agnostic_front wrote:kako je to poredjenje degutantno i bezobrazno?nemoguce vruce wrote:havajac...Liska wrote:Ne znam, možda možemo upoređivati a možda i ne možemo. Nemamo dokaza ni za jedno ni za drugo sem snage nečijih uvjerenja. Mene tvoja priča vraća na srpsku priču iz tih godina i na vatikansko-islamsko-američku zavjeru protiv jadnih Srba i njihove nejači. Previše mi ovo sliči da bih mogao tek tako povjerovati. Jer kad bi se gledalo sa stanovišta nečijeg interesa, onda bi i Markale i Kapija bile ono što Radovan Karadžić tvrdi da jesu.
znam da nas ne volis, i ok je to, nisi ni ti meni simpa...
ali ovo tvoje poredjenje je vise nego degutantno i bezobrazno, ili su mozda zenge u Vukovaru, Ovcari sami pobili one jadne civile hrvate, pa to cetnicima poturili...
ohani malo...
Jel sirijski vojnici siluju zene, ubijaju starce i djecu? Dok Zapad gleda. Nama nije problem da seremo po vazdan kako Zapad nije nista uradio da sprijeci genocid u Bosni, ali je problem kada Zapad hoce da sprijeci genocid u Siriji, jer je to eto, ne znam kako se ovdje nazvalo. Sirenje NATO pakta valjda.
Zar nije u Omarskoj kamera snimala iznutra onaj logor, a oni mrsavi ljudi su bili vani, ili kako vec ide u onom pravom otkrovenju sta se desilu u bivsoj jugi, filmu "Tezina lanaca", ili nekako tako.
Nemoj prijatelju, tebe će optužiti kako negiraš osnivanje logora u Omarskoj. Vidiš da čovjek uopće ne čita, samo zaključuje na osnovu nečega što ni on ne zna objasniti.