DaysleepeR wrote:neće niko imat petlju da stisne niti ce ko doci sa strane da stisne dok Grad Sarajevo ne stane iza tog nekog u smislu finansijskog vađenja iz minusa.
I Zagreb i Beograd i Budva i Split i Ljubljana imaju to. Sarajevo ne, niti će u dogledno vrijeme.
Stao je Milorad iza L. Kravitza, pa nije ni 3000 ljudi došlo na koncert. OK, tu noć je bio i koncert Kosheen u BL, ali svejedno.
Neko spomenu Stinga...ja sam bila na koncertu u ZG prošlog mjeseca, ni tamo Arena nije bila puna. Doduše, ostali koncerti i u BG i ZG su ove godine bili sjajno posjećeni.
Sarajevo, ili bilo koji drugi BH grad, bi mogao zgrnuti lovu jedino ako taj izvođač neće doći nigdje drugdje u regionu. Ako dođe u ZG ili BG, čak i ja ću prije tamo, jer mi je kraći put iz BL, može se auto-putem, a kako sad ni vize nisu problem više raje će odavde prema Sloveniji, Mađarskoj, Austriji, nego što će oni ovamo.
Zagreb iduće godine već ima potvrđene: R. Watersa, Bon Jovi, Slayer&Megadeth, Elton John...mi nismo ni pokušali. Doduše, možda Merlin pobijedi na Eurosongu, pa napravi kakav gratis koncert na Koševu da proslavi.