Svinjska želatina u Ledo proizvodima

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Op3r4t0r

#76 Re: Svinjska želatina u Ledo proizvodima

Post by Op3r4t0r »

zlatiborka wrote:Ma da vam pravo kazem, lijepo sam se sa vama prepucavala. Priznajem vam pobjedu. Vodite sa 6:0.

Ja sam za vas islamofob kojeg cete svaki dan sve vise mrziti, ali me necete otjerati iz mog grada Sarajeva i moje domovine BiH. Uzainat i uprkos svima vama, ja necu maknuti iz svog grada niti sa ovog foruma!

Jedite govna!
Nisam se mislio ukljucivati ali ipak ne mogu da ne komentarisem kako si lijepo odgojena i kako lijepe manire imas, i naravno komunikacija ti je na nivou, birane rijeci, svaka cast, samo ne znam trebam li reci svaka cast damo ili krkanko?
F.G.R.

#77 Re: Svinjska želatina u Ledo proizvodima

Post by F.G.R. »

zlatiborka wrote:Ma da vam pravo kazem, lijepo sam se sa vama prepucavala. Priznajem vam pobjedu. Vodite sa 6:0.

Ja sam za vas islamofob kojeg cete svaki dan sve vise mrziti, ali me necete otjerati iz mog grada Sarajeva i moje domovine BiH. Uzainat i uprkos svima vama, ja necu maknuti iz svog grada niti sa ovog foruma!

Jedite govna!

A ko te to tjera?

Tebi smeta sto neko ne jede svinjetinu...nadji jedan post da ti je neko rekao da je ti ne jedes ili da ti je neko ovdje pricao o vjeri i sl..
Navikni se da je proslo vrijeme straha i nemogucnosti da ljudi izraze pripadnost vjeri i naciji na nacin na koji zele i osjecaju...
I vidim da su ti maniri na visokom nivou, svaka cast, damo...
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#78 Re: Svinjska želatina u Ledo proizvodima

Post by dr.gog »

Isključenjem se niko nemože natjerati da promjeni mišljenje i nivo komunikacije.

Nema smisla fakat.Ljudi,sjedite napišite pp,izvinite se jedni drugima,bio bi red.
A ova tema ide pod trajni katanac.
JThomas

#79 Re: Svinjska želatina u Ledo proizvodima

Post by JThomas »

prije katanca da priupitam - koliko je to uopšte provjereno i sigurno?
Locked