The Maniacs

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#751 Re: The Maniacs

Post by ultima_palabra »

Šta mislite o prijavi FK Sarajevo protiv N.N. lica koje pale baklje na stadionu? Da li i naš klub treba ići tim putem? Smatrate li debilnim paljenje baklji protiv Slavije i Leotara? Hajde Radnik ćemo izostaviti jer je obilježavana godišnjica smrti druga sa tribine.
BlueBlood

#752 Re: The Maniacs

Post by BlueBlood »

ne znam sto se vise diskutuje o tim bakljama, palile su se, pale se i uvjek ce se paliti...
Izlija

#753 Re: The Maniacs

Post by Izlija »

Pa diskutujemo zato što smo protiv paljenja baklji. :bih:
Da nebih bio nesvaćen, protiv sam bespotrebnog paljenja baklji. Našem timu treba podrška sa juga i bez nje nemože , ali vjerujte mi da je bolje ne napraviti bespotrebnu bakljadu pa platiti račun za struju ili vodu nego pobjediti utakmicu i platiti kaznu. Trud i znoj tih ljudi je bio uzaludan.
ganjeta

#754 Re: The Maniacs

Post by ganjeta »

ultima_palabra wrote:Šta mislite o prijavi FK Sarajevo protiv N.N. lica koje pale baklje na stadionu? Da li i naš klub treba ići tim putem? Smatrate li debilnim paljenje baklji protiv Slavije i Leotara? Hajde Radnik ćemo izostaviti jer je obilježavana godišnjica smrti druga sa tribine.

:-)

Oh nooooo....
ultima_palabra

#755 Re: The Maniacs

Post by ultima_palabra »

Pa kolutao ti ne kolutao, te stvari će se morati riješiti... klub ne može trpiti gubitke svaku utakmicu zbog izdrkavanja pojedinaca. Mislim, može još dok je klub svačiji i ničiji... meni je to u rangu razvaljivanja klupe u parku ili tramvajske stanice.
Šibicar

#756 Re: The Maniacs

Post by Šibicar »

Volim klub svim srcem,navijam za njega,idem na gostovanja,znam da mi je u klubu teška finansijska situacija,jedva kraj s krajem se sastavlja,ne samo u Želji nego u svim klubovima i onda ja uprkos svemu nabrojanom oštetim klub na svakoj utakmici za nekoliko hiljada maraka paleći baklju.Zašto?Zato što ja mislim da je gotivnije i moćno izgleda kad navijači pale baklje,pa nismo curice nego smo zajebani i mangupi,i neće nama niko odredjivati hoćemo li paliti ili nećemo,ovo je način i stil života a vi ako ne konatate fazon i ako vam se ne svidja fino se obratite nama na jugu,pa da vidimo kako ćete proći kad jednog od vas nas 150 namlati da ne zna za sebe.A budimo realni trebe vole zajebane frajere a gdje ćeš biti zajebaniji nego na tribini kad se skupimo i niko nam ništa ne smije.Ustvari ne znam uopšte šta ja vama imam pisati i objašnjavati vi ionako ne idete na gostovanja ne primate batine od murije i kamenje na gostovanjima tako da ste nikakvi navijači i nemate ni pravo glasa.

Adios!
ultima_palabra

#757 Re: The Maniacs

Post by ultima_palabra »

A tek što na fejsu izgleda zajebano... :mrgreen:
Senad_Duster

#758 Re: The Maniacs

Post by Senad_Duster »

Šibicar wrote:Volim klub svim srcem,navijam za njega,idem na gostovanja,znam da mi je u klubu teška finansijska situacija,jedva kraj s krajem se sastavlja,ne samo u Želji nego u svim klubovima i onda ja uprkos svemu nabrojanom oštetim klub na svakoj utakmici za nekoliko hiljada maraka paleći baklju.Zašto?Zato što ja mislim da je gotivnije i moćno izgleda kad navijači pale baklje,pa nismo curice nego smo zajebani i mangupi,i neće nama niko odredjivati hoćemo li paliti ili nećemo,ovo je način i stil života a vi ako ne konatate fazon i ako vam se ne svidja fino se obratite nama na jugu,pa da vidimo kako ćete proći kad jednog od vas nas 150 namlati da ne zna za sebe.A budimo realni trebe vole zajebane frajere a gdje ćeš biti zajebaniji nego na tribini kad se skupimo i niko nam ništa ne smije.Ustvari ne znam uopšte šta ja vama imam pisati i objašnjavati vi ionako ne idete na gostovanja ne primate batine od murije i kamenje na gostovanjima tako da ste nikakvi navijači i nemate ni pravo glasa.

Adios!

Jebo rak raka ako ti imas vise od 15 godina i ako si na vise od 2 gostovanja otis'o...
ganjeta

#759 Re: The Maniacs

Post by ganjeta »

Šibicar :D . Jebala te ironija...
HsarajevoZ

#760 Re: The Maniacs

Post by HsarajevoZ »

Senad_Duster wrote:
Šibicar wrote:Volim klub svim srcem,navijam za njega,idem na gostovanja,znam da mi je u klubu teška finansijska situacija,jedva kraj s krajem se sastavlja,ne samo u Želji nego u svim klubovima i onda ja uprkos svemu nabrojanom oštetim klub na svakoj utakmici za nekoliko hiljada maraka paleći baklju.Zašto?Zato što ja mislim da je gotivnije i moćno izgleda kad navijači pale baklje,pa nismo curice nego smo zajebani i mangupi,i neće nama niko odredjivati hoćemo li paliti ili nećemo,ovo je način i stil života a vi ako ne konatate fazon i ako vam se ne svidja fino se obratite nama na jugu,pa da vidimo kako ćete proći kad jednog od vas nas 150 namlati da ne zna za sebe.A budimo realni trebe vole zajebane frajere a gdje ćeš biti zajebaniji nego na tribini kad se skupimo i niko nam ništa ne smije.Ustvari ne znam uopšte šta ja vama imam pisati i objašnjavati vi ionako ne idete na gostovanja ne primate batine od murije i kamenje na gostovanjima tako da ste nikakvi navijači i nemate ni pravo glasa.

Adios!

Jebo rak raka ako ti imas vise od 15 godina i ako si na vise od 2 gostovanja otis'o...
Ma znam ga ja, ima 13, pa vidiš kako piše ccccccccc djecurlija današnja

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Izlija

#761 Re: The Maniacs

Post by Izlija »

Ovo je postalo popularno, još da počnete uletat na teren pa da budete na istoj intelektualnom nivou kao pitari :run: djeco draga mi smo se povukli i ostvili vam u amanet Jug i kop ali budite svjesni da se serete po svetinji.
LunaLati

#762 Re: The Maniacs

Post by LunaLati »

sve vam @šibicar kratko i jasno obajasnio :lol:
Senad_Duster

#763 Re: The Maniacs

Post by Senad_Duster »

Izlija wrote:Ovo je postalo popularno, još da počnete uletat na teren pa da budete na istoj intelektualnom nivou kao pitari :run: djeco draga mi smo se povukli i ostvili vam u amanet Jug i kop ali budite svjesni da se serete po svetinji.

To se ne moze rijesiti ovdje na forumu nikako, vjerujem da si veteran pa znas o cemu pricam i da si upucen u stanje na tribini.

Jednostavno nista nije kao prije, evo necu se vracati na picuginu generaciju jer nisam nesto puno utakmica dozivio u njegovom vodstvu al' eto poslije picuge znate ko je stajao na sipci i znate kako je bilo, ovo sad' je ravno 0.

Al' opet ova prica nije za foruma pogotovo ovog foruma, gdje svako ima pristup njemu.
LunaLati wrote:sve vam @šibicar kratko i jasno obajasnio :lol:
Sta je objasnio da "trebe" vole opasne momke ? pa nek' ide onda gledati Ljudi u crnom film pa nek' zamislja nesto :S

Nego kako cete vi danas do zenice ?
Senad_Duster

#764 Re: The Maniacs

Post by Senad_Duster »

Senad_Duster wrote:
Izlija wrote:Ovo je postalo popularno, još da počnete uletat na teren pa da budete na istoj intelektualnom nivou kao pitari :run: djeco draga mi smo se povukli i ostvili vam u amanet Jug i kop ali budite svjesni da se serete po svetinji.

To se ne moze rijesiti ovdje na forumu nikako, vjerujem da si veteran pa znas o cemu pricam i da si upucen u stanje na tribini.

Jednostavno nista nije kao prije, evo necu se vracati na picuginu generaciju jer nisam nesto puno utakmica dozivio u njegovom vodstvu al' eto poslije picuge znate ko je stajao na sipci i znate kako je bilo, ovo sad' je ravno 0.

Al' opet ova prica nije za foruma pogotovo ovog foruma, gdje svako ima pristup njemu.
LunaLati wrote:sve vam @šibicar kratko i jasno obajasnio :lol:
Sta je objasnio da "trebe" vole opasne momke ? pa nek' ide onda gledati Ljudi u crnom film pa nek' zamislja nesto :S

Nego kako cete vi danas do zenice ?

EDIT:

Adios!
Prvo ne znam jesi li ti kompententan uopste da nekome govoris je li pravi navijac ili ne ?
To sto se ne fura na Casual, ultras tifo scenu, ne znaci da nije navijac ? To sto ne ide na svako gostovanje ne znaci da voli Želju manje nego ti ? mozda jednostavno nema uslova.
JoeyTribbiani

#765 Re: The Maniacs

Post by JoeyTribbiani »

Treniras li za ove odgovore ili je sve prirodno?
Izlija

#766 Re: The Maniacs

Post by Izlija »

Nebih se složio da je navijanje trenutno nula , čak ovom prilikom čestitam momcima na podršci klubu samo apelujem na savjest što se tiče pirotehnike. Nemamo sponzora, nema priliva sredstava, nema finansijske stabilnosti ali ima starih dugova koji su se nagomilali kao i novih troškova koji dnevno pristižu. Ako nevjerujete upravi, ako nevjerujete igračima onda vjerujte čovjeku koji je osigurao skoro svaki uspjeh od rata na ovamo a Amar samo što nije počeo da moli navijače da neprave sranja. Da, istina je da ruže ne cvjetaju i da smo možda jako daleko od toga ali ako mi kao navijači budemo teret svome klubu onda svi projekti koji se razvijaju u i oko kluba gube smisao i svrhu. :run: :bih:
salle_eh1986

#767 Re: The Maniacs

Post by salle_eh1986 »

zajebaje se šibicar, fura kontru :D
treba paliti baklje, treba i stadion zapaliti, onda bi nam novi napravili, ovako se nikad neće nakaniti dok imamo ovaj kakav imamo hhhh
ultima_palabra

#768 Re: The Maniacs

Post by ultima_palabra »

Nemoj se zajebavati s tim paljenjem :-)
Izlija

#769 Re: The Maniacs

Post by Izlija »

Morate shvatiti da "šalu" neće djeca shvatiti kao šalu već će se prihvatiti izjave nekog "iskusnog" i napraviti sranje. :bih:
salle_eh1986

#770 Re: The Maniacs

Post by salle_eh1986 »

Izlija wrote:Morate shvatiti da "šalu" neće djeca shvatiti kao šalu već će se prihvatiti izjave nekog "iskusnog" i napraviti sranje. :bih:
fazon je što veliki dio kopa čine upravo ta djeca (do 18 god. ili približno tome)
njima je furka da tribina izgleda što ljepše makar to klub platio iz svog džepa
a može to sasvim lijepo izgledati i bez tih dodatnih troškova ali hajd ti to objasni
Senad_Duster

#771 Re: The Maniacs

Post by Senad_Duster »

salle_eh1986 wrote:
Izlija wrote:Morate shvatiti da "šalu" neće djeca shvatiti kao šalu već će se prihvatiti izjave nekog "iskusnog" i napraviti sranje. :bih:
fazon je što veliki dio kopa čine upravo ta djeca (do 18 god. ili približno tome)
njima je furka da tribina izgleda što ljepše makar to klub platio iz svog džepa
a može to sasvim lijepo izgledati i bez tih dodatnih troškova ali hajd ti to objasni
Daj Boze i do 18
Izlija

#772 Re: The Maniacs

Post by Izlija »

I opet im kapu skidam za navijanje :kiss: ali i opet trubim protiv pirotehnike. :bih:
MOSALJOZE

#773 Re: The Maniacs

Post by MOSALJOZE »

mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#774 Re: The Maniacs

Post by mali_milojica »

Odlicno navijanje,grmi BP.
JThomas

#775 Re: The Maniacs

Post by JThomas »

robija na mute, šou naših.
Post Reply