Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lejlamo
#76 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Samo bas ne kontam zasto se prenaglasava to drasticno smanjenje spolno prenosivih bolesti...sta odjedom ce sve ove dosadasnje prostitutke postati sterilne??? Vise ce brinuti za svoje zdravlje...i do sada su mogle...mislim ako nije htjela nesto drugo raditi...preko biroa je imala zdravstveno ..pa??? Sada ce konzumenti dobiti zdrave...sterilne..osvijestene...karijeristkinje .....ma za pozeliti 
- XXS
#77 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Prostitutke ne postoje. Postoje zene koje samo spoje ugodno i unosno. 
- jutarnji
#78 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Sta je ovo, nece niko da pita????karanana wrote:imatest01 wrote:
dali vec ima prostitucije u SA, preko oglasa u privatnim stanovima i sl.?
Gdje se mogu pogledati oglasi?
- bez_ideje
#79 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Pa nejma radne knjizice,ako nije zdrava....ha ya !
Legalizacija prostitucije,lakih droga i istospolnih brakova

Legalizacija prostitucije,lakih droga i istospolnih brakova
-
suspect_zero
#80 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Prije par godina se vodila polemika oko legalizacije prostitucije između ICMPD-a (Međunarodni centar za razvoj migracijskih politika) IOM-a Međunarodna organizacija za migracije, NRM-a Nacionalni referalni mehanizam,OESS-a Organizacija za europsku sigurnost i suradnju, SOP -a Standardni operativni postupci,UNHCHR Visoki povjerenik Ujedinjenih Naroda za ljudska prava i državnog koordinatora za suzbijanje trgovine ljudima........elem, odlučeno da nema šanse da se takvo nešto u skorijoj budućnosti dogodi u BiH........a ako se pogledaju svi segmenti (politički, pravosudni, ekonomski, socijalni, zdravstveni....) to je sasvim i očekivana/logična odluka.
- PapakizSarajeva
#81 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Pa do neki dan sam ih gledao u Dnevnom avazu, znas ono : nude se sve vrste masaza u sopstvenom stanu etc.... tel. 061 xxx xxx ...jutarnji wrote:Sta je ovo, nece niko da pita????karanana wrote:imatest01 wrote:
- karanana
#82 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
kupi male oglase petkom i naci ces barem 10-15 oglasa.jutarnji wrote:Sta je ovo, nece niko da pita????karanana wrote:imatest01 wrote:
haj ako zovnes i ako valja, preporuci mi i posalji broj.
- PapakizSarajeva
#83 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Ja samo zelim reci, bolescuge se mogu zaraditi i na milion drugih nacina, a ne samo od prostitutki. Koliko znam, najmanje je SIDE preneseno od strane kurvi, a najvise spricom, homoseksualizmom i transfuzijama krvi. Govorim o normalnim, civilizovanim zemljama. Ne o Africi gdje se SIDA dobije kad pogledas mladu, lijepu crnkinju na ulici ...Gospoda Ministarka wrote:Da li si drugi, treci ili dvadeseti je vec stvar iskrenosti i osobe s kojom si u vezi, a druga je stvar biti 2089. po redu (ako je pocetnica) nekoj prostitutki. Tvoje razmisljanje mi je van pameti kako uopce mozes porediti te dvije stvari.PapakizSarajeva wrote: A kako da budem siguran da sam kod one neke nazovimo regularne, stvarno bio "vjeciti drugi" ??? I da onaj "prvi" nije imao gonoreju ???
-
Gospoda Ministarka
#84 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Ali se prenosi, doduse nesto manje nego kod homoseksualaca i narkomana a ti kao jedan heteroseksualac koji se ne bode se izlazes riziku oboljenja od AIDSA svaku put kad na nekom autoputu pokupis jednu takvu damu.PapakizSarajeva wrote:Ja samo zelim reci, bolescuge se mogu zaraditi i na milion drugih nacina, a ne samo od prostitutki. Koliko znam, najmanje je SIDE preneseno od strane kurvi, a najvise spricom, homoseksualizmom i transfuzijama krvi. Govorim o normalnim, civilizovanim zemljama. Ne o Africi gdje se SIDA dobije kad pogledas mladu, lijepu crnkinju na ulici ...Gospoda Ministarka wrote:Da li si drugi, treci ili dvadeseti je vec stvar iskrenosti i osobe s kojom si u vezi, a druga je stvar biti 2089. po redu (ako je pocetnica) nekoj prostitutki. Tvoje razmisljanje mi je van pameti kako uopce mozes porediti te dvije stvari.PapakizSarajeva wrote: A kako da budem siguran da sam kod one neke nazovimo regularne, stvarno bio "vjeciti drugi" ??? I da onaj "prvi" nije imao gonoreju ???
-
*mima*
#85 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Cojk ocito ima problema ...kako doci do sexa....kokuz sam..a i nece me niko....
- pustopoljina
#86 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
pa upravo stoga sto je tamo, u tim normalnim,civilizovanim zemljama to uredjeno "po zakonu"...ali kod nas...jadna majka onome ko se takvim "uslugama" sluzi. sjecam se tog dogadjaja iz mostara,da je zenska imala nekoliko bolesti odjednom.PapakizSarajeva wrote:Ja samo zelim reci, bolescuge se mogu zaraditi i na milion drugih nacina, a ne samo od prostitutki. Koliko znam, najmanje je SIDE preneseno od strane kurvi, a najvise spricom, homoseksualizmom i transfuzijama krvi. Govorim o normalnim, civilizovanim zemljama. Ne o Africi gdje se SIDA dobije kad pogledas mladu, lijepu crnkinju na ulici ...Gospoda Ministarka wrote:Da li si drugi, treci ili dvadeseti je vec stvar iskrenosti i osobe s kojom si u vezi, a druga je stvar biti 2089. po redu (ako je pocetnica) nekoj prostitutki. Tvoje razmisljanje mi je van pameti kako uopce mozes porediti te dvije stvari.PapakizSarajeva wrote: A kako da budem siguran da sam kod one neke nazovimo regularne, stvarno bio "vjeciti drugi" ??? I da onaj "prvi" nije imao gonoreju ???
ne zato sto te zenske ne bi htjele biti zdrave,nego se bojim da je jedino sto im svodnik placa zapravo abortus.
a to sa besplatnom uslugom/lijecenjem...
nema bez 50-80km kod nas pregleda, a scena iz bihacke bolnice: ginekolog (koji ima i privatnu praksu) tjera mladu romkinju sa vrata, na hodniku se dere na nju...jer ona misli da ima upalu, a on je salje kuci,jer upala nije hitan slucaj...mislim...upala...otkad je ona lijecnik specijalista? pa se on naslanja na njenu dijagnozu?
a nije ona jedina sa "upalom" bila u cekaonici, ali je bila jedina romkinja. nije uspio otjerati, ali niko ne zna da li je bila pregledana ili je prosto dobila recept za tablete protiv bolova.
- PapakizSarajeva
#87 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Ne znam odakle ti ideja da se vozam po autoputu i kupim "dame" ? Ako sam zagovornik legalizacije prostitucije, kupovina sex-a na imalo sigurniji nacin ne znaci da sam i konzument istog...Gospoda Ministarka wrote: ...
Ali se prenosi, doduse nesto manje nego kod homoseksualaca i narkomana a ti kao jedan heteroseksualac koji se ne bode se izlazes riziku oboljenja od AIDSA svaku put kad na nekom autoputu pokupis jednu takvu damu.
Obzirom da sam vec dugo ozenjen, prije zenidbe imao nekoliko djevojaka sa sigurnoscu tvrdim da nikada nisam imao sexualnih problema. Konstatacija o tome ko koga hoce/nece naprijed navedenim pada u vodu. Bar u danasnje vrijeme nije problem doci do sexa, pogotovo sa "mladjarijom", dovoljno je otici na odgovarajuce mjesto, pokazati malo auto, garderobu i popiti par jegera, tekila, viskija ... O stepenu kokuzluka bi volio raspraviti licno sa tobom, uz kafu ... Mozda bih te cinjenicama i "pokazno" uspio nekako razuvjeriti da bas i nisam neki KOKUZ ...*mima* wrote:Cojk ocito ima problema ...kako doci do sexa....kokuz sam..a i nece me niko....
-
*mima*
#88 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
PapakizSarajeva wrote: Obzirom da sam vec dugo ozenjen, prije zenidbe imao nekoliko djevojaka sa sigurnoscu tvrdim da nikada nisam imao sexualnih problema. Konstatacija o tome ko koga hoce/nece naprijed navedenim pada u vodu. Bar u danasnje vrijeme nije problem doci do sexa, pogotovo sa "mladjarijom", dovoljno je otici na odgovarajuce mjesto, pokazati malo auto, garderobu i popiti par jegera, tekila, viskija ... O stepenu kokuzluka bi volio raspraviti licno sa tobom, uz kafu ... Mozda bih te cinjenicama i "pokazno" uspio nekako razuvjeriti da bas i nisam neki KOKUZ ...
Haj dobro.......ali ti si taj koji pise o prostitutkama........mora biti neka caka?
- piupiu
#89 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
bez_ideje wrote:Pa nejma radne knjizice,ako nije zdrava....ha ya !
Legalizacija prostitucije,lakih droga i istospolnih brakova![]()
![]()
- madner
#90 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Korak po korak.
Prostituciju sada, lake droge za 10, pederluk za 10000 godina.
- statix
#91 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Taman da ga nekad u penziji s rahatom mogu srolati...madner wrote:Korak po korak.
-
Gospoda Ministarka
#92 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
PapakizSarajeva wrote:Ne znam odakle ti ideja da se vozam po autoputu i kupim "dame" ? Ako sam zagovornik legalizacije prostitucije, kupovina sex-a na imalo sigurniji nacin ne znaci da sam i konzument istog...
PapakizSarajeva wrote:[Joj sestro, pa to ti je najlakse skontati. One ne postavljaju kojekakva pitanja na kojekakve zahtijeve. Samo kazu, jarane to ti je jos 50 KM. More sve, samo calenzi bite ...
Nekako mi ofirno da se cijenkam na lasvanskoj petlji ili na kruznom toku u Semizovcu. Fino dodjes na recepciju i izdeklamujes sta bi ti i kako, oni katalog pred tebe pa proberi ... Crne, bijele, zute, plavuse, crnke, ridjokose, sa velikim, sa malim ... Sve ima, sta god ti pase ...
Ah da sorry, ti ne volis da se cjenkas... ti odes u hotel i "izdeklamujes sta bi ti i kako" a oni ti dovedu " sve sto god ti pase"...
- madner
#93 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Dobro skroz lahke mogu i odmahstatix wrote:Taman da ga nekad u penziji s rahatom mogu srolati...madner wrote:Korak po korak.
- PapakizSarajeva
#94 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Ma pisemo o prostituciji kao o pojavi ili "zanimanju", opcenito ... Vidi ovo : boks, K1, Full kontakt ... - zakon dozvoljava da neko nekog udara legalno, za pare ... Sto onda legalno za pare neko ne moze nekog je*ati ?*mima* wrote: ...
Haj dobro.......ali ti si taj koji pise o prostitutkama........mora biti neka caka?
- nellington
#95 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Pa haj'mo onda od seksa napraviti sport - već vidim, umjesto MMA Noći Gladijatora - Noć Gladijajatora, pa pred punom salom dvoje se ebe za pare.PapakizSarajeva wrote:Ma pisemo o prostituciji kao o pojavi ili "zanimanju", opcenito ... Vidi ovo : boks, K1, Full kontakt ... - zakon dozvoljava da neko nekog udara legalno, za pare ... Sto onda legalno za pare neko ne moze nekog je*ati ?*mima* wrote: ...
Pa ne možeš porediti sport i davanje usluga
- hadzinicasa
#96 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
kuc-kuc, imal' koga?
- Ridjobrki
#97 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Meni ovo potpuno logično...PapakizSarajeva wrote: zakon dozvoljava da neko nekog udara legalno, za pare ... Sto onda legalno za pare neko ne moze nekog je*ati ?
- PapakizSarajeva
#98 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Bujrum, bujrum ... Hadzihan'ma ...hadzinicasa wrote:kuc-kuc, imal' koga?
-
*mima*
#99 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
hadzinicasa wrote:kuc-kuc, imal' koga?
Nema.
-
*mima*
#100 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
PapakizSarajeva wrote:Ma pisemo o prostituciji kao o pojavi ili "zanimanju", opcenito ... Vidi ovo : boks, K1, Full kontakt ... - zakon dozvoljava da neko nekog udara legalno, za pare ... Sto onda legalno za pare neko ne moze nekog je*ati ?*mima* wrote: ...
A ti bas navalio da hebes za pare......................Zasto? Mislis da si samo prostitutke mogu ostvariti sexualne mastarije?