Mada mislim da smo pobjegli od teme, ali ok...
Kovanice sam trosio kako sam stigao... Imao neki manji novcanih... Kozni, kad ga izvadim reklo bi se da sam milioner... Bio pun silnih ovjerenih kopija, koje sam morao imati uz sebe, i negdje u cosku tamo smotan cener eventualno cvaja budu
Odlucim kupiti veci novcanih... Kupim neki adidasov (znate otp kako oni izgledaju)... U njega sam sve strpao...i kopije i pare i kovanice...
Eh cemu ovaj uvod... Kupio sam taj novcanih koji ako pokusam staviti u djep, izgleda kao da su vam u djepu dvije kutije cigara...i pocnem ga nosati po torbi... Idem ulicom, vidim neki casopis na novinarnici... kontam "eh super, sad cu ga kupiti... Joj sad valja otvoriti torbu, naci novcanik, izvaditi ga, pa opaet, vratiti... ma mrsko mi"...i prodjem dalje... Vidim neku cokoladicu... mljac mljac...eeee ko ce novcanik vaditi... Helem, dodjem kuci, ni jednu glupost nisam kupio... Super...
I to mi je najbolji nacin stednje koji sam ikada imao... Bolji od pokusaja stednje sa betonskom kasicom... Izlio od betona betonsku kasicu, u koju kad ubacis, nije bilo sanse da se ista izvadi, osim ako razbijes beton.... i trajala mi samo 10 dana