ok..mIRCerka wrote:eto, rijesen problemajde_vise wrote:80?
moze
docu na isto mjesto na wils..
trazicu otiske skripte po autima..
nacu ga
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ok..mIRCerka wrote:eto, rijesen problemajde_vise wrote:80?
moze
ajde_vise wrote:a mogul i ja imat nezavrsen fax?
o boze milijutarnji wrote:Cim ga metnes nekoj drugoj proce te ta budalastina...al opet, sve je to isto, u pet deka, jedina razlika je velicina sisa.
na cijoj si ti strani..JThomas wrote:već ste počeli s provodadžisanjem![]()
pustite čovjeka da odahne makar malo
Prepao se da ce sada Gile, koji se predstavio ono full pack, pokupit sve slobodnih cura na forumu, pa njemu nece nista ostatajde_vise wrote:na cijoj si ti strani..JThomas wrote:već ste počeli s provodadžisanjem![]()
pustite čovjeka da odahne makar malo
Nije bona smijesno. Ovaj njegov slucaj je davno bio za hodzu Mangafica iz FojnicemIRCerka wrote:o boze milijutarnji wrote:Cim ga metnes nekoj drugoj proce te ta budalastina...al opet, sve je to isto, u pet deka, jedina razlika je velicina sisa.![]()
![]()
![]()
![]()
Ma može nije frka...samo samo de mi ciRe,jesi li i ti nesvršeni student ili u nekom drugom fazonu?ajde_vise wrote:80?
moze
Gile, procitaj jos jednom ovaj post, pa onda jos jednom i na kraju jos jednom. Sve ce ti se samo kastiLesli Eldridž wrote:Gile ja se već dva dana ne javljam na ovaj forum, evo malo pogledah šta ima na crnoj hronici (ne piše ništa o padu motoriste na Bistriku), pa onda malo pogledah šta ima na mom omiljenom podforumu i nađoh tvoj problem. Ne zalijeći se više za njom. To je najlakše reći i drugog savjetovati, a i ja sam slične greške pravio. Ti se nećeš javiti njoj još jedno 2 hefte, a onda nećeš izdržati i naći ćeš je. Ako si srcelomac možda se i pomirite, a onda te čeka ista ili još gora stvar. Jarane NEMA NIŠTA OD TOGA. Ne vraćaj se natrag. Ako je napustiš skroz (što ne vjerujem, jer je ipak ludo, ludo voliš) proći ćeš kroz nekoliko teških kriza, a onda će to vjerovatno malo splasnuti. Ja sam tako forsirao stvari preko svake mjere, oženio se, znao da griješim kao što to i ti znaš, i na kraju sve odjeb'o. I opet mi je prije dva tri mjeseca bilo gutavo kad je sretoh. I zajebav'o se po forumu, šegu tjer'o na svoj račun, i druga raja se šegačila... I šta je bilo? Ništa jarane, naš'o drugu, sa kojom sam mogao biti još prije zadnje. I nadam se da ću je nekako "prevariti" na jaču vezu i na bračnu luku, ako Bog da. Nije kraj svijeta, i bolje ti se učiti na tuđim greškama, a ne na svojim. Ali znam ja tebe isti si mamlaz k'o i ja...
(Nemoj se uvrijediti na ovo "mamlaz", ali mi duševniji
uvijek najebemo jer smo previše fini.
) Polako ne brzaj, a bolje ti je ne forsirati, zamisli kako će ti biti u braku sa njom, a ona sluša roditelje slijepo. Najebat ćeš siguran sam, pa ti sad vidi...
nista ne nosim..Gile Šampion wrote:Ma može nije frka...samo samo de mi ciRe,jesi li i ti nesvršeni student ili u nekom drugom fazonu?ajde_vise wrote:80?
moze![]()
Mislim ono...ne nosiš skripte sa sobom i to...
Ma kao što @Aurora reče a isto tako i ovaj post,100% ste u pravu,nema se tu šta više dodati:)amortizer wrote:Gile, procitaj jos jednom ovaj post, pa onda jos jednom i na kraju jos jednom. Sve ce ti se samo kastiLesli Eldridž wrote:Gile ja se već dva dana ne javljam na ovaj forum, evo malo pogledah šta ima na crnoj hronici (ne piše ništa o padu motoriste na Bistriku), pa onda malo pogledah šta ima na mom omiljenom podforumu i nađoh tvoj problem. Ne zalijeći se više za njom. To je najlakše reći i drugog savjetovati, a i ja sam slične greške pravio. Ti se nećeš javiti njoj još jedno 2 hefte, a onda nećeš izdržati i naći ćeš je. Ako si srcelomac možda se i pomirite, a onda te čeka ista ili još gora stvar. Jarane NEMA NIŠTA OD TOGA. Ne vraćaj se natrag. Ako je napustiš skroz (što ne vjerujem, jer je ipak ludo, ludo voliš) proći ćeš kroz nekoliko teških kriza, a onda će to vjerovatno malo splasnuti. Ja sam tako forsirao stvari preko svake mjere, oženio se, znao da griješim kao što to i ti znaš, i na kraju sve odjeb'o. I opet mi je prije dva tri mjeseca bilo gutavo kad je sretoh. I zajebav'o se po forumu, šegu tjer'o na svoj račun, i druga raja se šegačila... I šta je bilo? Ništa jarane, naš'o drugu, sa kojom sam mogao biti još prije zadnje. I nadam se da ću je nekako "prevariti" na jaču vezu i na bračnu luku, ako Bog da. Nije kraj svijeta, i bolje ti se učiti na tuđim greškama, a ne na svojim. Ali znam ja tebe isti si mamlaz k'o i ja...
(Nemoj se uvrijediti na ovo "mamlaz", ali mi duševniji
uvijek najebemo jer smo previše fini.
) Polako ne brzaj, a bolje ti je ne forsirati, zamisli kako će ti biti u braku sa njom, a ona sluša roditelje slijepo. Najebat ćeš siguran sam, pa ti sad vidi...
ajde_vise wrote:nista ne nosim..Gile Šampion wrote:Ma može nije frka...samo samo de mi ciRe,jesi li i ti nesvršeni student ili u nekom drugom fazonu?ajde_vise wrote:80?
moze![]()
Mislim ono...ne nosiš skripte sa sobom i to...
index u ladici
koristim povlastice,,
imam zelju jednom zavrsit