Ako se ko kurci, to si ti, jer mislis da si svu pamet svijeta popio.klasika wrote: Neeee, ne ne ne, klasika ne zna sta je za tebe najbolje, klasiku iskreno boli neka stvar sta ti i kome kupujes, klasika samo govori s aspekta ljudi koji dole zive, a ne kaze klasika da se treba ciganiti za 20 "larado" ... taj tvoj "ciganluk" neko u BiH razvlaci po 10 dana, dok se ti kurcis ovdje po forumu s tom "svotom" svi ste ovdje na forumu hadzije kad dodje do toga koliko se para trosi na pijanke, derneke, auta ... pizde materine ... sto ne uradite nesto korisno s tom lovom, a, zamisli da si nekom djetetu bez roditelja poslao 20 "larado" ili ne daj Boze joju ... i da, da ne zaboravim, klasika u luku zaobilazi sve "aplikacije" napravljene da te opeljugaju ...
Zaboravih dodati, ne vidim nista mahalsko u tom sto sam nekoga "proglasio" budalom ... jedino, ako se znacenje "Mahalski" nije promjenilo u zadnjih par godina
Ne znam gdje sam pomenuo pare koje trosim na pijanke, derneke i auta, ne podmeci. Ne guraj me medju te "ostale" koje kritkujes.
Ti nemas pojma o meni, i da li ja pomazem ili ne pomazem ljudima. Zaista sebi puno dozvoljavas kad kazes da je meni "bolje" da trosim svoj novac na ovaj ili na onaj nacin. Odakle ti pravo? Zato kazem mahala, dusa gurnut nos gdje ne treba.
Sigurno se nisam borio u ratu za glad i neimastinu, ali to je surova realnost, i to sto mene napadas nece promijeniti nista. Zato, Robin Ud, izadji napolje i bori se protiv nepravde. Uzmi stvar u svoje ruke!