Kako osvjeziti vezu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ljubicasta27

#76 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Ljubicasta27 »

Zna isto tako i alkohol biti nezgodan, ko ga ne podnosi...

Poznajem jedan par, on kad se napije takve idiotluke izvaljuje, vrijedja je i ponizava, psuje...ma uzas, ne znam kako neko to moze podnositi al fakat :roll:
Karmen86

#77 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Karmen86 »

Meni je moja veza osvježenje, ne ureklo se :-D :-D

Mi uvijek nađemo nešto da radimo skupa, pa pravimo kojekakva izmisljena jela, al mi to ono od zajedničke nabavke namirnica pa dok ne slistimo sve, pa uzmemo cuge malo, odemo do parka i onda se kao tinejdžeri dirkamo u parku, a stan nam 500 metara odaljen, pa napunimo kadu sebi, vino, cigareta, lagano ili napravimo kafu i sidjemo ispred zgrade i sjednemo na klupicu i uzivamo ili napravimo maraton neke serije, pa cijeli dan narucujemo hranu i budemo u krevetu ili odemo negdje na neku svirku i iskacemo se ko budale, pa se sredimo i na večeru i u pozorište ili odvrnemo muziku i kuću sređujemo, ja uvijek imam nekog posla po kući, on uvijek popravlja nesto, kucka, kablove mijenja, pa mi skine prašinu sa zidova ili izriba dobro WC i onda ga ja krenem dirati u onim gumenim rukavicama, on se naljuti pa me krene prskati vodom i na kraju to zavrsi seksom :D

Ma imam jos nekih hiljadu prijedloga i stvari, ali većina je povezana sa samim seksom jer na kraju uvijek zavrsi na tome, pa me malko stid bas da detaljisem :P :P
Suti i trpi

#78 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Suti i trpi »

ladyblue18 wrote:Bila u vezi sa likom koji je tako povremeno :oops: koristio svasta nesto, prosla pakao u toj vezi zbog toga, i nikada vise.

Od tada, da je zadnji na svijetu, ja cu radije ostati sama nego opet morati da prolazim kroz isti pakao, i ponizavanje i psovanje i uvrede u trenucima kada je on bio "high".
Uglavnom sam morala da brinem hocel mu se sta desiti, a na tu brigu sam dobijala sve gore nabrojano.
Tako da, ko moze da prelazi preko toga u vezi, bujrum, ja vise nikada.
Opet pustiti da me roditelji i okolina gledaju shrvanu, uplakanu, propalu, unistenog zdravlja zbog necijih idiotluka...jedino da i ja budem nadrogirana. :)
Ja ne poznajem nikoga ko makar jednom nije probo marihunanu. Vecina je konzumirala sa vremena na vrijeme, znatan broj marihuanu svakodnevno i ponekad brzinu ili bobe. Takvo vrijeme, takva okolina. Ne poznajem nikoga ko je radi redovnog konzumiranja marihuane (povremenog brzine) pravio probleme porodici u drustvu. Jednostavno, marihuana spusta covjeka, ne proizvodi agresivnost u njemu. Ko je agresivan sa marihuanom bice agresivan i bez nje. E sad, druga je stvar redovno konzumiranje hemikalija i tezi droga... To je pakao, a ne zivot. Takve likove ZAISTA treba izbjegavati.
Zna isto tako i alkohol biti nezgodan, ko ga ne podnosi...

Poznajem jedan par, on kad se napije takve idiotluke izvaljuje, vrijedja je i ponizava, psuje...ma uzas, ne znam kako neko to moze podnositi al fakat
Upravo tako. Ja bih nekim ljudima zabranio konzumiranje alkohola. Nema mi nista mrze kada nekog pukne agrsiva i kad mi pokvari dobrotu :x . Ja sam ko beba na alkoholu, tako me umiri, moze se sa mnom svakako... Na fudbalu sam neuporedivo agresivniji :D .
Suti i trpi

#79 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Suti i trpi »

Karmen86 wrote:Meni je moja veza osvježenje, ne ureklo se :-D :-D

Mi uvijek nađemo nešto da radimo skupa, pa pravimo kojekakva izmisljena jela, al mi to ono od zajedničke nabavke namirnica pa dok ne slistimo sve, pa uzmemo cuge malo, odemo do parka i onda se kao tinejdžeri dirkamo u parku, a stan nam 500 metara odaljen, pa napunimo kadu sebi, vino, cigareta, lagano ili napravimo kafu i sidjemo ispred zgrade i sjednemo na klupicu i uzivamo ili napravimo maraton neke serije, pa cijeli dan narucujemo hranu i budemo u krevetu ili odemo negdje na neku svirku i iskacemo se ko budale, pa se sredimo i na večeru i u pozorište ili odvrnemo muziku i kuću sređujemo, ja uvijek imam nekog posla po kući, on uvijek popravlja nesto, kucka, kablove mijenja, pa mi skine prašinu sa zidova ili izriba dobro WC i onda ga ja krenem dirati u onim gumenim rukavicama, on se naljuti pa me krene prskati vodom i na kraju to zavrsi seksom :D

Ma imam jos nekih hiljadu prijedloga i stvari, ali većina je povezana sa samim seksom jer na kraju uvijek zavrsi na tome, pa me malko stid bas da detaljisem :P :P
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :arrow:
ljubav_aha

#80 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote: U jbt, tek sad uoci da si pomislila da se drogiram zajedno sa svojom djevojkom... (Moj komentar je zaista ukazivo na to...).. To se odnosilo uglavnom na tulume gdje su se ponekad znalo trefiti i koje zensko. Nikada se ne bi zabavljo sa djevojkom koja se drogira. Mozda je sebicno, ali ne bih mogo.

sebicno jeste,ali zasto ne bi mogao,mozes li napisati definitivan razlog ,prije svega imas isto iskustvo,sto je tacan razlog :?:
kEN0

#81 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by kEN0 »

ladyblue18 wrote:Bila u vezi sa likom koji je tako povremeno :oops: koristio svasta nesto, prosla pakao u toj vezi zbog toga, i nikada vise.

Od tada, da je zadnji na svijetu, ja cu radije ostati sama nego opet morati da prolazim kroz isti pakao, i ponizavanje i psovanje i uvrede u trenucima kada je on bio "high".
Uglavnom sam morala da brinem hocel mu se sta desiti, a na tu brigu sam dobijala sve gore nabrojano.
Opet pustiti da me roditelji i okolina gledaju shrvanu, uplakanu, propalu, unistenog zdravlja zbog necijih idiotluka...jedino da i ja budem nadrogirana. :)
dusa draga
Suti i trpi

#82 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Suti i trpi »

ljubav_aha wrote:
Suti i trpi wrote: U jbt, tek sad uoci da si pomislila da se drogiram zajedno sa svojom djevojkom... (Moj komentar je zaista ukazivo na to...).. To se odnosilo uglavnom na tulume gdje su se ponekad znalo trefiti i koje zensko. Nikada se ne bi zabavljo sa djevojkom koja se drogira. Mozda je sebicno, ali ne bih mogo.

sebicno jeste,ali zasto ne bi mogao,mozes li napisati definitivan razlog ,prije svega imas isto iskustvo,sto je tacan razlog :?:
Privlace me pametne, graciozne djevojke, djevojke sa stilom i kulturom dijaloga. To se uglavnom ne uklapa u profil djevojaka koje puno piju ili koje uzimaju neke droge. Kada se potpuno olese, izgledaju mi nekako bijedno, ponizavajuce... Ako mi se i svidi prije toga, postoji velika sansa da me odbije njeno ponasanje u pijanom ili 'drogiranom' stanju. Pored svega, mislim da je droga za budale i da konzumiranje iste predstavlja jednu od vecih ljudski gluposti (kao i cigare). Ali, mogo bi i to prihvatiti ako bi se cura znala nositi sa tim, ako pod uticajem opijate ne bi pravila budalu od sebe i ako bi opijate koristila u vecim vremenskim razmacima. Ali, vjerujem da takvih djevojaka nema bas puno, tako da...
Mis mekinjas

#83 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Mis mekinjas »

e nek si ga ostavila.... :kravata: :razz:
ljubav_aha

#84 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote:
ljubav_aha wrote:

Privlace me pametne, graciozne djevojke, djevojke sa stilom i kulturom dijaloga. To se uglavnom ne uklapa u profil djevojaka koje puno piju ili koje uzimaju neke droge. Kada se potpuno olese, izgledaju mi nekako bijedno, ponizavajuce... Ako mi se i svidi prije toga, postoji velika sansa da me odbije njeno ponasanje u pijanom ili 'drogiranom' stanju. Pored svega, mislim da je droga za budale i da konzumiranje iste predstavlja jednu od vecih ljudski gluposti (kao i cigare). Ali, mogo bi i to prihvatiti ako bi se cura znala nositi sa tim, ako pod uticajem opijate ne bi pravila budalu od sebe i ako bi opijate koristila u vecim vremenskim razmacima. Ali, vjerujem da takvih djevojaka nema bas puno, tako da...
ali sto je sa djevojkama slicnog ili istog ranga poput tvog u vezi iskustava veznaih upravo za konzumiranje marihunae i slicno :?:
Mis mekinjas

#85 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Mis mekinjas »

Ljudima koji boluju od raka, se preporučuje da duvaju travkicu.... :roll:
ljubav_aha

#86 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by ljubav_aha »

Karmen86 wrote:Meni je moja veza osvježenje, ne ureklo se :-D :-D

cisti seks,pa to odrzava svaku nomrlanu vezu,ali to nije sustina teme ;-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#87 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by ladyblue18 »

Miš mekinjaš wrote: e nek si ga ostavila.... :kravata: :razz:
Da sam bogdo :roll: :-)

Ali, bilo, proslo. :-D
Mis mekinjas

#88 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Mis mekinjas »

ladyblue18 wrote:
Miš mekinjaš wrote: e nek si ga ostavila.... :kravata: :razz:
Da sam bogdo :roll: :-)

Ali, bilo, proslo. :-D
ja sam jednog takvog ostavila....., a što sam se dobro osjećala, čudo jedno.... :D :D :D 8-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#89 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by ladyblue18 »

Miš mekinjaš wrote:
ja sam jednog takvog ostavila....., a što sam se dobro osjećala, čudo jedno.... :D :D :D 8-)
Ja sam tada bila jos ono blentavo zensko koje misli u sebi, ma promjenit ce se, sutra, pa onda, pa za mjesec, pa ovako, pa onako... :roll:
Umjesto da sam nakon prvog belaja to prekinula :-)
bez_ideje

#90 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by bez_ideje »

Razlicit je dijapazon ljudi koji koriste razlicite stimulanse iz opet razlicith razloga. Posmatranje svijeta kroz pametne sa stilom i kulturom dijaloga i one sto se olese samo da se olese pa bilo cim.....je nevjerovatno usko i povrsno.
iznenadio bi se koliko tih intelektualaca sa kulturom dijaloga i stilom koriste alkohol ili marihuanu kao filter nekih stanja,osjecanja,kreativnosti i relaksacije .Ove druge necu uopste da komentarisem,mada se mogu podvuci pod neki mazohizam-napiti se ili napusiti toliko da ne znas ni kako se osjecas je cisti jazuk dobrog alkohola.
"uzivanje lakih droga i alkohola" je potpuno neprihvatljiv termin......mali je procenat onih koji UZIVAJU ,jer to treba znati.....ovo sto vi pominjete,povracanje,padanje u bandak,degradiranje....je zlouporaba!
Mnoga velika djela ne bi nikada nastala da nije bilo stimulansa,htjeli priznati ili ne,dobro i znalacki upotrijebljena supstanca,otkljucava neku podsvjest i izvlaci na povrsinu genijalne stvari. No.i to je prije svega intiman trenutak.....te svakako nije nesto sto se vidja u diskoteci ili kakvom derneku .
burek_in_space

#91 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by burek_in_space »

Ja sam jednu morao ostaviti jer kad popije, samo joj je do sexa bilo...nidje romantike, mazhenja, pazhenja, priche o kucicama u cvijecu, 6-ero djece... :(
Boom71

#92 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Boom71 »

To nasilje pod alkoholom ili drogama,a Boga mi i trijezne glave mi je fuj.
Ipak,ima zena koje vole to...Mislim,osvjezava im vezu.

Vala sto tema ode u tamu neku...
JThomas

#93 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by JThomas »

zanemarljiv je postotak intelektualaca i umjetnika koji se nisu lešili... :D
Boom71

#94 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Boom71 »

Pozdrav mojoj dragoj @ BABYLINE :!:

:-D
Suti i trpi

#95 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Suti i trpi »

ljubav_aha wrote: ali sto je sa djevojkama slicnog ili istog ranga poput tvog u vezi iskustava veznaih upravo za konzumiranje marihunae i slicno :?:
One koje su u 'mome rangu' a koje sam ja upozno bile su obicni olos. Vjerujem da mi je lose pristajalo uzimanje narkotika i opijata (iako to nisam eksponiro, mnogi poznanici ne bi vjerovali da sam ikada uzeo bilo kakav narkotik... valjda odajem utisak sportiste :D ), iako sam se uvijek maksimalno kontroliso (sada se stidim rijetkih epizoda iz pijanog stanja, u 'drogiranom' nisam pravio nikakve gluposti.... Ali, meni neuporedivo gore izgledaju pijane ili drogirane zene kada izgube kontrolu nad svojim tijelom i mozgom. Mozda i muskarci iz zenske perspekitve izgledaju gore ili jednako lose, ali o tome ne mogu pricat. Sada sam dosta drugaciji... Jako mi smeta kada djevojka ne drzi do sebe i kada radi protiv svog organizma (jedan od prvih komentara na ovom forumu mi je bio na podforumu 'zdravlje', gdje sam piso o zdravom nacinu zivota :mrgreen: ). Cesto prebacujem djevojci kada sjedi u nepravilnom polazuju, kada hoda ko mravojed, kada pretjeruje sa cipsevima, slatkisima i ostalim otpadom. Dakle, kada mi smeta trovanje cipsom, koliko bi mi tek smetalo trovanje vutrom ili bobom :-) . Ponavljam, u ovom trenutku bi mozda mogo prihvatit konzumiranje u velikim vremenskim razmacima (pod posebnim kriterijima), ali bi mi vjerovatno i to zasmetalo za koju godinu.

Ovo se sve odnosi na ozbiljnu vezu... Za seme sam nekada imo nesto drugacije kriterije :D .
Boom71

#96 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Boom71 »

JThomas wrote:zanemarljiv je postotak intelektualaca i umjetnika koji se nisu lešili... :D
Kralju najveci...

:lol:
Vrteska

#97 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Vrteska »

Suti i trpi wrote:U jbt, tek sad uoci da si pomislila da se drogiram zajedno sa svojom djevojkom... (Moj komentar je zaista ukazivo na to...).. To se odnosilo uglavnom na tulume gdje su se ponekad znalo trefiti i koje zensko. Nikada se ne bi zabavljo sa djevojkom koja se drogira. Mozda je sebicno, ali ne bih mogo.
To ono: ja ću raditi šta hoću, drogirat' ću se, pit' ću, a onda ću naći neku damu koja nosa iz kuće nije pomolila? Lijepi lijepi Balkan.
wewa

#98 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by wewa »

Vrteska wrote:
Suti i trpi wrote:U jbt, tek sad uoci da si pomislila da se drogiram zajedno sa svojom djevojkom... (Moj komentar je zaista ukazivo na to...).. To se odnosilo uglavnom na tulume gdje su se ponekad znalo trefiti i koje zensko. Nikada se ne bi zabavljo sa djevojkom koja se drogira. Mozda je sebicno, ali ne bih mogo.
To ono: ja ću raditi šta hoću, drogirat' ću se, pit' ću, a onda ću naći neku damu koja nosa iz kuće nije pomolila? Lijepi lijepi Balkan.
meni je najbolja varijanta s kontrolom prehrane :run:
ljubav_aha

#99 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote:
ljubav_aha wrote: ali sto je sa djevojkama slicnog ili istog ranga poput tvog u vezi iskustava veznaih upravo za konzumiranje marihunae i slicno :?:
One koje su u 'mome rangu' a koje sam ja upozno bile su obicni olos. Vjerujem da mi je lose pristajalo uzimanje narkotika i opijata (iako to nisam eksponiro, mnogi poznanici ne bi vjerovali da sam ikada uzeo bilo kakav narkotik... valjda odajem utisak sportiste :D ), iako sam se uvijek maksimalno kontroliso (sada se stidim rijetkih epizoda iz pijanog stanja, u 'drogiranom' nisam pravio nikakve gluposti.... Ali, meni neuporedivo gore izgledaju pijane ili drogirane zene kada izgube kontrolu nad svojim tijelom i mozgom. Mozda i muskarci iz zenske perspekitve izgledaju gore ili jednako lose, ali o tome ne mogu pricat. Sada sam dosta drugaciji... Jako mi smeta kada djevojka ne drzi do sebe i kada radi protiv svog organizma (jedan od prvih komentara na ovom forumu mi je bio na podforumu 'zdravlje', gdje sam piso o zdravom nacinu zivota :mrgreen: ). Cesto prebacujem djevojci kada sjedi u nepravilnom polazuju, kada hoda ko mravojed, kada pretjeruje sa cipsevima, slatkisima i ostalim otpadom. Dakle, kada mi smeta trovanje cipsom, koliko bi mi tek smetalo trovanje vutrom ili bobom :-) . Ponavljam, u ovom trenutku bi mozda mogo prihvatit konzumiranje u velikim vremenskim razmacima (pod posebnim kriterijima), ali bi mi vjerovatno i to zasmetalo za koju godinu.

Ovo se sve odnosi na ozbiljnu vezu... Za seme sam nekada imo nesto drugacije kriterije :D .
ma svi izgledaju jednako lose,kako uopste moze postojati razlika :?:

ako si doista drugaciji,trebao bi promjenti razlicito misljenje o poziciji pripadnika oba pola u istom stanju
Boom71

#100 Re: Kako osvjeziti vezu?

Post by Boom71 »

Napadoste momka bezveze!
Post Reply