idalje gleda
Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Static-X
#76 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
ako gleda dok je stobom stali onda radi kad tebe nema
idalje gleda
idalje gleda
-
zelenashica
#77 Re: budi super zena
amoureux24 wrote:Ako se okrece nek se okrece. Muskarci to imaju u genima, da varaju sto dokazuje da su brakovi stvar konvencije a ne prirode. Sad ako ga hoces cuvati moras ga napraviti zainteresiranim za tebe, a to ces postici sa boljom odjecom,sminkomi osobnobnom higijenom. Narocito je vazno da nemas body odour ili da ti smrdi iz usta, pokvareni zubi te bubuljice. Otidji frizeru,mjesta gdje imas spotove ili bubuljice uvijek operi sapunom,uvece koristi kremu za spavanje, popravi zube i uvijek flosiraj koncem zube. Tijekom dana radi vjezbe za stomak i pazi na kalorije. Jedi samo salate sa isprzenom ribom ili kokosijim prsima, znaci nemasna hrana i supice. Veceraj do 6 sati eventualno do 7 sati ali poslije nemoj jesti. Mozes samo piti cajeve bez secera.
Financije savjet:
Ako si u braku, razgranici svoje od njegovog, a u slucaju da se razvedete uzmi mu pola imovine. Uvijek imaj posao jer je uvijek moguce da se razvedete. Imaj svoju ustedjevinu u slucaju da jedno od vas mora napustiti stan i traziti novi. Uvijek trazi svoje nasljestvo i ne ostavljaj prokletoj braci nista jer je kod nas u Bosni kad roditelji umri onda sva zemlja i kuca ide braci a sestrama sipak. Ta tradicija se treba razbiti.
U drustvu:
Uvijek se smij, ocaravaj ocima. Osmjehuj se cak i kad nesto nije smjesno. Ljudi ce misliti da si vedra osoba a i tvoj muz ce misliti isto. On ce misliti da flertiras. Trazi od svog muza da te izvede negdje, bilo na pizzu ili pravi restoran sa vinom i svijecama.
U kuci:
Budi na vrhu svih stvari. Imaj sve sto ti treba od namirnica i kuhaj dobro. Put do muskarcevog srca je kroz njegov stomak.
O djeci:
Jedno dijete je dovoljno za zivota. Ako se budes previse brinula o drugima kad ces se brinuti o sebi. Drugo djeca su teret a neses nikada moci da si priustis nista lijepo da kupis jer ces njima morati kupovati.
Ako i poslije novog imidza i nove tebe nije zainteresiran za tebe onda se razvedi i vidjeces koliko ima zainteresiranih muskaraca za tebe.
Budi super zena,svjesna sebe.
Ako tvoj muz nije sta ili kakva prilika. Nadji si novog i bogatog, jer si ti zena koja zeli status u drustvu a ne neka koja je za sazaljevanje.
I na kraju da dodam. Because I am worth it.
- JThomas
#78 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
pa nemojte biti tako strogi
bitno je imati cilj u životu, znati gdje su ti prioriteti

bitno je imati cilj u životu, znati gdje su ti prioriteti
-
Gospoda Ministarka
#79 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 12:43, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#80 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Nakon svega shto sam prochitao, mislim da tebi fali jedan dobaramoureux24 wrote:Sve sto je receno je da se cuvas i znas za svoj interes i cuvaj svoga muza. Muskarci su lahke pameti i odu za drugom zenom ako ih njihova ne zna uzbuditi. Mislim da su moji savjeti o tome kako dobro izgledati i kako doci do njegovog srca ispravni i utemeljeni na cinjenicama.
Ako ne brines kako izgledas, ni on te nece gledati. Ako ne igras dobru domacicu onda te nece cijeniti. Ako drugi muskarci gledaju za tobom on je ponosan i sretan sto te ima. Zaljubljen muskarac ima samo jednu zenu i ne gleda druge.
Takodjer cuvaj svoje financije, nemoj da se prevaris pa mu to povjeris to je jedina stvar u kojoj je tvoja sigurnost. Biti savrsena zena je tesko.
Zalim neke zene jer pate i ne dobiju ono sto im pripada. Tamo zene nemaju tako velika prava kao u Europi. Isto tako su zaglupljene od strane muskaraca i ocekuje se od njih da uzmu na tanjiru ono sto im muskarac ponudi. Ako ne jaka onda podjednaka muskim zena treba da bude.
-
zelenashica
#81 Re: There is nothing like a lady
Hajmo draga malo mi pričati po bosanski mentalitetamoureux24 wrote:Imam ovakvu svezu. Idem u spa centre da se dotjeram i relaksiram. Potrosim do 500 funti mjesecno zamo za to.Svake subote idem u new clothes shopping. Kuham najmarkantniju francusku i mediteransku hranu da ga zavedem. Kod kuce se jede kao i u restoranu sa punim mizan plasom, svecama, cvjecem i dzezom.Za djecu nemam vremena niti ih imam, jer radim takodjer mnogo, oko 50 sati u sedmici. Putujem 4 puta u godini po svijetu u razlicite drzave. Moj partner me izvodi u najbolje londonske restorane(uvecer ili za vikend) i pored toga imam status u visokom drustvu kad odemo na partije. On je imucan i ima dobru edukaciju, kao sto je imam i ja. Ne fali mi nista u zivotu. Osim toga nema bolje domacice od mene jer imam disciplinu u svemu. Ne znam kako se zivi u Bosni ali ovo je moj zivot i nema nisa neobicno u tome.I love my life. Moja odjeca je ektravagantna tako da ga sokiram svaki put kad me vidi. He never looks at other women. I am more than he can handle.
I da imam svoj novac i svoju ustedjevinu u slucaju razvoda.
A odjeća......eh ja ga bez odjeće vazda šokiram.....
a ušteđevina.....jaooooo draga pa ja ne znam ni šta je to
E vidiš ovo gore,pročitaj ponovo......na ovo meni liči i tvoja ekstravagantna filozofija uspješnog braka...nego de ti malo skontaj se pa nam priznaj da su one tvoje riječi samo pusta maštarija.....ili ti ga želje
-
baby_blue19
#82 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Kad izadjem sa svojim momkom on obavezno pogleda drugu curu. Ali sam primjetila im nikad ne gleda lice nego u donji dio tijela. Tj. gleda u one koje su se skinule. Naravno, on se bas bas trudi da je to ne primjetim ali ne zna da meni nista ne moze promaci. Nikad mu nista nisam rekla u vezi toga, mada i dalje smatram da je to znak nepostovanja prema meni.
Kad mene neki momak pogleda on napravi takvu facu (kao da sam ja tu nesto kriva. A ja nikad ne oblacim te extra kratke suknjice niti nosim dekolte jer smatram da je veoma ruzno kad se ponudis kao na pladnju). I mada ja sebe i dalje ubjedjuem da meni nije krivo kad on gleda u te njihove gole noge, straznjicu ili sta vec, zapravo se pojedoh od muke. Zasto mu to u zivotu treba kad pored sebe ima to isto. Zgodnu i lijepu djevojku za koju zna da ga nece prevariti niti razocarati. E to me pojede.
Kad mene neki momak pogleda on napravi takvu facu (kao da sam ja tu nesto kriva. A ja nikad ne oblacim te extra kratke suknjice niti nosim dekolte jer smatram da je veoma ruzno kad se ponudis kao na pladnju). I mada ja sebe i dalje ubjedjuem da meni nije krivo kad on gleda u te njihove gole noge, straznjicu ili sta vec, zapravo se pojedoh od muke. Zasto mu to u zivotu treba kad pored sebe ima to isto. Zgodnu i lijepu djevojku za koju zna da ga nece prevariti niti razocarati. E to me pojede.
-
amoureux24
#83 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
...............
Last edited by amoureux24 on 11/09/2009 10:27, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#84 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Kako ide ona izreka o sveznalicama, hmmm...amoureux24 wrote:Neka hvala mogu ja i sama! Moje oci su otvorene jer sve vidim i sve znam.
-
zelenashica
#85 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
[/quote]amoureux24 wrote:Neka hvala mogu ja i sama! Moje oci su otvorene jer sve vidim i sve znam.
[quote="burek_in_spaceNakon svega shto sam prochitao, mislim da tebi fali jedan dobarkoji bi ti malo ochi otvorio.
al vala citirat ne znaš
vidiš,priznaj,ima stvari koje ne znamo a nismo ni svjesni da je tako
-
amoureux24
#86 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
...............
Last edited by amoureux24 on 11/09/2009 09:49, edited 2 times in total.
-
sexyvanjica
#87 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Vidi se da si mlada cura.Mlada i naivna.Imaš se ti jos puno hljeba najest.Moj ti je savjet,oblaci extra kratke suknjice,pokazuj gole noge.Flertuj malo kad vidis da je takav.Udri kontru.Da vidis kako ce promjenit plocu.Da vidis poslije loma u krevetu,da vidis tog tepanja i mazenja.baby_blue19 wrote:Kad izadjem sa svojim momkom on obavezno pogleda drugu curu. Ali sam primjetila im nikad ne gleda lice nego u donji dio tijela. Tj. gleda u one koje su se skinule. Naravno, on se bas bas trudi da je to ne primjetim ali ne zna da meni nista ne moze promaci. Nikad mu nista nisam rekla u vezi toga, mada i dalje smatram da je to znak nepostovanja prema meni.
-
amoureux24
#88 Re: There is nothing like a lady
Hvala ti Zelenashice za tvoje smjesne dosjetke koje su vjerovatno istinite i isto tako realne.zelenashica wrote:Hajmo draga malo mi pričati po bosanski mentalitetamoureux24 wrote:Imam ovakvu svezu. Idem u spa centre da se dotjeram i relaksiram. Potrosim do 500 funti mjesecno zamo za to.Svake subote idem u new clothes shopping. Kuham najmarkantniju francusku i mediteransku hranu da ga zavedem. Kod kuce se jede kao i u restoranu sa punim mizan plasom, svecama, cvjecem i dzezom.Za djecu nemam vremena niti ih imam, jer radim takodjer mnogo, oko 50 sati u sedmici. Putujem 4 puta u godini po svijetu u razlicite drzave. Moj partner me izvodi u najbolje londonske restorane(uvecer ili za vikend) i pored toga imam status u visokom drustvu kad odemo na partije. On je imucan i ima dobru edukaciju, kao sto je imam i ja. Ne fali mi nista u zivotu. Osim toga nema bolje domacice od mene jer imam disciplinu u svemu. Ne znam kako se zivi u Bosni ali ovo je moj zivot i nema nisa neobicno u tome.I love my life. Moja odjeca je ektravagantna tako da ga sokiram svaki put kad me vidi. He never looks at other women. I am more than he can handle.
I da imam svoj novac i svoju ustedjevinu u slucaju razvoda....Da vidimo ja kad bi svom metnula mediteransku hranu on bi mi namah mediteranski hebo sve po spisku
pita,maslanica,ćevapi su zakon
a da svijeću pripalim namaH bi me pito aaaaa zar nam isključiše stuju p....a im materina lopovska
.....eh da da mu uvalim dijete da čuva dok se ja masiram,ili frizram i tu bi mi vala odjavu namah podpiso
sva sreća pa dijete sluša pa ga vodam zasobom,još kad bi gluho bilo rekla da za djecu nemam vremena jaooo ti se meni,....istabano bi ko talijan pizzu
....
Sad ako me đegod izvede to je u najbolju ruku svekrvi na večeru(fkt žena kuha ko prava
)....a o putovanjima ma to nema ni kontanja,i da jadnik hoće neJma vize
On društvenom statusu ne bi,...Bosna ti je tipčni odraz neDruštva
![]()
A odjeća......eh ja ga bez odjeće vazda šokiram.....![]()
jadnik namaH pita kolko vagam
![]()
a ušteđevina.....jaooooo draga pa ja ne znam ni šta je to,...mi bi samo mogli rate kredita pola-pola podijeliti,....naravno ako nebi skontali da je bolje nasukati žirante da vraćaju
![]()
E vidiš ovo gore,pročitaj ponovo......na ovo meni liči i tvoja ekstravagantna filozofija uspješnog braka...nego de ti malo skontaj se pa nam priznaj da su one tvoje riječi samo pusta maštarija.....ili ti ga želje
-
zelenashica
#89 Re: There is nothing like a lady
Molim ljepa i drugi putamoureux24 wrote:Hvala ti Zelenashice za tvoje smjesne dosjetke koje su vjerovatno istinite i isto tako realne.zelenashica wrote:Hajmo draga malo mi pričati po bosanski mentalitetamoureux24 wrote:Imam ovakvu svezu. Idem u spa centre da se dotjeram i relaksiram. Potrosim do 500 funti mjesecno zamo za to.Svake subote idem u new clothes shopping. Kuham najmarkantniju francusku i mediteransku hranu da ga zavedem. Kod kuce se jede kao i u restoranu sa punim mizan plasom, svecama, cvjecem i dzezom.Za djecu nemam vremena niti ih imam, jer radim takodjer mnogo, oko 50 sati u sedmici. Putujem 4 puta u godini po svijetu u razlicite drzave. Moj partner me izvodi u najbolje londonske restorane(uvecer ili za vikend) i pored toga imam status u visokom drustvu kad odemo na partije. On je imucan i ima dobru edukaciju, kao sto je imam i ja. Ne fali mi nista u zivotu. Osim toga nema bolje domacice od mene jer imam disciplinu u svemu. Ne znam kako se zivi u Bosni ali ovo je moj zivot i nema nisa neobicno u tome.I love my life. Moja odjeca je ektravagantna tako da ga sokiram svaki put kad me vidi. He never looks at other women. I am more than he can handle.
I da imam svoj novac i svoju ustedjevinu u slucaju razvoda....Da vidimo ja kad bi svom metnula mediteransku hranu on bi mi namah mediteranski hebo sve po spisku
pita,maslanica,ćevapi su zakon
a da svijeću pripalim namaH bi me pito aaaaa zar nam isključiše stuju p....a im materina lopovska
.....eh da da mu uvalim dijete da čuva dok se ja masiram,ili frizram i tu bi mi vala odjavu namah podpiso
sva sreća pa dijete sluša pa ga vodam zasobom,još kad bi gluho bilo rekla da za djecu nemam vremena jaooo ti se meni,....istabano bi ko talijan pizzu
....
Sad ako me đegod izvede to je u najbolju ruku svekrvi na večeru(fkt žena kuha ko prava
)....a o putovanjima ma to nema ni kontanja,i da jadnik hoće neJma vize
On društvenom statusu ne bi,...Bosna ti je tipčni odraz neDruštva
![]()
A odjeća......eh ja ga bez odjeće vazda šokiram.....![]()
jadnik namaH pita kolko vagam
![]()
a ušteđevina.....jaooooo draga pa ja ne znam ni šta je to,...mi bi samo mogli rate kredita pola-pola podijeliti,....naravno ako nebi skontali da je bolje nasukati žirante da vraćaju
![]()
ps.zelenashica ti je haman pa sama,sretno sama
-
*mima*
#90 Re: There is nothing like a lady
amoureux24 wrote:Imam ovakvu svezu. Idem u spa centre da se dotjeram i relaksiram. Potrosim do 500 funti mjesecno zamo za to.Svake subote idem u new clothes shopping. Kuham najmarkantniju francusku i mediteransku hranu da ga zavedem. Kod kuce se jede kao i u restoranu sa punim mizan plasom, svecama, cvjecem i dzezom.Za djecu nemam vremena niti ih imam, jer radim takodjer mnogo, oko 50 sati u sedmici. Putujem 4 puta u godini po svijetu u razlicite drzave. Moj partner me izvodi u najbolje londonske restorane(uvecer ili za vikend) i pored toga imam status u visokom drustvu kad odemo na partije. On je imucan i ima dobru edukaciju, kao sto je imam i ja. Ne fali mi nista u zivotu. Osim toga nema bolje domacice od mene jer imam disciplinu u svemu. Ne znam kako se zivi u Bosni ali ovo je moj zivot i nema nisa neobicno u tome.I love my life. Moja odjeca je ektravagantna tako da ga sokiram svaki put kad me vidi. He never looks at other women. I am more than he can handle.
Sama zaradila?
-
zelenashica
#91 Re: There is nothing like a lady
Ma čisto sumnjam mima...ako vako troši kolko priča slaba fajdamima wrote:amoureux24 wrote:Imam ovakvu svezu. Idem u spa centre da se dotjeram i relaksiram. Potrosim do 500 funti mjesecno zamo za to.Svake subote idem u new clothes shopping. Kuham najmarkantniju francusku i mediteransku hranu da ga zavedem. Kod kuce se jede kao i u restoranu sa punim mizan plasom, svecama, cvjecem i dzezom.Za djecu nemam vremena niti ih imam, jer radim takodjer mnogo, oko 50 sati u sedmici. Putujem 4 puta u godini po svijetu u razlicite drzave. Moj partner me izvodi u najbolje londonske restorane(uvecer ili za vikend) i pored toga imam status u visokom drustvu kad odemo na partije. On je imucan i ima dobru edukaciju, kao sto je imam i ja. Ne fali mi nista u zivotu. Osim toga nema bolje domacice od mene jer imam disciplinu u svemu. Ne znam kako se zivi u Bosni ali ovo je moj zivot i nema nisa neobicno u tome.I love my life. Moja odjeca je ektravagantna tako da ga sokiram svaki put kad me vidi. He never looks at other women. I am more than he can handle.
Sama zaradila?
-
amoureux24
#92 Re: There is nothing like a lady
.............
Last edited by amoureux24 on 11/09/2009 18:09, edited 1 time in total.
-
duboka_misao
-
*mima*
#94 Re: There is nothing like a lady
amoureux24 wrote:
Kucu nisam zaradila, vec je njegova u ekskluzivnom dijelu Londona. On ima dobar posao tako da mu moja plata nista ne znaci. Moja plata ide samo meni i saljem od toga u Bosnu. Mnoge stvari on placa.Ja se brinem samo oko kuce i u kuci te kako da izgledam dobro. To je moj investment. Ja sam lady.
Mos si mislit koja si ti lady.....
Odakle si iz Bosne? iskreno nam napisi
-
sexyvanjica
#95 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Ne odu oni samo jer ih njihova ne zna uzbudit, odu jer su lovci, to im je u genima.Da osvoje, da lupe recku, da kad vide da mogu manipulisu.Nisu svi takvi,al cim bolje izgledau toj je grupi.Poslije se vrati ko Lesi,cvili,kune se,izjavljuje ljubav,poziva se na dobar sex.......amoureux24 wrote: Muskarci su lahke pameti i odu za drugom zenom ako ih njihova ne zna uzbuditi.
- jutarnji
#96 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
Izvini, da nisi ti ona Sanela Jenkins?amoureux24 wrote:Kucu nisam zaradila, vec je njegova u ekskluzivnom dijelu Londona. On ima dobar posao tako da mu moja plata nista ne znaci. Moja plata ide samo meni i saljem od toga u Bosnu. Mnoge stvari on placa.Ja se brinem samo oko kuce i u kuci te kako da izgledam dobro. To je moj investment. Ja sam lady.
- ljubav_aha
#97 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
ma najbolje je kad par,znaci decko i djevojka,ugledaju zaista osobu koja odlicno izlgleda ,i zajedno prokomentarisu,kao sto i mi komentarisemo uz kafu,a vi uz pivoHer Flick wrote:hmmm kako da ti objasnim, shvati da se on jednostavno mora okrenuti za dobrom zenom i da jednostavno mora gledati to je u genima svih muskaraca
koji god kaze da nema potrebu da se okrene laze ko pas, ako se ne okrene odma okrenut ce se nakon 2min, ili ako se nikako ne okrene bit ce nemiran i nervozan
to ti dodje isto da pitas sto kerovi lizu svoja muda, da izvines
nego ne sikiraj se sve je dobro ako ostane na gledanju
- ljubav_aha
#98 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
ma tu si jedino u pravu,samo doke je zaljubljenamoureux24 wrote:Sve sto je receno je da se cuvas i znas za svoj interes i cuvaj svoga muza. Muskarci su lahke pameti i odu za drugom zenom ako ih njihova ne zna uzbuditi. Mislim da su moji savjeti o tome kako dobro izgledati i kako doci do njegovog srca ispravni i utemeljeni na cinjenicama.
Ako ne brines kako izgledas, ni on te nece gledati. Ako ne igras dobru domacicu onda te nece cijeniti. Ako drugi muskarci gledaju za tobom on je ponosan i sretan sto te ima. Zaljubljen muskarac ima samo jednu zenu i ne gleda druge.
Takodjer cuvaj svoje financije, nemoj da se prevaris pa mu to povjeris to je jedina stvar u kojoj je tvoja sigurnost. Biti savrsena zena je tesko.
Zalim neke zene jer pate i ne dobiju ono sto im pripada. Tamo zene nemaju tako velika prava kao u Europi. Isto tako su zaglupljene od strane muskaraca i ocekuje se od njih da uzmu na tanjiru ono sto im muskarac ponudi. Ako ne jaka onda podjednaka muskim zena treba da bude.
- ljubav_aha
#99 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
amoureux24,sto zenen misle ,ili mozda tebi kazu o tvom muzu ,tacnije,njegovom izgledu 
- JThomas
#100 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???
opet ste se primile, k'o žeton u poker aparat