Biti single....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Zovem se Zelena

#751 Re: Solo kao stil življenja?

Post by Zovem se Zelena »

Krompirpitac wrote:
Zovem se Zelena wrote:Bjež' ba pitac, ja kontala po tvom uvodnom postu da imaš najmanje 4 banke :-) :-D a ti tek 27. Još studiraš, radiš... Vidiš da ti je život koliko toliko ispunjen. E sad, fino bi bilo kada bi se tu našla i neka djevojčica, ali polako, doći će i to.

Nego, de ti nama reci, kako prilaziš djevojkama, šta se priča, bla, bla... Možda je problem u komunikaciji :roll:
Problem bi mogao biti i ako izlaziš sa muškom rajom, ono "čoporativno". Nađeš si jednog najboljeg havera i s njim u lov ;-)
Većinom ja priđem,raja mi je gora od mene,i onda me razapnu.Nism ni nešto bučan,više sam tip da pazim da izgovaram neke smislene rečenice.Možda je i problem što izgledam mlađe od svojih realnih godina.Eh da dešavalo se da i meni djevojka priđe,ali u tom periodu sam bio jednostavno paralisam po tom pitanju.Većinom se desi da traže opasnije tipove.
Fino je to, želiš da ostaviš dobar dojam, na samom startu, ali... To nije ono što djevojke obara s nogu! Jako ti je bitna prva rečenica, u 10 sekundi djevojka te izanalizira i skonta da li želi čuti i tvoju drugu rečenicu! :-D okrutno, ne?
Ne moraš nužno biti i opasan. Ne traži svaka cura opasnog tipa, ali definitivno moraš biti duhovit, opušten, otvoren... Dakle, svoju smislenu rečenicu obogati nekom šalom i voila! Trebalo bi uspjeti ;-)

Izgled nema neke velike uloge u svemu tome. Da, i mi djevojke volimo kada nam priđe mlađi :-D
E da, sam si rekao da nisi od onih bučnih tipova koji zabavljaju cijelu kafanu, definitivno izbjegavaj ona fency, ultra in, šmekerska mjesta... Probaj i neku dnevnu varijantu "napada" :mrgreen:
kusur

#752 Re: Solo kao stil življenja?

Post by kusur »

Zovem se Zelena wrote:
Krompirpitac wrote:
Zovem se Zelena wrote:Bjež' ba pitac, ja kontala po tvom uvodnom postu da imaš najmanje 4 banke :-) :-D a ti tek 27. Još studiraš, radiš... Vidiš da ti je život koliko toliko ispunjen. E sad, fino bi bilo kada bi se tu našla i neka djevojčica, ali polako, doći će i to.

Nego, de ti nama reci, kako prilaziš djevojkama, šta se priča, bla, bla... Možda je problem u komunikaciji :roll:
Problem bi mogao biti i ako izlaziš sa muškom rajom, ono "čoporativno". Nađeš si jednog najboljeg havera i s njim u lov ;-)
Većinom ja priđem,raja mi je gora od mene,i onda me razapnu.Nism ni nešto bučan,više sam tip da pazim da izgovaram neke smislene rečenice.Možda je i problem što izgledam mlađe od svojih realnih godina.Eh da dešavalo se da i meni djevojka priđe,ali u tom periodu sam bio jednostavno paralisam po tom pitanju.Većinom se desi da traže opasnije tipove.
Fino je to, želiš da ostaviš dobar dojam, na samom startu, ali... To nije ono što djevojke obara s nogu! Jako ti je bitna prva rečenica, u 10 sekundi djevojka te izanalizira i skonta da li želi čuti i tvoju drugu rečenicu! :-D okrutno, ne?
Ne moraš nužno biti i opasan. Ne traži svaka cura opasnog tipa, ali definitivno moraš biti duhovit, opušten, otvoren... Dakle, svoju smislenu rečenicu obogati nekom šalom i voila! Trebalo bi uspjeti ;-)

Izgled nema neke velike uloge u svemu tome. Da, i mi djevojke volimo kada nam priđe mlađi :-D
E da, sam si rekao da nisi od onih bučnih tipova koji zabavljaju cijelu kafanu, definitivno izbjegavaj ona fency, ultra in, šmekerska mjesta... Probaj i neku dnevnu varijantu "napada" :mrgreen:
istina

ibretio sam se kad mi je jedna starija dala svoj broj :D
PalaSa Marsa

#753 Re: Solo kao stil življenja?

Post by PalaSa Marsa »

Mora da si produhovljeno privlacan cim ti je dala. :D
Tensai

#754 Re: Solo kao stil življenja?

Post by Tensai »

Krompirpitac wrote:Pozdrav,
rođen sam u Sarajevu,samo jednom imao djevojku iz drugog grada,poslije nikad ništa...Dugo godina sam solo,ljudi me sa čuđenjem pitaju-
a jarane gdje je tebi neka hanuma?ne znam im odgovoriti na njihove :? face.Sebe bi opisao kao momka prijatnog izgleda,radim,studiram,intelektualno nastrojenog,pomalo emotivnog i iskrenog(sada već manje zbog mnogih odbijenica).Pokušavao u raznim situacijama ,oslobodio se ali uspjeha nema pa nema.Skoro u potpunosti sam se prestao brinuti o solo statusu,nastojim da se predstavim kao neko ko ne ulijeće iz očaja samo da ne bude sam,odbio mnoga ponuđena prijateljstva od djevojaka kao zamjenu za "nešto više".Ako ima ovakvih poput mene neka se jave da podijelimo iskustva.Možda i da riješimo tu situaciju.
Gledam svakodnevno parove na ulici ali ne mogu da nađem odgovor zašto sam ja uvijek nepar :-) Zadovoljan svojim životom,nastojim se usavršavati,ostaje pitanje zašto ne kreće i u pravcu veze?Eto ovdje možete da podijelite i vaša iskustva,savjete i dojmove...
Možda te neće nijedna jer curama ne treba još jedna p****?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#755 Re: Solo kao stil življenja?

Post by Truba »

zato bauštelci guze

Image
BASS

#756 Re: Solo kao stil življenja?

Post by BASS »

Stvarno ste navalili na lika :cry: :-D
Nego kako skonta broj od te milf-ice :)
fidoremilienko

#757 Re: Solo kao stil življenja?

Post by fidoremilienko »

crven_barjak wrote:
fidoremilienko wrote:Treba ovdje pozvati onog Crvenibarjak :D
Tu Sam Druze, citam I obuzdavam naval inspiracije;)
Trebao bi malo tvoj stil da primjeni ;-) 8-) I eto žena ko salate, da se ne izražavam vulgarno... :lol:
Ridjobrki

#758 Re: Solo kao stil življenja?

Post by Ridjobrki »

Žene su precijenjene. :D
dječak sa šibicama

#759 Re: Biti single....

Post by dječak sa šibicama »

saim_adka wrote:
Jacika85 wrote:
saim_adka wrote:dječak sa šibicama, jes razmišljao da pređeš na upaljač :-)
svaka ti na mjestu...pošto ne pratim statuse članova...sad pitanje...jesi li single? :D
I mene zanima.... :D :lol:
Al iz drugih razloga :D
i mene iz razloga da vidim koliko primjenjuje priču koju iscijedi ovdje :D
Kako mislis primjenjujem?

Kad sam u vezi, primjenjujem. To nema nikakve veze sa trenutnim statusom, niti je nesto posebno "iscijedjeno", ako si sa nekim u vezi, volis ga na ovaj ili onaj nacin.

Subjektivan sam, naravno, kao i svi ostali. Mozda neko moze biti u vezi sa nekim koga ne voli, znam ljude koji ulaze i u brak sa osobama koje ne vole, stvar licne percepcije i shvatanja veze. Onda veza i jeste problem, i teret, i opterecenje, sasvim logicno.

ultima_palabra wrote:Ma fino je to što ti pišeš, ali previše je to idealizma... ne bih rekao da je svaka veza i vezica ljubav. Neko je s nekim zato što misli da voli a u stvari pojma nema o tome, nekome je dobar seks, neko misli da mu prolazi zadnji voz, neko zbog materijalnih stvari itd.

Ovo oko savršenih ljubavi, one mogu postojati par godina... poslije toga padaju u domen realnosti i imaju iste (možda i manje) šanse da budu "sretne do kraja života" nego nesavršene.

Ovo zadnje... slažem se, ali teško da je neko ljubav našao tražeći je, obično ona nađe tebe. Doduše, imaš ljude koji su zaljubljeni u ljubav i lete od cvijeta do cvijeta tražeći neki ideal. Ne bih vala ni da budem jedan od tih...
Nema tu idealizma, ili volis ili ne volis. Puno filozofiramo oko prostih emocija, nije svaka veza ljubav jer ne ulazi svako u vezu iz ljubavi, naravno. Ti si na jednom valu, ja na drugom :D

Gledati na ljubav sa predumisljajem, malo je napeto. Kad kupujes novog Pezoa, Renaulta ili BMW-a, sigurno ne razmisljas kako ima rok trajanja i kako ce za 20 godina biti staro i zastarjelo auto. Uzivas u njemu onakvom kakav jeste, trenutno, mozda nije pravo poredjenje ali eto.
S tom razlikom sto ljubav, ako vec gledamo na duge staze, ima mogucnost da i za 20 godina bude jednako kvalitetna cak i kvalitetnija, sto se za BMW.a sigurno ne moze reci.

Trazi li se ljubav ili ona tebe nadje, ne znam, mislim da si u pravu. Isforsirati je ne mozes. Onda lako dodjes u onu situaciju veze radi veze, bezveze.
cucamonga

#760 Re: Solo kao stil življenja?

Post by cucamonga »

Ridjobrki wrote:Žene su precijenjene. :D
a tek mindza jos cesto neoprana :oops: :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#761 Re: Solo kao stil življenja?

Post by plain vanilla »

jesu li? :oops: :D
BJB

#762 Re: Solo kao stil življenja?

Post by BJB »

:D Samo se ti tjesi. :D
BJB

#763 Re: Biti single....

Post by BJB »

plain vanilla wrote:jasta, lijepo je biti single ako ne moze drugacije :roll:
+1 :thumbup:
fidoremilienko

#764 Re: Biti single....

Post by fidoremilienko »

:dance: 8-)
Ridjobrki

#765 Re: Solo kao stil življenja?

Post by Ridjobrki »

cucamonga wrote:
Hmmm... Mala stvar ali čovjeka veseli. :roll:
PalaSa Marsa

#766 Re: Solo kao stil življenja?

Post by PalaSa Marsa »

:lol: :lol: :lol: :lol:

:-) :-) :D
cucamonga

#767 Re: Solo kao stil življenja?

Post by cucamonga »

Ridjobrki wrote:
cucamonga wrote:
Hmmm... Mala stvar ali čovjeka veseli. :roll:
kako koja moj Semiti Sem kako koja :mrgreen:
Ridjobrki

#768 Re: Solo kao stil življenja?

Post by Ridjobrki »

cucamonga wrote:
kako koja moj Semiti Sem kako koja :mrgreen:
Ma svaka drug moj, da je najveća opet je kolik' ribaća kefa...

:D :D :D
kuharica

#769 Re: Solo kao stil življenja?

Post by kuharica »

obavezno probaj dnevnu varijantu uleta sa dodatkom humora i nemoj birati previse, svaka djevojka je novo iskustvo, a sve je trening za zlatnu medalju :)
cucamonga

#770 Re: Solo kao stil življenja?

Post by cucamonga »

kuharica wrote:obavezno probaj dnevnu varijantu uleta sa dodatkom humora i nemoj birati previse, svaka djevojka je novo iskustvo, a sve je trening za zlatnu medalju :)
de mi reci dje si sta si ja cu za tebe kuhat kad si tako fin subjekat ;-)
pupa hava

#771 Re: Solo kao stil življenja?

Post by pupa hava »

kao i muskarci sa brkovima :mrgreen:
PalaSa Marsa

#772 Re: Solo kao stil življenja?

Post by PalaSa Marsa »

pupa hava wrote:
:lol: :lol: :lol: :D Opet. :-) :D
Ridjobrki

#773 Re: Solo kao stil življenja?

Post by Ridjobrki »

cucamonga wrote:
kuharica wrote:obavezno probaj dnevnu varijantu uleta sa dodatkom humora i nemoj birati previse, svaka djevojka je novo iskustvo, a sve je trening za zlatnu medalju :)
de mi reci dje si sta si ja cu za tebe kuhat kad si tako fin subjekat ;-)
Nemoj budalesat' nego olovku i piši ovo... More ti valjat'! Ccc... :-) :-) :-)

Fino nam govore šta i kako a mi vajik na hajku sve... :roll:
hadzinicasa

#774 Re: Solo kao stil življenja?

Post by hadzinicasa »

sta je poenta?
Ridjobrki

#775 Re: Solo kao stil življenja?

Post by Ridjobrki »

pupa hava wrote:
Budimo realni, šta je muškarac bez brkova? 8-) :D