Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vidim piju točeno (rusko) pivo valjda im je to uvaljeno jer ne znaju,
znalci piju Baltika pivo a može i ova europska piva samo to košta a
nije bolje od Baltika.
Laertes wrote:Mislim da je krajnje vrijeme da engleski golman napravi neku kardinalnu grešku. Čisto da ispoštuje tradiciju do koje oni, jel', toliko drže.
Nadam se veceras solidnih 3:1, dva gola iz kornera i brat Rahim napokon da ga zabije. Rebic , utjesni gol u 87-oj minuti. Jos nam dali da svi mozemo iz kancelarije u 4 da stignemo na tekmu. Rahatluk! Come on England!
Nemaju nikakve šanse. Gordi Albion aka Three Lions, aka England večeras melje strašnom zadnjom linijom iz koje će se katapultirati dalekometne lopte na sir Harryja. Onda on spusta na Hendu ili Raheema, ide prekršaj naivnog Lovrena na 30 metara, ubačaj, ponovo Lovren ruši, ovaj put sir Harryja u kaznenom i penal.
Nakon gola, Subasic se hvata za zadnju lozu i trazi izmjenu
Romanija wrote:Nadam se veceras solidnih 3:1, dva gola iz kornera i brat Rahim napokon da ga zabije. Rebic , utjesni gol u 87-oj minuti. Jos nam dali da svi mozemo iz kancelarije u 4 da stignemo na tekmu. Rahatluk! Come on England!
Ako pile RaheeL pročepi mećem ga na avatar!
Šalim se ne pada mi napamet al jebemu vakat je više
Nemaju nikakve šanse. Gordi Albion aka Three Lions, aka England večeras melje strašnom zadnjom linijom iz koje će se katapultirati dalekometne lopte na sir Harryja. Onda on spusta na Hendu ili Raheema, ide prekršaj naivnog Lovrena na 30 metara, ubačaj, ponovo Lovren ruši, ovaj put sir Harryja u kaznenom i penal.
Rekapitulacija citavog svjetskog. Ubaciti po potrebi imena drugih reprezentacija/igraca i to je to
mad_max_ba wrote:
Ban Luka Modrić dalekometni 56 minut
Rekapitulacija citavog svjetskog. Ubaciti po potrebi imena drugih reprezentacija/igraca i to je to
Pozdrav za nase "engleze" sa Klixa.
Vala vama je jal sad jal nikad ako ENG uzme HR ima te se nabriju da bi mozda cak dobili i FRA u finalu.
Nego vam susjedi svojataju koljevku fudbala vele tamo neki zli jezici da je fudbal nastao u Dalmaciji a ne z ENG.
Pozdrca za nase susjede i navijace istih ako Vida i/ili Lovren ne dobiju neki blackaut (napominjem da se obojica drze do sada veoma dobro i taj me dio u HR repke navise iznenadio) imate realnr sanse da udjete u finale.
Kako god bilo ko god ispadne morat ce kasnije od nas neutralnih slusati pricu kako blage veze nemate jer ste nas ovih sedmuca smarali da "its coming home" i "idemo do kraja".
Sto se mene tice samo da ne gledamo opet onakav smor kao sinoc.
Fakat je zanimljivo da ni jedna od ove dvije odbrane, popunjene nizom kiksera ili polovnih igrača, nije do sada na svjetskom imala nekih velikih grešaka. Moglo bi se večeras otvoriti. Radije da gledam kiks pa rani gol nego šah, idi na prekide, penale ...
Korovjev wrote:Fakat je zanimljivo da ni jedna od ove dvije odbrane, popunjene nizom kiksera ili polovnih igrača, nije do sada na svjetskom imala nekih velikih grešaka. Moglo bi se večeras otvoriti. Radije da gledam kiks pa rani gol nego šah, idi na prekide, penale ...
Ja sam bio ubijedjen i kod HR i kod ENG da ce kad tad neko od stopera da pocini kardinalnu gresku ali do sada toga nije bilo sto je prijatno iznenadjenje, doduse ruku na srce ni ENG ni HR i nisu imali previse izazova, tj.nisu se susreli sa jakim napadacima osim HR s Argentinom koja je bila u katastrofalnom stanju a i susret ENG sa Belgijom je vise bio revijalnog karaktera jer u sustini niko tu pretjerano nije zelio pobjedu.