Nisam se mislio ukljucivati ali ipak ne mogu da ne komentarisem kako si lijepo odgojena i kako lijepe manire imas, i naravno komunikacija ti je na nivou, birane rijeci, svaka cast, samo ne znam trebam li reci svaka cast damo ili krkanko?zlatiborka wrote:Ma da vam pravo kazem, lijepo sam se sa vama prepucavala. Priznajem vam pobjedu. Vodite sa 6:0.
Ja sam za vas islamofob kojeg cete svaki dan sve vise mrziti, ali me necete otjerati iz mog grada Sarajeva i moje domovine BiH. Uzainat i uprkos svima vama, ja necu maknuti iz svog grada niti sa ovog foruma!
Jedite govna!
Svinjska želatina u Ledo proizvodima
Moderator: anex
- Op3r4t0r
#76 Re: Svinjska želatina u Ledo proizvodima
-
F.G.R.
#77 Re: Svinjska želatina u Ledo proizvodima
zlatiborka wrote:Ma da vam pravo kazem, lijepo sam se sa vama prepucavala. Priznajem vam pobjedu. Vodite sa 6:0.
Ja sam za vas islamofob kojeg cete svaki dan sve vise mrziti, ali me necete otjerati iz mog grada Sarajeva i moje domovine BiH. Uzainat i uprkos svima vama, ja necu maknuti iz svog grada niti sa ovog foruma!
Jedite govna!
A ko te to tjera?
Tebi smeta sto neko ne jede svinjetinu...nadji jedan post da ti je neko rekao da je ti ne jedes ili da ti je neko ovdje pricao o vjeri i sl..
Navikni se da je proslo vrijeme straha i nemogucnosti da ljudi izraze pripadnost vjeri i naciji na nacin na koji zele i osjecaju...
I vidim da su ti maniri na visokom nivou, svaka cast, damo...
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#78 Re: Svinjska želatina u Ledo proizvodima
Isključenjem se niko nemože natjerati da promjeni mišljenje i nivo komunikacije.
Nema smisla fakat.Ljudi,sjedite napišite pp,izvinite se jedni drugima,bio bi red.
A ova tema ide pod trajni katanac.
Nema smisla fakat.Ljudi,sjedite napišite pp,izvinite se jedni drugima,bio bi red.
A ova tema ide pod trajni katanac.
- JThomas
#79 Re: Svinjska želatina u Ledo proizvodima
prije katanca da priupitam - koliko je to uopšte provjereno i sigurno?