Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
simple_girl

#1 Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by simple_girl »

Zanima me kako reagujete ako primjetite da posmatra, okrece se za drugim zenama, djevojkama?

Mene to strasno nervira, nije u pitanju ljubomora, nego smatram kako je to znak nepostivanja...
Vitamin C

#2 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Vitamin C »

U tom slučaju pali agresiva: šljaga, šamar, lakat, koljeno. Onda će ti i pogledom biti vjeran.
Agresiva uvijek pali.
sinus

#3 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by sinus »

A da li te zanima kako reagujemo kada se teme pojavljuju kao gljive poslije kiše, posebno od ovih kao ti sa ukupnim brojem postova 1 :D
*mima*

#4 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by *mima* »

Ako frajer ima dobru trebu pored sebe druge i ne gleda.
Zelena Carapa

#5 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Zelena Carapa »

Ako neko postira svoj prvi post ne znaci ni na koji nacin da je manje vrijedan sagovornik ;)

Elem, da odgovorim meni licno smeta. Dala sam svom dragom to do znanja na pocetku veze i zamolila ga da to ne radi u mom prisustvu jer se psjecam kao da me ne postuje. I on je potpuno fine with it. Inace, apsolutno mi je normalno da ce obratiti paznju na lijepu djevojku dok je u nekom drugom (muskom) drustvu. Jednostavno to muskarci rade instiktivno. Toliko ;)
Last edited by Zelena Carapa on 04/08/2009 11:00, edited 1 time in total.
Eweleen

#6 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Eweleen »

mima wrote:Ako frajer ima dobru trebu pored sebe druge i ne gleda.
nemoj mi reći da to stvarno misliš :lol:
Panthera

#8 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Panthera »

Vitamin C wrote:U tom slučaju pali agresiva: šljaga, šamar, lakat, koljeno. Onda će ti i pogledom biti vjeran.
Agresiva uvijek pali.
ma ja ba ovo se najbolje nogama rjesava...sta gledas pljus ha sta gledas :lol: :lol: :lol: :-) :-)
*mima*

#9 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by *mima* »

E nek si je uhvatila da prepisuje..................
*mima*

#10 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by *mima* »

Eweleen wrote:
nemoj mi reći da to stvarno misliš :lol:

Nista ti necu rec.
alcho

#11 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by alcho »

simple_girl wrote:Zanima me kako reagujete ako primjetite da posmatra, okrece se za drugim zenama, djevojkama?

Mene to strasno nervira, nije u pitanju ljubomora, nego smatram kako je to znak nepostivanja...
Ma ne smatras ti to znakom nepostivanja vec je u pitanju ljubomora!
sinus

#12 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by sinus »

Zelena Carapa wrote:Ako neko postira svoj prvi post ne znaci ni na koji da je manje vrijedan sagovornik ;)
Apsulutno je tako kako kažeš, samo registrovati se u 09:19, a postaviti temu odmah u 09:23 i nestati sa teme je što bi rekli niđe veze...

Ali ipak se neki napredak osjeti, nije tema kao što je to biva postavljena o tome kako je vara, ne voli, udara, kako joj je ohladio i ne razumije nju kao osobu itd ... :D
----------------------------------
Vitamin C

#13 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Vitamin C »

Panthera wrote:
Vitamin C wrote:U tom slučaju pali agresiva: šljaga, šamar, lakat, koljeno. Onda će ti i pogledom biti vjeran.
Agresiva uvijek pali.
ma ja ba ovo se najbolje nogama rjesava...sta gledas pljus ha sta gledas :lol: :lol: :lol: :-) :-)
Onda će im i veza krenuti na bolje. U svakom čovjeku postoji određeni stepen zatomljenog sadomazohizma. :D :D
duboka_misao

#14 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by duboka_misao »

mi komentarisemo zajedno :D
zelenashica

#15 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by zelenashica »

a pa nek gleda.......meni iskreno ne smeta,čak i kad kad prođe neka dobra cura se okrenem i kažem mu wauuu vidi cure matereti........
ne vidim razloga za ljubomoru a još manje za analizu zašto gleda,....nemam razloga ni da mi bude neprijatno....pogotovo što je već samnom,samo mi imponuje jer nastavlja pored mene a nije kreno za njom ko cuko....... :D
Last edited by zelenashica on 04/08/2009 11:07, edited 1 time in total.
Zelena Carapa

#16 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Zelena Carapa »

sinus wrote:
Zelena Carapa wrote:Ako neko postira svoj prvi post ne znaci ni na koji da je manje vrijedan sagovornik ;)
Apsulutno je tako kako kažeš, samo registrovati se u 09:19, a postaviti temu odmah u 09:23 i nestati sa teme je što bi rekli niđe veze...

Ali ipak se neki napredak osjeti, nije tema kao što je to biva postavljena o tome kako je vara, ne voli, udara, kako joj je ohladio i ne razumije nju kao osobu itd ... :D
----------------------------------

Slazem se, samo se sjetih sebe..pratila sam forum i godinu dana prije registracije. Bila neka zanimljiva tema na koju sam bas imala sta da kazem, ali onda cekala nekoliko dana da me registruju. Prosla me volja da postiram sta sam htjela ;)
wileyX

#17 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by wileyX »

Pa i nije bas tako,ovo vise vazi da te nece varat a sad da ne baci pogled ne ni reko.Ko sto havana rece valjda geni takvi,moze biti i navika.Da ne duzimo mora se jebiga :lol: :lol: Nema vece grehote nego ne okrenut se i odbiti zensko
Salsaon2

#18 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Salsaon2 »

hmmmmmmm... Okreni se i ti za njom pa nece biti nepostivanja :D
*mima*

#19 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by *mima* »

Pa naravno da ce se okrenut za dobrom zenskom......i ja se okrenem......Ne vidim sta je tu lose.......i mi zenske se okrecemo za dobrim muskarcima.
Panthera

#20 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Panthera »

zelenashica wrote:a pa nek gleda.......meni iskreno ne smeta,čak i kad kad prođe neka dobra cura se okrenem i kažem mu wauuu vidi cure matereti........
ne vidim razloga za ljubomoru a još manje za analizu zašto gleda,....nemam razloga ni da mi bude neprijatno....pogotovo još ako nastavi šetnju samnom,samo mi imponuje jer nastavlja pored mene a nije kreno za njom ko cuko....... :D
jes jes..mene jednom bivsa natjerala da se pokupim s nekom curom sto sam je gledo :D i ja priso' i sve i dobio osmijeh i br tel. i kaze bivsa e svaka chast.. al nije se tu sve zavrsilo..poslije mi opalila samar kad me nasla s tom curom! e tu se sve zavrsilo..al je i ona tada mutila s nekim njenim jaranom shatro, pa se ubrzo i pokupise i svi odemo na kafu..normala :D ..
cikular

#21 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by cikular »

Her Flick wrote:hmmm kako da ti objasnim, shvati da se on jednostavno mora okrenuti za dobrom zenom i da jednostavno mora gledati to je u genima svih muskaraca

koji god kaze da nema potrebu da se okrene laze ko pas, ako se ne okrene odma okrenut ce se nakon 2min, ili ako se nikako ne okrene bit ce nemiran i nervozan

to ti dodje isto da pitas sto kerovi lizu svoja muda, da izvines

nego ne sikiraj se sve je dobro ako ostane na gledanju
Kratko i jasno.
Mora se okrenuti.

:thumbup:
Vozac

#22 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by Vozac »

Volim pogledat interesantne i zgodne ljude sa posebnim naglaskom za zgodne zene. Moj buduca zena nema problema sa tim jer oboje znamo pohvaliti nekoga ko je zgodan ili zgodna, ukusno obucen ili obucena. Cak i zajedno prokmentarisemo vidi je sto je zgodna i sl.
To je sve u nekim granicama primjecivanja a ne nekog blejenja ili recimo dobacivanja.
Eto u mene mi tako.
culprit

#23 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by culprit »

Sta uradim kad se on okrene za drugom???
Nista, okrenem se i ja :) skupa buljimo :)
ladyada

#24 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by ladyada »

lijepo mu objasnis da ti to smeta a kad to uradi opet................... vratis mu istom mjerom ..................kad vidis zgodnog muskarca okrenes se za njim i zabuljis se intenzivno ............. i jos uzdahnes e kakakv komad ....................da mi je samo jednu noc sa njim ma i dobar sat kvalitetnog sexa bi mi bio dovoljan............. nece mu naumpasti tako brzo vise ce te pitati da li njegovom poslu u krevetu ima zamjerki ........ osveta zna nekada biti slatka .........
The Nightwatchman

#25 Re: Sta kada se ON okrece za drugim zenama???

Post by The Nightwatchman »

ja sam skontao da je to jednostavno jace od mene. kao neki impuls koji ne kontrolisem. bio ja sa djevojkom, rodjenom majkom, ili u autu usred polaganja vozackog ispita :D

ne mogu da se suzdrzim jednostavno. skontao sam da moja draga to primjecuje, ali nista ne komentarise. sto ti je postovanje! :D
Post Reply