Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jedan covjek im je nastradao u toku gradjevinskih radova, ali se to sve fino zataskalo...
cuce se valjda nekad...
lol
sumnjam, to je za njih spektakl... bilo bi slika tijela na naslovnici
ali posto je mcdrive avazov projekat, ja vjerujem da bi zataskali nesrecu. mada su objavili onu koja je bila na njihovom objektu u tuzli.
na kraju krajeva, pa sta? nesrece se dogadjaju.
cuj napreduju ??
obecavali godinama da ce za McDonalcom doci stampedo svjetskih biznismena... a sad nigdje ni jednog ..
samo su nam dovukli ove FB "okupatore" iz Njujorka da strajkuju po Sarajavu ...
brezbeli da nece strajkat gladju ...
dobro ce bit da ih McD ne bude i sponozoriro sa hamburgerima
btw, posto je ukinuta generalna tema o mcd-u, da pitam ovdje, da li su jos nekome hamburgeri i pomfrit u nasem mcd-u extra extra slani? haj pomfrit, ono kad ga krenu solit zna se zalomit, ne moze se bas mjeriti tacno, ali pojedoh nikad slanji royal hamburger. jedva sam pojeo koliko je slano bilo.
karanana wrote:btw, posto je ukinuta generalna tema o mcd-u, da pitam ovdje, da li su jos nekome hamburgeri i pomfrit u nasem mcd-u extra extra slani? haj pomfrit, ono kad ga krenu solit zna se zalomit, ne moze se bas mjeriti tacno, ali pojedoh nikad slanji royal hamburger. jedva sam pojeo koliko je slano bilo.
Ja sam to vec ranije rekao da glupani ocigledno neodmjereno sole - ni u jednom drugom McDonaldsu nisam probao slaniji hamburger i cips
Drugi je problem da se menadzeri pred kupcima jako lose odnose prema radnicima/radnicama.
Ja ne limvo te McD opanke, tako da ne znam, ali ovo za presoljenu klopu sam cuo vec dva-tri puta. Prvo sam to isto cuo od moje zene, al' reko', znam da ona pizdi cim nesto nije perfekcija, pa mozda i nije bas tako kao sto mi je ispricala... ali kasnije sam istu pricu cuo barem jos jednom ili dvaput. Sad evo vidim i vi pisete isto... Znaci, neki ga delegat soli i sakom i kapom.
karanana wrote:btw, posto je ukinuta generalna tema o mcd-u, da pitam ovdje, da li su jos nekome hamburgeri i pomfrit u nasem mcd-u extra extra slani? haj pomfrit, ono kad ga krenu solit zna se zalomit, ne moze se bas mjeriti tacno, ali pojedoh nikad slanji royal hamburger. jedva sam pojeo koliko je slano bilo.
Jel ti onaj PR bosanskog Mcd fino reko da sve uzvoze iz Srbije a samo je so domaca..
znaci oni dobiju sve gotovo samo Nedim isprevrce i na kraju posole... po ovome tvome treba Nedima i onu seficu mu sto je uvezena sa njim iz Beograda poslat u Tuzlu da nauce kopat so, jer ni to ne znaju ako im McD ne odradi...
Chisum wrote:Ja ne limvo te McD opanke, tako da ne znam, ali ovo za presoljenu klopu sam cuo vec dva-tri puta. Prvo sam to isto cuo od moje zene, al' reko', znam da ona pizdi cim nesto nije perfekcija, pa mozda i nije bas tako kao sto mi je ispricala... ali kasnije sam istu pricu cuo barem jos jednom ili dvaput. Sad evo vidim i vi pisete isto... Znaci, neki ga delegat soli i sakom i kapom.
znaci, nisam peka, nisam nesto probirljiv, cak mislim da i ja najcesce presolim hranu, ali zadnji put ono sto sam pojeo u mcdonaldsu je bilo toliko slano da nikad nista slanije nisam pojeo, osim mozda onih slanih srdela u dalmaciji. ako odem ikad drugi put i ako bude onako slano, definitivno cu im vratiti.
Chisum wrote:Ja ne limvo te McD opanke, tako da ne znam, ali ovo za presoljenu klopu sam cuo vec dva-tri puta. Prvo sam to isto cuo od moje zene, al' reko', znam da ona pizdi cim nesto nije perfekcija, pa mozda i nije bas tako kao sto mi je ispricala... ali kasnije sam istu pricu cuo barem jos jednom ili dvaput. Sad evo vidim i vi pisete isto... Znaci, neki ga delegat soli i sakom i kapom.
a je li vas seljake neko goni da jedete tu?
ako vam je slano idite i jedite na drugom mjestu ponasate se isto ko da vas je neko natjerao da morate tu jesti i kao od ovolikog grada nema se nigdje kupiti nista.
jbg ljudi mislim da vam stomak i zdravlje itekako trpi zato sto pokusavate guzici dici nivo jeduci kod tog mc trovaca hahaha
al ok ako se tu osjecate bitnima, modernima i u trendu onda se valjda vrijedi zrtvovati pa makar i cijeli dan bili gladni.
jeste, bitno mi je da jedem u mcdonaldsu.
e sad ne znam ko je veci pacenik, ja, kojem je bitno da jedne normalno posoljenu hranu u mcdonaldsu ili ti koji se brines o tome jesam li ja pacenik sto sam odlucio da jedem u mcdonaldsu i nazivas mene seljakom, papkom i pacenikom.
Nedim, da li si to ti?
Jeko Dimne?
Nisi pratio staru temu.
Nedim je Alfa i Omega sarajevskog McDonaldsa, specijalno treniran u prijestonici Srbije, gdje mu se jedno vrijeme zametnuo trag, pretpostavlja se da je bio otet od strane stranih tajnih sluzbi da oda tajne, ali bio je cvrst, nije popustio, hrabro se drzao, americki marinci odradili akciju, vratili ga i sada vedri i oblaci sarajevskim Mc Donaldsom.
I sa tim ja nemam problem, zasluzio je, ali izgleda nije shvatio da je tuzlanska sol slanija od prosjecne soli koju kupujes na evropskom trzistu.