Pomozite da se monstrumi kazne III
Moderator: anex
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#76 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Kad već nisu naučili ni u školi ni u kući da životinje imaju svoja prava, roditelje ovih mladih monstruma treba drastično kazniti po džepu, da stave pod hipoteku kuću i plate kaznu, jer izgleda da se ovdje ne može drugačije. A ne može se drugačije, jer će se uvijek naći neko da obrani "jadnu dječicu" ili "jadne siromašne roditelje" i napadne zaštitnike prava životinja, jer pobogu usude se braniti životinje. Primitivne sudije koje donose kazne, lijeni tužioci i sve ide kako ide, plaćaju najnemoćniji. Što je najgore niti vidim perspektivnu niti imam gram optimizma.
- johnny_blazze
#77 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
kako vrijeme ide situacija je sve gora i gora....mene je strah da je ovo samo pocetak onog sta nas ceka ako nastavi se ovako, covjek,zivotinja.. niko ovdje nema svoja pravaKatarinaKosaca wrote:Kad već nisu naučili ni u školi ni u kući da životinje imaju svoja prava, roditelje ovih mladih monstruma treba drastično kazniti po džepu, da stave pod hipoteku kuću i plate kaznu, jer izgleda da se ovdje ne može drugačije. A ne može se drugačije, jer će se uvijek naći neko da obrani "jadnu dječicu" ili "jadne siromašne roditelje" i napadne zaštitnike prava životinja, jer pobogu usude se braniti životinje. Primitivne sudije koje donose kazne, lijeni tužioci i sve ide kako ide, plaćaju najnemoćniji. Što je najgore niti vidim perspektivnu niti imam gram optimizma.
-
A71
#78 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Što se tiče Renija trudila sam se da mu pomognem barem nakon stravične smrti koliko sam mogla da ubica ne bi prošao nekažnjeno ili barem da mu se da do znanja da ima ljudi kojima je stalo do sirotog Renija. Sve od materijala(slike, datumi) predala sam i rečeno mi je da je na policiji predata prekršajna prijava. Hoće li završiti na dnu neke ladice ili će se udostojiti da je barem pročitaju-ne znam. Najviše mi je žao što još uvijek ne znamo njegovo ime već samo na osnovu registracije da policija otkrije identitet. Da mu se ime objavi i da svi znaju ko je taj monstrum i gdje živi.zvrk wrote:kako su se sudije Vrhovnog suda ukljucile kad ovo nema veze sa njihovom nadleznosti?
podrzavajuci svaku prijavu koju neko podnese, molim udruzenja da nastave vrsiti pritisak i kada se stisa medijska prasina...
sjeca li se iko Kemala Karovica, njegovog pit bula i napada na vezanog psa?
sjeca li se iko tipa koji je na butmiru izisao iz auta i upucao psa
sjeca li se iko renija?
od samog podizanja prijave - iako je ono uslov za bilo sta drugo, nema nista
nisam čula da ijedno udruženje p(r)oziva za neki od ovih slučajeva - čiji kraj nije nikada objelodanjen...
- Rosebud_
#79 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Po meni je jedna od (naj)boljih kazni ona novcana, pa nek se roditelji uvale u kredite da otplate, pa ce onda konacno svoju djecu pocet ucit sta se treba a sta ne treba radit. I ne mislim da treba zalit takve "ljude" i govorit pa bitniji su ljudi od zivotinja. To nema grama ljudskosti u sebi, gori je od najgore zvijeri i neinsana.
Bas danas na autobuskoj stanici (nebitno kojoj), cekaju jedna zena i dva joj sina, blizanci od nekih 8-9 godina. Ona sva napirlitana, karmin, sčikle aman zaman (jeftina varijanta), dok joj djeca sutaju i plase cuke koji se vrte tu na stanici ona govori: "Jao koliko ih samo ima, ujesce nas bla bla bla". Pa prije ce ti njeni divljaci mali nekulturni povrijedit te stence (nisu cak ni odrasli psi, niti izgledaju "strasno i opasno". Ja sve to posmatram i kontam da li da joj sta kazem. Al jok, ne bi ona mene ni cula.
I zaista moram reci da NIKAD nisam cula da je neki lutalica ujeo ili bilo sta uradio nekome iz cista mira. Ti slucajevi koje vi navodite su sigurno neke rijetkosti, a vala, koliko god da su vasa djeca "zlatna i krasna", nemojte iskljuciti mogucnost da su necim izazvali takvu reakciju psa. Mene licno je vise strah ovih pasa koji imaju vlasnike, pogotovo ovih "frajerskih" - i pasa i vlasnika. U ovih 22 godine koliko sam na ovom svijetu nijedan me pas lutalica nije ni ruzno pogledao, a kamoli sta drugo. Mozda je to zato sto ni ja njih ne gledam tako, niti vicem, niti bacam stvari na njih.
Bas neki dan na jednoj drugoj autobuskoj stanici (vozar, sta cu
), dolazi tako jedan manji cuko, zenka, i sjeda kraj kante za smece, potpuno mirno. Koji trenutak kasnije jedna od "gospodja" koje su cekale na stanici se okrece i baca neki papiric na nju. A kanta odmah pored. I sta sad ti njoj da kazes, hem nekulturno hem necovjek.
Bas danas na autobuskoj stanici (nebitno kojoj), cekaju jedna zena i dva joj sina, blizanci od nekih 8-9 godina. Ona sva napirlitana, karmin, sčikle aman zaman (jeftina varijanta), dok joj djeca sutaju i plase cuke koji se vrte tu na stanici ona govori: "Jao koliko ih samo ima, ujesce nas bla bla bla". Pa prije ce ti njeni divljaci mali nekulturni povrijedit te stence (nisu cak ni odrasli psi, niti izgledaju "strasno i opasno". Ja sve to posmatram i kontam da li da joj sta kazem. Al jok, ne bi ona mene ni cula.
I zaista moram reci da NIKAD nisam cula da je neki lutalica ujeo ili bilo sta uradio nekome iz cista mira. Ti slucajevi koje vi navodite su sigurno neke rijetkosti, a vala, koliko god da su vasa djeca "zlatna i krasna", nemojte iskljuciti mogucnost da su necim izazvali takvu reakciju psa. Mene licno je vise strah ovih pasa koji imaju vlasnike, pogotovo ovih "frajerskih" - i pasa i vlasnika. U ovih 22 godine koliko sam na ovom svijetu nijedan me pas lutalica nije ni ruzno pogledao, a kamoli sta drugo. Mozda je to zato sto ni ja njih ne gledam tako, niti vicem, niti bacam stvari na njih.
Bas neki dan na jednoj drugoj autobuskoj stanici (vozar, sta cu
- strong69
#80 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
S kim dijelimo ovaj grad... Ovakvi sadisticki porivi bili bi cudni i Mengeleu...zagazaga wrote:Strasno, gledala sam prilog na nekoj tv.....uzas!weltschmertz wrote:http://--- NO LINKS ---/clanak/2511273/vij ... ?ref=tiker
Izvinjavam se, ne nadjoh prikladnu temu..
Pa dokad vise ovako ljudi moji.. E u p**** materinu, pa dajte da ih nadjemo da im naguram petarde u supak, usi, usta.. Mamu im njihovu teroristicku..
Ovu temu cu opet zakljucati cim se pođete međusobno vrijeđati.
-
Mustafapasa
#81 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Neki dan mi izasli na dorucak i vracamo se nazad na posao kad frajer u zelenom passatu 98-99god zgazi cuku i nastavi dalje. Mi stali, otvorili gepek i ubacili jadnu zivotinju u auto i gas prema stupu jer ce cuko jako trzao i previjao na ulici...stignemo mi tog supka dole kod vize, proletio kroz crveno par puta valjda da ga ko ne uprati a i mi za njim i stane on nama... izadje olos i mi ga zovnemo da pogleda nesto u gepeku, i pokazemo mu cuku koji je vazalost vec bio uginuo u gepeku...reko ides s nama do veterinara da predamo cuku ili cemo te prijaviti policiji...sekunda je falila da nas dvoica skocimo na njega i da ga oderemo ko jarca i sjedne u auto i pobjegne nam...zapisemo tablice i prijavimo ga. Odemo do veterinara na stup ali nazalost djaba...
pouka: ne pricam ovo da bi neko rekao kako smo mi fini ili nesto, poenta je da se apelira na gradjane da prijave policiji ovekve likove. ovaj bi sutra covjeka udario i pobjegao. Dakle, mi smo ga prijavili policiji pa treba apelirati da i drugi gradjani kada vide isto, to urade.
dalje, ja imam psa, ali problem s lutalicama je sve ocitiji i ocitiji i sve dobro bude dok iste te cuke ne napadnu nekog od nasih bliznjih i tada se mijenja ta percepcija dobrocinstva. To treba rjesavati na nekom globalnom nivou ali mi kao nacija smo slabi. Gledam francuze, malo crijevo na lijevo odmah strajk i ODMAH SVI TO podrze, zna se da strajk ne ide protiv stanovnista tako da se svi odmah prikljuce cak i ne znajuci za sta se to strajkuje, ali se strajkuje tako da sam misljenja da dok svi ne skocimo na noge za ovo ili za bilo sta, oni u foteljama nece mrdnut....
toliko...zivjeli
pouka: ne pricam ovo da bi neko rekao kako smo mi fini ili nesto, poenta je da se apelira na gradjane da prijave policiji ovekve likove. ovaj bi sutra covjeka udario i pobjegao. Dakle, mi smo ga prijavili policiji pa treba apelirati da i drugi gradjani kada vide isto, to urade.
dalje, ja imam psa, ali problem s lutalicama je sve ocitiji i ocitiji i sve dobro bude dok iste te cuke ne napadnu nekog od nasih bliznjih i tada se mijenja ta percepcija dobrocinstva. To treba rjesavati na nekom globalnom nivou ali mi kao nacija smo slabi. Gledam francuze, malo crijevo na lijevo odmah strajk i ODMAH SVI TO podrze, zna se da strajk ne ide protiv stanovnista tako da se svi odmah prikljuce cak i ne znajuci za sta se to strajkuje, ali se strajkuje tako da sam misljenja da dok svi ne skocimo na noge za ovo ili za bilo sta, oni u foteljama nece mrdnut....
toliko...zivjeli
- KatarinaKosaca
#82 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Mustafapasa wrote:Neki dan mi izasli na dorucak i vracamo se nazad na posao kad frajer u zelenom passatu 98-99god zgazi cuku i nastavi dalje. Mi stali, otvorili gepek i ubacili jadnu zivotinju u auto i gas prema stupu jer ce cuko jako trzao i previjao na ulici...stignemo mi tog supka dole kod vize, proletio kroz crveno par puta valjda da ga ko ne uprati a i mi za njim i stane on nama... izadje olos i mi ga zovnemo da pogleda nesto u gepeku, i pokazemo mu cuku koji je vazalost vec bio uginuo u gepeku...reko ides s nama do veterinara da predamo cuku ili cemo te prijaviti policiji...sekunda je falila da nas dvoica skocimo na njega i da ga oderemo ko jarca i sjedne u auto i pobjegne nam...zapisemo tablice i prijavimo ga. Odemo do veterinara na stup ali nazalost djaba...
toliko...zivjeli
Što se tiče drugog dijela tvog posta, već sam spominjala, gadan i primitivan mentalitet nosioca svih razina i vrsta vlasti, pravosuđa a i mediji snose veliki dio odgovornosti. Mediji mogu puno učiniti , ne čine ništa. Imamo pjevače amatere i turske sapunice i obaveznu dozu trovanja politikom uz kvazinovinarske komentare svaku veče. Kao i uvijek i u svemu uloga medija sramna. Ni humanirarna, ni humana, ni obrazovna ni kulturna, nego samo i jednostavno SRAMNA.
- Rosebud_
#83 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Mustafapasa wrote:Neki dan mi izasli na dorucak i vracamo se nazad na posao kad frajer u zelenom passatu 98-99god zgazi cuku i nastavi dalje. Mi stali, otvorili gepek i ubacili jadnu zivotinju u auto i gas prema stupu jer ce cuko jako trzao i previjao na ulici...stignemo mi tog supka dole kod vize, proletio kroz crveno par puta valjda da ga ko ne uprati a i mi za njim i stane on nama... izadje olos i mi ga zovnemo da pogleda nesto u gepeku, i pokazemo mu cuku koji je vazalost vec bio uginuo u gepeku...reko ides s nama do veterinara da predamo cuku ili cemo te prijaviti policiji...sekunda je falila da nas dvoica skocimo na njega i da ga oderemo ko jarca i sjedne u auto i pobjegne nam...zapisemo tablice i prijavimo ga. Odemo do veterinara na stup ali nazalost djaba...
toliko...zivjeli
E pa trebali ste odmah zapisat registracije pa veterinaru. Zamisli kad bi hitna tako kruzila po gradu sa pacijentom unutra.
- KatarinaKosaca
#84 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
****bi ga sad, vjerojatno su bili revoltirani i nisu racionalno razmišljali. A i cuki je sigurno već bilo kasno dok je odmah uginuo.Rosebud_ wrote:
E pa trebali ste odmah zapisat registracije pa veterinaru. Zamisli kad bi hitna tako kruzila po gradu sa pacijentom unutra.
- dječak sa šibicama
#85 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Imam ja Mirnovec topovskih udara, ostalo mi od prijatelja pirotehnicara, dobrovoljno se nudim da ovim govnima sa Ilidze licno i osobno stavim u supak po jednu.
Ovo samo govno moze uraditi.

- frfi.
#86 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
pise na av mau
"Dragi nasi ovo je pas koji prosao najvecu bolu koju jedan pas moze da pretrpi 5 dana je lutao da bi ga neko nasao i pomogao mu nazlaost da mu skrati muke i patnju koju mu je covjek nanio psa smo nakon potrage od 5 dana nasli zahvaljujuci nasoj clanici koja radi u obi-u"
ja ne mogu da vjerujem da ljudi mogu proci pored njega i ostaviti ga.... i ne okrenuti se... pa svi ti ljudi sto su prolazili pored psa i tako nista ne uraditi, onako unakazen jadnicak mali, isti su kao i ovi sto su ovo uradili
psihopate proklete
buduci zloostavljaci, mucitelji, manijaci, ubice i silovatelji
fuj
"Dragi nasi ovo je pas koji prosao najvecu bolu koju jedan pas moze da pretrpi 5 dana je lutao da bi ga neko nasao i pomogao mu nazlaost da mu skrati muke i patnju koju mu je covjek nanio psa smo nakon potrage od 5 dana nasli zahvaljujuci nasoj clanici koja radi u obi-u"
ja ne mogu da vjerujem da ljudi mogu proci pored njega i ostaviti ga.... i ne okrenuti se... pa svi ti ljudi sto su prolazili pored psa i tako nista ne uraditi, onako unakazen jadnicak mali, isti su kao i ovi sto su ovo uradili
psihopate proklete
buduci zloostavljaci, mucitelji, manijaci, ubice i silovatelji
fuj
- ala7
#87 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Interesuje me adresa pronalaska psa, navodno je pronadjen na Ilidzi ali adresa,naselje,ulica mi treba !? Zivim na Ilidzi i spreman sam pomoci u pronalasku pocinioca, price kruze brzo i saznati se moze sto prije i efikasno, na POLICIJU se ne mozemo osloniti ni na vlast..
Za sve je kriva ova vlast kakva i jeste, ne znam sta cekamo vise.. Mi mladi smo krivi za sve, stara populacija nije u mogucnosti da mijenja nista u ovoj drzavi, bitno je nama maldima trositi po klubovima, voziti se u skupim autima,nositi lance od srebra,zlata praviti se mangupi i ljepotice sa modne piste,biti vidjeni.. Iskreno po***em se na to sve ako nemas predstave kakva ti je drzava i u kakvoj ces drzavi zivjeti za 5 godina i da ne maris sto ovakve psihopate hodaju ulicama koje bi ubili covjeka a ne psa koji je vjerovatno trazio drustvo kod najboljeg prijatelja tj. covjeka a taj mu uzvratio na "prijateljski" nacin njegovom smrcu.. Pogledajte samo fotografije na AV MAU facebook profilu sve ce vam biti jasno kakva smo mi djubrad postali..ZAPITAJMO SE DA LI SMO RAZUMNA BICA KAO STO SE SAMI PREDSTAVLJAMO - HOMO SAPIENS ..sramotim se sto pripadam toj vrsti..
Oprostite na zargonskom rjecniku, ovo je revolt na desavanja u skorije vrijeme i ponasanje vrha BiH tj. vlade,policije i sl.
Za sve je kriva ova vlast kakva i jeste, ne znam sta cekamo vise.. Mi mladi smo krivi za sve, stara populacija nije u mogucnosti da mijenja nista u ovoj drzavi, bitno je nama maldima trositi po klubovima, voziti se u skupim autima,nositi lance od srebra,zlata praviti se mangupi i ljepotice sa modne piste,biti vidjeni.. Iskreno po***em se na to sve ako nemas predstave kakva ti je drzava i u kakvoj ces drzavi zivjeti za 5 godina i da ne maris sto ovakve psihopate hodaju ulicama koje bi ubili covjeka a ne psa koji je vjerovatno trazio drustvo kod najboljeg prijatelja tj. covjeka a taj mu uzvratio na "prijateljski" nacin njegovom smrcu.. Pogledajte samo fotografije na AV MAU facebook profilu sve ce vam biti jasno kakva smo mi djubrad postali..ZAPITAJMO SE DA LI SMO RAZUMNA BICA KAO STO SE SAMI PREDSTAVLJAMO - HOMO SAPIENS ..sramotim se sto pripadam toj vrsti..
Oprostite na zargonskom rjecniku, ovo je revolt na desavanja u skorije vrijeme i ponasanje vrha BiH tj. vlade,policije i sl.
-
Mustafapasa
#88 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
cuko se na cesti izvijao od bolova i odjednom umirio, mi smo ga ubacili u geper ali smo znali da nece dugo, jurili smo svakako prema stupu i veterinarskoj, sto radi cuke sto radi tog mamlaza, ali cuko je radi unutrasnjeg krvarenja uginuo u gepeku (dakle na usta mu je izaslo dosta krvi)...dakle i da smo stigli do veterne ne bi mu bilo spasa. Usput, kad smo ga ubacivali, tijelo je svo bilo mlohavo, dakle slomljeno jer ga je ovaj bukvalno pregazio autom-ne udario...KatarinaKosaca wrote:****bi ga sad, vjerojatno su bili revoltirani i nisu racionalno razmišljali. A i cuki je sigurno već bilo kasno dok je odmah uginuo.Rosebud_ wrote:
da bio sam izrevoltiran i malo je falilo da ga nas 2 skokamo al hajd
dakle samo da se prijavi policiji...mada ni to ne znaci nista...
- 4m3l
- frfi.
#90 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
@ala7
mislim da je vise manje nebitno u kojoj su ga tacno ulici nasli.... ako je jadnicak hodao (bar) 5 dana, Bog zna koliko je on kilometara onakav unakazen i nesposoban presao, trazeci nekoga da mu muke olaksa i skrati
koliko stotina ljudi je pored njega proslo i nasmijalo mu se, okrenulo glavu, i nastavilo....
ovaj slucaj nam je svima opomena, sta ulicama naseg grada hoda kakvi sve neljudi koji se nece ni okrenuti na najvece patnje zivog bica... svako ko se ne zamisli nad ovim slucajem je u najmanju ruku glup, ako misli da ti isti ljudi koji su prosli pored unakazenog i gotovo mrtvog psa nece sutra proci pored covjeka u istom tom stanju i leci navecer mirne glave zaspati, razmisljajuci o svojim velikim problemima.... i kao da svakako danas ne prolaze....
ja sam toliko tuzna i zgrozena i vise nemam ni rijeci sta sam, svaki put kad se samo sjetim koliko se jadnicak prepao kad su ga psihopate uhvatile i mucile i ostavile takvog, kolko ga je boljelo kolko se napatio...
prosti uzas,,,
mislim da je vise manje nebitno u kojoj su ga tacno ulici nasli.... ako je jadnicak hodao (bar) 5 dana, Bog zna koliko je on kilometara onakav unakazen i nesposoban presao, trazeci nekoga da mu muke olaksa i skrati
ovaj slucaj nam je svima opomena, sta ulicama naseg grada hoda kakvi sve neljudi koji se nece ni okrenuti na najvece patnje zivog bica... svako ko se ne zamisli nad ovim slucajem je u najmanju ruku glup, ako misli da ti isti ljudi koji su prosli pored unakazenog i gotovo mrtvog psa nece sutra proci pored covjeka u istom tom stanju i leci navecer mirne glave zaspati, razmisljajuci o svojim velikim problemima.... i kao da svakako danas ne prolaze....
ja sam toliko tuzna i zgrozena i vise nemam ni rijeci sta sam, svaki put kad se samo sjetim koliko se jadnicak prepao kad su ga psihopate uhvatile i mucile i ostavile takvog, kolko ga je boljelo kolko se napatio...
- žulijan asanž
#91 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
ne znam da li ste vidjeli (na ovim linkovima koje ste postavljali te slike nema), ali uglavnom ima i slika na kojoj je ovaj pas živ, valjda prije uspavljivanja.
kad nisam zaplakao, sve sam nokte u dlanove zabijao.
katastrofa, ponor ljudskog roda.
i sve što kažem je suvišno osim da smo društvo u rasulu, dokaza je na svakom koraku za to, a ovaj je jedan od njih.
kad nisam zaplakao, sve sam nokte u dlanove zabijao.
katastrofa, ponor ljudskog roda.
i sve što kažem je suvišno osim da smo društvo u rasulu, dokaza je na svakom koraku za to, a ovaj je jedan od njih.
-
uvijek_ista
#92 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Dragi cuko, možda si previše vjerovao ljudima, možda si bio veseo, razdragan, možda tvrdoglav, možda naivan, ali sigurno željan ljubavi i pažnje, koju si na žalost dobio tek nakon toliko pretrpljene boli i smrti.
Poklanjam ti suze i ljubav dok mirno spavaš daleko od ovog surovog svijeta
Poklanjam ti suze i ljubav dok mirno spavaš daleko od ovog surovog svijeta
- azurna_obala
#93 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Ovo kad sam čula i vidjela skoro sam se rasplakala...ovo je zločin!!! To nisu djeca, nisu ljdska bića...njihov um nije na nivou ljudskog. Ne znam i ne mogu da vjerujem da su za ovakvo nešto djeca sposobna...pitam se gdje su sad ta djeca/zločinci maloumni, da li se zna ko su i šta su, čiji su??? Hoće li iko odgovarat za ovo?
Nadam se da neće mirno spavati, ni ta djeca ni oni koji su ih takve rodili.
- Cholina_Lokica
#94 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Oooo da, to su bas djeca i ljudska bica, i njihovo razmisljanje, i to ni manje ni vise nego nase komsije, poznanici itd.azurna_obala wrote:Ovo kad sam čula i vidjela skoro sam se rasplakala...ovo je zločin!!! To nisu djeca, nisu ljdska bića...njihov um nije na nivou ljudskog. Ne znam i ne mogu da vjerujem da su za ovakvo nešto djeca sposobna...pitam se gdje su sad ta djeca/zločinci maloumni, da li se zna ko su i šta su, čiji su??? Hoće li iko odgovarat za ovo?
-
zengi
#95 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Sta kazete ČUDO vam ovo?
Pa ljudi dragi vi kao da ste prvi put u Bosni ponosnoj.
Jeste li vidjeli rat I sve nase mnogobrojne ratove i sva zvjerstva koja su se izdogadjala?
Jeste li culi za tipa koi je morao nositi magnuma na porodiliste da porodi zenu?
Jeste li vi ikad culi za kriminal, zvjerstvo, crnjak, prevaru, gnusnost ili bilo koju grozotu a da se u ovoj zemlji to redovno ne dogadja? Ja nisam.
Pitala moja rodica doktora ako moze da joj ostavi tesko bolesnog brata malo duze u bolnici jer se oko njega nema ko brinuti. I znate sta joj je nas humani doktor rekao?
BACI GA U MILJACKU! Eto to joj je rekao doktor za covjeka koi je par dana poslije toga umro.
Meni ste vi čudni sto se čudite.
Usput budi receno, ovo meni ne lici na petardu ili bilo koju drugu eksplozivnu napravu jer su donja vilica i jezik gotovo netaknuti.
Ovo meni prije lici na pistolj opaljen iz neposredne blizine.... mozda prislonjen na njusku.
Pa ljudi dragi vi kao da ste prvi put u Bosni ponosnoj.
Jeste li vidjeli rat I sve nase mnogobrojne ratove i sva zvjerstva koja su se izdogadjala?
Jeste li culi za tipa koi je morao nositi magnuma na porodiliste da porodi zenu?
Jeste li vi ikad culi za kriminal, zvjerstvo, crnjak, prevaru, gnusnost ili bilo koju grozotu a da se u ovoj zemlji to redovno ne dogadja? Ja nisam.
Pitala moja rodica doktora ako moze da joj ostavi tesko bolesnog brata malo duze u bolnici jer se oko njega nema ko brinuti. I znate sta joj je nas humani doktor rekao?
BACI GA U MILJACKU! Eto to joj je rekao doktor za covjeka koi je par dana poslije toga umro.
Meni ste vi čudni sto se čudite.
Usput budi receno, ovo meni ne lici na petardu ili bilo koju drugu eksplozivnu napravu jer su donja vilica i jezik gotovo netaknuti.
Ovo meni prije lici na pistolj opaljen iz neposredne blizine.... mozda prislonjen na njusku.
- Čudna sorta
#96 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
U moju glavu ne ide da su djeca ovo u stanju uraditi, pravi mali monstrumi, ili je do roditelja
. Mi kad smo bili djeca, dovodili smo mace i cuke sa ulice i hranili ih, igrali se... sjećam se da sam u šupi uvijek imala nekih mačaka i mačića koje sam kao krila od mame, hranila ih sa djecom iz ulice... imali uvijek neke cuke koji su se vrtili tuda po mahali s kojima smo se igrali.
Šta se desilo sa današnjim roditeljima i djecom...

Šta se desilo sa današnjim roditeljima i djecom...
-
Mr. Brightside
#97 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
djeca? sigurni ste da su to djeca uradila?
zasto ne neki momci i cure do 25 godina?
zasto ne neki momci i cure do 25 godina?
-
lelan
#98 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
psi i mace i ostale zivotinje ne treba da budu izlozene mucenju i prezivljavanju treba ih smjestiti , ali prije svega neka se zapitaju oni koji kupe psa ili neku drugu zivotinju hoce li imati uslova za izdrzavanje a ne nakon nekoliko mjeseci pustiti je na ulicu da se pati razmnozava i prepada ljude. A usput prave trenutnoj drzavnoj vlasti prihode dje oni uzimaju kredite za pravljenje smjestaja a prave samo sebi vikendice isl...
- zateznistub
#99 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Ni jedan da rata mi nije naumpalo da nesto ovako uradim mrskom neprijatelju. Ovakav slucaj je za dobre studije na psihijatriji, a mozda i smjestanje na duzi period u istoj ustanov.dječak sa šibicama wrote:Imam ja Mirnovec topovskih udara, ostalo mi od prijatelja pirotehnicara, dobrovoljno se nudim da ovim govnima sa Ilidze licno i osobno stavim u supak po jednu.
- Pasiflora
#100 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Ovakve stvari su razlog zasto ljudi vrlo burno reagiraju kad neko udari psa ili bilo koju zivotinju.
Nikad nismo sigurno sta umobolnik iduce moze napraviti... A djubre sada mirno uziva u svom skucenom svijetu i vjerovatno i ne razmislja o tome da je najprije osakatio, a onda usmrtio jedno zivo bice na tako monstruozan nacin.
Nisam vidjela je li neko spomenuo, zna li se ko je smece?
Nikad nismo sigurno sta umobolnik iduce moze napraviti... A djubre sada mirno uziva u svom skucenom svijetu i vjerovatno i ne razmislja o tome da je najprije osakatio, a onda usmrtio jedno zivo bice na tako monstruozan nacin.
Nisam vidjela je li neko spomenuo, zna li se ko je smece?