V-I-D-I A-U-T-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - ova jedna kokica vuče za rukav drugu i pokazuje joj u pravcu Porschea, te obje bale i hihoću se dok gledaju u taj auto i u onoga ko ga vozi...
Ako ste momak u usponu i želite da vas žene primjete, bez auta su vam slabe šanse da šta "odradite", a na listi poželjnih muških osobina na vrhu iste ženskih zahtjeva je i auto. Neka priča ko šta hoće, možete biti ružan ko lopov i beskarakterna hulja, ali ako imate terenca ili novi passat, vaše šanse za "điđi - miđi" rastu geometrijskom progresijom.
Krajem prošle godine jedno kratko vrijeme sam vozio Audi A1. Ja i moj drug smo sve samo ne privlačni ljudi, međutim sportski Audi čini svoje. Dok smo se vozili gradom, ljepotice nam mašu, smješkaju nam se na semaforima, šalju puse, prilaze nam na parkingu, započinju priču, zanimljivi smo im...Bilo je lijepo dok je trajalo, a Audi sam nažalost morao vratiti. Jaran i danas započne priču: "Znaš kad smo se tamo parkirali i kad su nam one dvije prišle.. Joooooooj, jarane
Zašto je to tako?
Zašto su ženama privlačni muškarci koji voze skupa, jaka auta...
Koji su to auti koji su magnet za žene i koji vam rapidno povećavaju mogućnost da imate seks...