i ja...samo kao veoma veoma kratki SigalMedenoSrce wrote:pricala bih ja sa vama o autima ali eno mi se hrastov zizak javio tamo na ateistickoj temi pa nemam sad vremena![]()
blooi gradjeni smo slicno, SIgal i ja
trč ubij boga u njemu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
i ja...samo kao veoma veoma kratki SigalMedenoSrce wrote:pricala bih ja sa vama o autima ali eno mi se hrastov zizak javio tamo na ateistickoj temi pa nemam sad vremena![]()
Patuljasti Sigal.Bloo wrote:i ja...samo kao veoma veoma kratki SigalMedenoSrce wrote:pricala bih ja sa vama o autima ali eno mi se hrastov zizak javio tamo na ateistickoj temi pa nemam sad vremena![]()
![]()
![]()
trč ubij boga u njemu
dale cooper wrote:Patuljasti Sigal.Bloo wrote:i ja...samo kao veoma veoma kratki SigalMedenoSrce wrote:pricala bih ja sa vama o autima ali eno mi se hrastov zizak javio tamo na ateistickoj temi pa nemam sad vremena![]()
![]()
![]()
trč ubij boga u njemuStrašna pomisao.
Bloo wrote:dale cooper wrote:
Patuljasti Sigal.Strašna pomisao.
MedenoSrce wrote: SIgal i ja
koliko sebe poznajem prije da je Robert Bach-ov galebSaian wrote:MedenoSrce wrote: SIgal i ja
evo je i meni se svidja
Garant nekada negdje Na obali imala iskustva Sa istimgolman wrote:..ko o čemu Sherbett o galebovima...
Kod Talijana ti je velika razlika između sjevernjaka i južnjaka...koje ti preferiraš?sherbett wrote:Samo sa Talijanimasema911s wrote:Garant nekada negdje Na obali imala iskustva Sa istimgolman wrote:..ko o čemu Sherbett o galebovima...
a dobro ajde, i poneki blitvaski galeb bi uletio
Ja cim sam upratio da svaku trecu portugalskog skontam, odmah sam im rek'o da prvu i drugu preshute. Otad sve kontamsherbett wrote:pa na hrvatskoj obali teško da ćeš naići na pravog južnjaka...Rim je vrh juga..sjevernjaci su u ovom slučaju boljigolman wrote: Kod Talijana ti je velika razlika između sjevernjaka i južnjaka...koje ti preferiraš?jedino što sam ih radi narječja slabilje razumjela nego Rimljane..npr. Osobito ove iz Veneta..brate mili svaku 5. riječ razumijem..al nema veze
svi smo...svi smosherbett wrote:bojim se da sam te shvatila onako kako si mhslioSaian wrote:pa bilo je ja mislim, ko malo je i kroz zube probilo, al si brzo uhvatila donjom usnom, ono, znas kad srknesh da ne kapne![]()
![]()
![]()
priđu baEurosa wrote:Ja sam nesto razmisljala, nama koji pisemo na ovoj temi niti ko prilazi a niti mi kome prilazimo, cini mi se
Bloo wrote:priđu baEurosa wrote:Ja sam nesto razmisljala, nama koji pisemo na ovoj temi niti ko prilazi a niti mi kome prilazimo, cini mi se
i traže pola marke
nije da ne priđu
Pa daj, sevapa ces zaradit'.Bloo wrote:priđu baEurosa wrote:Ja sam nesto razmisljala, nama koji pisemo na ovoj temi niti ko prilazi a niti mi kome prilazimo, cini mi se
i traže pola marke
nije da ne priđu
kod tebe ti neki kvalitetni, meni traze 5 pfeninga,Bloo wrote:priđu baEurosa wrote:Ja sam nesto razmisljala, nama koji pisemo na ovoj temi niti ko prilazi a niti mi kome prilazimo, cini mi se
i traže pola marke
nije da ne priđu
ko bi prisao kad ga odmah doceka jodan sokuto geri?Eurosa wrote:Ja sam nesto razmisljala, nama koji pisemo na ovoj temi niti ko prilazi a niti mi kome prilazimo, cini mi se