KANTONALNE politike od 1 do 10

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#76 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Chmoljo »

Prpa.ba wrote:
Been wrote:Da.. Zaista zastrašujuće zvuči činjenica da jedna majka nije svog punoljetnog sina utjerala u suru i natjerala da misli kao i ona ! ... Hrak ! Pljuuc ! Mislim, ko se danas još ne slaže sa svojim roditeljima !? :D

Matera je umjesto da osudi stavove svoga sincine, sva ponosna izjavila "Pa on je politicki komentator". U tome je problem.
fakat? :? :-) :-) :-)

nevjerovatno :-)
yugi

#77 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by yugi »

Socijalista wrote:Desavanja u USK

Lipovača: "Krajinom pušu neki novi vjetrovi"
Ko to prdi po krajini :oops:
Banksy

#78 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Banksy »

Been wrote:
The 51st State wrote:mirjana malic, predsjedavajuca skupstine kantona sarajevo, ako ne podnese ostavku iz moralnih razloga ili je maticna stranka ne makne sa te pozicije, od mene sdp-u nikad vise glas.
Da.. Zaista zastrašujuće zvuči činjenica da jedna majka nije svog punoljetnog sina utjerala u suru i natjerala da misli kao i ona ! ... Hrak ! Pljuuc ! Mislim, ko se danas još ne slaže sa svojim roditeljima !? :D
Banksy wrote:
Nije važno šta je i ko je bio čiji potomak, svako pojedinačno odgovara za svoja djela.

Ovo je pitanje zdravog razuma, morala, obraza da osoba koja je znala ko joj je sin - vrlo uticajan i vrlo opasan četnički agitator i kolumnist, i kakve aktivnosti provodi - vrlo agresivnu i opasnu aktivnost u pravcu poricanja genocida nad Bošnjacima, kao i veličanje velikosrpskih ideja, dakle, da takva osoba ima hrabrosti i obraza da zasjedne u fotelju predsjedavajućeg kantonalnog parlamenta i to u gradu koji je zbog ideologije koju danas veliča njen sin, izgubio skoro 10000 duša.

To je isključivo pitanje morala, obraza, svijesti i savjesti koliko možeš biti autentičan, vjerodostajan i poštovan u situaciji u kojoj imaš takve skelete u ormaru. Biti član partije, biti aktivista, ok, ali biti na funkciji na kojoj je ona? Meni je to šokantno i prosto nevjerovatno, da se nešto takvo uopšte moglo desiti.

I dalje čekam da to neko demantuje, da kaže da nismo u pravu, jer za mene je ovo prvorazredni skandal, da se za ovo uopšte nije znalo, ili da se znalo, a da se pravilo da se ne zna. E, to mi je prestrašno.
BSn

#79 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by BSn »

Jedan od rijetkih normalnih clanaka Avaza u zadnjih 10 godina.

Ovo je sramotno sto covjek radi i pise. Ovo bi trebao osuditi svako normalan, a posebno vlast u nasoj zemlji i traziti da se preispita sta pise tamo neki Cetnik (kako drugacije nazvati nekoga ko negira genocid i pise ovakve bljuvotine?) u zemlji koja priznaje odluku suda koji je rekao da se desio genocid. Ovakvo nesto mora osuditi drzava BiH, a posebno ovakvom necemu moraju stati u kraj predstavnici Bosnjaka ciju zrtvu ovaj kreten osporava (da mi opet oprostite na rjecniku). SDP je stranka koja, izmedju ostalog, predstavlja i Bosnjake i nas sve koji smo lijevicarsko-centralnog shvatanja. Oni predstavljaju gradjane BiH i oni su ti koji su duzni da ovo osude i verbalno, ali i da tjeraju dalje i dizu na medjunarodni nivo. Umjesto toga, majka Centika brani svog sina fasistu!

Braniti zenu koja brani fasizam pricom o slobodi govora i misljenja je izlizano i osporavanje dokazanih cinjenica i pisanje nacionalistickih bljuvotina nije nigdje u svijetu sloboda govora!

P.S. Da, ja sam ljevicar i glasac SDP-a i ne, zaboli me ciji je on sin. Da je Zlajin licno, mora biti makar verbalno prozvan, a ne jos od visoke funkcionerke podrzavan rjecima "insinuacije" i sl. Lik je fasista i nema veze prica da je pod necijim uticajem! On mora biti osudjen od strane zdravog razuma, a posebno od stranke koja nas vodi i koja se temelji na anti-fasizmu.

Pardon ako je post malo emotivan, ali sam takav po pitanju fasizma bez obzira na njegovu nacionalnu i svaku drugu boju.
Banksy

#80 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Banksy »

BSn wrote: Jedan od rijetkih normalnih clanaka Avaza u zadnjih 10 godina.
Je li to Avaz objavio? Kad?
BSn

#81 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by BSn »

Banksy wrote:

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... enici.html
Banksy

#82 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Banksy »

BSn wrote:
Banksy wrote:

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... enici.html
Sad vidim, hvala.
Ako je ''ispalo'' u Avazu :D biće da su je i u SDP-u pustili niz vodu, k'o što i treba.

I dalje mi nije jasno, zašto pored toliko pametnih, mladih, ambicioznih ljudi koje imaju u stranci, zašto Behmen, Musić, ona ... ZAŠTO?
Chmoljo

#83 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Chmoljo »

Banksy wrote:
Sad vidim, hvala.
Ako je ''ispalo'' u Avazu :D biće da su je i u SDP-u pustili niz vodu, k'o što i treba.

I dalje mi nije jasno, zašto pored toliko pametnih, mladih, ambicioznih ljudi koje imaju u stranci, zašto Behmen, Musić, ona ... ZAŠTO?
nije ona jedina kojoj bih rado vidio leđa zbog ove situacije :roll: ali ako imaju zrnce pameti, ovo SDP-u nikako ne treba :-) i ogradiće se od nje... ako ništa...

naravno, kada bude "pravo" vrijeme, pojedini mediji će se razmahati dokazivanjem kako je SDP ultradesnica Bošnjaka i kao primjer navoditi "diskriminiranje" Malićke "samo" zbog njenog sina :-)
Banksy

#84 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Banksy »

Chmoljo wrote:
Banksy wrote:
Sad vidim, hvala.

nije ona jedina kojoj bih rado vidio leđa :roll: ali ako imaju zrnce pameti, ovo SDP-u nikako ne treba :-) i ogradiće se od nje...

naravno, kada bude "pravo" vrijeme, pojedini mediji će se razmahati dokazivanjem kako je SDP ultradesnica Bošnjaka i kao primjer navoditi "diskriminiranje" Malićke "samo" zbog njenog sina :-)
Nije u pitanju ''ograđivanje'', treba je napenaliti s ovog položaja. Zar NIKO u SDP-u ovo nije znao? Zar su znali, pa je opet postavili na tu poziciju? Pa, to je van svake pameti ...
Nek ih deru. Uopšte nije bitno šta će drugi mediji o bilo kome, imaju pravo šta hoće. Važno je kakvu TI poruku šalješ, i kakve TI postupke činiš, pa kad ih činiš, budi spreman na konsekvence.
Mislim, Mirjana Malić, halo :roll: ... pa da je i Clinton i papa i nuklearni fizičar u jednom :D pa da insisitiraju na njenonm imenovanju, ccccccccc ...
Chmoljo

#85 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Chmoljo »

Banksy wrote:
Nije u pitanju ''ograđivanje'', treba je napenaliti s ovog položaja. Zar NIKO u SDP-u ovo nije znao? Zar su znali, pa je opet postavili na tu poziciju? Pa, to je van svake pameti ...
Nek ih deru. Uopšte nije bitno šta će drugi mediji o bilo kome, imaju pravo šta hoće. Važno je kakvu TI poruku šalješ, i kakve TI postupke činiš, pa kad ih činiš, budi spreman na konsekvence.
Mislim, Mirjana Malić, halo :roll: ... pa da je i Clinton i papa i nuklearni fizičar u jednom :D pa da insisitiraju na njenonm imenovanju, ccccccccc ...
treba štošta, ali se neće iz ovog ili onog razloga.

i nije toliko važno kakvu ti poruku šalješ, nego je bitno i kako se ta poruka i prenosi. odnosno kako se interpretira. pusti se, svega ti, želja sa takmičenja za MISS. dobre namjere ni ovdje ni bilo gdje na dunjalulku ne piju vode, nego dobra kondicija za plivanje kroz političku septičku jamu. koja uključuje izbijanje prilika zlonamjernima da te pokopaju. zato ni meni nije jasno da niko nije znao za njenog sina. jer, ja sam iznenađen kao i svi ostali. neugodno.

ostaje da se vidi kolika je kondicija SDP-a. konkretnije, sadašnjeg vrha SDP-a.
Banksy

#86 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Banksy »

Chmoljo wrote:
Banksy wrote:
treba štošta, ali se neće iz ovog ili onog razloga.

i nije toliko važno kakvu ti poruku šalješ, nego je bitno i kako se ta poruka i prenosi. odnosno kako se interpretira. pusti se, svega ti, želja sa takmičenja za MISS. dobre namjere ni ovdje ni bilo gdje na dunjalulku ne piju vode, nego dobra kondicija za plivanje kroz političku septičku jamu. koja uključuje izbijanje prilika zlonamjernima da te pokopaju. zato ni meni nije jasno da niko nije znao za njenog sina. jer, ja sam iznenađen kao i svi ostali. neugodno.

ostaje da se vidi kolika je kondicija SDP-a. konkretnije, sadašnjeg vrha SDP-a.
Kondicija? Malić, Behmen, Musić? Jaka, vrlo jaka ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Chmoljo

#87 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Chmoljo »

Banksy wrote:
Kondicija? Malić, Behmen, Musić? Jaka, vrlo jaka ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pudarić, Besima, Šućur, Nikšić?

vrlo jaka, nego šta. pogotovo kada se malo probere. a u odnosu na konkurenciju, svjetlosnim godinama daleko.
Ridjobrki

#88 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Ridjobrki »

Banksy, slažem se s tobom. Tačno je da svako ima svoje stavove ali ovo nije mala stvar i gospođa se po svim pravilima dobrog ukusa najprije a zatim i političke kulture, odgovornosti ili bar PR-a morala i ranije ograditi od stavova svog sina. Dalje, kad već nije to učinila onda joj nije trebala ni ova izjava. Ko išta konta od kriznog PR-a znaće šta je uradila. Ovo je dozlaboga glupo i nedopustivo za ozbiljnu organizaciju/firmu/stranku, štagod. SDP-ovci bi umjesto da relativiziraju ovakve idiotske kikseve trebali učiti na greškama i unaprijediti određene segmente igre.

Ako neko ne konta šta se ovdje desilo nek zamisli situacije u kojoj sin dužnosnika neke antialkoholičarske fondacije drži kafanu i neliječeni je alkoholičar a ovaj na otkriće te info kaže ''pa to mu je posao''. To se tako ne radi.
Chmoljo

#89 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Chmoljo »

ovo ba Ridjobrki nije kiks, ovo je u rangu Saše Vugdalića :-)
Banksy

#90 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Banksy »

Chmoljo wrote:
Banksy wrote:
Pudarić, Besima, Šućur, Nikšić?

vrlo jaka, nego šta. pogotovo kada se malo probere. a u odnosu na konkurenciju, svjetlosnim godinama daleko.
Šteta što te ''tvoje'' SDP ne šljivi.

Kod njih igraju samo penzioneri ... gradonačelnik, premijer kantona, predsjedavajući kantonalnog parlamenta, može, ali samo ako si 65+ :wink:
Chmoljo

#91 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Chmoljo »

Banksy wrote:

Kod njih igraju samo penzioneri ... gradonačelnik, premijer kantona, predsjedavajući kantonalnog parlamenta, može, ali samo ako si 65+ :wink:
haj Banksy svega ti, bar pokušaj da prikriješ jed, koji ti je neko od SDP-ovaca stvorio. ovako, i oko pitanja o kojeg se svi slažu praviš polarizaciju.

Nikšića niko ne šljivi? :-)
Banksy

#92 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Banksy »

Chmoljo wrote:
Banksy wrote:

haj Banksy svega ti, bar pokušaj da prikriješ jed, koji ti je neko od SDP-ovaca stvorio. ovako, i oko pitanja o kojeg se svi slažu praviš polarizaciju.

Nikšića niko ne šljivi? :-)
Otvori mi temu, ili me se prođi.
Ili pričaj o ovoj.
A ako nemaš šta reći, nemoj se ni javljati.
Chmoljo

#93 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Chmoljo »

Banksy wrote: Otvori mi temu, ili me se prođi.
Ili pričaj o ovoj.
A ako nemaš šta reći, nemoj se ni javljati.
pričam o ovoj, i očito sam dobro rekao... haj živjela :)
Banksy

#94 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Banksy »

Chmoljo wrote:
Haj, Chmoljo, svega ti, priznaj nam, koliko te plaća centrala da maltretiraš na forumu one koji se usude kritikovati vožda i partiju?

Vidiš kako je budalasto, smiješno i infantilno razgovarati na taj način. A tako obično razgovaraš kad ti ponestanu argumenti.
Ako imaš šta o temi, samo naprijed.
Ridjobrki

#95 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Ridjobrki »

Prema ono malo što ja o odnosima s javnošću i političkom komuniciranju znam ovo je ogledni primjer kiksa i lošeg kriznog PR-a. Da je to iskomunicirano kako treba mi ne bismo ni pričali o tome već naprotiv - SDP bi profitirao na teme pluralizma mišljenja, slobote govora, individualne odgovornosti i vlastite kredibilnosti u samo par rečenica. Ali PR SDP-a je na nivou papagajskih saopštavanja utvrđenih stavova i kapak. Ali nedajboze im uputiti kritiku kad su oni najpametniji, najobrazovaniji, najurbaniji... Ustvari, nisu - Naša stranka je tu jača. Zato je tim razmišljanjem i prošla onajo kako je prošla...
Chmoljo

#96 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Chmoljo »

Banksy wrote: Haj, Chmoljo, svega ti, priznaj nam, koliko te plaća centrala da maltretiraš na forumu one koji se usude kritikovati vožda i partiju?

Vidiš kako je budalasto, smiješno i infantilno razgovarati na taj način. A tako obično razgovaraš kad ti ponestanu argumenti.
Ako imaš šta o temi, samo naprijed.
budalastije je vjerovati da bih javno iznosio svoje stavove kada već imam poziciju da postovi u kojima se kritikuju "nestanu", zar ne? bolje je da sam se uhinjio i lagano brisao ono što meni ne odgovara, "nepristrasno" ključao teme, nakačio neki slobodarski avatar, antikomunistički, a ovamo odrađivao posao po "nalogu iz centrale".

nego jok, Chmoljo glup, pa izađe sa svojim stavom, takose izlaže kritici, izlaže se da ga ljudi argumentovano pobiju, i opet za to dobije pare. a inače, prethodni moji postovi su bili u svrhu "relativizacije" ovog slučaja sa sinom dotične. malo si kontradiktorna. malkice.

što bih se ja uopšte oglašavao u vezi ovog slučaja. kad je bolja ona taktika, uhinji se. iskuliraj. hoćeš reći da je i ovo po nalogu?

gnjavim ljude? da ti samo znaš koliko je proSDPovskih forumaša dobilo kartu za Banoviće isključivo mojom zaslugom, jer nisu imali mjeru... ali naravno, najlakše je etiketirati :wink: pogotovo one koji nemaju oraha u džepu, i ne boje se reći šta misle, isto kao što se ne boje reći kakva im je pozadina, jer se tu nema šta kriti. već me jedna forumašica napala da gnjavim Corta... kad ono ćorak.

ako se ti osjećaš "ugnjavljeno" ili na bilo koji način sa moje strane, de reci, da znam da ti više niti obraćam, niti moderiram tvoje postove, jer po tvojoj procjeni nemaju dovoljnu protutežu mom zelenom nicku.

to je što se toga tiče. dakle, ja ništa ne krijem, niti imam razloga. i zamisli, pojedini SDP-ovci me znaju lično i znaju mi nick na forumu.

u vezi Malićke, mislim da sam samo odgovorom na post Ridjobrkog sve rekao šta o tome mislim, mada sam i prije toga odgovorio.

u vezi "65+" sam te pitao zar se Nikšić ništa ne pita? Sveto? nije ni bitno, jer čim spominješ pojedince u toj kombinatorici koji se istinski ne pitaju, znači da pričaš napamet i odokativno.

ja završio, eto. ne želim da te previše ugnjavim.
hajducka travica

#97 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by hajducka travica »

Been wrote:
hajducka travica wrote:
Socijalista je napisao/la:«AGROKOMERC»
Gigant ujedinjuje krajišnike ! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

http://www.uskportal.ba/index.php?strea ... &vid=13905
Kako ujedinjuje kad vam se koalicioni partner ogradjuje od vase politike.
Klasična izmišljotina ! Ograđuju se mislim oni jadnici od SDA u BIhaću koji su magistrirali gubljenje izbora... Ministar privrede iz SDA, Hase Hairlahović i ministar poljoprivrede također iz SDA, Emdžad Galijašević prisustvovali su sastanku u Sarajevu i najavili grčevitu borbu za opstanak Agrokomerca !

Prema tome - :run:
Kad je razgulivanje u pitanju,polao jarane.Koja ptica rano propjeva u gnijezdo se rano ukaki.Niste se vratili u totalitarizam.Jos je odnos snaga u Krajini drugaciji od onog koji vi sebi umisljate.Vama se trenutno desilo po onoj Jevrejskoj,imali ste,pa ste izgubili,pa sad opet zamisljate da imate.-(daBogda imao pa nemao).Napuhanoscu i arogancijom necete daleko dogurati,jer nije ovo vise jednopartijski sistem,nema vise jednoumlja. Ili cete provoditi istinsku socijaldemokratiju ili cete na sljedecim izborima pokupiti svoje dronjke i otici tamo odakle ste i dosli ali zauvijek.Trebas napuhanko dobro znati da niste dobili na ovim izborima brojnoscu vasih biraca,jer da je tako,uvijek bi pobjedjivali na Kantonu.Glasove su vam dali i biraci iz drugih stranaka koji su bili nezadovoljni svojom strankom,njenom politikom,laznim obecanjima i svasta toga.Nije dovoljno samo hodati po Krajini i slikati se za janost i glumiti nekog mesiju.Bojim se da STE jos prezeleni za krajisku situaciju,odnosno da niste svjesni situacije u koju se upustate,jer koliko ja primjecujem,jos vi niste prebolovali zal za proslim vremenima.Nisu Krajisnici glupi ljudi,jer da su glupi i dalje bi birali one koje su birali do sada.Zato,ne napuhivaj tu curanovu gusu i prihvatite se na realizaciji obecanih, obecanja.Nadam se da ti nisi SDP -Krajine.Sdp-u Krajine zelim uspjeh i realizaciju svega sto je obecao Krajisnicima.
Banksy

#98 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Banksy »

@Chmoljo,
Nek si nam se izjadao, ali nije bilo potrebe, niko to od tebe nije tražio.

Ti, u nedostatku argumenta, počeo ad hominem, ja, koja se time nikada ne koristim, u jednom postu ti pokazala koliko je takva komunikacija neprimjerena i djetinjasta. Sad i sam vidiš kako je to ružno i seljački.

Vratimo se temi.
Sveto? Dobar. Nikšić? Odličan. Šućur? Još bolji.
Ali,ipak, na funkcije se postavljaju sve sijede i senilne glave, a ovi guraju u off. Zašto?
Chmoljo

#99 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by Chmoljo »

Banksy wrote:@Chmoljo,
Nek si nam se izjadao, ali nije bilo potrebe, niko to od tebe nije tražio.

Ti, u nedostatku argumenta, počeo ad hominem, ja, koja se time nikada ne koristim, u jednom postu ti pokazala koliko je takva komunikacija neprimjerena i djetinjasta. Sad i sam vidiš kako je to ružno i seljački.

Vratimo se temi.
Sveto? Dobar. Nikšić? Odličan. Šućur? Još bolji.
Ali,ipak, na funkcije se postavljaju sve sijede i senilne glave, a ovi guraju u off. Zašto?
izjadao se nisam. nego samo raščistio pojedine insinuacije. da mi je toliko dotužilo, ne bih ni radio to što mi smeta. hvala na komplimentu da sam seljak, iako sam komentarisao ono što svi vidimo. iritantno je kad se subjektivno stajalište pokuša progurati ko argument.

što se tiče ove trojice, čeka se formiranje federalne Vlade, ali je i pitanje hoće li se oni prihvatiti ponuđenog. pojedini imaju neke razloge što ne žele u izvršnu, a što se tiče Nikšića on je sasvim ozbiljan kandidat za trenutno najnezahvalnije mjesto u izvršnoj vlasti u BiH - premijera Federacije. i to je bio od samog početka.

dakle, ne guraju se u off, nego je i pitanje negdje i struke, ili je negdje lično pitanje žele li uopšte ići u izvršnu vlast. krenem od sebe, pa znam da se ne bih svega prihvatao iako mi je ponuđeno. a ljudi poput Svete ili Šućura su upravo takvi, da ih apsolutno lako zamisliti da odbijaju ono za šta misle da neće dobro obaviti, tj. da imaju osjećaj odgovornosti.
hajducka travica

#100 Re: KANTONALNE politike od 1 do 10

Post by hajducka travica »

zagazaga wrote:
hajducka travica wrote: Kad je razgulivanje u pitanju,polao jarane.Koja ptica rano propjeva u gnijezdo se rano ukaki.Niste se vratili u totalitarizam.Jos je odnos snaga u Krajini drugaciji od onog koji vi sebi umisljate.Vama se trenutno desilo po onoj Jevrejskoj,imali ste,pa ste izgubili,pa sad opet zamisljate da imate.-(daBogda imao pa nemao).Napuhanoscu i arogancijom necete daleko dogurati,jer nije ovo vise jednopartijski sistem,nema vise jednoumlja. Ili cete provoditi istinsku socijaldemokratiju ili cete na sljedecim izborima pokupiti svoje dronjke i otici tamo odakle ste i dosli ali zauvijek.Trebas napuhanko dobro znati da niste dobili na ovim izborima brojnoscu vasih biraca,jer da je tako,uvijek bi pobjedjivali na Kantonu.Glasove su vam dali i biraci iz drugih stranaka koji su bili nezadovoljni svojom strankom,njenom politikom,laznim obecanjima i svasta toga.Nije dovoljno samo hodati po Krajini i slikati se za janost i glumiti nekog mesiju.Bojim se da STE jos prezeleni za krajisku situaciju,odnosno da niste svjesni situacije u koju se upustate,jer koliko ja primjecujem,jos vi niste prebolovali zal za proslim vremenima.Nisu Krajisnici glupi ljudi,jer da su glupi i dalje bi birali one koje su birali do sada.Zato,ne napuhivaj tu curanovu gusu i prihvatite se na realizaciji obecanih, obecanja.Nadam se da ti nisi SDP -Krajine.Sdp-u Krajine zelim uspjeh i realizaciju svega sto je obecao Krajisnicima.
:shock: ja što se ti nagovori.....od čega se to SDA ogađuje u USK od SDP ...mislili su da će vječno vladati
Mogli su vjecno vladati da nisu potonuli u nepotizam,kriminal,pljacku.Nisu imali sluha za situaciju iz proslosti i bili su nadmeni isto kao ovaj naduvanko o kojem sam pisao.Mozda,necete ni vi odguslati ceverogodisnji mandat.Nikad ne reci nikad.Da, SDA Unskosanskog kantona je izjavila da se ogradjuje od SDP-e,politike.Dakle,jos nisu ni zagrijali fotelje pod guzicom a vec koalicija pocinje pucati.Ako pratis politicku situaciju, to bi morao znati. Zbog cega i kakve se politike SDP-a ogradjuje SDA? - Ova koalicija je neprirodna koalicija i ona nece dugo izdrzati,SDP-BiH mora toga biti svjestan.
Post Reply