Hmmmmm, iskreno, meni je muzika super ukomponovana, bas dize adrenalin kada treba... I dan danas kad god hocu da se razbudim slusam Introduce a Little Anarchy...zecko_kupuz wrote:Ja bih ovu trilogiju mogao posmatrati kao zakletvu- Batman mi je uvijek bio najdraži superjunak, Balea intenzivno gotivim već skoro deceniju (od filma Reign of fire, koji eto ispade jedan od najgorih filmova što je snimio), Nolan je temeljit režiser koji zna šta radi... ali, tu mi jednostavno nešto ne sjeda do kraja, koliko god se je potrudio.
Željno sam iščekivao svaki film, ali poslije uvijek ostanem nekako
.
Iritira me Zimmerova tam tam tara-rara muzika (pogotovo u TDK-u), imao je on vala puuuno boljih ostvarenja od ovih (Thin red line, Last samurai, Black hawk down, Hannibal, Inception, pa i M:I2). Bespotrebno zadaje ubrzan tempo i kada za tim nema potrebe. Nerviraju me i blesavi epizodni likovi s otrcanim, iako kratkim dijalozima. Jednostavno se ne slažu s talentima poput Balea, Ledgera, Cainea i sličnih.
Svidjeli su mi se i teaser i trailer za ovaj film, ali u prologu (hvala kolegi iznad što ga je postavio) mi se CIA-in agent sa svojim kreveljenjem uvalio u želudac k'o ćevap pred spavanje.Radije bih kroz cijeli film odslušao Baneov šištavi glas nego gledao ovako debilne sporedne likove.
Očekujem napet i cjelovit film, bez obzira na sve, znam da će svejedno biti puno kvalitetniji i siroviji od ostalih stripom inspirisanih holivudskih šminkeraja.
A epizodni likovi moraju popuniti svijet u kojem se velikani krecu...
A od ovog filma svako ocekuje razlicito, ali svi ocekujemo dobar film, pa cemo vidjeti kome ce se na kraju najvise svidjeti...