sherbett wrote:Pa ako me privlaci i uzbudjuje, samo da me slucajno okrzne.. vec..ovaj..hmmm..krecestatixx wrote:Zavisi gdje te osine, priznaj...sherbett wrote:Ok, meni samarcina nije pojam uzbudjenja...![]()
Ugl. Priznajem! Mea culpa, mea maxima culpa
Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
- mO k3
#751 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
- Dr Kova
#752 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Mutivoda wrote:Joj, evo počelo kružiti ovo po netu![]()
- insomnia78
#753 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Vala, nije smjesno
Nije ni napisano kako treba
- mO k3
#754 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
vidi mu kosulje i kragne kako je digaoinsomnia78 wrote:Vala, nije smjesno
- insomnia78
- Dr Kova
#756 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Cantona iz Sarajevainsomnia78 wrote:Ljakse
- dust in the wind
#757 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
hahhaha. ne da je dosadan nego je izgleda lik pravi ćumur.sherbett wrote:Preletila sam malo po temi, tj. Prvoj stranici i sinulo mi! Ja isto ne razumijem zasto bi sve neke fine, a zaljepe se za lose. I onda shvatim..tanka je granica izmedju finog i dosadnog..to treba razluciti. Nisi ti fin, ti si dosadan.
Ok, meni samarcina nije pojam uzbudjenja...al malo divljastva i temperamenta upakurano u pristojnog covjeja nitko nece zamjeriti, i nitko nece da odoli.
Aj me probajte pitati sta je to
- spreca
#758 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ma koji ce ti kurac djevojka.....vazno je imati jebljku
-
statixx
#759 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Pogled sirovog zajebanta, a vam' kad treba zaskocit za ves masinom, dok stere ves ili razvija pitu, ma kaki, to nije fino.... 
- mO k3
#760 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
sherbett wrote:Pa vidi, ima fino odgojenih, kulturnih momaka, koji su u nekoj mjeri ipak divlji, zanimljivi..mene moze da osvoji i fin decko, koji sa zarom prica o reakciju uranija u atomskoj bombi, ili kako zive majmuni u zajednici...Nebitno..mene znanje i jntelekt mogu impresionirati..takav je fin, zanimljiv, i uzbudjuje me..ali oni dosadnjakovici sta glume finocu i sole pamet, glume skromnost a pricaju S visoka, gle, nije fin nego je dosadni poluretardirani kompleksas koji nema muda da bude ono sto je. Samouvjerenom tipu Nikad neCe pasti napamet da autom osvaja niti da prica kako trebe padaju na auta i pare. A ja cim krene takva prica, upravo iz tog razloga prekrizim tipa. Jebo ga pare i.auti ako je to ono cime misli da mene moze dobiti! Pa nisam se u zapreznim kolima rodila da me auto impresionira. Mislum, volim dobre aute, al ako je moje imale na prometnoj..sta imam ja od njegovog auta? ! Jebo ga auto! Eto na i psujem koliko sam iznervirana sad!mO k3 wrote: jednom mi je jedan iskusna djevojka,zena rekla kada kaze jeste fin , to je blagi izraz za dosadan, nema hljeba od njega
A to kada te lupi po goozi normala , barem je kod mene
kada sam krenuo sa mojo zenom ono dok smo se zabavljali nisam joj ni rekao da imam auto dolazio sam uvijek po nju sa vespa piagio ET2 model

Tek nakon 5 mjeseci odem po nju autom , onda mi kaze od koga si uzeo auto.. ja njoj pa moje auto
onda me plaho zavolila
Last edited by mO k3 on 12/11/2015 09:28, edited 1 time in total.
-
krater
-
statixx
#762 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Sta je pozeljno?sherbett wrote:Pa to je pozeljno, sta buncas tistatixx wrote:Pogled sirovog zajebanta, a vam' kad treba zaskocit za ves masinom, dok stere ves ili razvija pitu, ma kaki, to nije fino....
- ultima_palabra
#763 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ti si onda fakat novi kolač na forumuPatriotska_Liga wrote:Meni sad neko kad bi donio papir ovjeren kod notara da je odvojio curu na forumu ja mu ne bih vjerovao. Dajte, hajmo se uozbiljit' maloinsomnia78 wrote:A svalerke, mogu l' se makar one naci na forumu?Patriotska_Liga wrote:
85% onih koji misle da se cure traže na Fb ili po forumu.
I "odvojiti" curu, prvi put čujem taj izraz?
-
Bodkin
#764 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Kad se ne smijes nageti da dohvatis nesto iza stola zbog njega?sherbett wrote:Preletila sam malo po temi, tj. Prvoj stranici i sinulo mi! Ja isto ne razumijem zasto bi sve neke fine, a zaljepe se za lose. I onda shvatim..tanka je granica izmedju finog i dosadnog..to treba razluciti. Nisi ti fin, ti si dosadan.
Ok, meni samarcina nije pojam uzbudjenja...al malo divljastva i temperamenta upakurano u pristojnog covjeja nitko nece zamjeriti, i nitko nece da odoli.
Aj me probajte pitati sta je to
- mO k3
#765 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
lol de ne pretjeruj sadaBodkin wrote:Kad se ne smijes nageti da dohvatis nesto iza stola zbog njega?sherbett wrote:Preletila sam malo po temi, tj. Prvoj stranici i sinulo mi! Ja isto ne razumijem zasto bi sve neke fine, a zaljepe se za lose. I onda shvatim..tanka je granica izmedju finog i dosadnog..to treba razluciti. Nisi ti fin, ti si dosadan.
Aj me probajte pitati sta je tokad je pred rajom oficir i dzentlmen i onda te odvede u mrak i vratite se mokri od znoja?
-
maida95
#766 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Htio je vjerovatno da napiše "osvojio" a omaklo mu se slovce 
- asurbanipal
#767 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Bodkin wrote:Pa zbog te tehnologije sam ja prilazio curama u ime mojih jarana jer su socijalni invalidi. Kad na to dodas sarajevski "gledamo se mjesecima al ne prilazimo jedno drugom" mentalitet, dobijes ovog iz uvodnog teksta.
A uvijek ce biti cura koje vole fine momke. Samo takve ne daju nakon 7 dana, takve se ne oblace tako da se ljudi na ulici okrecu za njom i slicno
Imaš i kod nas ovdje u Hercegovini sličnu izreku. Kažu, prekinuli cura i momak vezu. Prestali se gledati nakon četiri godine...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#768 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
asurbanipal wrote:Bodkin wrote:Pa zbog te tehnologije sam ja prilazio curama u ime mojih jarana jer su socijalni invalidi. Kad na to dodas sarajevski "gledamo se mjesecima al ne prilazimo jedno drugom" mentalitet, dobijes ovog iz uvodnog teksta.
A uvijek ce biti cura koje vole fine momke. Samo takve ne daju nakon 7 dana, takve se ne oblace tako da se ljudi na ulici okrecu za njom i slicno
Imaš i kod nas ovdje u Hercegovini sličnu izreku. Kažu, prekinuli cura i momak vezu. Prestali se gledati nakon četiri godine...
- asurbanipal
#769 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Buckethead wrote:Cantona iz Sarajevainsomnia78 wrote:Ljakse
-
Bodkin
#770 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Moj moke imao ja jaranicu davno nekad koja ni se zalila na momka. Kaze fin je prema meni i sve to ali nikako da me muski uhvati pa nekad udari po zadnjici (drugu rijec je koristilamO k3 wrote:lol de ne pretjeruj sadaBodkin wrote:Kad se ne smijes nageti da dohvatis nesto iza stola zbog njega?sherbett wrote:Preletila sam malo po temi, tj. Prvoj stranici i sinulo mi! Ja isto ne razumijem zasto bi sve neke fine, a zaljepe se za lose. I onda shvatim..tanka je granica izmedju finog i dosadnog..to treba razluciti. Nisi ti fin, ti si dosadan.
Aj me probajte pitati sta je tokad je pred rajom oficir i dzentlmen i onda te odvede u mrak i vratite se mokri od znoja?
ne moramo doslovno sve u detalj da znamo
- mO k3
#771 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
nekad fino , nekad grubo to je receptBodkin wrote: Moj moke imao ja jaranicu davno nekad koja ni se zalila na momka. Kaze fin je prema meni i sve to ali nikako da me muski uhvati pa nekad udari po zadnjici (drugu rijec je koristila), ili me digne na sto
pukla veza nedugo nakon toga
A koju je to rijec koristila
@sharbet sta ti mislis na ovo fino/grubo sto napisah
-
Bodkin
#772 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Mislis kod vas u Nevadi,USA?Iza Horizonta wrote:a oklena je taj izraz iz Hercegovine jer ga ja nisam čuo još u Mostaru, taj izraz koriste KOMANČI, gačani, nevesinjci, podveležci, drežnjaci i ostala međaška svjetina.asurbanipal wrote:Bodkin wrote:Pa zbog te tehnologije sam ja prilazio curama u ime mojih jarana jer su socijalni invalidi. Kad na to dodas sarajevski "gledamo se mjesecima al ne prilazimo jedno drugom" mentalitet, dobijes ovog iz uvodnog teksta.
Nego jahicu jesi se to registrovao na forum
-
Utokkha
#773 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Šta je momak slagao?
Ako ste svjesni svega toga, ne kontam čemu ovolike stranice komentara? Ima li administracija ovog foruma ikakvih drugih obaveza, pa da zaustavi ove uvrede prema momku?
Niti jedan komentar nije konstruktivan. Balavurdija svršava na fizički izgled dečka koji se odvažio napisati nešto što je istina.
Pogledajte galerije Nightlife na Klixu. Gole trebe, puni stolovi skupog pića, muškarci s impresivnim satovima na rukama ne bi li takve privukli.
A sve da prostite se dešava, jerbo nećemo se lagati ali takvo je, u gotovo 90% muslimanskom Sarajevu, gdje se svi kunu da su muslimani, važno je biti Bošnjak etc. Malo piće, malo droga, malo dangubljenje, ženske obučene ko kurve u bijegu iz bordela, nalakirani nokti, džamija se vidjela samo u prolazu, a klanjalo se birvaktile u mejtefu kad su roditelji tjerali.
Momku poruka: sine pokušavaj. Jebo te Spotted. Nek ona tebe ismijava kad joj priđeš. Ako ona tebe ne cijeni, tvoju hrabrost u gradu gdje momčići ne smiju prići djevojkama, nema ti šta reći da si dosadan. U gradu gdje je svaka cura umislila da je koka, od one u kladionici do doktorice, gdje im je zapad ispro mozak da ništa od njihove tradicije ne valja, gdje ti kako neko napisa vole onog oženjenog frajera što ih mlati, a u potrazi su za finim...
S takvom nikad nećeš imat salameta. Naletit će ona zbog koje će ti srce zatreperiti, samo polako. Uživaj u životu.
Ako ste svjesni svega toga, ne kontam čemu ovolike stranice komentara? Ima li administracija ovog foruma ikakvih drugih obaveza, pa da zaustavi ove uvrede prema momku?
Niti jedan komentar nije konstruktivan. Balavurdija svršava na fizički izgled dečka koji se odvažio napisati nešto što je istina.
Pogledajte galerije Nightlife na Klixu. Gole trebe, puni stolovi skupog pića, muškarci s impresivnim satovima na rukama ne bi li takve privukli.
A sve da prostite se dešava, jerbo nećemo se lagati ali takvo je, u gotovo 90% muslimanskom Sarajevu, gdje se svi kunu da su muslimani, važno je biti Bošnjak etc. Malo piće, malo droga, malo dangubljenje, ženske obučene ko kurve u bijegu iz bordela, nalakirani nokti, džamija se vidjela samo u prolazu, a klanjalo se birvaktile u mejtefu kad su roditelji tjerali.
Momku poruka: sine pokušavaj. Jebo te Spotted. Nek ona tebe ismijava kad joj priđeš. Ako ona tebe ne cijeni, tvoju hrabrost u gradu gdje momčići ne smiju prići djevojkama, nema ti šta reći da si dosadan. U gradu gdje je svaka cura umislila da je koka, od one u kladionici do doktorice, gdje im je zapad ispro mozak da ništa od njihove tradicije ne valja, gdje ti kako neko napisa vole onog oženjenog frajera što ih mlati, a u potrazi su za finim...
S takvom nikad nećeš imat salameta. Naletit će ona zbog koje će ti srce zatreperiti, samo polako. Uživaj u životu.
Last edited by Utokkha on 12/11/2015 10:10, edited 1 time in total.
- mO k3
#774 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
tototoototototosherbett wrote:Slazem semO k3 wrote:nekad fino , nekad grubo to je receptBodkin wrote: Moj moke imao ja jaranicu davno nekad koja ni se zalila na momka. Kaze fin je prema meni i sve to ali nikako da me muski uhvati pa nekad udari po zadnjici (drugu rijec je koristila), ili me digne na sto
pukla veza nedugo nakon toga
![]()
A koju je to rijec koristila, slobodno napisi valjda ce admini kroz prste da pogledaju
@sharbet sta ti mislis na ovo fino/grubo sto napisah![]()
Fin pred tatom i bracom, al mi krisom skrivecki stisne guzu...uuuh..pred bratom..jaoooo
-
Utokkha
#775 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
A ti kofa nisi mormon?Iza Horizonta wrote:Nije ništa slagao već je problem što je dotični zaboravio da napiše da je bošnjak mormon i samo tako sve ima smisla.Utokkha wrote:Šta je momak slagao?
A sve da prostite se dešava, jerbo nećemo se lagati ali takvo je, u gotovo 90% muslimanskom Sarajevu, gdje se svi kunu da su muslimani, važno je biti Bošnjak etc.
Momku poruka: sine pokušavaj. Jebo te Spotted. Nek ona tebe ismijava kad joj priđeš. Ako ona tebe ne cijeni, tvoju hrabrost gdje momčići ne smiju prići djevojkama, nema ti šta reći da si dosadan. S takvom nikad nećeš imat salameta. Naletit će ona zbog koje će ti srce zatreperiti, samo polako. Uživaj u životu.
Mormon si samo što praviš javno etiketiranje nekoga ko mormona...
Pun predrasuda. Pusti svakog da živi kako želi...