da ne kvotam svakog pojedinačno, ovako ću -
miralem zjajo, iskra bugojno...iskra bugojno ušla u prvu ligu i pod pozitivnim nabojem i željom da se ne obruka, prvih par kola i više, možda i čitavu polovinu jesenje sezone odigrala fantastično dobro, tako da su bili u vrhu, sad da ne lupam ali tu negdje - drugi, treći, četvrti...
zjajo, što reče kolega, mršav, plav, vižljast...kosica a la krojf, samo što je bio ružan - pofino...
strašan talenat...ja koliko pamtim, sam je piksi imao nešto malo veću pompu kada je dolazio.
ov što kenjac piše - bila zvezda jaka, nije joj mogao fsj ništa...da. bila je jaka, ali na njenu sreću - bila je i u pravu.
osim par klubova koja su tužila zvezdu zbog igranja zjaje (a igrao je jer je zvezda stala iza i njega i svoje odluke) zvezdu je tužio i ksamaks iz švajcarske zbog igranja miralema protiv njih u kupu uefa (čini mi se, možda je bio i kup šampiona).
i zvezda je dobila spor i pred fsj i pred uefom.
šta bi sa čovjekom, ostaje misterija...ništa nije pokazao, možda bljesnuo na jednoj-dvije nevažne utakmice, ostalo - ne prosjek, nego ispod prosjeka...selidba u dinamo - ista stvar.
dalje, isto pitanje kenjca -
oko namještenih utakmica...već 5 strana, možda i više, pričamo samo o fudbalu u jugi, čime smo debelo uzurpirali ovu temu, pa i zloupotrijebili.
kad bi postojala neka dobra vila u vidu moderatora, da nam ovih 5 strana prebaci na jednu drugu temu, bio bi divan, krasan, slavljen, a i kupio bi sevapa i sve ostalo pride.
elem, kenjac pita - šta bi sa onim namještenim utakmicama, evo teme, evo linka
http://forum.klix.ba/cuvene-namjestene- ... 15768.html, a moderatori ako čitaju mole se da prebace ovo fudbalsko prisjećanje sa zadnjih par strana ove teme na temu čiji je link postavljen...
u vezi stonera i njegovog pitanja, za koje je znao odgovor...
da, bila su dva kanala. nisam mogao da stignem da sve upratim, jednostavno - bilo je toliko zanimljivih stvari, filmova, utakmica, emisija.
danas imam 150 kanala, i sem sportklub kanala, nema se šta gledati.