Banksy wrote:
Haj, Chmoljo, svega ti, priznaj nam, koliko te plaća centrala da maltretiraš na forumu one koji se usude kritikovati vožda i partiju?
Vidiš kako je budalasto, smiješno i infantilno razgovarati na taj način. A tako obično razgovaraš kad ti ponestanu argumenti.
Ako imaš šta o temi, samo naprijed.
budalastije je vjerovati da bih javno iznosio svoje stavove kada već imam poziciju da postovi u kojima se kritikuju "nestanu", zar ne? bolje je da sam se uhinjio i lagano brisao ono što meni ne odgovara, "nepristrasno" ključao teme, nakačio neki slobodarski avatar, antikomunistički, a ovamo odrađivao posao po "nalogu iz centrale".
nego jok, Chmoljo glup, pa izađe sa svojim stavom, takose izlaže kritici, izlaže se da ga ljudi argumentovano pobiju, i opet za to dobije pare. a inače, prethodni moji postovi su bili u svrhu "relativizacije" ovog slučaja sa sinom dotične. malo si kontradiktorna. malkice.
što bih se ja uopšte oglašavao u vezi ovog slučaja. kad je bolja ona taktika, uhinji se. iskuliraj. hoćeš reći da je i ovo po nalogu?
gnjavim ljude? da ti samo znaš koliko je proSDPovskih forumaša dobilo kartu za Banoviće isključivo mojom zaslugom, jer nisu imali mjeru... ali naravno, najlakše je etiketirati

pogotovo one koji nemaju oraha u džepu, i ne boje se reći šta misle, isto kao što se ne boje reći kakva im je pozadina, jer se tu nema šta kriti. već me jedna forumašica napala da gnjavim Corta... kad ono ćorak.
ako se ti osjećaš "ugnjavljeno" ili na bilo koji način sa moje strane, de reci, da znam da ti više niti obraćam, niti moderiram tvoje postove, jer po tvojoj procjeni nemaju dovoljnu protutežu mom zelenom nicku.
to je što se toga tiče. dakle, ja ništa ne krijem, niti imam razloga. i zamisli, pojedini SDP-ovci me znaju lično i znaju mi nick na forumu.
u vezi Malićke, mislim da sam samo odgovorom na post Ridjobrkog sve rekao šta o tome mislim, mada sam i prije toga odgovorio.
u vezi "65+" sam te pitao zar se Nikšić ništa ne pita? Sveto? nije ni bitno, jer čim spominješ pojedince u toj kombinatorici koji se istinski ne pitaju, znači da pričaš napamet i odokativno.
ja završio, eto. ne želim da te previše ugnjavim.