SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

lester burnham

#76 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by lester burnham »

Tvrtko II Kotromanić wrote:
lester burnham wrote:
morate znati da cetnici vec poodavno ne pjevaju "od topole...", zbog onoga "a patrole kalabic nikole..." zato sto je kalabic nikola prodao chichu i smatra se za izdajnika srpskog roda... o tome se cutalo zahvaljujuci politici chopavog zagorca koji je i onako komponovao istoriju svih naroda i narodnosti kako mu je bilo cejf... elem, prestanite vec jednom da ispoljavate nacionalne frustracije, ili ako ih vec ispoljavate, treba da znate o cemu govorite...
ti se salis jelde?
ne, pravo da ti kazem, do te mjere me nervira nacionalna diskriminacija, da naprosto popickim kada vidim danasnju omladinu kojoj je prioritet u zivotu jel neko musliman ili srbin...
ovo pisem kao navijac crvene zvezde sa stazom cca 160ak utakmica crvene zvezde... odgfovorno tvrdim da se po srpskim tribinama ne pjeva odavno od topole... pa ako vec neko cacka u tom pravcu treba da zna to, a ne da lupa, mada opet, bolje bi mu bilo da se ne fura na te ideale, bzv je...
ja se na par sati odjavljujem, jer lik kojem sam oteo lap top u kafani u kojoj pijem, mora da ide... a volio bih da su pojedinci koji preferiraju nacionalnu diskriminaciju prisutni nocas za mojim stolom, vrlo brzo bi razrijesili sve nesuglasice, zalagali se za bratstvo i jedinstvo ili sta vec, namirili ove zene koje cvrce zbog moje odsutnosti i lijepo se izdruzili...
bice zena bice pjesme,
radicemo sto se ne smije...

javicu se kada dojem doma... :-)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#77 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by bordo gandalf »

Ovo nece biti toliko popraceno medijski ni u susjednoj zemlji kroaciji a ni ovdje jer jebes nasu zastavu bitno je da nije sahovnica ni orao spaljen jebo zvjezdice jebo ljiljane jebo one koji su se za ovu drzavu borili zivote dali jebo nas ko kakvi ljudi sta smo uradili da promjenimo ovo stanje samo kukamo a jebu nas sa svih strana a mi i dalje kukamo halo fudbal su nam sahranili jedinu stvar koja je mogla da "pomiri" sve strane da nas ujedini bar je bila na dobrom putu a mi sjedimo kukamo kukamo i kukamo...bas ovakvi odgovaramo pojedincima koji ruse drzavu i sport

Smrt fasizmu sloboda Bosni i Hercegovini
Haettenschweiler

#78 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by Haettenschweiler »

Jao vam diskusije. Puca fašistima kurac kako je Sarajevo reagovalo nakon paljenja hrvatske zastave.
Jeste li to svega vam očekivali da će fašisti uzeti u obzir reakciju Sarajeva pa se po tome ravnati :-)
Mene ne čudi što fašisti rade ono što rade, mene čudi što vas čudi ono što oni rade.
Nema hajra u ovoj državi dok se fašizam vojno ne porazi.
Smrt fašizmu, sloboda narodu.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#79 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by bordo gandalf »

Haettenschweiler wrote:Jao vam diskusije. Puca fašistima kurac kako je Sarajevo reagovalo nakon paljenja hrvatske zastave.
Jeste li to svega vam očekivali da će fašisti uzeti u obzir reakciju Sarajeva pa se po tome ravnati :-)
Mene ne čudi što fašisti rade ono što rade, mene čudi što vas čudi ono što oni rade.
Nema hajra u ovoj državi dok se fašizam vojno ne porazi.
Smrt fašizmu, sloboda narodu.
Ko priziva rat u kuci mu bio
Bosanski_kralj

#80 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by Bosanski_kralj »

lester burnham wrote: namirili ove zene koje cvrce zbog moje odsutnosti i lijepo se izdruzili...
Još jedan u nizu bezbroj forumskih zavodnika. :oops: :D

A sad o temi.
Vrlo je vjerovatno da ti koji su palili zastavu sada onako ushićeni rovare po netu tražeći ljutite reakcije "balija", pa će i na moj post naletiti. Poručujem im da jedino što mogu i da urade protiv ove zemlje je samo da pjevaju protiv nje ili joj pale zastavu. Ne možete ovu državu uništiti. Nije vam to uspjelo u ratu, ne možete to ostvariti politikom u miru vaših političkih vođa, a ni rušenje države preko sporta vam se ne odvija po planovima. Zato vam još kao opcija nanošenja štete državi u kojoj ste rođenim, ostaje samo majmunisanje na javnim manifestacijama.
Vaš primitivizam mene ne boli i ne smeta mi ni približno, ko što vama smeta i ko što vas boli činjenica što ova država još postoji i što vi morate živjeti u njoj.
Edin H.

#81 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by Edin H. »

Bosanski_kralj wrote:
lester burnham wrote: namirili ove zene koje cvrce zbog moje odsutnosti i lijepo se izdruzili...
Još jedan u nizu bezbroj forumskih zavodnika. :oops: :D

A sad o temi.
Vrlo je vjerovatno da ti koji su palili zastavu sada onako ushićeni rovare po netu tražeći ljutite reakcije "balija", pa će i na moj post naletiti. Poručujem im da jedino što mogu i da urade protiv ove zemlje je samo da pjevaju protiv nje ili joj pale zastavu. Ne možete ovu državu uništiti. Nije vam to uspjelo u ratu, ne možete to ostvariti politikom u miru vaših političkih vođa, a ni rušenje države preko sporta vam se ne odvija po planovima. Zato vam još kao opcija nanošenja štete državi u kojoj ste rođenim, ostaje samo majmunisanje na javnim manifestacijama.
Vaš primitivizam mene ne boli i ne smeta mi ni približno, ko što vama smeta i ko što vas boli činjenica što ova država još postoji i što vi morate živjeti u njoj.
Dobar post, a sto se lestera tice mislim da je malo pri kafi :D
ultima_palabra

#82 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by ultima_palabra »

lester burnham wrote:
Tvrtko II Kotromanić wrote:
lester burnham wrote:
morate znati da cetnici vec poodavno ne pjevaju "od topole...", zbog onoga "a patrole kalabic nikole..." zato sto je kalabic nikola prodao chichu i smatra se za izdajnika srpskog roda... o tome se cutalo zahvaljujuci politici chopavog zagorca koji je i onako komponovao istoriju svih naroda i narodnosti kako mu je bilo cejf... elem, prestanite vec jednom da ispoljavate nacionalne frustracije, ili ako ih vec ispoljavate, treba da znate o cemu govorite...
ti se salis jelde?
ne, pravo da ti kazem, do te mjere me nervira nacionalna diskriminacija, da naprosto popickim kada vidim danasnju omladinu kojoj je prioritet u zivotu jel neko musliman ili srbin...
ovo pisem kao navijac crvene zvezde sa stazom cca 160ak utakmica crvene zvezde... odgfovorno tvrdim da se po srpskim tribinama ne pjeva odavno od topole... pa ako vec neko cacka u tom pravcu treba da zna to, a ne da lupa, mada opet, bolje bi mu bilo da se ne fura na te ideale, bzv je...
ja se na par sati odjavljujem, jer lik kojem sam oteo lap top u kafani u kojoj pijem, mora da ide... a volio bih da su pojedinci koji preferiraju nacionalnu diskriminaciju prisutni nocas za mojim stolom, vrlo brzo bi razrijesili sve nesuglasice, zalagali se za bratstvo i jedinstvo ili sta vec, namirili ove zene koje cvrce zbog moje odsutnosti i lijepo se izdruzili...
bice zena bice pjesme,

Nemoj se truditi... Jao seoske lole :oops: I ono se našlo pričati o nacionalnoj diskriminaciji... nakon "staža" od 160 utakmica pod fašističkim obilježjima i hiljadama otpjevanih četničkih pjesama.

Ja više cijenim tu omladinu koja je opterećena sa četništvom, nosa slike Mladića i Karadžića i osniva "nož, žica, Srebrenica" grupe po Facebooku, nego takve licemjere koji bi kao da piju skupa i da se bratime pod parolom "ko nas bre zavadi" :-) Znam da bi i ta omladina kao i ti sipali hiljade granata po Sarajevu i osnivali logore da mogu... oni mi makar ne vrijeđaju inteligenciju glupavim pisanjem po forumima :roll:

Eto tako... sad nastavi "namirivati" žene i furati se na BG spiku.
cyprus

#83 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by cyprus »

Stoka... Ja se nadam da će neko bilo iz Zrinjskog, bilo uopšte sa desne neretvine obale ovo osuditi :x
1pajdo
Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE

#84 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by 1pajdo »

cyprus wrote:Stoka... Ja se nadam da će neko bilo iz Zrinjskog, bilo uopšte sa desne neretvine obale ovo osuditi :x
Pročitaj moj zadnji post....
Bosanski_kralj

#85 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by Bosanski_kralj »

1pajdo wrote:
cyprus wrote:Stoka... Ja se nadam da će neko bilo iz Zrinjskog, bilo uopšte sa desne neretvine obale ovo osuditi :x
Super što je zadnji. :oops:
cyprus

#86 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by cyprus »

1pajdo wrote:
Jesi vidim osudio, al prethodno si pokušao naći 1000 opravdanja i argumenata tipa ''da se to dešava i u Sarajevu'' :oops: . Ipak, poštujem i to što si makar zadnjom rečenicom izrazio neslaganje (mada je to trebala biti prva, a možda i jedina rečenica)...

Međutim, potrebna je osuda i nekih ljudi koji nisu anonimni...
jasko_ba

#87 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by jasko_ba »

LSD wrote:Pa njima je nomalno da i nakon ubistva Vedrana Puljića, momka od 23 godine , dan kasnije u emisiji Otvoreno na HRT Hloverka Novak Svrzić sve to svijetla obraza reletivizira i svede na nivo kafanske tuce gdje se malo prenaglilo, ljudi smo jbg... i usput prebaciti krivicu na razuzdane sarajlije koji su došli "tražiti vraga" u mirnom i tolerantnom hercegovakom gradiću (kako rece Mijo Jelić direktor Športskog kluba)...bitno je da se uredno održava mentalna higijena gledateljstva i pucanstva.
Ima li kraja tom cinizmu i licemjerju :x gdje su sad oni isti oni domaci moralisti i kulturnjaci koji su se sramili i javno ograđivali paljenja hrvatske zastave na Grbavici :? gdje su danas :?
Dobro je rekao Kokuz - naša je manje bitna :oops:
ma nema ovdje materijala da razni selimbegovici, bazdulji, vlaisavljevici i slicni napisu koje kolumne, jer vidi cuda, nigdje opasnog bosnje, po kojem ce rado pljuvati :-)
nek se sutra desi na utakmici npr. celik - zeljo, da se zapali recimo hrvatska zastava, vidjet cete onda medije i razne"ugrozenosti, majorizacije, bosnjacke politike, sdp i platforme" to se ceka, od toga zive novinari i ovi moralisti/kulturnjaci il sta vec :x
Only1

#88 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by Only1 »

Mi smo jedina drzava na svjetu gdje se fasizam gaji i podrzava.
slobodni armirach

#89 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by slobodni armirach »

Only1 wrote:Mi smo jedina drzava na svjetu gdje se fasizam gaji i podrzava.
mojne zajebavat
:lol: :lol: :lol: :lol:

eto u srbiji i hrvatskoj su rastafarijanci na vlasti.
Creasy

#90 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by Creasy »

ultima_palabra wrote:
lester burnham wrote: ne, pravo da ti kazem, do te mjere me nervira nacionalna diskriminacija, da naprosto popickim kada vidim danasnju omladinu kojoj je prioritet u zivotu jel neko musliman ili srbin...
bice zena bice pjesme,

Nemoj se truditi... Jao seoske lole :oops: I ono se našlo pričati o nacionalnoj diskriminaciji... nakon "staža" od 160 utakmica pod fašističkim obilježjima i hiljadama otpjevanih četničkih pjesama.

Ja više cijenim tu omladinu koja je opterećena sa četništvom, nosa slike Mladića i Karadžića i osniva "nož, žica, Srebrenica" grupe po Facebooku, nego takve licemjere koji bi kao da piju skupa i da se bratime pod parolom "ko nas bre zavadi" :-) Znam da bi i ta omladina kao i ti sipali hiljade granata po Sarajevu i osnivali logore da mogu... oni mi makar ne vrijeđaju inteligenciju glupavim pisanjem po forumima :roll:

E moj Lestere, evo vidis kako ti covjek odgovori na tvoj poziv da se ne diskutuje o ratu, nacionalizmu... Ipak, moras shvatiti da samim tim sto si napisao da si navijac Crvene zvezde za njega si cetnik i nemas vise sta drugo dodati, nepotrebno je. Ja sam na temi o CZ raspravljao samo o klubu CZ i postavljao slike i klipove iskljucivo CZ i njenih igraca, nijednom njenih navijaca, dok su pojedinci prisutni i na ovoj temi konstantno stavljali cak i slike cetnika iz II S.R. i na kraju mene proglasise cetnikom. :lol:
Dzaba pokusavati sa nekima fino jer on odmah zakljuci da si licemjer i ulizujes mu se. :-) Ima dosta fine raje u SA koga uistinu zabole ko si i sta si, za koga navijas, ali oni ne mogu doci do izrazaja od ovih ovde forumskih "branitelja". Dosta raje mi se javi na PP i savjetuju mi da ne ulazim u raspravu sa papcima, ali neke stvari bas ne mogu iskulirati. Na temi o Dzeki sam prestao da pisem jer ce me neki glupan nazvati licemjerom i ulizicom, a prava je istina da ja Dzeku volim vise nego taj magarac jer momka poznajem licno i znam dobro koliko je dobar i kao fudbaler i kao covjek.
Godinama igram lopte po Sarajevu u Zvezdinom dresu i niko mi nikada A nije rekao, a ovde me proglasise cetnikom samo zato jer zivim u SA, a navijam za CZ (za koju navijam otkad znam za sebe). :-)
Btw, ova tema je zaista zalutala na ovom PDF-u. Nek mi samo neko objasni kakve veze ima paljenje drzavne zastave u Mostaru sa sportom? :roll:

I da, i ja takodje da izrazim zadovoljstvo pobjedom Vojvodine na pasnjaku i Zvezdinom u Kragujevcu, posto nemam gdje drugo. :D
LBVIEW

#91 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by LBVIEW »

Creasy wrote:
ultima_palabra wrote:
lester burnham wrote: ne, pravo da ti kazem, do te mjere me nervira nacionalna diskriminacija, da naprosto popickim kada vidim danasnju omladinu kojoj je prioritet u zivotu jel neko musliman ili srbin...
bice zena bice pjesme,

E moj Lestere, evo vidis kako ti covjek odgovori na tvoj poziv da se ne diskutuje o ratu, nacionalizmu... Ipak, moras shvatiti da samim tim sto si napisao da si navijac Crvene zvezde za njega si cetnik i nemas vise sta drugo dodati, nepotrebno je. Ja sam na temi o CZ raspravljao samo o klubu CZ i postavljao slike i klipove iskljucivo CZ i njenih igraca, nijednom njenih navijaca, dok su pojedinci prisutni i na ovoj temi konstantno stavljali cak i slike cetnika iz II S.R. i na kraju mene proglasise cetnikom. :lol:
Dzaba pokusavati sa nekima fino jer on odmah zakljuci da si licemjer i ulizujes mu se. :-) Ima dosta fine raje u SA koga uistinu zabole ko si i sta si, za koga navijas, ali oni ne mogu doci do izrazaja od ovih ovde forumskih "branitelja". Dosta raje mi se javi na PP i savjetuju mi da ne ulazim u raspravu sa papcima, ali neke stvari bas ne mogu iskulirati. Na temi o Dzeki sam prestao da pisem jer ce me neki glupan nazvati licemjerom i ulizicom, a prava je istina da ja Dzeku volim vise nego taj magarac jer momka poznajem licno i znam dobro koliko je dobar i kao fudbaler i kao covjek.
Godinama igram lopte po Sarajevu u Zvezdinom dresu i niko mi nikada A nije rekao, a ovde me proglasise cetnikom samo zato jer zivim u SA, a navijam za CZ (za koju navijam otkad znam za sebe). :-)
Btw, ova tema je zaista zalutala na ovom PDF-u. Nek mi samo neko objasni kakve veze ima paljenje drzavne zastave u Mostaru sa sportom? :roll:

I da, i ja takodje da izrazim zadovoljstvo pobjedom Vojvodine na pasnjaku i Zvezdinom u Kragujevcu, posto nemam gdje drugo. :D
Ma ja,zvezdasi su bre deca cveca, ni mrava ne bi zgazili, a kamoli se predavali nacionalistickim orgijajima na sportskim arenama. :-) Samo, sto ovdje ima nas malo starijih koji pamte ko je bio perjanica sovinizma i fasizma
u zoru razrijesenja politickih nesuglasica "bratskih" nam naroda i narodnosti, i gdje se generalna proba za ono sto
ce uskoro uslijediti izvodila.Kasnije se, naravno, iz reda tih istih pod vodstvom sefa navijaca regrutirala masa zeljna tude-nesrpske krvi koja je operirala od Vukovara do Sanskog Mosta (ovdje su ostali vjecno na braniku Zvezde i srpstva :D :bih: za "nebeski " korpus)
Samo otvaranje teme o Zvezdi ovdje je provokacija i uvreda zdravog razuma i drago mi je da je ista sjebana. :D :bih:
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#92 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by crysis »

ljudi mozemo mi raspredat ovde o nacionalizmu, fasizmu i ostalom sranju . al dokle god se nepocnu kaznjavati klubovi za sve ruzno sto se desava na stadionima nema hajra. od osude i suplje politicara nema koristi ama bas nikakve. za sve sto se desi na stadionu odgovoran je klub i niko drugi. samo udaranje po dzepu ili zabrana igranja na svom stadionu odredjen broj utakmica bi imao koristi. radi sranja navijaca po evropi su ispastali klubovi i kad im je dozlogrdilo placati kazne i nemogucnost npr engleza da mogu igrati izvan engleske doslo je do promjene. dozivotne zabrane ulaska na stadione pojedincima , ogradjivanje od navijackih skupina i zabrane ulaska takvih radikalnih skupina na stadion pr. barcelona. ovako nikada fudbal na zelenu granu.
Jack Be Nimble

#93 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by Jack Be Nimble »

Ima li igdje slika/video snimak?
veljaca

#95 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by veljaca »

SRAMOTA ...... :x
slobodni armirach

#96 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by slobodni armirach »

a onaj hrastov Direk Spaho to NIJE vidio,

koja je ono zena od voditelja, :x
Bosanski_kralj

#97 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by Bosanski_kralj »

Kao oni hoće Herceg - Bosnu. :lol: :lol:

Kad bi se njih još nešto i pitalo. 8-)
Lakat Jebić

#98 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by Lakat Jebić »

slobodni armirach wrote:a onaj hrastov Direk Spaho to NIJE vidio,

koja je ono zena od voditelja, :x
da ti iskreno kazem, gledao sam utakmicu, al nisam ni ja vidio ovo
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#99 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by -LIBERO- »

I sta uradise ovi iz mrtve komisije za takmicenje?

Koliko su kaznili ovaj gest paljenja zastave???

Znaju srati svima i svakome,znaju klubovima naplacivati hiljade maraka kazne zbog par baklji na tribinama....a sta je sa PALJENJEM DRZAVNE ZASTAVE???

Kod nas je jebenije zapaliti baklju nego drzavnu zastavu :-) :-) :-) :-)
jarancuga

#100 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?

Post by jarancuga »

nemojte se dzaba ibretiti..kad mi budemo postovali i cijenili i zastavu i drzavu a narocito one koji su dali svoje zivote za tu zastavu, nece ni cetnici ni ustase imati petlju da je zapale...do tada ozezi po forumu...
Locked