Komentatori i SP
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#751 Re: Komentatori i SP
i ja sam cuo da spominje diega, i referirao je na nekoga u igri ne na maradonu.
i koji kurac one meksikance izgovara portugalskim jezikom?
dos santosh
i koji kurac one meksikance izgovara portugalskim jezikom?
dos santosh
-
Robben
#752 Re: Komentatori i SP
Više je puta umjesto Mesi izgovorio Diego... A inače me nervira sa stalnim spominjanjem izjava, što trenera, što igrača, što bivših legendi, udavi frajer sa izjavama.kakavdanakneiskustvu wrote:je li ima u sastavima argentine ili meksika neki diego,pitam zato što muratović često spominje nekog diega a pritom misli na nekog igrača,ne na maradonu
- perfect_guy
#753 Re: Komentatori i SP
imaš milita na klupikakavdanakneiskustvu wrote:je li ima u sastavima argentine ili meksika neki diego,pitam zato što muratović često spominje nekog diega a pritom misli na nekog igrača,ne na maradonu
- Comrad
#754 Re: Komentatori i SP
I ja sam cuo da nekoliko puta govori Diego, dok je lopta kod nekoga bila. Evo jos jednom im pogledam sastav, osim ove dvojice jedini Diego je Maradona, ali i on je na klupi.
1 Diego POZO 16/02/1978 GK Atletico Colon (ARG) 183
19 Diego MILITO 12/06/1979 FW Inter (ITA) 177
1 Diego POZO 16/02/1978 GK Atletico Colon (ARG) 183
19 Diego MILITO 12/06/1979 FW Inter (ITA) 177
- Gde si sad cica maco
#756 Re: Komentatori i SP
NAJGORI KOMENTATOR NA SVIJETU - IBRAHIM MURATOVIĆ
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#757 Re: Komentatori i SP
Jel ovaj Muratovic ikad cuo za Srednju Ameriku? Mexico pripada Srednjoj Americi, a ne Sjevernoj!
- Šibicar
#759 Re: Komentatori i SP
Definitivno,Kemo informacija je za njega dominacija!Gde si sad cica maco wrote:NAJGORI KOMENTATOR NA SVIJETU - IBRAHIM MURATOVIĆ
- -Paja
#760 Re: Komentatori i SP
Prasicko i ekipa nista nisu bolji od komentatora iz BiH!kakavdanakneiskustvu wrote:i onda mi neko pođe pričati kako na HRT komentatori nisu bolji nego naši
- karanana
#761 Re: Komentatori i SP
mislim, cak ako gledamo i neke pojedninacne gluposti i provale, kod ovog veceras nismo toliko toga ni mogli naci, ali gledajuci citavih 90 minuta u paketu - greskice, intonaciju, izgovaranje, analize..... - veoma los.
-
Bušman
#762 Re: Komentatori i SP
Srednja Amerika nije kontinent. Meksiko zaista pripada Sjevernoj Americi. A termin Srednja Amerika su izmislili da odvoje anglo-saksonski SAD i juzne zemlje koje su hispanjolske.
I da, Ibro je grozan. Vise je lupetao, tipa "Dos Santos se vratio po igru", pa onda ko da se povadi, "po tu loptu, po tu akciju"

I da, Ibro je grozan. Vise je lupetao, tipa "Dos Santos se vratio po igru", pa onda ko da se povadi, "po tu loptu, po tu akciju"
-
samo malo
#763 Re: Komentatori i SP
Ne znam jeste li primjetili hinjsku i podlu provokaciju onog Ajdukovica veceras na poluvremenu utakmice Mexico Argentina, u sred citanja onih budalestina koje skinu sa interneta (koje koriste samo da necim popune poluvrijeme) kaze banjalucka vedeta javnog servira "evo ipak da ne iznosim previse informacija, idemo malo na muziku" i kez na faci.
Provociraju Marjana i nakon sto su ga otjerali.
-
samo malo
#764 Re: Komentatori i SP
Od Keme, Velida i Corsovica bolje bi prenosili i sticenici zavoda u Fojnici.-Paja wrote:Prasicko i ekipa nista nisu bolji od komentatora iz BiH!kakavdanakneiskustvu wrote:i onda mi neko pođe pričati kako na HRT komentatori nisu bolji nego naši
- adcor
#765 Re: Komentatori i SP
neki dan na poluvremenu ovaj sa gej benom je izvalio "kada se zene dohvate mikrofona, nikad da zavrse", a nocas je pokusao da bude sarkastican sa "argentina i sudije vode protiv meksika"
- amrica
#766 Re: Komentatori i SP
samo malo wrote:Od Keme, Velida i Corsovica bolje bi prenosili i sticenici zavoda u Fojnici.-Paja wrote:Prasicko i ekipa nista nisu bolji od komentatora iz BiH!kakavdanakneiskustvu wrote:i onda mi neko pođe pričati kako na HRT komentatori nisu bolji nego naši
Nemoj bolan tako, ima ih tamo sigurno koji bi to bolje uradili.
-
Rookie
#767 Re: Komentatori i SP
Ja sam to ovako vidio. Ovaj Ajduković sav ogorčen govori: "Kažu mi da iznosim previše informacija, tako da idemo slušati muziku". Ja sam to shvatio kao pobunu protiv tih što su ga kritikovali. Nikakav kez nisam vidio.samo malo wrote:Ne znam jeste li primjetili hinjsku i podlu provokaciju onog Ajdukovica veceras na poluvremenu utakmice Mexico Argentina, u sred citanja onih budalestina koje skinu sa interneta (koje koriste samo da necim popune poluvrijeme) kaze banjalucka vedeta javnog servira "evo ipak da ne iznosim previse informacija, idemo malo na muziku" i kez na faci.
Evo i u naknadnom pregledu Igor Kristić je ustvrdio da je prvi gol Njemačke postignut iz ofsajda. Majstor bi trebao znati da iz gol-auta nema ofsajda. Baš kao ni iz auta i kornera. Bruka. U direktnom prenosu je rekao da je Klose iza leđa i ušutio se, ali evo sad je nakon nekog vremena "saznao" da je to ofsajd
Što se samog prenosa tiče, tek kad je Engleska postigla pogodak, vidio sam koliko se Igor može radovati i vrištati. Mislim da onako ne slavi ni golove BiH.
A inače, od komentatora mi je najmanje loš Ibrahim Muratović. Neutralan, ne pravi strašne kikseve i najbitnije od svega, ne pravi se da sve zna, priznaje kad pogriješi(što Velid čini u najkrajnjoj soluciji, u vjeri da ga glupi gledatelji neće skontati), ne krevelji se i jednostavno mi je sasvim okej. Ovo ostalo je stvarno preloše. Šuko ima smisla za humor, ali pojma nema o fudbalu. Kemo pojma nema o fudbalu. Velid se krevelji i pojma nema o fudbalu. Kristić mi je tu negdje sa Ibrahimom. Najmanje loš. Ali kad prenosi utakmice Premijer lige, onda je katastrofa. Pretvara se u sudiju, smije sve da kaže, svakoga da pokudi itd. Naravno, ako ne komentariše iz Lukavice, Širokog, zapadnog Mostara...
- Impavidus
#768 Re: Komentatori i SP
ja to nisam tako shvatio, ako mislimo na isto. poceo sa spominjanjem da je 11 osoba poginulo u zajednickom gledanju utakmice u urugvaju, pa nakon toga poceo pricati o teroristickom napadu u Bugojnu i tome tamo sta se desavalo...i nakon toga je rekao: "evo govore mi da iznosim previse CRNIH informacija, pa cemo zato malo poslusati muziku...."samo malo wrote:Ne znam jeste li primjetili hinjsku i podlu provokaciju onog Ajdukovica veceras na poluvremenu utakmice Mexico Argentina, u sred citanja onih budalestina koje skinu sa interneta (koje koriste samo da necim popune poluvrijeme) kaze banjalucka vedeta javnog servira "evo ipak da ne iznosim previse informacija, idemo malo na muziku" i kez na faci.
- felipe kajetano
#769 Re: Komentatori i SP
Al' sto Ajdukovic ima dobru hanumu...uf 
-
sumirprimus
#770 Re: Komentatori i SP
ala ga kristic ubaksuzija englezima...
onako ni baho nije navijo za reprezentaciju
- Comrad
#771 Re: Komentatori i SP
A joj tebe, pa sam je rekao vise puta da je veliki ulog u pitanjusumirprimus wrote:ala ga kristic ubaksuzija englezima...
Mogu mislit kol'ko se povalio
-
sumirprimus
#772 Re: Komentatori i SP
al ono pravo neutralno kad dreknu gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,kontam dzeko zabi... 
- Obuca9
#773 Re: Komentatori i SP
Ovaj kloc ne raspoznaje igrače uopšte, samo šuti ili govori uopšteno "Kombinacija Holanđana", "Greška Slovaka" ili "Tukao je preko gol (pa pauza par sekundi do snimke šuta), bio je to Sneijder"...
- zlaataan
#774 Re: Komentatori i SP
Veoma zanimljivo, ovo je 258. gol na SP koji je postigao igrač sa brojem 11.
Može li kontra, može, ali ... drugom prilikom.
Dragiša izuva!
Može li kontra, može, ali ... drugom prilikom.
Dragiša izuva!
- insertdelete
#775 Re: Komentatori i SP
I ovaj je moro spomenut dobro poznatog oca i sina..