kurty wrote:iMacak wrote:jednom u društvu potegla se i ova tema oko bbi parkinga.
u društvu su bili i arhitekti.
ljudima nije jasno kako je neko mogao isprojektovati onako ružno ulaz i izlaz iz garaze. onda vezu među spratovima....
sve to je na jednome mjestu.
kažu da student nebi takvu glupost nacrtao a kamoli dobio i najmanju pozitivnu ocjenu.
eh i jednom odem ja i stanem dole gdje se placa i stvarno pogledam.
svi koji ulaze, svi koji izlaze, svi koji kruže, a naravno + debili koji se parkiraju da plate
SVI ONI SU NA JEDNOM CVORISTU!!!!
STROGI IDIOTIZAM.
Dobro sad...
Imal ista da valja???
Ili je frka sto ti arhitekti i studenti arhitekture (mislim na tvoje prijatelje) nisu potpisali taj projekat
?kakvi jarani, studenti? umijes li da razmisljas. taj je problem tesko rjesiv,a nije bilo potrebe za problemom.
to je isto kao na pofalicima na raskrsnici da je svima zeleno upaljeno.
tako da to nema veze sa mojim poznanicima strucnjacima jer zato ne treba neka posebna pamet,
ljudi koji su to nacrtali zatim napravili su tvorci 80% problema, onih drugih 20% su oni koji zaustave vozilo i odu da plate
dokaz za ovo ti je i ako nema nikoga da je zaustavio vozilo da bi otisao platiti, znaci idealna situacija...
opet ti nekad treba bruku vremena da izađeš iz garaže ili uđeš, jer svi zajedno u 10m pokuzavamo ostvariti svoju zelju, neko da uđe, neko izađe, neko da krug napravi.....
bbi garaza zest od odrona, pravi idiotizam