Nisam ni ja vjerovao al muka me natjerala...Kostolomac onaj,reko glavu ce mi otkinut kad se prihvatio.Connaisseur Karlin wrote:kako je tebe dedo izljecio , ozbilljno pitamHAVANA wrote:Kae dobar kabriolet,vozo 2 dana...u kiseljak me vodili da mi glavu dedo vrati.Zakovrno.
Izuvanje po kućama :D
- HAVANA
#751 Re: Izuvanje po kućama :D
- jao_situacije
#752 Re: Izuvanje po kućama :D
ja sam jednom zaspo pored otvorenog prozora poslije kupanja, meščini da je novembar bio uglavnom hladno je biloFudo387 wrote:Kako nije stetno?
Eto, okupaj se i zaspi na promaji, pa javi kakve su ti antibiotike dali da ti se usta vrate iz vaginalnog u normalni polozaj.
preživio sam
- jeza u ledja
- Connaisseur Karlin
#754 Re: Izuvanje po kućama :D
ma najbitnije je da znas sto je dobro ili lose tvom organzimu, tvoje tijelo,tvoje vlasistvoHAVANA wrote:Nisam ni ja vjerovao al muka me natjerala...Kostolomac onaj,reko glavu ce mi otkinut kad se prihvatio.Connaisseur Karlin wrote:kako je tebe dedo izljecio , ozbilljno pitamHAVANA wrote:Kae dobar kabriolet,vozo 2 dana...u kiseljak me vodili da mi glavu dedo vrati.Zakovrno.Vrati.Ko nov.
Al opasno je to, kazu ne treba raditi,ako sta pogresno uradi...belaj.
Srecom nisam vise nikad a ono namjestanje atlasa je meni nesta fakat pomoglo.Nemam vise problema ali se i vise pazim.Promaje.
nisma sigurna kako se micu vratni prsljenovi, ali nemoj vise, radi redovno vjezbe vrata
-
radostan dan
#755 Re: Izuvanje po kućama :D
u černoj gori insistiraju da se gost ne izuva, iako su domaćini bosi...ja sam to shvatio kao želju da se gostu ukaže čast.
- spreca
#756 Re: Izuvanje po kućama :D
to je da se ne opustas i sto prije odesradostan dan wrote:u černoj gori insistiraju da se gost ne izuva, iako su domaćini bosi...ja sam to shvatio kao želju da se gostu ukaže čast.
- Rugafet
#757 Re: Izuvanje po kućama :D
wow 31 strana o izuvanju
O jest nam dosadno u zivotu u pm
O jest nam dosadno u zivotu u pm
- Stari_Jarac
#758 Re: Izuvanje po kućama :D
Hajde nemojte mi se sada izvlačiti!, da čujem, šta je zaključak? Je li se izuvaju samo primitivni, desno orijentisani, religiozni balkanci, a FGR ulazi u cipelama, ili?!

- Banksy
#759 Re: Izuvanje po kućama :D
... a i ljudi, ako ćemo pravo.Ci-Nick wrote:
Možeš u Dalmaciji bez izuvanja, čista cesta, bura sve raspuhala a podovi goli.
Kod nas pušači ceste ispljuvali ko da je svaki drugi tuberan, pa još vrane i psi lutalice sasrali...
Ne mogu da vjerujem da neko u Bosni, u ovakvom smradu i uličnoj prljavštini, pušta ljude u kuću u cipelama.
- Zejnep
#760 Re: Izuvanje po kućama :D
Pa ne pušta, ovotje sve dijasporaBanksy wrote:... a i ljudi, ako ćemo pravo.Ci-Nick wrote:
Kod nas pušači ceste ispljuvali ko da je svaki drugi tuberan, pa još vrane i psi lutalice sasrali...
Ne mogu da vjerujem da neko u Bosni, u ovakvom smradu i uličnoj prljavštini, pušta ljude u kuću u cipelama.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#761 Re: Izuvanje po kućama :D
Pretjeruje se malo s tim smradom, blatom, govnima, kako hoćete.
Evo baš gledam kod sebe cipele, nema ništa od navedenog.
Naravno da se skidaju, stvar kulture, običaja, higijene.
Bio sam u Španiji kod ljudi koji ne skidaju - sve ok, njihovo i poštujem.
Kod mene - moja pravila.
Kod mene - moja pravila.
- Zejnep
#762 Re: Izuvanje po kućama :D
To što ti ne vidiš ne znaći da nemaTomahawk11 wrote:Pretjeruje se malo s tim smradom, blatom, govnima, kako hoćete.
Kod mene - moja pravila.
-
radostan dan
#763 Re: Izuvanje po kućama :D
ma jok, nema pojma...nema ustajanja...kad god hoćeš da kreneš, pojavljuje se neko treće imaginarno lice, i nema odlaska dok ono ne jebe oca, pa tek onda razlaz.spreca wrote:to je da se ne opustas i sto prije odesradostan dan wrote:u černoj gori insistiraju da se gost ne izuva, iako su domaćini bosi...ja sam to shvatio kao želju da se gostu ukaže čast.![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#764 Re: Izuvanje po kućama :D
izuvanje + papuče
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#765 Re: Izuvanje po kućama :D
Nisam ni rekao da nema, nego neko ko nije nazočan tu, rekao bi da do ulaznih vrata gmižemo kroz blato i govna.Zejnep wrote:To što ti ne vidiš ne znaći da nemaTomahawk11 wrote:Pretjeruje se malo s tim smradom, blatom, govnima, kako hoćete.
Kod mene - moja pravila.
- Banksy
#766 Re: Izuvanje po kućama :D
I to što kažeš.Zejnep wrote:Pa ne pušta, ovotje sve dijasporaBanksy wrote:... a i ljudi, ako ćemo pravo.Ci-Nick wrote:
- ¤ jelena ¤
#767 Re: Izuvanje po kućama :D
Puštam ja, i druge i sebe, evo upravo sad....
izlazim iz kuće za desetak minuta, ušla prije pet-šest...pijem kafu u trpezariji i kuckam post, obuvena.
Prije toga ušla u dnevnu, uzela neke papire sa stola...obuvena.
Da se izuvam zbog 15 min provedenih u kući...ne pada mi na pamet.
I ne znam šta tu ima nevjerovatno, čudno i strašno.
izlazim iz kuće za desetak minuta, ušla prije pet-šest...pijem kafu u trpezariji i kuckam post, obuvena.
Prije toga ušla u dnevnu, uzela neke papire sa stola...obuvena.
- muha_sa
#768 Re: Izuvanje po kućama :D
¤ jelena ¤ wrote:Puštam ja, i druge i sebe, evo upravo sad....
izlazim iz kuće za desetak minuta, ušla prije pet-šest...pijem kafu u trpezariji i kuckam post, obuvena.![]()
Prije toga ušla u dnevnu, uzela neke papire sa stola...obuvena.![]()
tvoja kucica tvoja slobodica
- ¤ jelena ¤
#769 Re: Izuvanje po kućama :D
Upravo tako. Samo bez srkleta i bog te veselio.muha_sa wrote:¤ jelena ¤ wrote:Puštam ja, i druge i sebe, evo upravo sad....
izlazim iz kuće za desetak minuta, ušla prije pet-šest...pijem kafu u trpezariji i kuckam post, obuvena.![]()
Prije toga ušla u dnevnu, uzela neke papire sa stola...obuvena.![]()
I ne znam šta tu ima nevjerovatno, čudno i strašno.![]()
tvoja kucica tvoja slobodica
Čika Muha, hvala na razumijevanju.
A sad...odoh...
-
moonca
#770 Re: Izuvanje po kućama :D
spreca wrote:to je da se ne opustas i sto prije odesradostan dan wrote:u černoj gori insistiraju da se gost ne izuva, iako su domaćini bosi...ja sam to shvatio kao želju da se gostu ukaže čast.![]()
-
moonca
#771 Re: Izuvanje po kućama :D
U ljetnim danima je moguce -ostatak godine nije prikladan. Slazem se.Zejnep wrote:Banksy wrote:... a i ljudi, ako ćemo pravo.Ci-Nick wrote:
Pa ne pušta, ovotje sve dijaspora
Dalmacija takodje -moze ko zeli da se ne izuva.
-
hAZNADAR
#772 Re: Izuvanje po kućama :D
Samo kod nas to ima neko dublje kulturolosko znacenje i vjerski predznak. Pa mozes cuti:"Naravno da se izuva, nije ovo vlaska kuca".
Na zapadu nema pravila, sve zavisi kako ko zivi, cim se bavi,.. Neko ko radi kancelarijski posao, ide autom i vani napravi samo par koraka na parkingu se ne izuva obavezno. Neko ko zagazi i po mokrom, blatnjavom, ima malu djecu sto provode vrijeme na podu se uglavnom izuva.
Na jugu Evrope kao napr Spaniji, Italiji,.. se uglavnom ne izuva,.. na sjeveru poput Skandinaviji, Njemackoj,... uglavnom izuva. Vise blata, kise,...
Jedno malo pitanje za ove sto se ne izuvaju. Gdje ostavljate cipele u kojim ste bili vani i u stanu kad idete na spavanje? Kod kreveta ili ipak u predsoblju? Nako samo pitam, znatizelja.
Na zapadu nema pravila, sve zavisi kako ko zivi, cim se bavi,.. Neko ko radi kancelarijski posao, ide autom i vani napravi samo par koraka na parkingu se ne izuva obavezno. Neko ko zagazi i po mokrom, blatnjavom, ima malu djecu sto provode vrijeme na podu se uglavnom izuva.
Na jugu Evrope kao napr Spaniji, Italiji,.. se uglavnom ne izuva,.. na sjeveru poput Skandinaviji, Njemackoj,... uglavnom izuva. Vise blata, kise,...
Jedno malo pitanje za ove sto se ne izuvaju. Gdje ostavljate cipele u kojim ste bili vani i u stanu kad idete na spavanje? Kod kreveta ili ipak u predsoblju? Nako samo pitam, znatizelja.
- jeza u ledja
#773 Re: Izuvanje po kućama :D
Pod jastuk.hAZNADAR wrote: Jedno malo pitanje za ove sto se ne izuvaju. Gdje ostavljate cipele u kojim ste bili vani i u stanu kad idete na spavanje? Kod kreveta ili ipak u predsoblju? Nako samo pitam, znatizelja.
-
moonca
#774 Re: Izuvanje po kućama :D
Ja u dnevnom boravku,ispred vrata moje sobe. Dva para su tu. 
- ¤ jelena ¤
#775 Re: Izuvanje po kućama :D
more pod jastuk, more...al žulja i nije baš preporučljivo, zato ja uzmem onu gumu za gaće, jeno...dva metra...pa ih okačim okovrata...ko ono nekad ključ...da su mi fino pri ruci, namah ujutru da ih navučem, al da se u snu ne zamaknem...jeza u ledja wrote:Pod jastuk.hAZNADAR wrote: Jedno malo pitanje za ove sto se ne izuvaju. Gdje ostavljate cipele u kojim ste bili vani i u stanu kad idete na spavanje? Kod kreveta ili ipak u predsoblju? Nako samo pitam, znatizelja.
Eto...imal još vako genijalnih pitanja...