Kako je zaprositi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
bosanski

#76 Re: Kako je zaprositi?

Post by bosanski »

Default85 wrote:
bosanski wrote:i onda se pitaju zasto se toliki brakovi raspadaju...
ja bi se rokno kad bi morao provesti zivot sa zenom koja bi pala na te budalastine sa muzickim podlogama i inim holivudskim idiotarijama.
covjece, NE SNIMA TE KAMERA....

Prijetelju i ja sam protiv holivudske ljubavi.Samo sam htio nesto kreativno, nove ideje i to... Bezveze je da to bude samo reda radi...
pa dobro,
eto bilo bi kul kad bi joj ispeko cevape ispred umjetnicke galerije (just a hint :wink: )
Mustafapasa

#77 Re: Kako je zaprositi?

Post by Mustafapasa »

kod mene jaran odveo djevojku na klopu...kad su jeli narucio palacinke i dolazi konobar i nosi ogroman tanjir na kojem cokoladom napisano pitanje za udaju a prsten na tanjiru...to je bio desert...
drugi je frajer opet odveo djevojku, popeo je na planinu, zagrlio i reko, sad smo sami, ili padas s litice ili se udajes :)
krompir i riza

#78 Re: Kako je zaprositi?

Post by krompir i riza »

Mustafapasa wrote:kod mene jaran odveo djevojku na klopu...kad su jeli narucio palacinke i dolazi konobar i nosi ogroman tanjir na kojem cokoladom napisano pitanje za udaju a prsten na tanjiru...to je bio desert...
drugi je frajer opet odveo djevojku, popeo je na planinu, zagrlio i reko, sad smo sami, ili padas s litice ili se udajes :)
i ja bih se odmah ud'o da me neko 'vako pita :lol:
MaNeTo

#79 Re: Kako je zaprositi?

Post by MaNeTo »

Curve wrote:

:lol: :lol: :thumbup:
ovaj najjaci :lol:
Trebam te

#80 Re: Kako je zaprositi?

Post by Trebam te »

Default85 wrote:Mozda neko ima kreativnu ideju kako zaprositi djevojku? Nesto lijepo i romanticno da ne košta previše :-D :bih:
Pitas je ;-) :lol: :skoljka:
shin

#81 Re: Kako je zaprositi?

Post by shin »

Ja ne kontam ove gerila upade sa prsenjacima. Ja bih je nonsarlantno upitao ''bil'', kakvi ba cokoladni monumenti i slicne gluposti.
VeriBizi

#82 Re: Kako je zaprositi?

Post by VeriBizi »

krompir i riza wrote:
Mustafapasa wrote:kod mene jaran odveo djevojku na klopu...kad su jeli narucio palacinke i dolazi konobar i nosi ogroman tanjir na kojem cokoladom napisano pitanje za udaju a prsten na tanjiru...to je bio desert...
i ja bih se odmah ud'o da me neko 'vako pita :lol:
:lol: :thumbup:
Zoya

#83 Re: Kako je zaprositi?

Post by Zoya »

shin wrote:Ja ne kontam ove gerila upade sa prsenjacima. Ja bih je nonsarlantno upitao ''bil'', kakvi ba cokoladni monumenti i slicne gluposti.
A romantika, ovo, ono..? Ko ti je kriv sto nisi romantican 8-) Ima da ostanes (kako se ono zove muska usjedelica :? ) :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#84 Re: Kako je zaprositi?

Post by Velkoski »

shin wrote:Ja ne kontam ove gerila upade sa prsenjacima. Ja bih je nonsarlantno upitao ''bil'', kakvi ba cokoladni monumenti i slicne gluposti.
This ! :mrgreen:
shin

#85 Re: Kako je zaprositi?

Post by shin »

Zoya wrote:
A romantika, ovo, ono..? Ko ti je kriv sto nisi romantican 8-) Ima da ostanes (kako se ono zove muska usjedelica :? ) :D

Jedno je biti iskren, drugo romantican prema preporuci magazina ili foruma :D

Biraj sta ti je draze.
madnessa

#86 Re: Kako je zaprositi?

Post by madnessa »

A je l' ovaj zaprosio više? Šta uradi? :mrgreen:
Lucazode

#87 Re: Kako je zaprositi?

Post by Lucazode »

Jedan interesantan način, meni se lično i najviše svidio a ljepšoj polovici će orignalnošću izmamiti biser iz oka :)

Uspomene....
Izradite video s vašim zajedničkim uspomenama. To može biti i obični slideshow s vašim najdražim slikama i vašom omiljenom pjesmom. Organizirajte filmsku večer, ''putovanje'' kroz zajedničke uspomene emocionalno će vas zbližiti, a pitanje koje će se pojaviti na ekranu na kraju izmamit će i suzu radosnicu.

Dosta savjeta ali kakvo god mjesto ili trenutak odabereš ne možeš pogriješiti, to je osoba sa kojom želiš provesti ostatak života.

Sretno drug.
Mr.Penguin

#88 Re: Kako je zaprositi?

Post by Mr.Penguin »

madnessa wrote:A je l' ovaj zaprosio više? Šta uradi? :mrgreen:
Koliko ceka najvjerovatnije je ona njega zaprosila. :-)
Default85

#89 Re: Kako je zaprositi?

Post by Default85 »

Mr.Penguin wrote:
Haha :D Jos uvijek je faza pripreme :D :D
madnessa

#90 Re: Kako je zaprositi?

Post by madnessa »

Default85 wrote:
Mr.Penguin wrote:
Haha :D Jos uvijek je faza pripreme :D :D
Ja bih se do sad i udala... De ne razmišljaj previše da se ne predomisliš... ;-)
memostrasni

#91 Re: Kako je zaprositi?

Post by memostrasni »

ja nisam nesto romanticna...tako da je prosidba mog danasnjeg muza bila savrsena...bilo je hladno vani, ne znam koji datum, mi sjedili u autu na parkingu i slusali RSG...javlja se neki tip i pita slusaoce za savjet kako da zaprosi djevojku...i sad ljudi svasta govore, te svijece, cvijece, ovo ono...kaze moj muz..."ja bih ovako: da li bi se ti sa mnom zavalila u dugorocni stambeni9 kredit, jedno 40 godina minimalno?" i ja kazem bih! i to je to...tako smo i uradili, sad skupa otplacujemo kredit :-D
shin

#92 Re: Kako je zaprositi?

Post by shin »

Image
MaNeTo

#93 Re: Kako je zaprositi?

Post by MaNeTo »

cool :thumbup: :D
madnessa

#94 Re: Kako je zaprositi?

Post by madnessa »

@shin: ovo je tako divnoooo... Image
Indigia

#95 Re: Kako je zaprositi?

Post by Indigia »

dječak sa šibicama wrote:Kleknes i kazes "hoces li se udati za mene" :roll: :D

Moja masta je uvijek bila odvesti je u neki zvjezdarnik olitiga opservatorij, i dok gledamo u zvijezde a u pozadini svira Sound of silence... ili sam ovo pokupio iz nekog filma :D :D

Jedino sto jos nikada nisam imao tako ozbiljnu vezu da bi.,. ustvari, jednom jesam, ali pobjegla od mene par tisuca hiljada kilometara. A nisam je ni pitao... sta bi bilo da sam pitao, ispalila bi se u svemir :roll: :D

:lol: :lol: :lol: :lol: da si mozda i pitao, sad bi znao :roll:
Suzie Q

#96 Re: Kako je zaprositi?

Post by Suzie Q »

memostrasni wrote:ja nisam nesto romanticna...tako da je prosidba mog danasnjeg muza bila savrsena...bilo je hladno vani, ne znam koji datum, mi sjedili u autu na parkingu i slusali RSG...javlja se neki tip i pita slusaoce za savjet kako da zaprosi djevojku...i sad ljudi svasta govore, te svijece, cvijece, ovo ono...kaze moj muz..."ja bih ovako: da li bi se ti sa mnom zavalila u dugorocni stambeni9 kredit, jedno 40 godina minimalno?" i ja kazem bih! i to je to...tako smo i uradili, sad skupa otplacujemo kredit :-D
meni je ovo skroz ok..nekako najrealnije :D
hocunecu

#97 Re: Kako je zaprositi?

Post by hocunecu »

shin wrote:Image
ovo mi se dosad najvise dopada :-D
Suzie Q

#98 Re: Kako je zaprositi?

Post by Suzie Q »

btw. postoji li u BiH igdje ovaj automat za fotografiranje?
Zelena Carapa

#99 Re: Kako je zaprositi?

Post by Zelena Carapa »

Sto jednostavnije to bolje. Pitas je na nekom romanticnom mjestu koje vama (ili njoj) nesto znaci. I to je to. Kud ce bolje ba? :D

Mani se koncerata, fudbalskih utakmica i ostalih javnih prosidbi. I ne ukljucuj druge ljude. Samo ti i ona. I presten naravno. A moze vala i bez njega. Kupi naknadno - ako pristane :D
brad90
Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA

#100 Re: Kako je zaprositi?

Post by brad90 »

Jebiga batice zasro si sto ona ocekuje od tebe da bude romanticno i u romantika se zaljubila, pa se sad vadi, a ja bih to ucinio na sljedeci nacin.

Jednog divno jutra je probudis jako rano i kazes joj vrlo nervozno da bi volio da popricate kao tu noc u nekom restoranu u toliko i toliko sati, bez ikakve romanticne konotacije ili bilo cega slicnog jer u tom trenutku zelis da se ona osjeca neugodno kao da misli da je nesto vrlo ozbiljno i da nisi bash anjsrecniji. Reci joj kao da joj zelis nesto priznati sto si dugo krio i da je jaaaaako vazno za vas. Eh sada kad si je probudio odes do restorana, rezervises stol i dogovoris detalje, prije toga njoj kazes da te saceka tamo da si vec rezervisao stol i da ces mozda kasniti, konobarima i osoblju kazes i objasnis da bi ti zenio svoju zenku da ti rodi potomke i tako te stvari, kao i to da treba da je ponude picem da budu i malo dosadni dok ona ceka svog dragog koji kao ima posla. Kada se ona unervozi za stolom i pijucka svoje pice, obavlaj 15 poziv, a t iugasis mobitel zatrazi da plati, dobija racun na kojem pise udaj se za mene flomasterom onako dejcacki napisano, uz smjeh konobara koji u tom trenutku klekne (morat ces ga dobro platiti za ovo) u tom trenutku ti izlijeces iz kuhinje u konobarskoj kosulji i cipama i govoris kolega odavdje aj preuzimam i kazes joj vec ono sto zelis, ljubavi bla bla volio bih da mi budes zenka do kraja zivota, ona vrisne, place kafana ti aplaudira, a sve si ovo preslikao od nekog malog debila kojem je dosadno u sitne sate i koji bi trebao da uci :D

mnogo srece sa zenidbom, da sam na tvom mjestu ne bih sebrinuo za prosidbu i to bih ovako uradio kao sto ti napisah gore nego za ono sto slijedi poslije cina prosidbe i subonosnog DA, a to je zivot batice :D :D :D
Post Reply