Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
- karanana
#76 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
jasta je. neko ce se zaletiti i potpisati najam za nesto sto je u ovom trenutku zarasla livadurina na periferiji grada u koju se jos ni lopata nije zarila.
volio bih da znam sta se mucka. znam da bakir ima neke zemlje tu uz aerodrom ali ja sam kontao da je to sa gornje strane aerodroma prema kuli. znam da mu je plan bio da tu zemlju tushne turcima za novi terminal. ne znam ima li ovo ikakve veze sa tim. mozda i nema.
volio bih da znam sta se mucka. znam da bakir ima neke zemlje tu uz aerodrom ali ja sam kontao da je to sa gornje strane aerodroma prema kuli. znam da mu je plan bio da tu zemlju tushne turcima za novi terminal. ne znam ima li ovo ikakve veze sa tim. mozda i nema.
-
StupskaBitanga
#77 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
a najgore ovo se najavljuje već 2god i nikada da krenedječak sa šibicama wrote:Jasta su nego mucke.
Novi direktor Sa aerodroma nije instaliran slucajno, i to po politicko/podobnoj/kovertaudjep liniji... ali o tom po tom, javnost ce sve saznati (po obicaju prekasno)
Sve je ovo meni sumnljivo
Evo pogledajte
Osnivač ovog drušštva Airport Centar društvo sa ograničenom odgovornošću za promet nekretnina, trgovinu i usluge Sarajevo je:
J.P. MEĐUNARODNI AERODROM "SARAJEVO" d.o.o. Sarajevo ,Sarajevo Dio, Kurta Schorka broj 36, Sarajevo ,Bosna I Hercegovina
VULPECULA ALFA d.o.o. Zagreb ,Hrvatska, Slovenska 24, Zagreb ,Hrvatska
E Sada nešto najstrašnije a to je kapital koji iznosi: 17,521,538.00KM
a po članovima
J.P. MEĐUNARODNI AERODROM "SARAJEVO" d.o.o. Sarajevo , Kurta Schorka broj 36, Sarajevo , Bosna I Hercegovina
3,438,523.00
VULPECULA ALFA d.o.o. Zagreb , Slovenska 24, Zagreb , Hrvatska
14,083,015.00
Glavno pitanje je
Zbog čega se javno preduzeće Aerodrom bavi nekretninnama mimo svoje nadležnosti i shopping centrom?
-
sarajevsko_pivo
#78 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
Vidi cemo hoceli radovi poceti do aprila 2012.
-
StupskaBitanga
#79 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
Izgleda da se počela otkirvati pozadina ovog projekta

- karanana
#80 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
jeli nesto novo isplovilo?StupskaBitanga wrote:Izgleda da se počela otkirvati pozadina ovog projekta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Trebam te
#81 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
Ne treba nam novi shoping centar na Aerdromu Sarajevo vec novo ponasanje uposlenika. Momci stoje k'o drvene marije i posmatraju putnike, kad ih putnici nesto pitaju oni to tako sa visine (papanski) odgovore kao da su na njujorskoj berzi dileri pa ono ala nedostupano sposobni uposleni.
Malo sam off teme ali morala sam posto srecem aerodromske cuvare svake godine par puta, da odgovorni shvate kao ozbiljnu primjedbu,
Poz
Malo sam off teme ali morala sam posto srecem aerodromske cuvare svake godine par puta, da odgovorni shvate kao ozbiljnu primjedbu,
Poz
- Pasiflora
#82 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
Malo ti je bezzze ovaj komentar. Na mnogim aerodromima nemas koga pitati - osim osobe na salteru informacija.Trebam te wrote: Momci stoje k'o drvene marije i posmatraju putnike, kad ih putnici nesto pitaju oni to tako sa visine (papanski) odgovore kao da su na njujorskoj berzi dileri pa ono ala nedostupano sposobni uposleni.![]()
Malo sam off teme ali morala sam posto srecem aerodromske cuvare svake godine par puta, da odgovorni shvate kao ozbiljnu primjedbu,Poz
Niti ce ti bilo ko, koga sretnes u prolazu, dati bilo kakvu info.
-
archi_a
#83 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
Prijatelju,sta ima sta se radi? Nista vala,evo slobodan.
Hoš sa mnom na aerodrom u kino.
-
sarajevsko_pivo
#84 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
Ima dosta naroda sto zivi u i okolo airporta, tako ima ko zeli da ide!archi_a wrote:Prijatelju,sta ima sta se radi? Nista vala,evo slobodan.
-
archi_a
#85 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
Ma upravu si sto-posto, nego mi eto to prvo naumpalo.sarajevsko_pivo wrote:Ima dosta naroda sto zivi u i okolo airporta, tako ima ko zeli da ide!archi_a wrote:Prijatelju,sta ima sta se radi? Nista vala,evo slobodan.
Apsolutno podrzavam.
Samo da se neka lola od pilota, u sred emitovanja filma ne uparkira sa "jetom" u salu, pa da nebude film u "4d-u"
-
sarajevsko_pivo
- karanana
#87 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
ahahaha. od kada je ovaj clanak? mozda iz 2008-9. cuj otvaranje 2013.
pa nisam toliki bekan da u to povjerujem.
-
Ambrozija
#88 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
ma on po obicaju sve skine sa skyscrapercity-a, sta god tamo novo napisu, on ovdje postavikaranana wrote:ahahaha. od kada je ovaj clanak? mozda iz 2008-9. cuj otvaranje 2013.
-
sarajevsko_pivo
#89 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
I sta je tu lose?Ambrozija wrote:ma on po obicaju sve skine sa skyscrapercity-a, sta god tamo novo napisu, on ovdje postavikaranana wrote:ahahaha. od kada je ovaj clanak? mozda iz 2008-9. cuj otvaranje 2013.
A clanak je iz ove godine!
-
Ambrozija
#90 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
Pa nisam ni napisala da je lose, samo da nas uredno obavjestavas o svemu sta se desava u gradu zahvaljujuci skyscrapercity-usarajevsko_pivo wrote:I sta je tu lose?Ambrozija wrote:ma on po obicaju sve skine sa skyscrapercity-a, sta god tamo novo napisu, on ovdje postavikaranana wrote:ahahaha. od kada je ovaj clanak? mozda iz 2008-9. cuj otvaranje 2013.
A clanak je iz ove godine!
- karanana
#91 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
vidim radi se ovo uveliko. tabla zabodena. samo travu da pokose ili da puste krave da to odrade. ovo je ja mislim jos jedan bakirov tal, tako sam cuo, ne od avaza. a cudi me da avaz ne spominje ovo.sarajevsko_pivo wrote:
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#92 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
hahahahah... svojevremeno sam mislio da si ti moj klon ili alter ego 
isto sam jutros pomislio kad sam prolazio pored...

isto sam jutros pomislio kad sam prolazio pored...
- shiljak
#93 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
evo tražim i ne mogu da nađem ulaz. Piše da je izgrađeno 2013 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#94 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
kad god dole prođem to pomislim
a livada pukla li pukla
ko zna dje je zapelo
a livada pukla li pukla
ko zna dje je zapelo
-
sarajevsko_pivo
#95 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
Isti investitor je nedavno otvorio shopping centar i na njemu fudbalski stadion.
sigurno nasi zajebavaju
sigurno nasi zajebavaju
- OldMayor
#96 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
Pa naravno da nasi zajebavaju. Ja sam 100% uvjeren da traze pinku, isto kao i tamo za bauhaus, gdje zjapi ono prazno zemljiste.
Zna se nasa procedura, donesi torbu i gradi sta hoces i kolko hoces.
Zna se nasa procedura, donesi torbu i gradi sta hoces i kolko hoces.
- karanana
#97 Re: Airport Center Sarajevo- Novi shoppingcentar
ma ko zna kakvi su tu talovi. ogradi, stavi tablu, oznaci da je tvoje i onda nek stoji.
milion primjera talova pocevsi od ogradjivanja semlje oko holiday inna, parkinga kod pozorista, one parcele u starom gradu koju je lola pretvorio u parking i dijelom pijacu....
milion primjera talova pocevsi od ogradjivanja semlje oko holiday inna, parkinga kod pozorista, one parcele u starom gradu koju je lola pretvorio u parking i dijelom pijacu....