Jebiga batice zasro si sto ona ocekuje od tebe da bude romanticno i u romantika se zaljubila, pa se sad vadi, a ja bih to ucinio na sljedeci nacin.
Jednog divno jutra je probudis jako rano i kazes joj vrlo nervozno da bi volio da popricate kao tu noc u nekom restoranu u toliko i toliko sati, bez ikakve romanticne konotacije ili bilo cega slicnog jer u tom trenutku zelis da se ona osjeca neugodno kao da misli da je nesto vrlo ozbiljno i da nisi bash anjsrecniji. Reci joj kao da joj zelis nesto priznati sto si dugo krio i da je jaaaaako vazno za vas. Eh sada kad si je probudio odes do restorana, rezervises stol i dogovoris detalje, prije toga njoj kazes da te saceka tamo da si vec rezervisao stol i da ces mozda kasniti, konobarima i osoblju kazes i objasnis da bi ti zenio svoju zenku da ti rodi potomke i tako te stvari, kao i to da treba da je ponude picem da budu i malo dosadni dok ona ceka svog dragog koji kao ima posla. Kada se ona unervozi za stolom i pijucka svoje pice, obavlaj 15 poziv, a t iugasis mobitel zatrazi da plati, dobija racun na kojem pise udaj se za mene flomasterom onako dejcacki napisano, uz smjeh konobara koji u tom trenutku klekne (morat ces ga dobro platiti za ovo) u tom trenutku ti izlijeces iz kuhinje u konobarskoj kosulji i cipama i govoris kolega odavdje aj preuzimam i kazes joj vec ono sto zelis, ljubavi bla bla volio bih da mi budes zenka do kraja zivota, ona vrisne, place kafana ti aplaudira, a sve si ovo preslikao od nekog malog debila kojem je dosadno u sitne sate i koji bi trebao da uci
mnogo srece sa zenidbom, da sam na tvom mjestu ne bih sebrinuo za prosidbu i to bih ovako uradio kao sto ti napisah gore nego za ono sto slijedi poslije cina prosidbe i subonosnog DA, a to je zivot batice