ajmo cure ?
recite mi koja bi od vas sa njim sjela u jednu kratku voznju ??? a da bude cool i bez vristanja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
simpozijum delirijum wrote:ne samo auto , vec i vozaci 'pale" zene ...![]()
ajmo cure ?
recite mi koja bi od vas sa njim sjela u jednu kratku voznju ??? a da bude cool i bez vristanja![]()
bio sam gledalac na par relija ( Evropski sampionat ) a u USA ne treba pricati o dobrim vozacima ( radjaju se sa volanom u rukamarespo wrote:vi stvarno vjerujete posebno zadnji video da je sve iz jednog puta snimano
Koje ti voziš, da znam koju skupinu odabrati?!respo wrote:primjetio sam da se "sponzoruse" okrecu za audijima porseima i tako te marke
al sam isto primjetio da se da kazem obicne djevojke okrecu vise za slatkim manjim autima da tako kazem
tako da se to moze podijeliti na dvije skupine
one koje traze sponzora i one koje se okrecu jer im je auto lijepo izgledom

strpljiva@simpozijum delirijum Ja bih voljela biti na mjestu vozača
nemoj bukvalno shvatati postove a i u postu nije bas podijeljeno kako ti to prikazujesStrpljiva wrote:Koje ti voziš, da znam koju skupinu odabrati?!respo wrote:primjetio sam da se "sponzoruse" okrecu za audijima porseima i tako te marke
al sam isto primjetio da se da kazem obicne djevojke okrecu vise za slatkim manjim autima da tako kazem
tako da se to moze podijeliti na dvije skupine
one koje traze sponzora i one koje se okrecu jer im je auto lijepo izgledom![]()
Jedino malo auto za koje kažem da je slatko je ona VW buba. Naravno da ću se okrenuti za autom koje bih željela voziti. Al' želje su jedno, pozdravi drugo. Nisam ljubitelj malih automobila i ništa ljepše za oči od ženska u dobrom autu. Da je samo prevozno sredstvo, industrija automobila bi i danas bila u 1886-oj godini.
Međutim, ako možeš sponzorirati neki od ovih,
Daleko sam ja od ovoga.simpozijum delirijum wrote:strpljiva@simpozijum delirijum Ja bih voljela biti na mjestu vozača
pa imam iskustva sa zenama vozacima i to maherima od vozaca i ,navozao sam se sa njimaali ako vozis kao na ovim video-klipovima ?
i ja bih vristao
Ma 'deMagarece_godine wrote:bach ... to su i danas fakerski auti ...
Prava karting staza tesko da moze da bude financijski samoodrziva tako da je u komsiluku obicno naslonjena na neku od mocnijih auto kuca koje je u sklopu svog posla, vise radi prestiza nego koristi, imaju. Dakle treba peticiju ASA autu napraviti...tolika lova se vrti (drugi promet u BiH iza Elektroprivrede a prije BH Telecoma) pa mislim moglo bi se za ovih godina neka barem karting staza napraviti...ali prava sa vremenima, klubom i svim ostalim. U BG-u sam vozio i tada si imao izbor kartinga tako da kreces sa najslabijim (koji je da ne bude zabune i dalje brzi i bolji od onih jadova na Zetri svojevremeno) ail ako sa njim izvozis vrijeme ispod nekog vremena, mozes traziti brzi karting jer sad vec vide da znas da vozis....iako je i u BG-u ona staza mala, ipak onaj klub pored staze, tribine, suvenir shop itd daju neki smek profesionalizma.Strpljiva wrote:Daleko sam ja od ovoga.simpozijum delirijum wrote:strpljiva@simpozijum delirijum Ja bih voljela biti na mjestu vozača
pa imam iskustva sa zenama vozacima i to maherima od vozaca i ,navozao sam se sa njimaali ako vozis kao na ovim video-klipovima ?
i ja bih vristao
Pitanje za sve: Zašto nemamo karting stazu u Sa? Finansije, lokacija, dozvola?
@respo Tako reci
Pravi muškaracjohntra wrote:Ja ne palim žene autom koje vozim...
Eh, nisam jednom prisustvovala šovinističkom razotkrivanju u ovom slučaju.ferrari woman wrote:Lijepo je vidjeti finog muskarca u dobrom autu, ali je puno mocnije vidjeti dobru zenu u dobrom autu.Btw, sto je toliko muskarcima cudno kad vide finu,mladu djevojku za volanom auta srednje klase da blehnu u nju k'o tele u sarena vrata? Dobar osjecaj
Mi koji vozimo talijane palimo žene nečim drugim, a ovi BMW, Audi, Golf, Passat, Octavia nemaju cimejohntra wrote:Ja ne palim žene autom koje vozim...
olensoner wrote:Znaci zenama je i Volvo postao interesantan, sad znam da ima nade i za mene
jos bolje kad vidim dobru zenu u krsu...ferrari woman wrote:Lijepo je vidjeti finog muskarca u dobrom autu, ali je puno mocnije vidjeti dobru zenu u dobrom autu.Btw, sto je toliko muskarcima cudno kad vide finu,mladu djevojku za volanom auta srednje klase da blehnu u nju k'o tele u sarena vrata? Dobar osjecaj
naravno da je uspesan muskarac vise seksi,ali auto ,cesto puta,nije indikator uspjeha,ali mnoge hanume tako ne razmisljajuladyada wrote:negdje sam procitala da se muskrcu sa odredjenim dobrim autom sexipilnost povecava za 20- do40%......