MILF Vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- technopunk
#76 Re: MILF Vol.2
Joj imam ja jednu komsinicu MILF-icu, bas bi je valjalo opandrciti... 
-
dječak sa šibicama
#77 Re: MILF Vol.2
vanilla, nemoj nikada forumase bukvalno shvatati, posebno ovakve teme, tu je uvijek bar pola toga cista provokacija... ali cemu provokacija, ako se niko na njih nece kaciti
Shvati temu onako kako tebi pashe, a namjeru postavljaca teme ostavis za njega.
Shvati temu onako kako tebi pashe, a namjeru postavljaca teme ostavis za njega.
- Industrialyzer
#78 Re: MILF Vol.2
plain vanilla wrote:Nisam uopce, vjerujem da ima..ali ne tako cesto kako je to postavljac teme napisao..zato sam i citirala taj dio jer mi je bilo presmijesno..kao da svaka udata zena se ponasha kao pustena s lanca ako izadje van s prijateljicama, i samo gleda da uskoci u krevet nekom puteruIndustrialyzer wrote:
A zasto si ti toliko ubjedjena da na forumu nema nikoga ko je imao sexualna iskustva sa dosta starijim zenama
I agree
Malo je postavljac cudan , moras ga se sjecati iz teme urbane sex legende
- igorailwayman
#79 Re: MILF Vol.2
eee kad bi mi vjerovali nebi vam ni prič'o

- Gothic princess
#80 Re: MILF Vol.2
ja znam za slučaj iz moje bliže okoline, gdje puter kreše ženu od 42 godine. on ima 19. istina živa 
-
jahjah
#81 Re: MILF Vol.2
lazesGothic princess wrote:ja znam za slučaj iz moje bliže okoline, gdje puter kreše ženu od 42 godine. on ima 19. istina živa
- crven_barjak
#82 Re: MILF Vol.2
Tuceno Vrhnje:) (nemoj se ljutiti, ovo ovo ti ja od milja:)),plain vanilla wrote:Nisam uopce, vjerujem da ima..ali ne tako cesto kako je to postavljac teme napisao..zato sam i citirala taj dio jer mi je bilo presmijesno..kao da svaka udata zena se ponasha kao pustena s lanca ako izadje van s prijateljicama, i samo gleda da uskoci u krevet nekom puteruIndustrialyzer wrote:
A zasto si ti toliko ubjedjena da na forumu nema nikoga ko je imao sexualna iskustva sa dosta starijim zenama
u pravu si ti, nece svaka udata zena napraviti tako ofiran gaf i zaletiti se na mladog pastuva bez ikakve zadrske (mada sto rece Industrialyzer ima i takvih, ali su ili slobodne ili ako su udate, cesto i problematicne).
Konkretno za nasu sredinu govorim, ima dosta zena koje zude i pronalaze seme sa strane, ali vrlo oprezno i uz poprilicnu dozu rezerve se ulazi u takvu vezu. Kvalitetne (valjda se samo takve i traze) zene koje drze do sebe veoma je tesko pokupiti u nekom pabu, bar-u jer ces ih tamo rijetko kada sresti.
Znaju prepoznati izvor problema (mladog, neiskusnog mladicana), bjeze od toga jer im haos u sredjenom zivotu ne treba, vec samo kvalitetan i interesantan partner za seks i povremeno druzenje, bijeg od svakodnevnice.
Ono sto sam ja iskusio je da su veoma "nagodne" tete u apotekama i opstinama (ne znam zasto, ali eto, potrefilo se tako:)), no opet ponavljam da treba utrositi vremena i potruditi se da prvenstveno ubjedis zenu da si diskretan i da nece biti dosadnih poziva, komplikacija i nerealnih ocekivanja.
Kod nasih teta, ako joj se dopadnes, i uz to pokazes da si stabilan i da nisi bas zaljubljive prirode ( u smislu da pocnes praviti probleme svojstvene labilnim karakterima), postaces centarfor i zabijaces ga redovno godinama:):).
- Gothic princess
#83 Re: MILF Vol.2
ne, ne lažemjahjah wrote:lazesGothic princess wrote:ja znam za slučaj iz moje bliže okoline, gdje puter kreše ženu od 42 godine. on ima 19. istina živa
-
PeppermintSA
#84 Re: MILF Vol.2
Evo da i ''postavljac teme'' da svoje misljenje
Naime, mozda je uvod, tj. prvi post, bio pomalo bombastican, ali je cinjenica da ovoga stvarno ima podosta u nasem gradu. Moguce je da je to tesko prihvatljivo za veliki procenat forumaske populacije(citaj: za dame-forumasice), ali su to cinjenice. E sad, moguce je da se ja krecem u nekim drugim, sasvim lijevim krugovima - ne bih bas iznosio cime se bavim, i u kojim sam to krugovima, ali ako nekoga interesuje, moze preko pm-a... Elem, kao sto rekoh, iznenadili bi se mnogi po pitanju kolicine ovakvih odnosa kod nas. Postoji poprilicna ''subkultura'' srednjovjecnih, razvedenih/single zena koje se krecu na odredjenim mjestima, koje su emancipovane, sebe smatraju intelektualkama, drze do sebe i svasta se desava. Postoje i cak mjesta u gradu za koje se kaze: ''Ako zelis klepiti udavacu, idi tamo''.
Sto se tice licnih iskustava: Imao sam poprilicno dosta...E sad, da ne ispadne sprdnja u fazonu, ''faker ovakav'', ''faker onakav'' - nemam zelju da se hvalisem...pa samim tim, necu nista konkretno reci osim: Jesam li bio sa udatom zenom/zenama? Jesam. Jesam li bio sa razvedenom zenom/zenama? Jesam. Jesu li pomenute bolovale za ljubavlju i trazile srodnu dusu? Apsolutno ne, samo su trazile kres. i evo jos jedna veoma bitna stvar: Jesu li bile neke neizivljene, nezahvalne glupace? Apsolutno ne! Redom visokoobrazovane, dobrostojece zene koje su dosta drzale do sebe(citaj: prave dame). Mogu cak i reci da je implicitna poenta otvaranja ove teme bila izricanje cinjenice da su takve zene mnogo otvorenije u svakom smislu - ne samo seksualnom - od dosta mladjih cura od kojih bi se ocekivala otvorenost i avangardnost.(Svjetonazor, ideali, moralni kodeks, teznja ka umjetnosti itd.)
To je sto se tice mene - nekonkretno i pausalno, ali tako je kako je. Sto se tice prica iz druge ili trece ruke: U to da ne ulazim, buduci da su me upravo one 'natjerale' da otvorim ovu temu.
Naime, mozda je uvod, tj. prvi post, bio pomalo bombastican, ali je cinjenica da ovoga stvarno ima podosta u nasem gradu. Moguce je da je to tesko prihvatljivo za veliki procenat forumaske populacije(citaj: za dame-forumasice), ali su to cinjenice. E sad, moguce je da se ja krecem u nekim drugim, sasvim lijevim krugovima - ne bih bas iznosio cime se bavim, i u kojim sam to krugovima, ali ako nekoga interesuje, moze preko pm-a... Elem, kao sto rekoh, iznenadili bi se mnogi po pitanju kolicine ovakvih odnosa kod nas. Postoji poprilicna ''subkultura'' srednjovjecnih, razvedenih/single zena koje se krecu na odredjenim mjestima, koje su emancipovane, sebe smatraju intelektualkama, drze do sebe i svasta se desava. Postoje i cak mjesta u gradu za koje se kaze: ''Ako zelis klepiti udavacu, idi tamo''.
Sto se tice licnih iskustava: Imao sam poprilicno dosta...E sad, da ne ispadne sprdnja u fazonu, ''faker ovakav'', ''faker onakav'' - nemam zelju da se hvalisem...pa samim tim, necu nista konkretno reci osim: Jesam li bio sa udatom zenom/zenama? Jesam. Jesam li bio sa razvedenom zenom/zenama? Jesam. Jesu li pomenute bolovale za ljubavlju i trazile srodnu dusu? Apsolutno ne, samo su trazile kres. i evo jos jedna veoma bitna stvar: Jesu li bile neke neizivljene, nezahvalne glupace? Apsolutno ne! Redom visokoobrazovane, dobrostojece zene koje su dosta drzale do sebe(citaj: prave dame). Mogu cak i reci da je implicitna poenta otvaranja ove teme bila izricanje cinjenice da su takve zene mnogo otvorenije u svakom smislu - ne samo seksualnom - od dosta mladjih cura od kojih bi se ocekivala otvorenost i avangardnost.(Svjetonazor, ideali, moralni kodeks, teznja ka umjetnosti itd.)
To je sto se tice mene - nekonkretno i pausalno, ali tako je kako je. Sto se tice prica iz druge ili trece ruke: U to da ne ulazim, buduci da su me upravo one 'natjerale' da otvorim ovu temu.
- Industrialyzer
#85 Re: MILF Vol.2
PeppermintSA wrote:Evo da i ''postavljac teme'' da svoje misljenje![]()
City Pub , bar je tako bilo prije godinu-dvije
- pustopoljina
#86 Re: MILF Vol.2
e ovako...razlika u godinama?
dok se ne ide u zatvor- dobro je.
razvedene...starije...ma sve pet.
udane/ozenjeni...mislim da treba uvesti restrikcije...jedan suprotni spolni organ po osobi. nema smisla da neko ima 2-3, a neko nijednu. neka se odluce.
dok se ne ide u zatvor- dobro je.
udane/ozenjeni...mislim da treba uvesti restrikcije...jedan suprotni spolni organ po osobi. nema smisla da neko ima 2-3, a neko nijednu. neka se odluce.
-
PeppermintSA
#87 Re: MILF Vol.2
meni je rahmetli dedo uvijek govorio: ''Kresi udate jer ako ostanu trudne, ili ce same platiti abortus, ili ce dijete uvaliti muzu, pa si opet na cistom''pustopoljina wrote:e ovako...razlika u godinama?
dok se ne ide u zatvor- dobro je.![]()
on je inace bio pomalo lud
- pustopoljina
#88 Re: MILF Vol.2
uh, dosta mi je muskih kukavica za dva zivota.
-
PeppermintSA
#89 Re: MILF Vol.2
ponavljam, bio je pomalo ludpustopoljina wrote:uh, dosta mi je muskih kukavica za dva zivota.
sala na stranu, nije sve crno-bijelo...Svako ce reci, zena koja vara muza je nezahvalna kuja, ali uvijek moze postojati objekitvan razlog.
- JThomas
#90 Re: MILF Vol.2
nije on nimalo bio lud, već mnogo đon obraz 
- pustopoljina
#91 Re: MILF Vol.2
naravno da moze postojati objektivan razlog, ali to ne mijenja cinjenicu da se mozda tuca sa MOJIM potencijalnim partnerom.PeppermintSA wrote:ponavljam, bio je pomalo ludpustopoljina wrote:uh, dosta mi je muskih kukavica za dva zivota.![]()
sala na stranu, nije sve crno-bijelo...Svako ce reci, zena koja vara muza je nezahvalna kuja, ali uvijek moze postojati objekitvan razlog.
i umjesto da ja sa tim momkom pokusavam nesto 'vamo-tamo...pa mozda i ispadne nesto ozbiljnije, pa poradimo na natalitetu na radost nasih politicara i ekonomije...ona meni izbija adut iz ruke- dajuci sakom i kapom. dumping cisti.
odnosno...eto, sto se mene tice- neka se ozenjeni seme sa udanima...ali momke i cure nek' ostave na miru.
-
PeppermintSA
#92 Re: MILF Vol.2
pa nigdje ne pise da ces ti biti izbacena iz utrke ako se taj XY potencijalni tuca s nekom udatom!pustopoljina wrote:naravno da moze postojati objektivan razlog, ali to ne mijenja cinjenicu da se mozda tuca sa MOJIM potencijalnim partnerom.PeppermintSA wrote:ponavljam, bio je pomalo ludpustopoljina wrote:uh, dosta mi je muskih kukavica za dva zivota.![]()
i umjesto da ja sa tim momkom pokusavam nesto 'vamo-tamo...pa mozda i ispadne nesto ozbiljnije, pa poradimo na natalitetu na radost nasih politicara i ekonomije...ona meni izbija adut iz ruke- dajuci sakom i kapom. dumping cisti.
odnosno...eto, sto se mene tice- neka se ozenjeni seme sa udanima...ali momke i cure nek' ostave na miru.
Teoretski se moze on tucati s nekom udatom, poceti izlaziti s tobom, i ako dodje do varnica izmedju tebe i njega, da prekine odnose s njom - ha ya
- pustopoljina
#93 Re: MILF Vol.2
rodila ga majka demokratski nastrojenog
bi li se tebi svidjala takva konkurencija
naravno da bih ga vise voljela da saznam da poslije izlaska sa mnom, bude s njom na zadnjem sjedistu auta
bi li se tebi svidjala takva konkurencija
naravno da bih ga vise voljela da saznam da poslije izlaska sa mnom, bude s njom na zadnjem sjedistu auta
-
PeppermintSA
#94 Re: MILF Vol.2
pa kakve veze ima sta radi, ako niste zajedno? Najljepse bi bilo kada bih ja ocekivao da nakon prvog izlaska samnom, ta neka cura ne smije nista raditi jer, zaboga, upoznala je savrsenstvo nad savrsenstvima iako jos nismo zajednopustopoljina wrote:rodila ga majka demokratski nastrojenog![]()
bi li se tebi svidjala takva konkurencija![]()
![]()
drugo je da ste vi zajedno, a da se on boca sa kakvom milfarom - onda je djubre...
-
detroit-mercy
#95 Re: MILF Vol.2
Jel bio aksham, da se i ja ubacim na ovu temu, ako nije molim da me na PP obavijestite kada bude da dam svoj skromni doprinos temi
.
- pustopoljina
#96 Re: MILF Vol.2
bolan pa o tome pricam: paralelnom...a i ti- u pocetkuPeppermintSA wrote:pa kakve veze ima sta radi, ako niste zajedno? Najljepse bi bilo kada bih ja ocekivao da nakon prvog izlaska samnom, ta neka cura ne smije nista raditi jer, zaboga, upoznala je savrsenstvo nad savrsenstvima iako jos nismo zajednopustopoljina wrote:rodila ga majka demokratski nastrojenog![]()
![]()
naravno da bih ga vise voljela da saznam da poslije izlaska sa mnom, bude s njom na zadnjem sjedistu auta![]()
drugo je da ste vi zajedno, a da se on boca sa kakvom milfarom - onda je djubre...
on ima semu sa njom, skonta mene...pa ga moje cari pridobiju na moju stranu
zar ne bi bilo jednostavnije da je konkurencija manja?
- pustopoljina
#97 Re: MILF Vol.2
detroit-mercy wrote:Jel bio aksham, da se i ja ubacim na ovu temu, ako nije molim da me na PP obavijestite kada bude da dam svoj skromni doprinos temi.
k'o kad se omrsi, moze i zinaluk
joj...joj...suzdrzacu se
-
PeppermintSA
#98 Re: MILF Vol.2
najbolje bi bilo da nikad u zivotu nije imao kontakt sa suprotnim polompustopoljina wrote:bolan pa o tome pricam: paralelnom...a i ti- u pocetkuPeppermintSA wrote:pa kakve veze ima sta radi, ako niste zajedno? Najljepse bi bilo kada bih ja ocekivao da nakon prvog izlaska samnom, ta neka cura ne smije nista raditi jer, zaboga, upoznala je savrsenstvo nad savrsenstvima iako jos nismo zajednopustopoljina wrote:rodila ga majka demokratski nastrojenog![]()
![]()
naravno da bih ga vise voljela da saznam da poslije izlaska sa mnom, bude s njom na zadnjem sjedistu auta![]()
drugo je da ste vi zajedno, a da se on boca sa kakvom milfarom - onda je djubre...![]()
on ima semu sa njom, skonta mene...pa ga moje cari pridobiju na moju stranuuh...
zar ne bi bilo jednostavnije da je konkurencija manja?![]()
- Dirty_Eastwood
#99 Re: MILF Vol.2
PeppermintSA wrote:''Ako zelis klepiti udavacu, idi tamo''.
Gdje...?
- JThomas
#100 Re: MILF Vol.2
imam osjećaj da neki miješaju "udavača" i "udata".