SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#76 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
nece on to moci a da ne ubaci koju sliku neke iz spanije/brazila sa kojom prica preko fejsa

- Aquatic B
- janje_
#78 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
al me ocrniste.. nej se.. kad bi vam isprico o cemu se radi, rekli bi jebo software..zoom66 wrote:e moj pape, u janje se uzdaj samo kad je na razhnju kod gojkapape wrote:BSn wrote:Je li se bodovi obracunavaju samo na kraju prvenstva, ili i u toku?Eh, ... pa sta ti mislis da je ovo Shasha Soccer pool, ... ovo ti je bolan SAX Soccer pool, ... tim profesionalaca je angaziran na istom. Rezultati se obradjuju nakon svake utakmice, a u najgorem slucaju jednom u vecernjem terminu.
Bili smo se malo oslonili na vanjske saradnike, ali ... u svakom slucaju i uzdali u se i u svoje kljuse, ...... i pokazalo se opravdanim. Nista nas ne smije iznenaditi, pa ni @janje_ , ... koji je obecao prije 3 mjeseca da ce napraviti software i .... bezbeli, slago, ... kaze, ... jos ga prevodi sa svahili jezika, ...
![]()
![]()
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#79 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
Ovo je janje koje laze k`o pas, ...pape wrote:Da bi sve ponovo proteklo u duhu fair-play-a, te da bi rezultati bili obradjivani kvalitetno i na vrijeme, ... ovoga puta ce se za izradu software-a potruditi stari clan SAX foruma, ..... @janje_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
...
-
FootballIsComingHome
#80 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
Ne znam sta cekaju neki redovni postaci na podforumu Fudbal. (Ultima, A. Kuaders, Alfa, plavih11, LSD, Edin H., Neelix, Balthazar, Lerdi, Libero...i kompanija)
Mozda je trebalo ostavit na regularnom pdf-u da vise raji vidi.
Volio bih malo jacu konkurenciju, to je sve. Ovako je pobjednik vec poznat.
-
Vjeruj!
#81 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
Хвала на честиткама, ваљда ће бити нека награда и за тебе за фер плеј ил'нешто слићно. 
- Topla voda
#82 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
pape de zrakni jel ovo moje u redu ,da ispravljam dok je vakat 
- cyprus
#83 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
I meni žao što pola aktivnih učesnika fudbalskog podforuma ne učestvujeFootballIsComingHome wrote:Ne znam sta cekaju neki redovni postaci na podforumu Fudbal. (Ultima, A. Kuaders, Alfa, plavih11, LSD, Edin H., Neelix, Balthazar, Lerdi, Libero...i kompanija)
- pape
#84 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
Kao uvijek, ... ispunjeno bez greske, ali ..... uvijek si na kraju medju fenjerashima, ...Topla voda wrote:pape de zrakni jel ovo moje u redu ,da ispravljam dok je vakat
- Baltazar_khan
#85 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
Pape, evo i ja ispunio. Ima li greškica kakvih? 
- pape
#86 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
Ima, ...Baltazar_khan wrote:Pape, evo i ja ispunio. Ima li greškica kakvih?
- Baltazar_khan
- pape
#88 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
@Brisbane, ... greska kod parova 1/8 finala, ... mec br. 49 treba biti Francuska - Nigerija, a mec br. 52 treba biti Argentina - Mexico.
Zbog ove greske, bitno se mijenja daljnji raspored meceva. Molim da popravis.
@snaga_znanja, ... 30 .... 21/06 ....13:30 .. Cape Town ..... Portugal - Korea DPR .......... 6 : ?
Jos vece greske pocinju od 1/4 finala i nadalje se multipliciraju. Najbolje je da polako pretabiris i ponovo ispunis prognozu od pocetka cetvrtine finala pa dalje. Obrati paznju na shemu tko se s kim sastaje. Shema te na formularu "bode u oci", ...
Ako ne ispravite do veceras u ponoc, ... brisemo vas sa liste, ...
VAZNO OBAVJESTENJE:
Obavjestavaju se takmicari koji su na listi, a koji su na foru ispunili po dvije prognoze, ...
... da mi putem PP-a jave pod kojim nick-om da im ostavim prognozu, a pod kojim da je brisem, ....
Ako i pored ovog cina dobre volje neko zeli da vara, ... bit ce mu brisane obje prognoze.
Rok za ovo je do sutra u 15,00 sati, ...
Hajmo, ... saljite PP-ove, ...
Zbog ove greske, bitno se mijenja daljnji raspored meceva. Molim da popravis.
@snaga_znanja, ... 30 .... 21/06 ....13:30 .. Cape Town ..... Portugal - Korea DPR .......... 6 : ?
Jos vece greske pocinju od 1/4 finala i nadalje se multipliciraju. Najbolje je da polako pretabiris i ponovo ispunis prognozu od pocetka cetvrtine finala pa dalje. Obrati paznju na shemu tko se s kim sastaje. Shema te na formularu "bode u oci", ...
Ako ne ispravite do veceras u ponoc, ... brisemo vas sa liste, ...
VAZNO OBAVJESTENJE:
Obavjestavaju se takmicari koji su na listi, a koji su na foru ispunili po dvije prognoze, ...
Ako i pored ovog cina dobre volje neko zeli da vara, ... bit ce mu brisane obje prognoze.
Rok za ovo je do sutra u 15,00 sati, ...
Hajmo, ... saljite PP-ove, ...
- lerdi
#89 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
Haj manite se prozivanjacyprus wrote:I meni žao što pola aktivnih učesnika fudbalskog podforuma ne učestvujeFootballIsComingHome wrote:Ne znam sta cekaju neki redovni postaci na podforumu Fudbal. (Ultima, A. Kuaders, Alfa, plavih11, LSD, Edin H., Neelix, Balthazar, Lerdi, Libero...i kompanija)
- darius_maximus
#90 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
Pape, eno i ja sam postavio prognozu, pa ako bude kakvih probkema, javni da ispravim, iako mislim da je sve ok...
Neka najbolji pobijedi...

Neka najbolji pobijedi...
-
FootballIsComingHome
#91 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
Mislim da je na Euru bilo preko 100 takmicara. Cak su i neke hurmasice davale svoje progoze...cyprus wrote:I meni žao što pola aktivnih učesnika fudbalskog podforuma ne učestvujeFootballIsComingHome wrote:Ne znam sta cekaju neki redovni postaci na podforumu Fudbal. (Ultima, A. Kuaders, Alfa, plavih11, LSD, Edin H., Neelix, Balthazar, Lerdi, Libero...i kompanija)
Zakazao je marketing. Moje je misljnje, za koje mi niko ne pita,
Gdje su jos: komeba, zecko_kupus, sibicar, point, rider, 2407...i ta Calcio ekipa
Kolega @"Vjeruj!" isuvise bi bilo da ja pored glavne nagrade, odnesem i onu za fair play.
Nagradu cu dati u dobrotvorne svrhe, kao pravi engleski Lord. Meni je licno najveca nagrada zlatni kipic u rukama S. Gerrarda.
- Globus
#92 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
Eto postavih i ja svoje .. preznojih se ..valjda je sve OK 
- mahalaš
#93 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
Pape imam dvije izmjene, pa ako ti ne bude tesko...
Grupa A: Uruguay - France .....2-1, treba 1-2 I prva u grupi Francuska, drugi Uruguay
U grupi G, prva utakmica: Obala - Portugal pise 2-1, i to okreni nek bude 1-2 i prolaz Portugal umjesto Obale...
Unaprijed hvala
Grupa A: Uruguay - France .....2-1, treba 1-2 I prva u grupi Francuska, drugi Uruguay
U grupi G, prva utakmica: Obala - Portugal pise 2-1, i to okreni nek bude 1-2 i prolaz Portugal umjesto Obale...
Unaprijed hvala
- pape
#94 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
Jutros jos njih 5 komforno postira svoje prognoze, a rok je bio do sinoc u ponoc, ... eto ne znam sta da radim, ...
Ovoga u Europi nema, ...
Balkanci jedni, .... progledat cemo vam kroz prste, ali ..... bit cete ubaceni na temu naknadno, ... u toku sutrasnjeg dana.
- pezzar
#95 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
Pisi bodove. 
- Ajatolah_
- Neelix
#97 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
jos samo 63 da pogodim 
- BSn
#98 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
pape wrote:Tema - prognoze - je stajala ovdje 3 mjeseca, tj, ... 90 dana, ... i onda se nadje njih 5 da postira prognozu u zadnjem satu, ... tj. sinoc od 23-24 sata.
Jutros jos njih 5 komforno postira svoje prognoze, a rok je bio do sinoc u ponoc, ... eto ne znam sta da radim, ...![]()
Ovoga u Europi nema, ...![]()
Balkanci jedni, .... progledat cemo vam kroz prste, ali ..... bit cete ubaceni na temu naknadno, ... u toku sutrasnjeg dana.
Oduzmi im po deset bodova u startu.
- BarbaDue
#99 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
pape wrote:Tema - prognoze - je stajala ovdje 3 mjeseca, tj, ... 90 dana, ... i onda se nadje njih 5 da postira prognozu u zadnjem satu, ... tj. sinoc od 23-24 sata.
Jutros jos njih 5 komforno postira svoje prognoze, a rok je bio do sinoc u ponoc, ... eto ne znam sta da radim, ...![]()
Ovoga u Europi nema, ...![]()
-
hau jes no
#100 Re: SAX Soccer pool World Cup 2010 - komentari
jel ovi sto su prognozirali 0-0 ne dobijaju bodove, bez obzira sto su pogodili nerijeseno?

...