Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Fudo387

#751 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by Fudo387 »

muha_sa wrote:
Fudo387 wrote:Izmedju ostalog, i to.
Proucim i sta ne znam. :D
Dobro se zakopcam, jednim okom gledam film, drugim zujim da nema k'o sumLJiv. Cim se neki brko sa zajebanim turbanom ustane, odmah zovem stjuardesu i kazem joj da ide za njim, nenam ja sta njemu moze svintat'...i onda Fudo iskaci, a nidje padobrana.
:lol: :lol:

tako sam ja zvjero kad sam išo u Libiju :lol: kontam-evo ga, sad smo alajhmanet safija :lol:
Kakva Libija, ku's tamo lipi muha :lol:
uglavnomja

#752 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by uglavnomja »

Edin H. wrote:Ima li i ako ima koliko dzabnih piva daju da zdrmas za trosatni let?
ne sjecam se, ja uglavnom spavam u aviJonu :D

" Putnicima je na raspolaganju veoma bogato posluženje hrane i pića tokom leta. Turkish Airlines je za ketering u ekonomskoj klasi dobio prestižno Skytrax-ovo priznanje.

Na domaćim letovima u ekonomskoj klasi putnicima se poslužuju bogati i ukusni sendviči sa sirom i salatom, voćni kolač ili čokoladni mus kao i čaša vode i neko piće. Na međunarodnim letovima u ekonomskoj klasi ketering zavisi od dužine leta i tipa aviona. U avionima omogućavaju zagrevanje obroka putnicima su pored hladnih jela na rapolaganju i topla jela internacionalne kuhinje (italijanska, indijska, turska…) Putnici se poslužuju i salatama, kolačima kao i različitim pićima."

i mislim da su koferi do 30 kg dozvoljeni
muha_sa

#753 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by muha_sa »

Fudo387 wrote:
muha_sa wrote:
Dobro se zakopcam, jednim okom gledam film, drugim zujim da nema k'o sumLJiv. Cim se neki brko sa zajebanim turbanom ustane, odmah zovem stjuardesu i kazem joj da ide za njim, nenam ja sta njemu moze svintat'...i onda Fudo iskaci, a nidje padobrana.

tako sam ja zvjero kad sam išo u Libiju :lol: kontam-evo ga, sad smo alajhmanet safija :lol:
išo Libijce ucit zavarivanju :lol: slala nas firma da ih obucavamo--to je bilo prije 92. zadnji put bio u jesen 91.
tripovi bili po 2 mjeseca :-D
doduše--išAo sam i poslije rata 97. na naftna polja--potpiso ugovor na godinu dana--tamo budeš 2 mjeseca pa dodješ kuci mjesec i tako dok ne ispucaš godinu
ja odradio tu prvu turu 2 mjeseca--došo kuci na odmor i odmah im javio da se ne vracam više :lol: :lol: ganjali me-al šipak, Necu nazad pa koljite ako treba :lol: :lol:
vazi

#754 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by vazi »

Fudo387 wrote:
muha_sa wrote:

iso frajer po cenere :)
Rockefeller

#755 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by Rockefeller »

Dijaspora, kako vam je tamo, što bi se vratili i te teme, :skoljka:
Edin H.

#756 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by Edin H. »

Rockefeller wrote:Dijaspora, kako vam je tamo, što bi se vratili i te teme, :skoljka:
Zasto se vise ne koristi taj krasni termin gastarbajteri ili skraceno gastosi? :oops:
moonca

#757 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by moonca »

Sreca, nema vise Bosanskih prevoznika. Prvi i zadnji put, u poluprazan avion , sve skripi,piloti puse--- muz pozove stjuardesu ,kaze cini mi se da negdje nesto gori , :lol: kaze sta -- pa , osjetis li , smrdi --ma ne to pilot pusi -- :lol: ok , mogu li i ja onda :-) :lol: :lol: :lol: bacio je cigaru ljutito kroz prozor :lol: :lol:
Rockefeller

#758 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by Rockefeller »

Edin H. wrote:
Rockefeller wrote:Dijaspora, kako vam je tamo, što bi se vratili i te teme, :skoljka:
Zasto se vise ne koristi taj krasni termin gastarbajteri ili skraceno gastosi? :oops:
Taj termin se koristio, koliko sam ja upućen, za radnike koji su dolazili iz Turske i Italije 60 godina. Švabe su mislile da će oni tu biti par godina i otići nazad u svoju domovinu. Gast=gost, samo što se sada više niko ne vraća :mrgreen:
muha_sa

#759 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by muha_sa »

moonca wrote:Sreca, nema vise Bosanskih prevoznika. Prvi i zadnji put, u poluprazan avion , sve skripi,piloti puse--- muz pozove stjuardesu ,kaze cini mi se da negdje nesto gori , :lol: kaze sta -- pa , osjetis li , smrdi --ma ne to pilot pusi -- :lol: ok , mogu li i ja onda :-) :lol: :lol: :lol: bacio je cigaru ljutito kroz prozor :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss:
DearJohn

#760 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by DearJohn »

moonca wrote:Sreca, nema vise Bosanskih prevoznika. Prvi i zadnji put, u poluprazan avion , sve skripi,piloti puse--- muz pozove stjuardesu ,kaze cini mi se da negdje nesto gori , :lol: kaze sta -- pa , osjetis li , smrdi --ma ne to pilot pusi -- :lol: ok , mogu li i ja onda :-) :lol: :lol: :lol: bacio je cigaru ljutito kroz prozor :lol: :lol:
Ja sam nahebo s Austrianom tolko puta da sam dobio fobiju od i od aviona i od putovanja :D
Fudo387

#761 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by Fudo387 »

Kakav prozor?
muha_sa

#762 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by muha_sa »

Fudo387 wrote:
Kakav prozor?
cuj kakav :-) :-) :-)

onaj tik iznad krila
512MB

#763 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by 512MB »

E ovo je vec zesce trolanje zadnje dvi stranice
moonca

#764 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by moonca »

muha_sa wrote:
Fudo387 wrote:
Kakav prozor?
cuj kakav :-) :-) :-)

onaj tik iznad krila
:namigusa:

vidi Fude -'oce sve da zna
:lol: :lol: :lol:
moonca

#765 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by moonca »

512MB wrote:E ovo je vec zesce trolanje zadnje dvi stranice
ok , ti mali predah :caj:
Fudo387

#766 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by Fudo387 »

Jest' to dobro, zapalis i otvoris prozor da se malo izlufta...cudo moderne avijacije, bosanski avion. :D
apsidejzi

#767 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by apsidejzi »

DearJohn wrote:
Ja sam nahebo s Austrianom tolko puta da sam dobio fobiju od i od aviona i od putovanja :D
I ja sam. Sad moram 10 puta letit turkishom da dodjem sebi. Frajo kasnio 20 min pa pozurio. Nije kako treba ni izasao na pistu a vec dao puni gas. Digo ga 200m i odmah nageo da se sto prije okrene. Od tad nisam ljubotelj letenja.
moonca

#768 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by moonca »

Fudo387 wrote:Jest' to dobro, zapalis i otvoris prozor da se malo izlufta...cudo moderne avijacije, bosanski avion. :D
Fudo, hajmo na pivu :pijani: :zen:
Fudo387

#769 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by Fudo387 »

moonca wrote:
Fudo387 wrote:Jest' to dobro, zapalis i otvoris prozor da se malo izlufta...cudo moderne avijacije, bosanski avion. :D
Haj', al' prvo obecaj da neces otvarati prozor u avionu. :D
moonca

#770 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by moonca »

Fudo387 wrote:
moonca wrote:
Haj', al' prvo obecaj da neces otvarati prozor u avionu. :D
Nis' ne brini :trepp:
Bluemore

#771 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by Bluemore »

ja derneka na temi, doduse i prenosa nekih zescih

pricao lik o seljakljuku u dalekoj australiji gluho bilo (doduse peMzija more)
a na njegovoj cijenjenoj Cobaniji ili oko Zeljinog istog takvog svijeta oklen je doslo ne znam al hin ima
bas balonski zivot

i ne znam oklen izbija ta tolika malogradjanstina sarajevo vazda bilo poznato po napredoj raji... nesto tu ne stima :P
lahku notj
O'zone
Globalni moderator

#772 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by O'zone »

Melbourne_Australia wrote:512 ja sam ti rekao , ti ostavis svoj broj meni u private i ja ti se javim , cesto sam u tvojoj Austriji..Sta si se prepao?? nisam ja mislio da te bijem :D nego samo da vidim tu tvoju odvratnu facu dok pljujes po BIH i orgazme dozivljavas dok to radis..... You fucking retard :thumbup:
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Melbourne_Australia

7 dana
SaraFina

#773 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by SaraFina »

Mogu li Boze da zivim
jos samo jedan dan
jos jednom sunce
nad bosnom da ugledam

Mogu li rijeku na izvor da vratim
posteno svaki grijeh da platim
mogu li Boze da zivim jos 
samo jedan dan

Sta mi to nocas
moze biti utjeha
jos jedna zora svice
bez dragog osmijeha

Moze li gnijezdo naci ptica 
moze li dom svoj naci izbjeglica
mogu li Boze da zivim
jos samo jedan dan

Ref.
Pa da se kuci vratim
tamo me manje boli
tamo me neko ceka
tamo me jos neko voli

Da se u Bosnu vratim
da me tuga mine
lakse je bez sudbine
nego bez domovine

Najdraža i jedina :bih:

Bosno moja, mila, divna
lijepa, gizdava, haj
u tebi je Sarajevo
puno sevdaha

U tebi su gore mnoge
gore visoke
i studene izvor vode
Bosne ponosne

Bosno moja, mila, divna
lijepa, gizdava
u tebi je Banja Luka
uzdah momaka

vjesticanametli

#774 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by vjesticanametli »

muha_sa wrote:
Fudo387 wrote:
uglavnomja wrote:dobar turkish :thumbup:

na moje iznenadjenje i dugotrajno izbjegavanja ... ispadose najbolji :P

prvo, velika im sjedista i mekana :D

drugo najesti se k'o blesav, ono prava klopa, k'o kucna

i to od osla do istambula (malo vise od 3 sata) 1 rucak i od istambula do saraj'va drugi ...

ako neko slucjano prespava dijeljenje klope i kolaca - ostave na stolic :zzzz:

za razliku od ovih velikih, dobijes fabricki sendvicic u celofanu ... :roll: uz skupu kartu

kod ovih niskobudzetnih sve se placa, u omiljenom norwegianu konzerva cole je mislim 10-ak eur ili markica, ne sjecam se ... iz principa vise ne dam.
Pa dobro, jednostavno imamo drugacije prioritete.
Tebi je bitnije da se mozes dobro napucat na 10000 metara, a ja vise volim da sarafe na krilima prije leta dotegne neki Hans nego Tarkan. Uostalom, ja nit' sta jedem, nit' sta pijem dok ne sletim. :D
vec salavataš i aminaš :? :?
:lol: :lol: :lol: :lol:
SaraFina

#775 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH

Post by SaraFina »

Fudo čim sleti u SA stravu saljeva :D
Post Reply