Fino je to, želiš da ostaviš dobar dojam, na samom startu, ali... To nije ono što djevojke obara s nogu! Jako ti je bitna prva rečenica, u 10 sekundi djevojka te izanalizira i skonta da li želi čuti i tvoju drugu rečenicu!Krompirpitac wrote:Većinom ja priđem,raja mi je gora od mene,i onda me razapnu.Nism ni nešto bučan,više sam tip da pazim da izgovaram neke smislene rečenice.Možda je i problem što izgledam mlađe od svojih realnih godina.Eh da dešavalo se da i meni djevojka priđe,ali u tom periodu sam bio jednostavno paralisam po tom pitanju.Većinom se desi da traže opasnije tipove.Zovem se Zelena wrote:Bjež' ba pitac, ja kontala po tvom uvodnom postu da imaš najmanje 4 banke![]()
a ti tek 27. Još studiraš, radiš... Vidiš da ti je život koliko toliko ispunjen. E sad, fino bi bilo kada bi se tu našla i neka djevojčica, ali polako, doći će i to.
Nego, de ti nama reci, kako prilaziš djevojkama, šta se priča, bla, bla... Možda je problem u komunikaciji
Problem bi mogao biti i ako izlaziš sa muškom rajom, ono "čoporativno". Nađeš si jednog najboljeg havera i s njim u lov
Ne moraš nužno biti i opasan. Ne traži svaka cura opasnog tipa, ali definitivno moraš biti duhovit, opušten, otvoren... Dakle, svoju smislenu rečenicu obogati nekom šalom i voila! Trebalo bi uspjeti
Izgled nema neke velike uloge u svemu tome. Da, i mi djevojke volimo kada nam priđe mlađi
E da, sam si rekao da nisi od onih bučnih tipova koji zabavljaju cijelu kafanu, definitivno izbjegavaj ona fency, ultra in, šmekerska mjesta... Probaj i neku dnevnu varijantu "napada"