McDrive Sarajevo

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
karanana

#76 Re: McDrive Sarajevo

Post by karanana »

vouvl wrote:
sarajevsko_pivo wrote:Dokle su dosli sa radovima?
jedan covjek im je nastradao u toku gradjevinskih radova, ali se to sve fino zataskalo...

cuce se valjda nekad...
lol

pogino ili....?

cudo u avazovoj crnoj hronici nije bilo. s prozora su mogli slikati.
harač

#77 Re: McDrive Sarajevo

Post by harač »

vouvl wrote:
jedan covjek im je nastradao u toku gradjevinskih radova, ali se to sve fino zataskalo...

cuce se valjda nekad...
lol
sumnjam, to je za njih spektakl... bilo bi slika tijela na naslovnici
karanana

#78 Re: McDrive Sarajevo

Post by karanana »

harač wrote:
vouvl wrote:

cuce se valjda nekad...
lol
sumnjam, to je za njih spektakl... bilo bi slika tijela na naslovnici
ali posto je mcdrive avazov projekat, ja vjerujem da bi zataskali nesrecu. mada su objavili onu koja je bila na njihovom objektu u tuzli.
na kraju krajeva, pa sta? nesrece se dogadjaju.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#79 Re: McDrive Sarajevo

Post by Entropio »

Odlično napreduje. :thumbup:
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#80 Re: McDrive Sarajevo

Post by Toto »

cuj napreduju ??
obecavali godinama da ce za McDonalcom doci stampedo svjetskih biznismena... a sad nigdje ni jednog ..
samo su nam dovukli ove FB "okupatore" iz Njujorka da strajkuju po Sarajavu ... :lol: :lol: :lol: :lol:
brezbeli da nece strajkat gladju ...
dobro ce bit da ih McD ne bude i sponozoriro sa hamburgerima
sarajevsko_pivo

#81 Re: McDrive Sarajevo

Post by sarajevsko_pivo »

U aprilu otvorenje McDonalds u Mostaru, u trznom centru Brodomerkur.
vouvl

#82 Re: McDrive Sarajevo

Post by vouvl »

sarajevsko_pivo wrote:U aprilu otvorenje McDonalds u Mostaru, u trznom centru Brodomerkur.
nek je i moj mostar postao metropola.
eh sad mi je srce na mjestu i mogu na miru da umrem... :lol: :lol: :lol:
Toto

#83 Re: McDrive Sarajevo

Post by Toto »

sarajevsko_pivo wrote:U aprilu otvorenje McDonalds u Mostaru, u trznom centru Brodomerkur.
prvoaprilska :D :D :D
karanana

#84 Re: McDrive Sarajevo

Post by karanana »

kako napreduje?
sarajevsko_pivo

#85 Re: McDrive Sarajevo

Post by sarajevsko_pivo »

Imali koja slika?
mrtva kokoš

#86 Re: McDrive Sarajevo

Post by mrtva kokoš »

cini mi se da su izlili plocu. isto je kao na slikama na prethodnoj str. samo je sada natkriveno, betonom...
DON_eARL

#87 Re: McDrive Sarajevo

Post by DON_eARL »

šime.sparina wrote:cini mi se da su izlili plocu. isto je kao na slikama na prethodnoj str. samo je sada natkriveno, betonom...
Uklonjena je i ona ograda pored ceste i zasađene sadnice nekog zimzelenog bilja. :D

Edit: Ipak nije zimzeleno, neki žbunasti oblici su ipak u pitanju. :D
Last edited by DON_eARL on 27/10/2011 14:06, edited 1 time in total.
Toto

#88 Re: McDrive Sarajevo

Post by Toto »

koji tlaijanski landscape dizajner im je radio uredjene ledine

mora da su dotjerali sekvoje iz amrike :D
sumnjam da su se sjetili munike panciceve omorike ili hadzibega
karanana

#89 Re: McDrive Sarajevo

Post by karanana »

btw, posto je ukinuta generalna tema o mcd-u, da pitam ovdje, da li su jos nekome hamburgeri i pomfrit u nasem mcd-u extra extra slani? haj pomfrit, ono kad ga krenu solit zna se zalomit, ne moze se bas mjeriti tacno, ali pojedoh nikad slanji royal hamburger. jedva sam pojeo koliko je slano bilo.
Edin H.

#90 Re: McDrive Sarajevo

Post by Edin H. »

karanana wrote:btw, posto je ukinuta generalna tema o mcd-u, da pitam ovdje, da li su jos nekome hamburgeri i pomfrit u nasem mcd-u extra extra slani? haj pomfrit, ono kad ga krenu solit zna se zalomit, ne moze se bas mjeriti tacno, ali pojedoh nikad slanji royal hamburger. jedva sam pojeo koliko je slano bilo.
Ja sam to vec ranije rekao da glupani ocigledno neodmjereno sole - ni u jednom drugom McDonaldsu nisam probao slaniji hamburger i cips :skoljka:
Drugi je problem da se menadzeri pred kupcima jako lose odnose prema radnicima/radnicama.
Chisum

#91 Re: McDrive Sarajevo

Post by Chisum »

Ja ne limvo te McD opanke, tako da ne znam, ali ovo za presoljenu klopu sam cuo vec dva-tri puta. Prvo sam to isto cuo od moje zene, al' reko', znam da ona pizdi cim nesto nije perfekcija, pa mozda i nije bas tako kao sto mi je ispricala... ali kasnije sam istu pricu cuo barem jos jednom ili dvaput. Sad evo vidim i vi pisete isto... Znaci, neki ga delegat soli i sakom i kapom.
Toto

#92 Re: McDrive Sarajevo

Post by Toto »

karanana wrote:btw, posto je ukinuta generalna tema o mcd-u, da pitam ovdje, da li su jos nekome hamburgeri i pomfrit u nasem mcd-u extra extra slani? haj pomfrit, ono kad ga krenu solit zna se zalomit, ne moze se bas mjeriti tacno, ali pojedoh nikad slanji royal hamburger. jedva sam pojeo koliko je slano bilo.
Jel ti onaj PR bosanskog Mcd fino reko da sve uzvoze iz Srbije a samo je so domaca.. :D :D :D
znaci oni dobiju sve gotovo samo Nedim isprevrce i na kraju posole... po ovome tvome treba Nedima i onu seficu mu sto je uvezena sa njim iz Beograda poslat u Tuzlu da nauce kopat so, jer ni to ne znaju ako im McD ne odradi...
Edin H.

#93 Re: McDrive Sarajevo

Post by Edin H. »

Chisum wrote:Ja ne limvo te McD opanke, tako da ne znam, ali ovo za presoljenu klopu sam cuo vec dva-tri puta. Prvo sam to isto cuo od moje zene, al' reko', znam da ona pizdi cim nesto nije perfekcija, pa mozda i nije bas tako kao sto mi je ispricala... ali kasnije sam istu pricu cuo barem jos jednom ili dvaput. Sad evo vidim i vi pisete isto... Znaci, neki ga delegat soli i sakom i kapom.
Nedim, da li si to ti? :skoljka: :zoka:
karanana

#94 Re: McDrive Sarajevo

Post by karanana »

znaci, nisam peka, nisam nesto probirljiv, cak mislim da i ja najcesce presolim hranu, ali zadnji put ono sto sam pojeo u mcdonaldsu je bilo toliko slano da nikad nista slanije nisam pojeo, osim mozda onih slanih srdela u dalmaciji. ako odem ikad drugi put i ako bude onako slano, definitivno cu im vratiti.
shin

#95 Re: McDrive Sarajevo

Post by shin »

Meni se jednom zalomio pomfrit, konto sam da lizem morsku stijenu ili greben koliko je slano bilo.
Chisum

#96 Re: McDrive Sarajevo

Post by Chisum »

Edin H. wrote:
Chisum wrote:Ja ne limvo te McD opanke, tako da ne znam, ali ovo za presoljenu klopu sam cuo vec dva-tri puta. Prvo sam to isto cuo od moje zene, al' reko', znam da ona pizdi cim nesto nije perfekcija, pa mozda i nije bas tako kao sto mi je ispricala... ali kasnije sam istu pricu cuo barem jos jednom ili dvaput. Sad evo vidim i vi pisete isto... Znaci, neki ga delegat soli i sakom i kapom.
Jeko Dimne?
respo

#97 Re: McDrive Sarajevo

Post by respo »

a da nije to fora sa soli u vezi sa picem?
vouvl

#98 Re: McDrive Sarajevo

Post by vouvl »

a je li vas seljake neko goni da jedete tu?
ako vam je slano idite i jedite na drugom mjestu ponasate se isto ko da vas je neko natjerao da morate tu jesti i kao od ovolikog grada nema se nigdje kupiti nista.

jbg ljudi mislim da vam stomak i zdravlje itekako trpi zato sto pokusavate guzici dici nivo jeduci kod tog mc trovaca hahaha
al ok ako se tu osjecate bitnima, modernima i u trendu onda se valjda vrijedi zrtvovati pa makar i cijeli dan bili gladni.

koji paćenici hahahah :lol: :lol: :lol: :lol:
karanana

#99 Re: McDrive Sarajevo

Post by karanana »

jeste, bitno mi je da jedem u mcdonaldsu.
e sad ne znam ko je veci pacenik, ja, kojem je bitno da jedne normalno posoljenu hranu u mcdonaldsu ili ti koji se brines o tome jesam li ja pacenik sto sam odlucio da jedem u mcdonaldsu i nazivas mene seljakom, papkom i pacenikom.
Edin H.

#100 Re: McDrive Sarajevo

Post by Edin H. »

Chisum wrote:
Edin H. wrote:
Jeko Dimne?

Nisi pratio staru temu.
Nedim je Alfa i Omega sarajevskog McDonaldsa, specijalno treniran u prijestonici Srbije, gdje mu se jedno vrijeme zametnuo trag, pretpostavlja se da je bio otet od strane stranih tajnih sluzbi da oda tajne, ali bio je cvrst, nije popustio, hrabro se drzao, americki marinci odradili akciju, vratili ga i sada vedri i oblaci sarajevskim Mc Donaldsom.
I sa tim ja nemam problem, zasluzio je, ali izgleda nije shvatio da je tuzlanska sol slanija od prosjecne soli koju kupujes na evropskom trzistu.

Post Reply