Nevjerovatno, spektakularno...za nas um nepojmljivoPoint. wrote:Frajer mrzi navijace reprezentacije BiH. Svasta ces cuti.
Ima nas brate svakavih.
BHFanaticosi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Olovni_Vojnik
#76 Re: BHFanaticosi
-
ZgradaSibica
#77 Re: BHFanaticosi
Haha Robijas? Navijam za Sarajevo od 1979-bhfanaticos- wrote:djeco...pishat pa spavat....crtani je zavrshen davno...
jadni ste...pogotovo ovaj robijash koji konstantno pljuje po Sefi...![]()
to sto se pisalo o "aferi" bilo je na skrivenom dijelu...znaci, kretenu jedan, morao si biti clan BHF-a da to procitas...
e moj ljakse...
Arnela jesil to ti? Dobro je da si potvrdila raji da se afera diskutovala na zatvorenom djelu foruma, sada raja zna da nelazem
Svi smo mi Sefalija
-
ters84
#78 Re: BHFanaticosi
Aaa svasta danasnjeg naroda, najbitnije je zabit nos u tudji zivot. 
-
Prijatelj Omladine
#79 Re: BHFanaticosi
Zgrada izbrisi to sibica majke ti, jer si od sad prava zgrada ko blizanci prije napada..Upisah se jebote.. 
-
mariannealen
#80 Re: BHFanaticosi
bio sam svjedok kako na sjeveru policajac uzima trans ''Jablanica'' i guzva ga ,samo sto ne podere ,albancima nista nisu dali da unesu a i onaj bubanj se jedva unio na stadion.A samo vi sefu tracajte slobodno kad nemate pametnijeg posla 
- Edin H.
#81 Re: BHFanaticosi
Kao da je prije narod bio drugacijiters84 wrote:Aaa svasta danasnjeg naroda, najbitnije je zabit nos u tudji zivot.
Sefa je ipak vodja i uzor napredne bosanske omladine, te kao javna licnost podlozan ostrom peru bosanskog istrazivackog novinarstva
-
Prijatelj Omladine
#82 Re: BHFanaticosi
Ma dobar je Sefa, mislim bila je i Arnela..
Mozel ikako da se otvori tema o Arneli zgrada nas drug ce to uredjivat s vremena na vrijeme..
Mozel ikako da se otvori tema o Arneli zgrada nas drug ce to uredjivat s vremena na vrijeme..
-
tapeta_10
#83 Re: BHFanaticosi
Haha Robijas? Navijam za Sarajevo od 1979
Arnela jesil to ti? Dobro je da si potvrdila raji da se afera diskutovala na zatvorenom djelu foruma, sada raja zna da nelazem
Svi smo mi Sefalija
[/quote]
vidim da mnogo znas o sefi hmmmmmmmmmm zasto se onda ne prestavis ko si, ako si toliko mudar.

Svi smo mi Sefalija
vidim da mnogo znas o sefi hmmmmmmmmmm zasto se onda ne prestavis ko si, ako si toliko mudar.
-
tapeta_10
#85 Re: BHFanaticosi
@zgrada sibice, pricate svashta sefa nije uhapsen a pojma neznate o njemu, sigurno je posto vodja bhfanaticosa jer nema muda, a koje je on to momke otjero iz bhf? taj isti sefa je se mnogo zalago da nema napadanja na bhf da pokusa da se svi ujedinimo i mnogo toga samo sto ide tesko, ljubomora je veliko cudo.
a to sto se prica u vezi njega i te bivse i te afere je nigdje veze...
pozz
a to sto se prica u vezi njega i te bivse i te afere je nigdje veze...
pozz
-
Prijatelj Omladine
#86 Re: BHFanaticosi
Cuj Sefa jebe clanovima trebe.. 
- Edin H.
#87 Re: BHFanaticosi
Pod kojim izgovorom nisu dali da se unose transovi i koreografija?mariannealen wrote:bio sam svjedok kako na sjeveru policajac uzima trans ''Jablanica'' i guzva ga ,samo sto ne podere ,albancima nista nisu dali da unesu a i onaj bubanj se jedva unio na stadion.A samo vi sefu tracajte slobodno kad nemate pametnijeg posla
Je li to opet naredjenje doslo od Saveza?
-
mariannealen
#88 Re: BHFanaticosi
Ne znam stvarno sta je bio razlog,trebalo se i u Rumuniji napraviti koreografija povodom hapsenja Mladoca ali nisi dali Rumuni a pa su polusali ovde i opet nista ,da znam rado bi ti odgovoruo 
- Edin H.
#89 Re: BHFanaticosi
Mislim da si odgovoriomariannealen wrote:Ne znam stvarno sta je bio razlog,trebalo se i u Rumuniji napraviti koreografija povodom hapsenja Mladoca ali nisi dali Rumuni a pa su polusali ovde i opet nista ,da znam rado bi ti odgovoruo
Znaci nisu dozvolili nikakvu reakciju na hapsenje Mladica, a vjerovatno su se plasili nekakvih slicnih transova poput onih sto su napravili Rumuni od strane Albanaca, sto naravno ne vjerujem da bi bio slucaj.
- bingov buraz
#90 Re: BHFanaticosi
Podrska Sefi
na onom videu se bas vidi da ga muci zgaravica 
-
ZgradaSibica
#91 Re: BHFanaticosi
bingov buraz wrote:Podrska Sefina onom videu se bas vidi da ga muci zgaravica
-
ters84
#92 Re: BHFanaticosi
Ljubomora je bolest. A vec malo teza na status neke poznate licnosit. Vrlo mizerno....
E zgradasibice imas li FB da te dodam? Znas previse pa me zanima sta se desava inace u svijetu, malo bitnije stvari nego ovaj trac Sefalije i Arnele....
E zgradasibice imas li FB da te dodam? Znas previse pa me zanima sta se desava inace u svijetu, malo bitnije stvari nego ovaj trac Sefalije i Arnele....
-
tapeta_10
#93 Re: BHFanaticosi
zgradasibice sto ne odg, il bas cvikas od sefe jer taj nema muda 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#94 Re: BHFanaticosi
Mozda onda ne plate clanarinuPrijatelj Omladine wrote:Cuj Sefa jebe clanovima trebe..
-
mariannealen
#95 Re: BHFanaticosi
de trazite da se tema preimenuje u Sefalija M.Nego ima li kakav info gdje Sefa izlazi,gdje ruca i kolika mu je plata u Berlinu?Pozeljno bi bilo da nabroji dalje i blize rodjake te po mogucnosti sa kojim je sve curama izlazio 
-
Prijatelj Omladine
#96 Re: BHFanaticosi
Bravo, po mogucnosti da nam zgrada kaze ko je Arnela po mogucnosti sliku postavi...Tapeta kolko si siguran u vjernost djevojke? Bivse ili sadasnje..? 
-
Baudelaire
#97 Re: BHFanaticosi
Ja sam mislio da su ovi Fanatikosi ozbiljniji, al vama se izgleda sve svelo na tog Sefu i trebu od tog Sefinog havera.
-
Prijatelj Omladine
#98 Re: BHFanaticosi
Ja mislim da vise nisu haveri...
A fanatikosi su ozbiljna grupa i odlicno odradjuju tekme reprezentacije.
Niko kao Arnela iz Norveske!
A fanatikosi su ozbiljna grupa i odlicno odradjuju tekme reprezentacije.
Niko kao Arnela iz Norveske!
- fosil
#99 Re: BHFanaticosi
Sefa, je li to onaj sto je u Dortmundu posto vodja, cuj mene vodja 
- Edin H.
#100 Re: BHFanaticosi
Desi sebingov buraz wrote:Podrska Sefina onom videu se bas vidi da ga muci zgaravica
Simptomi se mogu ublažiti lekovima, ali je nužno paziti na ishranu. Osim kisele hrane i pica, želudac mogu nadražiti masna i zacinjena hrana, beli luk, luk, biber, kofein, alkohol i dr. Nakon obroka trebalo bi izbegavati ležanje i savijanje u struku. Osim toga, treba izbaciti i kasnovecernje obroke prie spavanja. Osim prehrambenih navika, treba promeniti i stil života. Poželjno je smanjiti prekomernu težinu i prestati pušiti da bi se smanjili simptomi žgaravice...