ALTA Centar
-
sa2101
#76 Re: ALTA Centar
mislim da je otvorenje zakazano za oktobar.
-
legendo_moja
#77 Re: ALTA Centar
Ništa što već nema.Iris31 wrote:Da li neko zna kad se otvara i šta nam nude?
-
Iris31
#78 Re: ALTA Centar
Neelix wrote:Pivu, kladionice, svinjetinu!znam da imaju moj "glas"
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#79 Re: ALTA Centar
ALTA VS. BBI
(blud i nemoral
VS. cednost i poboznost
)

(blud i nemoral
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#80 Re: ALTA Centar
Razlika je u tome što će Alta raditi dok je BBI prno u fenjer!

-
MmeDeLafayette
#81 Re: ALTA Centar
BBI je jedno obicno sr*nje
prvo sto su takvi kakvi su, drugo sto
su zaklonili DC Shop
a za ovaj novi veze nemam... ev sam malo guuuuuglala i nista, nemaju web prezentaciju kao BBI tako da
nam ostaje da cekamo oktobar i otvorenje
su zaklonili DC Shop
a za ovaj novi veze nemam... ev sam malo guuuuuglala i nista, nemaju web prezentaciju kao BBI tako da
nam ostaje da cekamo oktobar i otvorenje
- mayab
#82 Re: ALTA Centar
Mc Donalds
Samo da malo zakuham....
Samo da malo zakuham....
- hakazvaka
#83 Re: ALTA Centar
Američki ambasador u BiH Daglas Meklheni (Douglas McElhaney) jučer je ( 25.04.2007.) u prisustvu brojnih zvanica položio kamen-temeljac budućeg šoping centra "Alta" na Marindvoru u Sarajevu.mayab wrote:Mc Donalds![]()
Samo da malo zakuham....
slucajnost ?
-
sarajevsko_pivo
#84 Re: ALTA Centar
100% Nece biti MC Donalds, ali hoce NewYorker.
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#85 Re: ALTA Centar
ima li taj famozni centar neku svoju web stranicu, ili samo se informacije mogu naci na stranici Triland Development koji ga prave? nesto sam sekundu progooglala i kazu vijesti (od oktobra prosle godine) da ce se Alta otvoriti septembra 2009, a taj septembar i dosao i prolazi a nista se ne prica o otvaranju.
ima li neko neku informaciju?
- travar
#86 Re: ALTA Centar
Yet another one
ALi samo nek se pravi, nije važno šta
ALi samo nek se pravi, nije važno šta
-
sarajevsko_pivo
#87 Re: ALTA Centar
anjusha wrote:ima li taj famozni centar neku svoju web stranicu, ili samo se informacije mogu naci na stranici Triland Development koji ga prave? nesto sam sekundu progooglala i kazu vijesti (od oktobra prosle godine) da ce se Alta otvoriti septembra 2009, a taj septembar i dosao i prolazi a nista se ne prica o otvaranju.
Kazu krajem septembra, ali sigurno nece:

- karanana
#88 Re: ALTA Centar
meni nesto malo smrdi oko ovog centra i nesto sumnjam da ce se otvoriti brzo. zasto? naime, triland development je kao svog zastupnika, odnosno menadzera prostora centra koji je zaduzen za dovodjenje zakupaca i brandova, izbarao i dogovorio sa firmom colliers international. to je velika firma koja se bavi ovim biznisom svugdje u svijetu. dakle triland napravi, "izda" cijeli centar colliersu, a onda colliers izdaje brendovima za vecu lovu i tako zaradjuje. ali meni se cini da se colliers povukao. na njihovom sajtu nema informacija o alti, a prije je na trilandovom sajtu bilo baner colliersa a sada ga nema. takodjer je i na gradjevini bio logo colliersa i njihova web adresa. sada nista. tako da bi ovaj centar mogao duze vrijeme ostati napusten ili prepusten "bosanskim brendovima" u formi kafica, imamexa, lutrije bih, kladionice, robot komerca i slicnih giganata.
- starii
#89 Re: ALTA Centar
nelogično je da na tako malom prostoru mogu postajati toliki tržni centri i da svi dobro rade...
- Van Halen
#90 Re: ALTA Centar
Ma hoću samo najskuplje marke tipa npr: Ermengildo Zegna 
- alica.k
#91 Re: ALTA Centar
http://www.colliers.rs/en/real-estate/?rId=213karanana wrote:meni nesto malo smrdi oko ovog centra i nesto sumnjam da ce se otvoriti brzo. zasto? naime, triland development je kao svog zastupnika, odnosno menadzera prostora centra koji je zaduzen za dovodjenje zakupaca i brandova, izbarao i dogovorio sa firmom colliers international. to je velika firma koja se bavi ovim biznisom svugdje u svijetu. dakle triland napravi, "izda" cijeli centar colliersu, a onda colliers izdaje brendovima za vecu lovu i tako zaradjuje. ali meni se cini da se colliers povukao. na njihovom sajtu nema informacija o alti, a prije je na trilandovom sajtu bilo baner colliersa a sada ga nema. takodjer je i na gradjevini bio logo colliersa i njihova web adresa. sada nista. tako da bi ovaj centar mogao duze vrijeme ostati napusten ili prepusten "bosanskim brendovima" u formi kafica, imamexa, lutrije bih, kladionice, robot komerca i slicnih giganata.
eto ti na stranici colliersa.
alta se trebala otvoriti u oktobru, znaci ima jos vremena, ali sumnjam da ce na vrijeme. u svakom slucaju ako colliers ne dovede bershku, zaru, pull&bear, stradivarius, onda nista od alte :S
- ja.neron
#92 Re: ALTA Centar
Iris31 wrote:Da li neko zna kad se otvara i šta nam nude?

-
sarajevsko_pivo
#93 Re: ALTA Centar
Samo oni te marke moze dovesti u Sarajevu!alica.k wrote:http://www.colliers.rs/en/real-estate/?rId=213karanana wrote:meni nesto malo smrdi oko ovog centra i nesto sumnjam da ce se otvoriti brzo. zasto? naime, triland development je kao svog zastupnika, odnosno menadzera prostora centra koji je zaduzen za dovodjenje zakupaca i brandova, izbarao i dogovorio sa firmom colliers international. to je velika firma koja se bavi ovim biznisom svugdje u svijetu. dakle triland napravi, "izda" cijeli centar colliersu, a onda colliers izdaje brendovima za vecu lovu i tako zaradjuje. ali meni se cini da se colliers povukao. na njihovom sajtu nema informacija o alti, a prije je na trilandovom sajtu bilo baner colliersa a sada ga nema. takodjer je i na gradjevini bio logo colliersa i njihova web adresa. sada nista. tako da bi ovaj centar mogao duze vrijeme ostati napusten ili prepusten "bosanskim brendovima" u formi kafica, imamexa, lutrije bih, kladionice, robot komerca i slicnih giganata.
eto ti na stranici colliersa.
alta se trebala otvoriti u oktobru, znaci ima jos vremena, ali sumnjam da ce na vrijeme. u svakom slucaju ako colliers ne dovede bershku, zaru, pull&bear, stradivarius, onda nista od alte :S
- karanana
#94 Re: ALTA Centar
a ovo je bilo pod colliers srbija. ja na njihovom glavnom sajtu trazio link za bosniu i vidim nema, kontam odustali.
dobra mala u bijelim tolama.
dobra mala u bijelim tolama.
-
sarajevsko_pivo
#95 Re: ALTA Centar
Samo mislim da je Alta mali shoppingcentar za Zaru.
Zara kupi skoro vazda jedan ili vise spratova.
Ja sam cuo da ce Zara biti u Importanne.
- alica.k
#96 Re: ALTA Centar
zaru nigdje ni u zagrebu ni u bg nisam vidjela da je CITAV sprat zakupila. nego prostor i prostor odmah iznad. nervira me kad ljudi ovo govore.sarajevsko_pivo wrote:Samo mislim da je Alta mali shoppingcentar za Zaru.
inace i ja sam cula da se colliers povukao, ali eto, jos je na stranici...
-
klixober
#97 Re: ALTA Centar
Alta mi je jedna od najuznijih zgrada u Sarajevu.Bijela,bezlicna,ne uklapa se u okolinu..
-
fixer
#98 Re: ALTA Centar
Pa kad joj je okolina HI. Sta se tu moze uklopiti?komeba wrote:Alta mi je jedna od najuznijih zgrada u Sarajevu.Bijela,bezlicna,ne uklapa se u okolinu..
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#99 Re: ALTA Centar
Ma ovo je cista sizofrenija,i to potrosacko/kupovna/kolonijalna
Prave na reonu MarinDvora tri velika shoping centra u relaziji duzine 200 metara.
Ma puno i za Monako,a kamoli Sarajevo. Pitanje je samo koji ce prvi propasti,bez obzira sto ni jedan od ova buduca tri jos nije ni otvoren

Prave na reonu MarinDvora tri velika shoping centra u relaziji duzine 200 metara.
Ma puno i za Monako,a kamoli Sarajevo. Pitanje je samo koji ce prvi propasti,bez obzira sto ni jedan od ova buduca tri jos nije ni otvoren
- aze
#100 Re: ALTA Centar
Ne sekiraj se ti nece niti jedan propasti (jel iko zna da je makar jedan veci trgovacki centar/robna kuca propala?) Brate prije nego oni pocnu graditi oni dobro sagledaju situaciju- znaci imaju u planu gdje ce se sta graditi i ocel im biti isplativo da nesto grade....-LIBERO- wrote:Ma ovo je cista sizofrenija,i to potrosacko/kupovna/kolonijalna![]()
Ma puno i za Monako,a kamoli Sarajevo. Pitanje je samo koji ce prvi propasti,bez obzira sto ni jedan od ova buduca tri jos nije ni otvoren![]()