SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
thepatriot
#1 SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
Ko je gledao utakmicu maloprije,vjerovatno je vidio,i Velid Spaho je to primjetio,nažalost ovo se stalno ponavlja bez posljedica za počinioce.
- jasko_ba
#2 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
a sta ocekivati vise?
stoka seljacka, treba znati onako mrziti svoju drzavu
stoka seljacka, treba znati onako mrziti svoju drzavu
- samo_ti
#3 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
fašisti pa haj`
...a jos su "uspjeli" i kameru razbiti ... a po obicaju , niko nece odgovarati 
- Creasy
#4 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
Pa ko su pocinioci, domaci ili gosti?
- Chisum
#5 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
Isti kurac.Creasy wrote:Pa ko su pocinioci, domaci ili gosti?
- vaučer
#6 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
Valjda oni isti koji su palili hrvatske zastave na utakmici Bih-Hrvatska..
Neodgojeni babuni i jedni i drugi.
- Creasy
#7 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
Chisum wrote:Isti kurac.Creasy wrote:Pa ko su pocinioci, domaci ili gosti?
Za tebe jeste kad si nacionalista.
- Chisum
#8 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
Posto nisam gledao tekmu, pa ne znam, mogu da nagadjam... Tipujem na hercegovacke ustase - jer su u procesu oralnog zadovoljavanja laktaskog kmeta, pa se iz sve snage upiru majoriziranim nozicama i rucicama, ne bi li mu izvukli osmijeh.
Last edited by Chisum on 17/04/2011 21:15, edited 2 times in total.
- bingov buraz
#9 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
Oni su uhvaceni i procesuirani,da se kladimo da ovi nece biti.vaučer wrote:Valjda oni isti koji su palili hrvatske zastave na utakmici Bih-Hrvatska..
- Mjesanac
#10 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
Meni nije jasno sto se vise iko obazire na to. Hrpa primitivnih ljudi, kojima je jedina zivotna preokupacija otici na utakmicu, pale zastavu BiH.
Ili da prevedem na svakodnevni zivot, bez nacionalnih tenzija:
Kada ti dodje neki poznati i priznati biznismen i kaze ne vodis dobro svoj biznis, sjesti ces i poslusati ga.
Kada ti dodje neko ko ima iza sebe nekoliko propalih biznisa i kaze ti ne vodis dobro svoj biznis, neces se ni obazirati.
Ili da prevedem na svakodnevni zivot, bez nacionalnih tenzija:
Kada ti dodje neki poznati i priznati biznismen i kaze ne vodis dobro svoj biznis, sjesti ces i poslusati ga.
Kada ti dodje neko ko ima iza sebe nekoliko propalih biznisa i kaze ti ne vodis dobro svoj biznis, neces se ni obazirati.
- Chisum
#11 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
Eki to?Creasy wrote:Chisum wrote:Isti kurac.Creasy wrote:Pa ko su pocinioci, domaci ili gosti?
Meni su ustase i cetnici isti kurac, da izvinu dame. Ne znam za tebe... Mislim, znam.
Last edited by Chisum on 17/04/2011 20:54, edited 1 time in total.
- vaučer
#12 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
Pa nek netko podnese prijavu, screenshotne face počinitelja, štajaznam..bingov buraz wrote:Oni su uhvaceni i procesuirani,da se kladimo da ovi nece biti.vaučer wrote:Valjda oni isti koji su palili hrvatske zastave na utakmici Bih-Hrvatska..
Nadam se da će svi skupa kolektivno skočiti u Neretvu, dopizdilo mi je djeliti zrak s idiotima.
- fosil
#13 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
Siguran sam da ih ima vise koji razmisljaju kao ti, izrazite svoje nezadovoljstvo.vaučer wrote:Pa nek netko podnese prijavu, screenshotne face počinitelja, štajaznam..bingov buraz wrote:Oni su uhvaceni i procesuirani,da se kladimo da ovi nece biti.vaučer wrote:Valjda oni isti koji su palili hrvatske zastave na utakmici Bih-Hrvatska..
Nadam se da će svi skupa kolektivno skočiti u Neretvu, dopizdilo mi je djeliti zrak s idiotima.
- ultima_palabra
#14 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
Chisum wrote:Posto nisam gledao tekmu, pa ne znam, mogu da nagadjam... Tipujem na hercegovacke ustase - jer su u procesu oralnog zadovoljavanja Laktaskog kmeta, pa se iz sve snage upiru majoriziranim nozicama i rucicama, ne bi li ga zadovoljili.
-
north
#15 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
Chisum wrote:Posto nisam gledao tekmu, pa ne znam, mogu da nagadjam... Tipujem na hercegovacke ustase - jer su u procesu oralnog zadovoljavanja Laktaskog kmeta, pa se iz sve snage upiru majoriziranim nozicama i rucicama, ne bi li mu izvukli osmijeh.
- vaučer
#16 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
A kome jebemti?fosil wrote: Siguran sam da ih ima vise koji razmisljaju kao ti, izrazite svoje nezadovoljstvo.
Mogu ih poslati u neku stvar kad mi se deru pod prozorom, razbijaju gradski inventar i sl. To je sve.
Em ih je puno, em su do te mjere neobrazovani i usmrđeni u svom čoporu da ih treba kultivirati garnizon psihologa i pedagoga oko dvadeset godina da se vide nekakvi pomaci.
- Creasy
#17 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
Chisum wrote:Eki to?Creasy wrote:Chisum wrote: Isti kurac.
Meni su ustase i cetnici isti kurac, da izvinu dame. Ne znam za tebe... Mislim, znam.
Pa tako sam i mislio, cetnici su samim tim sto su iz BL...
- fosil
#18 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
Mirnim prosvjedima nedjeljom poslije podne, sta znam...vaučer wrote:A kome jebemti?fosil wrote: Siguran sam da ih ima vise koji razmisljaju kao ti, izrazite svoje nezadovoljstvo.
Mogu ih poslati u neku stvar kad mi se deru pod prozorom, razbijaju gradski inventar i sl. To je sve.
Em ih je puno, em su do te mjere neobrazovani i usmrđeni u svom čoporu da ih treba kultivirati garnizon psihologa i pedagoga oko dvadeset godina da se vide nekakvi pomaci.
- JThomas
#19 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
ili možda time što na zadnjoj utakmici na tv prenosu organizovano cijela tribina pjeva od topole pa do ravne gore...?
al' ja apelujem na razum policajca i navijača crvene zvezde koji ujedno misli da je grb sa ljiljanima grb armije bih...moja greška.
al' ja apelujem na razum policajca i navijača crvene zvezde koji ujedno misli da je grb sa ljiljanima grb armije bih...moja greška.
- 1pajdo
- Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE
#20 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
vaučer wrote:Valjda oni isti koji su palili hrvatske zastave na utakmici Bih-Hrvatska..
-
north
#21 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
"Pa tako sam i mislio, cetnici su samim tim sto su iz BL...
"
Ne, četnici su oni koji su na utakmici Borac - Sarajevo pjevali "Od Topole..."
- Obuca9
#22 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
north wrote:"Pa tako sam i mislio, cetnici su samim tim sto su iz BL..."
Nisu, to im je podmetnuto, to je neko iz BHT-a ubacio snimak navijaca C. Zvezde, nisu to Banjalučani pjevali, ma kakvi.
- vaučer
#23 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
Prosvjed protiv čega?fosil wrote:
Mirnim prosvjedima nedjeljom poslije podne, sta znam...
Paljenje zastave ovdje nije pravi problem, problem je kako su oni s takvom glavom izvan popravne ustanove.
Generacija bačena u smeće. Gledam ih i znam da nisu doživjeli Mostar kao normalan grad. Ne poštuju ništa. Nisu nikad išli u kino jer ga nema preko deset godina. Ne izlaze u Stari grad jer su tamo 'balije' (da netko slučajno ne pomisli da inače koristim ovaj izraz molim lijepo), ne znaju ništa o povijesti vlastitog grada, naroda. Ne znaju pjesnike, umjetnike, pisce. Jebote, ne znaju ni nogometaše čak.
Samo isprazna obijest i frustracija jer ne znaju bolje.
Generacija kretena.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#24 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
dojadio si ba vise, od teme o CZ pa nadalje.Creasy wrote:
Pa tako sam i mislio, cetnici su samim tim sto su iz BL...
smaraš !
a ustvari, mozda si i ti pjev'o ono protiv Sarajeva
- Tvrtko II Kotromanić
#25 Re: SPALJENA DRŽAVNA ZASTAVA U MOSTARU!?
i ja bih ovo pomislio da nisam cuo malo kasnije kako coporativno svi u glas skandiraju " ubij srbina"Chisum wrote:Posto nisam gledao tekmu, pa ne znam, mogu da nagadjam... Tipujem na hercegovacke ustase - jer su u procesu oralnog zadovoljavanja laktaskog kmeta, pa se iz sve snage upiru majoriziranim nozicama i rucicama, ne bi li mu izvukli osmijeh.