Automobili koji "pale" žene

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
simpozijum delirijum

#76 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by simpozijum delirijum »

ne samo auto , vec i vozaci 'pale" zene ... :D
ajmo cure ?
recite mi koja bi od vas sa njim sjela u jednu kratku voznju ??? a da bude cool i bez vristanja :lol:

Brzaner

#77 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by Brzaner »

simpozijum delirijum wrote:ne samo auto , vec i vozaci 'pale" zene ... :D
ajmo cure ?
recite mi koja bi od vas sa njim sjela u jednu kratku voznju ??? a da bude cool i bez vristanja :lol:
:lol:

nemoguće, evo i zašto:

respo

#78 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by respo »

vi stvarno vjerujete posebno zadnji video da je sve iz jednog puta snimano
simpozijum delirijum

#79 Re: Automobili koji "pale" žene

respo wrote:vi stvarno vjerujete posebno zadnji video da je sve iz jednog puta snimano
bio sam gledalac na par relija ( Evropski sampionat ) a u USA ne treba pricati o dobrim vozacima ( radjaju se sa volanom u rukama :D )
da ! to je istina ! majstori volana ! ( jaran mi je bio reli vozac )
ali ?
napomena ! ovi video snimci su od strane vrhunskih profesionalaca i sportista koji ne piju i ne konzumiraju droge i nisu laznjak , ne pokusavajte niti slicno na cesti da bi impresionirali curice
unaprijed hvala! :sax:
Strpljiva

#80 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by Strpljiva »

respo wrote:primjetio sam da se "sponzoruse" okrecu za audijima porseima i tako te marke
al sam isto primjetio da se da kazem obicne djevojke okrecu vise za slatkim manjim autima da tako kazem
tako da se to moze podijeliti na dvije skupine
one koje traze sponzora i one koje se okrecu jer im je auto lijepo izgledom
Koje ti voziš, da znam koju skupinu odabrati?! :-)

Jedino malo auto za koje kažem da je slatko je ona VW buba. Naravno da ću se okrenuti za autom koje bih željela voziti. Al' želje su jedno, pozdravi drugo. Nisam ljubitelj malih automobila i ništa ljepše za oči od ženska u dobrom autu. Da je samo prevozno sredstvo, industrija automobila bi i danas bila u 1886-oj godini.

Međutim, ako možeš sponzorirati neki od ovih,

Image

Image

Image

idemo na kafu. Ako ne možeš, selektiraj i dalje žene na sponzoruše i one što vole...male :)

@simpozijum delirijum Ja bih voljela biti na mjestu vozača :D
olensoner

#81 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by olensoner »

Znaci zenama je i Volvo postao interesantan, sad znam da ima nade i za mene :mrgreen:
lara b.

#82 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by lara b. »

ja mislim da je ovdje previse generaliziranje djevojaka da se okrecu za autima ili ne okrecu :lol: :lol:
ali cinjenica je da kada recimo ja nekog decka upoznam, odmah me pitaju koji fAX ima, odakle je i sta vozi :x
evo da navedem neke cure s kojima se ja druzim...
vecina njih ono bas ih briga za aute i vlasnike istih...niti ne gledaju... a ako sebi traze momka za vezu/sex ti sa autom nista postici neces :razz: moras da odgovoris na neke sasvim druge zahtjeve /dobar izgled, prica, sarm, posao itd/ :-D
zatim ima par cura sa dobrinje, ilidze, vogosca... kojima je prevoz u kasnim satima problem i grebu se za svakoga ko ima bilo kakav auto...a neke opet...cast im je voziti se u nekom boljem autu i to odmah kao u zezi prijave tj.hvale se...kako se sinoc vozala u xxy autu...takve bi se mozda i sexale, jer misle da ce napokon postati face...izdici se iznad prosjeka ili sta vec misle... :roll:
ima i onih koje su navikle tj.roditelji vozili cio zivot dobre aute i one eventualno voze, pa takva cura ako joj se i dopada momak, a ne vozi nesto koliko toliko mocno, nece s njim jer je nju stiiid... ili ona vozi nekog terenca i upozna lika nema ni vozacku...koja blamaza...odmah slijedi komantar da on nije ni m, od muskarca :lol:
ima cura koje voze solidne autice i ne okrecu se za tipovima koji voze audije, jer one imaju svoje prevozno sredstvo i bas ih briga... ako se i okrennu gledaju kakav je neki auto, ako ga imaju u vidu kupiti... :D
ima i onih koje nikada nisu imale auto i vozile se iskljucivo u busu...i njima je vrhunac vidjeti auto, pa jos dobar, pa ako je i vozac dobar...takve seljoberke odmah razvezu osmijeh i nadaju se...cemu vec :roll:
ali imaju i klasicne sponzoruse...one ne voze, ali traze decka sa relativno dobrim autom, ne mora biti terenac, moze i skoda octavia :D fakat ne kontam, ali one misle da decko vrijedi vise, ako ima dobar auto :-) :-)
simpozijum delirijum

#83 Re: Automobili koji "pale" žene

@simpozijum delirijum Ja bih voljela biti na mjestu vozača
strpljiva

pa imam iskustva sa zenama vozacima i to maherima od vozaca i ,navozao sam se sa njima :D ali ako vozis kao na ovim video-klipovima ?
i ja bih vristao :lol:
johntra

#84 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by johntra »

Ja ne palim žene autom koje vozim...
respo

#85 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by respo »

Strpljiva wrote:
respo wrote:primjetio sam da se "sponzoruse" okrecu za audijima porseima i tako te marke
al sam isto primjetio da se da kazem obicne djevojke okrecu vise za slatkim manjim autima da tako kazem
tako da se to moze podijeliti na dvije skupine
one koje traze sponzora i one koje se okrecu jer im je auto lijepo izgledom
Koje ti voziš, da znam koju skupinu odabrati?! :-)

Jedino malo auto za koje kažem da je slatko je ona VW buba. Naravno da ću se okrenuti za autom koje bih željela voziti. Al' želje su jedno, pozdravi drugo. Nisam ljubitelj malih automobila i ništa ljepše za oči od ženska u dobrom autu. Da je samo prevozno sredstvo, industrija automobila bi i danas bila u 1886-oj godini.

Međutim, ako možeš sponzorirati neki od ovih,
nemoj bukvalno shvatati postove a i u postu nije bas podijeljeno kako ti to prikazujes
Strpljiva

#86 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by Strpljiva »

simpozijum delirijum wrote:
strpljiva

pa imam iskustva sa zenama vozacima i to maherima od vozaca i ,navozao sam se sa njima :D ali ako vozis kao na ovim video-klipovima ?
Daleko sam ja od ovoga.

Pitanje za sve: Zašto nemamo karting stazu u Sa? Finansije, lokacija, dozvola?

@respo Tako reci :)
respo

#87 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by respo »

tako rekao a sto ti to obrces je do tebe

da odgovorim i na pitanje
pare i lokacija mada najvaznije je pare
dozvolu je lako dobiti ako bi se ovo rijesilo
vanda

#88 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by vanda »

Magarece_godine wrote:bach ... to su i danas fakerski auti ...
Ma 'de :-)
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#89 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by UnscarD »

Strpljiva wrote:
simpozijum delirijum wrote:
strpljiva

Daleko sam ja od ovoga.

Pitanje za sve: Zašto nemamo karting stazu u Sa? Finansije, lokacija, dozvola?

@respo Tako reci :)
Prava karting staza tesko da moze da bude financijski samoodrziva tako da je u komsiluku obicno naslonjena na neku od mocnijih auto kuca koje je u sklopu svog posla, vise radi prestiza nego koristi, imaju. Dakle treba peticiju ASA autu napraviti...tolika lova se vrti (drugi promet u BiH iza Elektroprivrede a prije BH Telecoma) pa mislim moglo bi se za ovih godina neka barem karting staza napraviti...ali prava sa vremenima, klubom i svim ostalim. U BG-u sam vozio i tada si imao izbor kartinga tako da kreces sa najslabijim (koji je da ne bude zabune i dalje brzi i bolji od onih jadova na Zetri svojevremeno) ail ako sa njim izvozis vrijeme ispod nekog vremena, mozes traziti brzi karting jer sad vec vide da znas da vozis....iako je i u BG-u ona staza mala, ipak onaj klub pored staze, tribine, suvenir shop itd daju neki smek profesionalizma.
ferrari woman

#90 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by ferrari woman »

Lijepo je vidjeti finog muskarca u dobrom autu, ali je puno mocnije vidjeti dobru zenu u dobrom autu. 8-) Btw, sto je toliko muskarcima cudno kad vide finu,mladu djevojku za volanom auta srednje klase da blehnu u nju k'o tele u sarena vrata? Dobar osjecaj :lol:
MedenoSrce

#91 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by MedenoSrce »

johntra wrote:Ja ne palim žene autom koje vozim...
Pravi muškarac :thumbup:
ferrari woman wrote:Lijepo je vidjeti finog muskarca u dobrom autu, ali je puno mocnije vidjeti dobru zenu u dobrom autu. 8-) Btw, sto je toliko muskarcima cudno kad vide finu,mladu djevojku za volanom auta srednje klase da blehnu u nju k'o tele u sarena vrata? Dobar osjecaj :lol:
Eh, nisam jednom prisustvovala šovinističkom razotkrivanju u ovom slučaju.
Zvek

#92 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by Zvek »

johntra wrote:Ja ne palim žene autom koje vozim...
Mi koji vozimo talijane palimo žene nečim drugim, a ovi BMW, Audi, Golf, Passat, Octavia nemaju cime :D

Danasnje koke se pale na VW, Audi, BMW, dok im je Merc staromodan.
johntra

#93 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by johntra »

Moj Zvek, nemoj zakuhavat... :D
Mi koji vozimo talijane, potrošimo sve pare na popravke i onda nemamo para za žene...zato sve završavamo u naturi... :D
Industrialyzer

#94 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by Industrialyzer »

olensoner wrote:Znaci zenama je i Volvo postao interesantan, sad znam da ima nade i za mene :mrgreen:

Jedino ako je ĐIP :mrgreen:

Scena u Zagrebu : Prolazi AM DB9 , fakat se skoro niko nije okrenuo , samo dvije djevojke komentarisu : Jao kako lijep Mercedes :lol:
dottore

#95 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by dottore »

ferrari woman wrote:Lijepo je vidjeti finog muskarca u dobrom autu, ali je puno mocnije vidjeti dobru zenu u dobrom autu. 8-) Btw, sto je toliko muskarcima cudno kad vide finu,mladu djevojku za volanom auta srednje klase da blehnu u nju k'o tele u sarena vrata? Dobar osjecaj :lol:
jos bolje kad vidim dobru zenu u krsu... :mrgreen:

neki dan u garazi u Mercatoru, izlazi lik sa zenom iz golfa 1, golf malo je reci da se raspada, al zena :shock: ocam' gori hala :mrgreen: :mrgreen:
Zvek

#96 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by Zvek »

Image

Jes dobra :D
ljubav_aha

#97 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by ljubav_aha »

tema je trebala biti:automobili koji pale zene bez vlastitog automobila :D

zasto na svakoj mogucoj auto rekami mora biti postavljena zena :D
ladyada

#98 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by ladyada »

negdje sam procitala da se muskrcu sa odredjenim dobrim autom sexipilnost povecava za 20- do40%......
ljubav_aha

#99 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by ljubav_aha »

ladyada wrote:negdje sam procitala da se muskrcu sa odredjenim dobrim autom sexipilnost povecava za 20- do40%......
naravno da je uspesan muskarac vise seksi,ali auto ,cesto puta,nije indikator uspjeha,ali mnoge hanume tako ne razmisljaju
ssmmiilleeyy

#100 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by ssmmiilleeyy »

Jbt na šta smo mi muškarci sve spremni zarad topline medju nogama :D :D

Upoznam neku noć jednu koku pita
ona mene : imaš li BMW
rekoh nemam
Ona: imaš li Audi
Rekoh nemam
Ona imaš li mercedes
rekoh nemam
Ona: pa šta ćeš mi onda