprava - priznali to vi ili ne. Covjek ima u CV-u Zelju, Japan nekad u proslom zivotu, ovo iz Katara za zaborav i godine neangazovanosti i onda paljba bila kada nije izabran za selektora.
Također, zar je moguce da je Amar takav strucnjak a nema angazman negdje vani vec godinama nakon Zelje i tog kluba iz Katara ili odakle vec ? Pun đavo klubova po europi i to kako bogatih da nisu prepoznali taj silni talenat i znanje. Kod nas ne valja nista sve se raspada, dolazi Amar sve super, svi zlatni.
Lobotomac okupan vlastitim govnima...

Prva stvar kad se Sin vrati ukidanje teme FKZ foruma sport1. To je karcinom FK Zeljeznicara s metastazama na sve organe!

AJMO KRUPA, GAZI GP ZELJEZNICAR!!!!!!
Alfa_i_Omega

#75579 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

nosara wrote:

Fuj!
FreakyStyley

#75580 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Cuj Krupa gazi GP...haveru s takvim si razmisljanjem gori od bilo kojeg “lobotomca.” I kad smo kod toga jedno 70% raje tamo je normala, samo im supljirau i obamnjuju ih, usmjeravaju botovi i placenici.
manijak1

#75581 Re: FK Željezničar

Post by manijak1 »

:oops: Zgazićemo i Krupu i vratiti im sve sa kamatama .
Nakon toga , istucaćemo Lišticu , biće budala i ispred stadiona :D .
Ostali imaju pravo da drugačije razmišljaju ali nemaju pravo reći ovdje da vole kad neko gazi Željezničar.To možeš iznosit kod pitara, kontam i oni bi te onako , pogledali ispod oka.
vryzas

#75582 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

:thumbup:
vryzas

#75583 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Charuga wrote:Aha, znači vas dvojica ste u onoj famoznoj viber grupi koja ruši upravu. Upozorenje pred ban obojici, nećete se preko leđa ovog foruma dogovarati ...
:mrgreen:
cvrčak_na_hedonizmu

#75584 Re: FK Željezničar

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Alfa_i_Omega wrote:Meni je posebno fascinantan nacin na koji je jednim potezom uklonio svaku mogucu opoziciju. Jednostavno, pustila se prica klub bio pred stecajem, skoro se ugasili. Izbace podatke o dugovanjima uz malo teatralnosti o educiranom poreznom obvezniku i prijavljivanju babe za svaku Km i 'voila', izbriso ih lik.

Briljantno.

Evo neka bilo ko pokusa npr Doniu@ objasniti kada je potpisan reprogram, koliko je dugova vraceno samo 13-te npr, koliko je na kraju krajeva akumuliranog novca Misimovic naslijedio. Nemoguca misija, vjeruj. Samo Miske i Bog iznad. :mrgreen:
Belaj je bio, i to opasan koliko znam, hvatali se ljudi za glavu, al je finta sto su nas "spasili" Gredic i Odovic ( Ferencvaros, Standard ). Kako dodje kes tako se educirani porezni obveznik punim ugura u pricu i lagano se poce furati na, jako neuspjesnog, Florentina Pereza , a Gredic ( po sopstvenim rijecima ) kao zahvalnicu uopste nije dobio poziv za Skupstinu koja je odrzana krajem te godine.

Men' se cini da se Milimetru osladilo da nas jase, trosi tudje pare il mjerka tudju zemlju, sta li je vec u pitanju. Debakl rezultata, bez tima i igre, (etno) sela nas uredno tuku na Grbavici, milja na stadionu, Jug im jebo mater, sumnjiva suspenzija nakon utakmice protiv Siminog Hana, niko iz kluba se ne oglasava, prave se mrtvi, a jedino sto izlazi je ona nebuloza oko posjeta i rezultata sa lobotomije.

Pitari su mala maca kakva je ono spin brigada, bas me zanima ko stoji iza toga, jel mu kakva familija il je neko tipa kolege Hadzica. Tu je to negdje.

A Milimetar bacio anker, ne ide mu se, sta li vec.
itekako

#75585 Re: FK Željezničar

Post by itekako »

nosara wrote: Lobotomac okupan vlastitim govnima...

Prva stvar kad se Sin vrati ukidanje teme FKZ foruma sport1. To je karcinom FK Zeljeznicara s metastazama na sve organe!

sve navijace Krupe nabijem u dupe!!!

ps.

sa naglaskom na bugojance
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#75586 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:niko iz kluba se ne oglasava, prave se mrtvi
Image
:D
FreakyStyley

#75587 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Molim da se ne postavljaju slike navijaca EDIT: nemoj! na ovu temu. Hvala.
cvrčak_na_hedonizmu

#75588 Re: FK Željezničar

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

mali_milojica wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:niko iz kluba se ne oglasava, prave se mrtvi
Image
FreakyStyley

#75589 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

A stvarno, mogli su se barem udostojiti da objave da je raskinut ugovor s Arezinom, da su nam neki igraci povrijednjeni pred Krupu...ne mogu da vjerujem koliko sute.
Alfa_i_Omega

#75590 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

FreakyStyley wrote:A stvarno, mogli su se barem udostojiti da objave da je raskinut ugovor s Arezinom, da su nam neki igraci povrijednjeni pred Krupu...ne mogu da vjerujem koliko sute.
Jedva cekam da dobijemo Krupu pa da citam kako konacno gledamo pravog Zelju. Jos poslije prelaznog, rapsodija.

:mrgreen:
FreakyStyley

#75591 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Daj Boze, ali ne vidim kako ih mozemo dobiti.
DonieBrasco

#75592 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

Alfa_i_Omega wrote:
DonieBrasco wrote:Upamtite nece se vise nikada desiti da dođe Amar u klub i bude od cistacice do trenera, uprave. Ljepo mu je vise puta nuđeno da se pridruzi ovom timu ljudi odbio je. Kraj price sto bi on sam rekao.

Nece Amar vise biti u klub sve i svako !

Dugovi tadasnjih titula, i rada tadasnjih uprava se dan danas optlacuju !
Last edited by DonieBrasco on 22/11/2018 15:07, edited 1 time in total.
FreakyStyley

#75593 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Znas li ti da je Amar odgovoran za poplave 2014? Lakse s uzvicnicima, ko da te hrasno pravio.
Charuga
Globalni moderator

#75594 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

FreakyStyley wrote:A stvarno, mogli su se barem udostojiti da objave da je raskinut ugovor s Arezinom, da su nam neki igraci povrijednjeni pred Krupu...ne mogu da vjerujem koliko sute.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-se- ... uci/34758/

Dali su neke informacije, ali samo nešto ukratko. Zašto, kako, ne znam, ali i mene interesuje.
FreakyStyley

#75595 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Eto, prije 1 minutu objavljeno. Brz si Charuga. :D
Charuga
Globalni moderator

#75596 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Sve je to super, ali ja u saopštenju ne mogu "pročitati" hoće li Siniša i Pavić igrati ili ne. Hoćemo li bez prva dva beka na gostovanje?
FreakyStyley

#75597 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Vjerovatno nece. Sehic/Sehic bekovi.
DonieBrasco

#75598 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

Preskocili su ovaj trening sto ne znaci da ce i naredni, mozda su neke blaze povrede.
FreakyStyley

#75599 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Preskocili i "prijateljsku" s juniorima. Uigravani Sehici.
Charuga
Globalni moderator

#75600 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

DonieBrasco wrote:Preskocili su ovaj trening sto ne znaci da ce i naredni, mozda su neke blaze povrede.
Zar se to nije moglo napisati na zvaničnoj? Preskočili su, ali će igrati, ili neće igrati.

Ako ne budu igrali, kec ko munara ... :(
Post Reply