Ljudi iz BBI-a, rijesite ovo.
Sve limuzine, a sve ljenguze, skorojevici, satro biznismeni, kurve, jajari, demoni i svi nesto urbani...
Pozz
Moderators: _BataZiv_0809, anex
I sklopi oci...Blobi wrote:Disi duboko
Ma brate ne znam koliko bi upalilo hodanje redara. Samo kandzija. Zaobravio sam one na samoj rampi sto se istovare pa nabadaju po aparatu. Fino ljudi iscrtali mjesta, dvije trake, pjesacku zonu, automate na fina mjesta, sve smisljeno. I dodje nadobudna neka u nekoj leasing krntiji, ne da gledat u sebe, pa fakini u ovim grobarskim autima velikim, sve bogovi. Mrs umpmholowey wrote:to nije samo u bbi, to je u svakom jbnm trznom centru...
da sam gazda, zaduzio bih jednog ili dvojicu redara da hodaju centrom i upozoravaju vozace na ponasanje... ako upozorenje ne upali, njihovo vozilo bi bilo fotografisano te bi posjetioci mogli da biraju papka sedmice koji bi za nagradu imao mega bilboard sa slikom svog vozila (i odgovarajucim natpisom) citavu sljedecu sedmicu uz reklame na unutarnjim i vanjskim displejima, na web stranici i slicno... u konkurenciji cetiri papka sedmice bi se birao papak mjeseca cija bi slika visila mjesec dana... i sve tako...
ja razumijem kad se ode na koridu da na livadi nisu iscrtana parking mjesta ali ovo po garazama i parkinzima je prevrsilo svaku mjeru
Samo im svirajte ljudi...Cholina_Lokica wrote:sjooo kad se njih 30 komaTa parkira fino po "cesti" dok plate, naprave red za placanje, oni koji su uredno platili ranije pokusavaju da ih zaobidju pa predju u traku za suprotni smjer, pa ne mogu proci od onih koji normalnu idu tom trakom, pa opsti has nastane niko ne moze ni tamo ni ovamojednom prilikom mi je trebalo okruglo pola sata da prodjem od ulaza do -2 da se parkiram...
sto je najgore uvijek otvorim prozor i onda se dernjam na sve idiote, a oni debili 1/1 uopste ne kontaju sta pogresno rade
ma kakvo sviranje, kad debili samo blijedo gledaju i kontaju sta ti je....chelo wrote:Samo im svirajte ljudi...
hahah al najgore je kada ulozis toliko vremena cekajuci da ne mozes otici a i ne ceka ti se viseHAVANA wrote:Al liftmoraš proučit da dodje
zato odete do lifta koji vodi u poslovni dio objekta...tamo nikad nema guzve...fatality wrote:hahah al najgore je kada ulozis toliko vremena cekajuci da ne mozes otici a i ne ceka ti se viseHAVANA wrote:Al liftmoraš proučit da dodje
Znam tvoj dogovor, ali brate postaviti znak zabrane zadrzavanja i parkiranja na svaki smjer pojedinacno. Logicno da smijes skrenuti u oznaceno polje i parkirati, ali ograniciti slobode na trakama...respo wrote:a za sta da policija pise kaznu?