kako se ono kaze, meso je mjesano, brak je mjesovit.ella_sa wrote:Ja bas hocu da se udam nacionalno mjesano
nacionalno mjesani brak
-
callmethebreeeze
#76 Re: nacionalno mjesani brak
- respo
#77 Re: nacionalno mjesani brak
ajde da zahtjevamo zajednoella_sa wrote:heheherespo wrote:ti budi nacionalista ja cu biti socijalistaella_sa wrote:Ja bas hocu da se udam nacionalno mjesano![]()
hocu socijaluja hocu kraljevinu
-
realna do boli
#78 Re: nacionalno mjesani brak
Jesmo "mali" al nas ima
..za sada je dobro.
-
realna do boli
#79 Re: nacionalno mjesani brak
A kako mi ovo promace.....bas dobra tema..samo koliko je +PipiDugaDevetka wrote:Ja bih da raspirujem bratstvo (Danju) i jedinstvo (Noću) sa forumašicama, 45+!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#80 Re: nacionalno mjesani brak
Stvarno, @šeha, nema smisla,...Hitno na kurs za političara:callmethebreeeze wrote: dje si seha, islamisto stari!
![]()
![]()
![]()

-
KREMEN
#81 Re: nacionalno mjesani brak
realna do boli wrote:A kako mi ovo promace.....bas dobra tema..samo koliko je +PipiDugaDevetka wrote:Ja bih da raspirujem bratstvo (Danju) i jedinstvo (Noću) sa forumašicama, 45+!
Kad se stari panj upali
-
realna do boli
#82 Re: nacionalno mjesani brak
Pa sada..crnogoricni panj, listopadni panj, pa na ovoj temi to bar nije problem..samo neka je panj.. 
-
Shoshana
#83 Re: nacionalno mjesani brak
...ili bar panjinarealna do boli wrote:Pa sada..crnogoricni panj, listopadni panj, pa na ovoj temi to bar nije problem..samo neka je panj..
-
realna do boli
#84 Re: nacionalno mjesani brak
Sto ono stari kazu..kada se stari panj upali..gori i gori...odosmo s teme ili je to bilo to od nas sto nas ima.
-
callmethebreeeze
#85 Re: nacionalno mjesani brak
slikajte se i posaljite rajirealna do boli wrote:A kako mi ovo promace.....bas dobra tema..samo koliko je +PipiDugaDevetka wrote:Ja bih da raspirujem bratstvo (Danju) i jedinstvo (Noću) sa forumašicama, 45+!
-
KREMEN
#86 Re: nacionalno mjesani brak
Mislim da nije losa ideja, napraviti vrtuljak ljubavi ovdje, ko prija arena..ono ne pije, ne pusi, razvedena ne svojom krivnjom, ima dobru penziju

-
callmethebreeeze
#87 Re: nacionalno mjesani brak
ja bih bas volio vidjeti statistiku mjesovitih brakova u posljeratnom periodu... kao i dzemo i ja mislim da bi to doprijenlo smanjivanju tenzija...
-
callmethebreeeze
#88 Re: nacionalno mjesani brak
ima vic:KREMEN wrote:Mislim da nije losa ideja, napraviti vrtuljak ljubavi ovdje, ko prija arena..ono ne pije, ne pusi, razvedena ne svojom krivnjom, ima dobru penziju![]()
![]()
momak, 30 godina, situiran, atletski gradjen, vikendica na moru i planini, stan u gradu, vozi dva auta. ne trazim nista samo se hvalim.
-
realna do boli
#89 Re: nacionalno mjesani brak
Na ovom forumu nema dovoljno stranica da se ja pocnem hvaliti...a ne trazim nista..
Pusim, pijem, putujem, trosim, uzivam i bas me briga
-
andrija2007
#90 Re: nacionalno mjesani brak
A ima i ona: Ljubi nana svoga pehlivana, pola vlaha, pola muslimana.callmethebreeeze wrote:ima vic:KREMEN wrote:Mislim da nije losa ideja, napraviti vrtuljak ljubavi ovdje, ko prija arena..ono ne pije, ne pusi, razvedena ne svojom krivnjom, ima dobru penziju![]()
![]()
momak, 30 godina, situiran, atletski gradjen, vikendica na moru i planini, stan u gradu, vozi dva auta. ne trazim nista samo se hvalim.
- Šeha
#91 Re: nacionalno mjesani brak
Dobro sto se hvaliscallmethebreeeze wrote:ima vic:KREMEN wrote:Mislim da nije losa ideja, napraviti vrtuljak ljubavi ovdje, ko prija arena..ono ne pije, ne pusi, razvedena ne svojom krivnjom, ima dobru penziju![]()
![]()
- senjor
#92 Re: nacionalno mjesani brak
Bio jedan Mujo Parengalija(odavno nije medju zivima)i volio dobro da cugne...
tako kad bi dobro popio isao bi kroz mahalu i vikao u sav glas,Evo Muje ime mu je Desa ne boji se boga sa nebesa...
ili ovako,Evo Muje ime mu je Luka ne boji se ni gore ni vuka...
Svojim usima sam ovo slusao...

Svojim usima sam ovo slusao...
-
callmethebreeeze
#93 Re: nacionalno mjesani brak
dobro. imam haman 29 godina. jesi detaljan.Šeha wrote:Dobro sto se hvaliscallmethebreeeze wrote:ima vic:KREMEN wrote:Mislim da nije losa ideja, napraviti vrtuljak ljubavi ovdje, ko prija arena..ono ne pije, ne pusi, razvedena ne svojom krivnjom, ima dobru penziju![]()
![]()
al' sto lazes...
![]()
![]()
-
KREMEN
#94 Re: nacionalno mjesani brak
A onaj sto bi po nocu i po danju, ne smije ti se vise ni javitirealna do boli wrote:Na ovom forumu nema dovoljno stranica da se ja pocnem hvaliti...a ne trazim nista..![]()
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#95 Re: nacionalno mjesani brak
Eeeeeeeeeeeee, .... da ti punac cita sto ti ovdje pises, ...osa wrote: evo moj primjer, moja porodica nije imala ništa protiv moje veze i braka, ženina nešto malo i je( srpska porodica), doduše njen otac je to pravdao time što sam ja već početkom 91. bio pripadnik specijalne jedinice mup-a rh, pa je pričao one priče tipa"to je milicajac, taj nikad neće biti kod kuće, samo će ganati konobarice" i sl., to moju današnju suprugu nije pokolebalo, dapače. kad sam i sam čuo te priče, rekao sam ženi"čuj razgovaraj s ocem, ja protiv njega nemam ništa, međutim čujem li još takve priče, zapamti dobro a i reci mu, ako se oženimo, on nikad u moju kuću ući neće, ti njemu možeš otići, jer je to tvoj otac, ali za mene on jednostavno neće postojati", i danas smo ja i punac u super odnisima, dapače, niko nema boljeg zeta.
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#96 Re: nacionalno mjesani brak
@senjor : 
Last edited by Latina on 13/10/2009 10:49, edited 1 time in total.
-
callmethebreeeze
#97 Re: nacionalno mjesani brak
sto bi dzoni rekao: pusim, pijem, tulumarim, biiip, obozavam skupe stvari....realna do boli wrote:Na ovom forumu nema dovoljno stranica da se ja pocnem hvaliti...a ne trazim nista..![]()
- Šeha
#98 Re: nacionalno mjesani brak
Bajdvej, Jovane izvini sto ti zacatasmo temu

Sta ces, isfrustrirana kopilad

Sta ces, isfrustrirana kopilad
-
callmethebreeeze
#99 Re: nacionalno mjesani brak
tebe poslalo s islambosna da stanes u kraj sirenju cafirluka.Šeha wrote:Bajdvej, Jovane izvini sto ti zacatasmo temu![]()
![]()
Sta ces, isfrustrirana kopilad![]()
![]()
-
KREMEN
#100 Re: nacionalno mjesani brak
A sta je ono bila tema ovdje
panj ili brak