Komentatori i SP

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
karanana

#751 Re: Komentatori i SP

Post by karanana »

i ja sam cuo da spominje diega, i referirao je na nekoga u igri ne na maradonu.
i koji kurac one meksikance izgovara portugalskim jezikom?
dos santosh
Robben

#752 Re: Komentatori i SP

Post by Robben »

kakavdanakneiskustvu wrote:je li ima u sastavima argentine ili meksika neki diego,pitam zato što muratović često spominje nekog diega a pritom misli na nekog igrača,ne na maradonu
Više je puta umjesto Mesi izgovorio Diego... A inače me nervira sa stalnim spominjanjem izjava, što trenera, što igrača, što bivših legendi, udavi frajer sa izjavama. :-)
perfect_guy

#753 Re: Komentatori i SP

Post by perfect_guy »

kakavdanakneiskustvu wrote:je li ima u sastavima argentine ili meksika neki diego,pitam zato što muratović često spominje nekog diega a pritom misli na nekog igrača,ne na maradonu
imaš milita na klupi
Comrad

#754 Re: Komentatori i SP

Post by Comrad »

I ja sam cuo da nekoliko puta govori Diego, dok je lopta kod nekoga bila. Evo jos jednom im pogledam sastav, osim ove dvojice jedini Diego je Maradona, ali i on je na klupi. :-)

1 Diego POZO 16/02/1978 GK Atletico Colon (ARG) 183
19 Diego MILITO 12/06/1979 FW Inter (ITA) 177
Mascherano

#755 Re: Komentatori i SP

Post by Mascherano »

:D
Gde si sad cica maco

#756 Re: Komentatori i SP

Post by Gde si sad cica maco »

NAJGORI KOMENTATOR NA SVIJETU - IBRAHIM MURATOVIĆ
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#757 Re: Komentatori i SP

Post by Admir_1984 »

Jel ovaj Muratovic ikad cuo za Srednju Ameriku? Mexico pripada Srednjoj Americi, a ne Sjevernoj!
karanana

#758 Re: Komentatori i SP

Post by karanana »

jest ovaj los stvarno.
Šibicar

#759 Re: Komentatori i SP

Post by Šibicar »

Gde si sad cica maco wrote:NAJGORI KOMENTATOR NA SVIJETU - IBRAHIM MURATOVIĆ
Definitivno,Kemo informacija je za njega dominacija!
-Paja

#760 Re: Komentatori i SP

Post by -Paja »

kakavdanakneiskustvu wrote:i onda mi neko pođe pričati kako na HRT komentatori nisu bolji nego naši
Prasicko i ekipa nista nisu bolji od komentatora iz BiH!
karanana

#761 Re: Komentatori i SP

Post by karanana »

mislim, cak ako gledamo i neke pojedninacne gluposti i provale, kod ovog veceras nismo toliko toga ni mogli naci, ali gledajuci citavih 90 minuta u paketu - greskice, intonaciju, izgovaranje, analize..... - veoma los.
Bušman

#762 Re: Komentatori i SP

Post by Bušman »

Srednja Amerika nije kontinent. Meksiko zaista pripada Sjevernoj Americi. A termin Srednja Amerika su izmislili da odvoje anglo-saksonski SAD i juzne zemlje koje su hispanjolske.

I da, Ibro je grozan. Vise je lupetao, tipa "Dos Santos se vratio po igru", pa onda ko da se povadi, "po tu loptu, po tu akciju" :-) :-) :-)
samo malo

#763 Re: Komentatori i SP

Post by samo malo »

Ne znam jeste li primjetili hinjsku i podlu provokaciju onog Ajdukovica veceras na poluvremenu utakmice Mexico Argentina, u sred citanja onih budalestina koje skinu sa interneta (koje koriste samo da necim popune poluvrijeme) kaze banjalucka vedeta javnog servira "evo ipak da ne iznosim previse informacija, idemo malo na muziku" i kez na faci.

Provociraju Marjana i nakon sto su ga otjerali.
samo malo

#764 Re: Komentatori i SP

Post by samo malo »

-Paja wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:i onda mi neko pođe pričati kako na HRT komentatori nisu bolji nego naši
Od Keme, Velida i Corsovica bolje bi prenosili i sticenici zavoda u Fojnici.
adcor

#765 Re: Komentatori i SP

Post by adcor »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.facebook.com/pages/I-mi-iz-D ... 7789522699

neki dan na poluvremenu ovaj sa gej benom je izvalio "kada se zene dohvate mikrofona, nikad da zavrse", a nocas je pokusao da bude sarkastican sa "argentina i sudije vode protiv meksika"
amrica

#766 Re: Komentatori i SP

Post by amrica »

samo malo wrote:
-Paja wrote:
Od Keme, Velida i Corsovica bolje bi prenosili i sticenici zavoda u Fojnici.
:shock:
Nemoj bolan tako, ima ih tamo sigurno koji bi to bolje uradili.
Rookie

#767 Re: Komentatori i SP

Post by Rookie »

samo malo wrote:Ne znam jeste li primjetili hinjsku i podlu provokaciju onog Ajdukovica veceras na poluvremenu utakmice Mexico Argentina, u sred citanja onih budalestina koje skinu sa interneta (koje koriste samo da necim popune poluvrijeme) kaze banjalucka vedeta javnog servira "evo ipak da ne iznosim previse informacija, idemo malo na muziku" i kez na faci.

Ja sam to ovako vidio. Ovaj Ajduković sav ogorčen govori: "Kažu mi da iznosim previše informacija, tako da idemo slušati muziku". Ja sam to shvatio kao pobunu protiv tih što su ga kritikovali. Nikakav kez nisam vidio.

Evo i u naknadnom pregledu Igor Kristić je ustvrdio da je prvi gol Njemačke postignut iz ofsajda. Majstor bi trebao znati da iz gol-auta nema ofsajda. Baš kao ni iz auta i kornera. Bruka. U direktnom prenosu je rekao da je Klose iza leđa i ušutio se, ali evo sad je nakon nekog vremena "saznao" da je to ofsajd :-)
Što se samog prenosa tiče, tek kad je Engleska postigla pogodak, vidio sam koliko se Igor može radovati i vrištati. Mislim da onako ne slavi ni golove BiH.
A inače, od komentatora mi je najmanje loš Ibrahim Muratović. Neutralan, ne pravi strašne kikseve i najbitnije od svega, ne pravi se da sve zna, priznaje kad pogriješi(što Velid čini u najkrajnjoj soluciji, u vjeri da ga glupi gledatelji neće skontati), ne krevelji se i jednostavno mi je sasvim okej. Ovo ostalo je stvarno preloše. Šuko ima smisla za humor, ali pojma nema o fudbalu. Kemo pojma nema o fudbalu. Velid se krevelji i pojma nema o fudbalu. Kristić mi je tu negdje sa Ibrahimom. Najmanje loš. Ali kad prenosi utakmice Premijer lige, onda je katastrofa. Pretvara se u sudiju, smije sve da kaže, svakoga da pokudi itd. Naravno, ako ne komentariše iz Lukavice, Širokog, zapadnog Mostara...
Impavidus

#768 Re: Komentatori i SP

Post by Impavidus »

samo malo wrote:Ne znam jeste li primjetili hinjsku i podlu provokaciju onog Ajdukovica veceras na poluvremenu utakmice Mexico Argentina, u sred citanja onih budalestina koje skinu sa interneta (koje koriste samo da necim popune poluvrijeme) kaze banjalucka vedeta javnog servira "evo ipak da ne iznosim previse informacija, idemo malo na muziku" i kez na faci.

ja to nisam tako shvatio, ako mislimo na isto. poceo sa spominjanjem da je 11 osoba poginulo u zajednickom gledanju utakmice u urugvaju, pa nakon toga poceo pricati o teroristickom napadu u Bugojnu i tome tamo sta se desavalo...i nakon toga je rekao: "evo govore mi da iznosim previse CRNIH informacija, pa cemo zato malo poslusati muziku...."
felipe kajetano

#769 Re: Komentatori i SP

Post by felipe kajetano »

Al' sto Ajdukovic ima dobru hanumu...uf :D
sumirprimus

#770 Re: Komentatori i SP

Post by sumirprimus »

ala ga kristic ubaksuzija englezima...
onako ni baho nije navijo za reprezentaciju :D
Comrad

#771 Re: Komentatori i SP

Post by Comrad »

sumirprimus wrote:ala ga kristic ubaksuzija englezima...
onako ni baho nije navijo za reprezentaciju :D
A joj tebe, pa sam je rekao vise puta da je veliki ulog u pitanju :D :D
Mogu mislit kol'ko se povalio :lol:
sumirprimus

#772 Re: Komentatori i SP

Post by sumirprimus »

al ono pravo neutralno kad dreknu gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,kontam dzeko zabi... :D
Obuca9

#773 Re: Komentatori i SP

Post by Obuca9 »

Ovaj kloc ne raspoznaje igrače uopšte, samo šuti ili govori uopšteno "Kombinacija Holanđana", "Greška Slovaka" ili "Tukao je preko gol (pa pauza par sekundi do snimke šuta), bio je to Sneijder"...
zlaataan

#774 Re: Komentatori i SP

Post by zlaataan »

Veoma zanimljivo, ovo je 258. gol na SP koji je postigao igrač sa brojem 11. :lol:

Može li kontra, može, ali ... drugom prilikom. :mrgreen:

Dragiša izuva!
insertdelete

#775 Re: Komentatori i SP

Post by insertdelete »

I ovaj je moro spomenut dobro poznatog oca i sina.. :D
Post Reply