Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
meni nije bitan pasmin,mada je u mene dodž ,moram ti prenijeti ono sto mi je veterinar rekao kada je vidio mog psa: "Boga ti koja ti je ovo pasmina" to mi je rekao ijos vaznije ti je da ti je pas prijatelj a za pasminu nije bitno
cupo_mo wrote:meni nije bitan pasmin,mada je u mene dodž ,moram ti prenijeti ono sto mi je veterinar rekao kada je vidio mog psa: "Boga ti koja ti je ovo pasmina" to mi je rekao ijos vaznije ti je da ti je pas prijatelj a za pasminu nije bitno
slazem se u potpunost.....vazna je ljubav i odnos prema zivotinji ...ono sto sam se odlucio za Tornjaka je to sto mi je zemjak sala mala...
za tornjaka sam se odlucio zbog njegovih osobina, zbog djece ( i nisam se pokajao).....i sto mi je bila uvijek zelja da ga imam....
energIs wrote:Tornjak je pravi Bosanac ako moze preporuka za upucene, koju uzgajivacnicu u BiH odabrati za kupovinu tornjaka? hvalaa
O "uzgajivačnicama" tornjaka, sve najgore. Iz iskustva . Odeš na planinu i iz stada često bude leglo. Vlašić, Pavlovica itd. Bar ti neće dati lažni rodovnik i neće ti oderati kožu.
Nevjerovatno koliko je tornjak zimski pas. Od kako je pao snijeg, moja neće u kuću nikako, više jede, vesela je, bježi od radijatora na balkon , prelijepo izgleda (ljeti se linja pa je skoro ćelava, a sad ima divnu dugu dlaku), zaista zimski pas
Predivni, velicanstveni psi! Samo da imam vecu bastu sigurno bi bio moj. Sad imam jednu strasnu kokericu i cesto pomislim kako bi bilo uberhaos da ima brata tornjaka
Ljubitelji tornjaka evo vam prilike da spasite i udomite jednog.Vogošćom luta tornjak prilično veliki i jako lijep.Njegovan je pa ili je nekome pobjegao ili su ga se riješili jedan dan je čak i lanac vukao ali ga više nema. Žao mi ga je jer hoće da se nametne a svi iz čoporaa ga odbacuju.
luna09 wrote:Ljubitelji tornjaka evo vam prilike da spasite i udomite jednog.Vogošćom luta tornjak prilično veliki i jako lijep.Njegovan je pa ili je nekome pobjegao ili su ga se riješili jedan dan je čak i lanac vukao ali ga više nema. Žao mi ga je jer hoće da se nametne a svi iz čoporaa ga odbacuju.
Poslije tvog posta sam išla u Vogošću i nisam ga našla. Ja nemam uvjeta, ali da ga udomim negdje da čuva ovce.. Nadam se da je sretan, gdje je god..
@bh tornjak.. imaš li novih slika? U fazi smo odabira mladoženje
Evo nakon skoro godinu dana izbivanja da se i ja ponovno javim svim ljubiteljima zivotinja a posebno tornjacima;)
Moj Vucko sada vec ima 2 godine,stavicu uskoro slika..