Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ajde_vise

#76 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by ajde_vise »

mIRCerka wrote:
ajde_vise wrote:80?
moze :D
eto, rijesen problem :D
ok..
docu na isto mjesto na wils..
trazicu otiske skripte po autima..
nacu ga :lol:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#77 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by mIRCerka »

Gile, poslusaj ovu pjesmu

i onda na Vils sa ajde_vise i saljite nam slike :D
ajde_vise

#78 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by ajde_vise »

a mogul i ja imat nezavrsen fax? :D
mIRCerka

#79 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by mIRCerka »

ajde_vise wrote:a mogul i ja imat nezavrsen fax? :D
:shock: :cry: pa nemoj nam Gileta u taj film vracat...
mozete imati "vezu bez obaveza" dok ne diplomirash :D
Lesli Eldridž

#80 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by Lesli Eldridž »

Gile ja se već dva dana ne javljam na ovaj forum, evo malo pogledah šta ima na crnoj hronici (ne piše ništa o padu motoriste na Bistriku), pa onda malo pogledah šta ima na mom omiljenom podforumu i nađoh tvoj problem. Ne zalijeći se više za njom. To je najlakše reći i drugog savjetovati, a i ja sam slične greške pravio. Ti se nećeš javiti njoj još jedno 2 hefte, a onda nećeš izdržati i naći ćeš je. Ako si srcelomac možda se i pomirite, a onda te čeka ista ili još gora stvar. Jarane NEMA NIŠTA OD TOGA. Ne vraćaj se natrag. Ako je napustiš skroz (što ne vjerujem :D , jer je ipak ludo, ludo voliš) proći ćeš kroz nekoliko teških kriza, a onda će to vjerovatno malo splasnuti. Ja sam tako forsirao stvari preko svake mjere, oženio se, znao da griješim kao što to i ti znaš, i na kraju sve odjeb'o. I opet mi je prije dva tri mjeseca bilo gutavo kad je sretoh. I zajebav'o se po forumu, šegu tjer'o na svoj račun, i druga raja se šegačila... I šta je bilo? Ništa jarane, naš'o drugu, sa kojom sam mogao biti još prije zadnje. I nadam se da ću je nekako "prevariti" na jaču vezu i na bračnu luku, ako Bog da. Nije kraj svijeta, i bolje ti se učiti na tuđim greškama, a ne na svojim. Ali znam ja tebe isti si mamlaz k'o i ja... :D (Nemoj se uvrijediti na ovo "mamlaz", ali mi duševniji :D uvijek najebemo jer smo previše fini. :D ) Polako ne brzaj, a bolje ti je ne forsirati, zamisli kako će ti biti u braku sa njom, a ona sluša roditelje slijepo. Najebat ćeš siguran sam, pa ti sad vidi... :-)
ajde_vise

#81 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by ajde_vise »

pa.. ostatak cu kasnije.. :D
prevelik bi skok to bio..
nek se postepeno privikava..
polako cu ja :D
JThomas

#82 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by JThomas »

već ste počeli s provodadžisanjem :D

pustite čovjeka da odahne makar malo :D
jutarnji

#83 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by jutarnji »

Cim ga metnes nekoj drugoj proce te ta budalastina...al opet, sve je to isto, u pet deka, jedina razlika je velicina sisa. :D
mIRCerka

#84 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by mIRCerka »

jutarnji wrote:Cim ga metnes nekoj drugoj proce te ta budalastina...al opet, sve je to isto, u pet deka, jedina razlika je velicina sisa. :D
o boze mili :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lolita_xx

#85 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by lolita_xx »

poslusaj vecinu i nastavi dalje, bez nje naravno :D

izadji, zabavljaj se, posveti se sebi, dopusti si da upoznas neke nove ljude :) evo cak i s foruma :D
ajde_vise

#86 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by ajde_vise »

JThomas wrote:već ste počeli s provodadžisanjem :D

na cijoj si ti strani.. :)
mIRCerka

#87 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by mIRCerka »

ajde_vise wrote:
JThomas wrote:već ste počeli s provodadžisanjem :D

na cijoj si ti strani.. :)
Prepao se da ce sada Gile, koji se predstavio ono full pack, pokupit sve slobodnih cura na forumu, pa njemu nece nista ostat :D
JThomas

#88 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by JThomas »

ni na čijoj, ja sam posmatrač UNa :D plavi šljem :D

edit: ja sam ipak u malo mlađoj starosnoj kategoriji od gileta, pa ga ne doživljavam kao konkurenciju :D
ajde_vise

#89 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by ajde_vise »

samo ..
nek ne uvodi to auto obiljezeno proslom vezom u novu :D

svaki pogled na haubu bi me.. nekako izbacio iz takta

da makar nisam saznala :lol:
lolita_xx

#90 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by lolita_xx »

sto ti je zensko, odmah pocela postavljati uslove :D
jutarnji

#91 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by jutarnji »

mIRCerka wrote:
jutarnji wrote:Cim ga metnes nekoj drugoj proce te ta budalastina...al opet, sve je to isto, u pet deka, jedina razlika je velicina sisa. :D
o boze mili :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nije bona smijesno. Ovaj njegov slucaj je davno bio za hodzu Mangafica iz Fojnice :D
Gile Šampion

#92 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by Gile Šampion »

Ma može nije frka...samo samo de mi ciRe,jesi li i ti nesvršeni student ili u nekom drugom fazonu? :lol: :lol: Mislim ono...ne nosiš skripte sa sobom i to... :-D
amortizer

#93 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by amortizer »

Lesli Eldridž wrote:Gile ja se već dva dana ne javljam na ovaj forum, evo malo pogledah šta ima na crnoj hronici (ne piše ništa o padu motoriste na Bistriku), pa onda malo pogledah šta ima na mom omiljenom podforumu i nađoh tvoj problem. Ne zalijeći se više za njom. To je najlakše reći i drugog savjetovati, a i ja sam slične greške pravio. Ti se nećeš javiti njoj još jedno 2 hefte, a onda nećeš izdržati i naći ćeš je. Ako si srcelomac možda se i pomirite, a onda te čeka ista ili još gora stvar. Jarane NEMA NIŠTA OD TOGA. Ne vraćaj se natrag. Ako je napustiš skroz (što ne vjerujem :D , jer je ipak ludo, ludo voliš) proći ćeš kroz nekoliko teških kriza, a onda će to vjerovatno malo splasnuti. Ja sam tako forsirao stvari preko svake mjere, oženio se, znao da griješim kao što to i ti znaš, i na kraju sve odjeb'o. I opet mi je prije dva tri mjeseca bilo gutavo kad je sretoh. I zajebav'o se po forumu, šegu tjer'o na svoj račun, i druga raja se šegačila... I šta je bilo? Ništa jarane, naš'o drugu, sa kojom sam mogao biti još prije zadnje. I nadam se da ću je nekako "prevariti" na jaču vezu i na bračnu luku, ako Bog da. Nije kraj svijeta, i bolje ti se učiti na tuđim greškama, a ne na svojim. Ali znam ja tebe isti si mamlaz k'o i ja... :D (Nemoj se uvrijediti na ovo "mamlaz", ali mi duševniji :D uvijek najebemo jer smo previše fini. :D ) Polako ne brzaj, a bolje ti je ne forsirati, zamisli kako će ti biti u braku sa njom, a ona sluša roditelje slijepo. Najebat ćeš siguran sam, pa ti sad vidi... :-)
Gile, procitaj jos jednom ovaj post, pa onda jos jednom i na kraju jos jednom. Sve ce ti se samo kasti :wink:
ajde_vise

#94 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by ajde_vise »

Gile Šampion wrote:
Ma može nije frka...samo samo de mi ciRe,jesi li i ti nesvršeni student ili u nekom drugom fazonu? :lol: :lol: Mislim ono...ne nosiš skripte sa sobom i to... :-D
nista ne nosim..
index u ladici
koristim povlastice,,
imam zelju jednom zavrsit :lol:
Gile Šampion

#95 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by Gile Šampion »

amortizer wrote:
Lesli Eldridž wrote:Gile ja se već dva dana ne javljam na ovaj forum, evo malo pogledah šta ima na crnoj hronici (ne piše ništa o padu motoriste na Bistriku), pa onda malo pogledah šta ima na mom omiljenom podforumu i nađoh tvoj problem. Ne zalijeći se više za njom. To je najlakše reći i drugog savjetovati, a i ja sam slične greške pravio. Ti se nećeš javiti njoj još jedno 2 hefte, a onda nećeš izdržati i naći ćeš je. Ako si srcelomac možda se i pomirite, a onda te čeka ista ili još gora stvar. Jarane NEMA NIŠTA OD TOGA. Ne vraćaj se natrag. Ako je napustiš skroz (što ne vjerujem :D , jer je ipak ludo, ludo voliš) proći ćeš kroz nekoliko teških kriza, a onda će to vjerovatno malo splasnuti. Ja sam tako forsirao stvari preko svake mjere, oženio se, znao da griješim kao što to i ti znaš, i na kraju sve odjeb'o. I opet mi je prije dva tri mjeseca bilo gutavo kad je sretoh. I zajebav'o se po forumu, šegu tjer'o na svoj račun, i druga raja se šegačila... I šta je bilo? Ništa jarane, naš'o drugu, sa kojom sam mogao biti još prije zadnje. I nadam se da ću je nekako "prevariti" na jaču vezu i na bračnu luku, ako Bog da. Nije kraj svijeta, i bolje ti se učiti na tuđim greškama, a ne na svojim. Ali znam ja tebe isti si mamlaz k'o i ja... :D (Nemoj se uvrijediti na ovo "mamlaz", ali mi duševniji :D uvijek najebemo jer smo previše fini. :D ) Polako ne brzaj, a bolje ti je ne forsirati, zamisli kako će ti biti u braku sa njom, a ona sluša roditelje slijepo. Najebat ćeš siguran sam, pa ti sad vidi... :-)
Gile, procitaj jos jednom ovaj post, pa onda jos jednom i na kraju jos jednom. Sve ce ti se samo kasti :wink:
Ma kao što @Aurora reče a isto tako i ovaj post,100% ste u pravu,nema se tu šta više dodati:)

Zamisli naletiš na takvo biće u životu,i onda brak,djeca ovo,ono i u po frke uzme ti djecu i odvede negdje...ono hladno...mami i tati :lol: :lol:

Onda bi me čitali po crnoj hronici :lol:
Gile Šampion

#96 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by Gile Šampion »

ajde_vise wrote:
Gile Šampion wrote:
nista ne nosim..
index u ladici
koristim povlastice,,
imam zelju jednom zavrsit :lol:

Ma nije problem kažem ti,samo mojne da me neki DASA tamo zaganja po Vilsu,samo zato što sam ja htio da budem uljudan pa mu djevojku izveo na piće,a on to protumačio pogrešno...pa se našao u situaciji poput mene :lol: :lol: :lol:
ajde_vise

#97 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by ajde_vise »

obucemo majice sa-x..
bice to ok :)
uvijek sam takticna sa istraumiranim
:D
mIRCerka

#98 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by mIRCerka »

docu i ja da baniram one koji vas budu dirali :D

o dzizs :) odo radit, ja se ovdje zafurala...
Aurora Borealis

#99 Re: Šta učiniti kada se djevojka ponaša nedolično

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 24/11/2010 01:09, edited 1 time in total.
Post Reply