Kakva Libija, ku's tamo lipi muhamuha_sa wrote:Fudo387 wrote:Izmedju ostalog, i to.
Proucim i sta ne znam.![]()
Dobro se zakopcam, jednim okom gledam film, drugim zujim da nema k'o sumLJiv. Cim se neki brko sa zajebanim turbanom ustane, odmah zovem stjuardesu i kazem joj da ide za njim, nenam ja sta njemu moze svintat'...i onda Fudo iskaci, a nidje padobrana.![]()
![]()
tako sam ja zvjero kad sam išo u Libijukontam-evo ga, sad smo alajhmanet safija
Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
-
Fudo387
#751 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
- uglavnomja
#752 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
ne sjecam se, ja uglavnom spavam u aviJonuEdin H. wrote:Ima li i ako ima koliko dzabnih piva daju da zdrmas za trosatni let?
" Putnicima je na raspolaganju veoma bogato posluženje hrane i pića tokom leta. Turkish Airlines je za ketering u ekonomskoj klasi dobio prestižno Skytrax-ovo priznanje.
Na domaćim letovima u ekonomskoj klasi putnicima se poslužuju bogati i ukusni sendviči sa sirom i salatom, voćni kolač ili čokoladni mus kao i čaša vode i neko piće. Na međunarodnim letovima u ekonomskoj klasi ketering zavisi od dužine leta i tipa aviona. U avionima omogućavaju zagrevanje obroka putnicima su pored hladnih jela na rapolaganju i topla jela internacionalne kuhinje (italijanska, indijska, turska…) Putnici se poslužuju i salatama, kolačima kao i različitim pićima."
i mislim da su koferi do 30 kg dozvoljeni
- muha_sa
#753 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
išo Libijce ucit zavarivanjuFudo387 wrote:Kakva Libija, ku's tamo lipi muhamuha_sa wrote:Fudo387 wrote:Izmedju ostalog, i to.
Dobro se zakopcam, jednim okom gledam film, drugim zujim da nema k'o sumLJiv. Cim se neki brko sa zajebanim turbanom ustane, odmah zovem stjuardesu i kazem joj da ide za njim, nenam ja sta njemu moze svintat'...i onda Fudo iskaci, a nidje padobrana.![]()
![]()
tripovi bili po 2 mjeseca
doduše--išAo sam i poslije rata 97. na naftna polja--potpiso ugovor na godinu dana--tamo budeš 2 mjeseca pa dodješ kuci mjesec i tako dok ne ispucaš godinu
ja odradio tu prvu turu 2 mjeseca--došo kuci na odmor i odmah im javio da se ne vracam više
- vazi
#754 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
iso frajer po cenereFudo387 wrote:Kakva Libija, ku's tamo lipi muhamuha_sa wrote:Fudo387 wrote:Izmedju ostalog, i to.
![]()
- Rockefeller
#755 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Dijaspora, kako vam je tamo, što bi se vratili i te teme, 
- Edin H.
#756 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Zasto se vise ne koristi taj krasni termin gastarbajteri ili skraceno gastosi?Rockefeller wrote:Dijaspora, kako vam je tamo, što bi se vratili i te teme,
-
moonca
#757 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Sreca, nema vise Bosanskih prevoznika. Prvi i zadnji put, u poluprazan avion , sve skripi,piloti puse--- muz pozove stjuardesu ,kaze cini mi se da negdje nesto gori ,
kaze sta -- pa , osjetis li , smrdi --ma ne to pilot pusi --
ok , mogu li i ja onda
bacio je cigaru ljutito kroz prozor

- Rockefeller
#758 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Taj termin se koristio, koliko sam ja upućen, za radnike koji su dolazili iz Turske i Italije 60 godina. Švabe su mislile da će oni tu biti par godina i otići nazad u svoju domovinu. Gast=gost, samo što se sada više niko ne vraćaEdin H. wrote:Zasto se vise ne koristi taj krasni termin gastarbajteri ili skraceno gastosi?Rockefeller wrote:Dijaspora, kako vam je tamo, što bi se vratili i te teme,
- muha_sa
#759 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
moonca wrote:Sreca, nema vise Bosanskih prevoznika. Prvi i zadnji put, u poluprazan avion , sve skripi,piloti puse--- muz pozove stjuardesu ,kaze cini mi se da negdje nesto gori ,kaze sta -- pa , osjetis li , smrdi --ma ne to pilot pusi --
ok , mogu li i ja onda
![]()
![]()
![]()
![]()
-
DearJohn
#760 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Ja sam nahebo s Austrianom tolko puta da sam dobio fobiju od i od aviona i od putovanjamoonca wrote:Sreca, nema vise Bosanskih prevoznika. Prvi i zadnji put, u poluprazan avion , sve skripi,piloti puse--- muz pozove stjuardesu ,kaze cini mi se da negdje nesto gori ,kaze sta -- pa , osjetis li , smrdi --ma ne to pilot pusi --
ok , mogu li i ja onda
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Fudo387
#761 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Kakav prozor?moonca wrote:Sreca, nema vise Bosanskih prevoznika. Prvi i zadnji put, u poluprazan avion , sve skripi,piloti puse--- muz pozove stjuardesu ,kaze cini mi se da negdje nesto gori ,kaze sta -- pa , osjetis li , smrdi --ma ne to pilot pusi --
ok , mogu li i ja onda
![]()
![]()
![]()
![]()
- muha_sa
#762 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
cuj kakavFudo387 wrote:Kakav prozor?moonca wrote:Sreca, nema vise Bosanskih prevoznika. Prvi i zadnji put, u poluprazan avion , sve skripi,piloti puse--- muz pozove stjuardesu ,kaze cini mi se da negdje nesto gori ,kaze sta -- pa , osjetis li , smrdi --ma ne to pilot pusi --
ok , mogu li i ja onda
![]()
![]()
![]()
![]()
onaj tik iznad krila
- 512MB
#763 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
E ovo je vec zesce trolanje zadnje dvi stranice
-
moonca
#764 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
muha_sa wrote:cuj kakavFudo387 wrote:Kakav prozor?moonca wrote:Sreca, nema vise Bosanskih prevoznika. Prvi i zadnji put, u poluprazan avion , sve skripi,piloti puse--- muz pozove stjuardesu ,kaze cini mi se da negdje nesto gori ,kaze sta -- pa , osjetis li , smrdi --ma ne to pilot pusi --
ok , mogu li i ja onda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
onaj tik iznad krila
vidi Fude -'oce sve da zna
-
moonca
#765 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
ok , ti mali predah512MB wrote:E ovo je vec zesce trolanje zadnje dvi stranice
-
Fudo387
#766 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Jest' to dobro, zapalis i otvoris prozor da se malo izlufta...cudo moderne avijacije, bosanski avion. 
- apsidejzi
#767 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
I ja sam. Sad moram 10 puta letit turkishom da dodjem sebi. Frajo kasnio 20 min pa pozurio. Nije kako treba ni izasao na pistu a vec dao puni gas. Digo ga 200m i odmah nageo da se sto prije okrene. Od tad nisam ljubotelj letenja.DearJohn wrote:Ja sam nahebo s Austrianom tolko puta da sam dobio fobiju od i od aviona i od putovanjamoonca wrote:Sreca, nema vise Bosanskih prevoznika. Prvi i zadnji put, u poluprazan avion , sve skripi,piloti puse--- muz pozove stjuardesu ,kaze cini mi se da negdje nesto gori ,kaze sta -- pa , osjetis li , smrdi --ma ne to pilot pusi --
ok , mogu li i ja onda
![]()
![]()
![]()
![]()
-
moonca
#768 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Fudo, hajmo na pivuFudo387 wrote:Jest' to dobro, zapalis i otvoris prozor da se malo izlufta...cudo moderne avijacije, bosanski avion.
-
Fudo387
#769 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Haj', al' prvo obecaj da neces otvarati prozor u avionu.moonca wrote:Fudo, hajmo na pivuFudo387 wrote:Jest' to dobro, zapalis i otvoris prozor da se malo izlufta...cudo moderne avijacije, bosanski avion.![]()
-
moonca
#770 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Nis' ne briniFudo387 wrote:Haj', al' prvo obecaj da neces otvarati prozor u avionu.moonca wrote:Fudo, hajmo na pivuFudo387 wrote:Jest' to dobro, zapalis i otvoris prozor da se malo izlufta...cudo moderne avijacije, bosanski avion.![]()
- Bluemore
#771 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
ja derneka na temi, doduse i prenosa nekih zescih
pricao lik o seljakljuku u dalekoj australiji gluho bilo (doduse peMzija more)
a na njegovoj cijenjenoj Cobaniji ili oko Zeljinog istog takvog svijeta oklen je doslo ne znam al hin ima
bas balonski zivot
i ne znam oklen izbija ta tolika malogradjanstina sarajevo vazda bilo poznato po napredoj raji... nesto tu ne stima
lahku notj
pricao lik o seljakljuku u dalekoj australiji gluho bilo (doduse peMzija more)
a na njegovoj cijenjenoj Cobaniji ili oko Zeljinog istog takvog svijeta oklen je doslo ne znam al hin ima
bas balonski zivot
i ne znam oklen izbija ta tolika malogradjanstina sarajevo vazda bilo poznato po napredoj raji... nesto tu ne stima
lahku notj
- O'zone
- Globalni moderator
#772 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”Melbourne_Australia wrote:512 ja sam ti rekao , ti ostavis svoj broj meni u private i ja ti se javim , cesto sam u tvojoj Austriji..Sta si se prepao?? nisam ja mislio da te bijemnego samo da vidim tu tvoju odvratnu facu dok pljujes po BIH i orgazme dozivljavas dok to radis..... You fucking retard
» Melbourne_Australia
7 dana
- SaraFina
#773 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Mogu li Boze da zivim
jos samo jedan dan
jos jednom sunce
nad bosnom da ugledam
Mogu li rijeku na izvor da vratim
posteno svaki grijeh da platim
mogu li Boze da zivim jos
samo jedan dan
Sta mi to nocas
moze biti utjeha
jos jedna zora svice
bez dragog osmijeha
Moze li gnijezdo naci ptica
moze li dom svoj naci izbjeglica
mogu li Boze da zivim
jos samo jedan dan
Ref.
Pa da se kuci vratim
tamo me manje boli
tamo me neko ceka
tamo me jos neko voli
Da se u Bosnu vratim
da me tuga mine
lakse je bez sudbine
nego bez domovine
Najdraža i jedina
Bosno moja, mila, divna
lijepa, gizdava, haj
u tebi je Sarajevo
puno sevdaha
U tebi su gore mnoge
gore visoke
i studene izvor vode
Bosne ponosne
Bosno moja, mila, divna
lijepa, gizdava
u tebi je Banja Luka
uzdah momaka
- vjesticanametli
#774 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
muha_sa wrote:vec salavataš i aminašFudo387 wrote:Pa dobro, jednostavno imamo drugacije prioritete.uglavnomja wrote:dobar turkish![]()
na moje iznenadjenje i dugotrajno izbjegavanja ... ispadose najbolji![]()
prvo, velika im sjedista i mekana![]()
drugo najesti se k'o blesav, ono prava klopa, k'o kucna
i to od osla do istambula (malo vise od 3 sata) 1 rucak i od istambula do saraj'va drugi ...
ako neko slucjano prespava dijeljenje klope i kolaca - ostave na stolic![]()
za razliku od ovih velikih, dobijes fabricki sendvicic u celofanu ...uz skupu kartu
kod ovih niskobudzetnih sve se placa, u omiljenom norwegianu konzerva cole je mislim 10-ak eur ili markica, ne sjecam se ... iz principa vise ne dam.
Tebi je bitnije da se mozes dobro napucat na 10000 metara, a ja vise volim da sarafe na krilima prije leta dotegne neki Hans nego Tarkan. Uostalom, ja nit' sta jedem, nit' sta pijem dok ne sletim.![]()
- SaraFina
#775 Re: Sta bi dali da se vratite kuci u BiH
Fudo čim sleti u SA stravu saljeva