´92. podjela na kantone-NE! ´95. podjela na 2(3) drzave-DA!?

cipelici

Post by cipelici »

Beco samo smo mi obicni zrtvovani. Da ti iskreno kazem NIKOGA ja u stvari nr izdvajam iz politickih kupleraja. Izvini na prostoti ali to je tako i gotovo. Narod ce na kraju svisnuti i ZAPALIJAT ce ih pa nece biti TIHIC i PARAVAC tema od koje cemo zivjeti - hoce lo i ko ce navijati za koga. Oni navijaju jedan za drugoga preko glava ko lopti igraca a oni koji su kupili karte bolje i plemenitije da su ulozili u djecu bez roditelja. Barem bi imali cistu savjest i mirnu dusu. Ovako sebe jos vise jedu sto su uopce isli.

LAKA TI I MIRNA NOC
BECO I NE BRINI :) :) :) :) :)
BECHO

Post by BECHO »

Ma nema brige margi, veceras sam hladan ko spricer! :) Nego, laku noc i tebi i lijepo mi spavaj! ;)
Fair Life

Post by Fair Life »

Ejvala Becho, skidam kapu. Ukazao si na izgleda jedini nacin kojim se moze prekinuti ova spirala zloupotrebe vlasti na stetu naroda i drzave.
cipelici

Post by cipelici »

Fair Life
Dobro ti jutro
Beco je jedan od najpozitivnijih likova foruma. Zivotna drama mora ostavit svoj bolan pecat, al' on je velicina od covjeka. Kad je najoštriji u kritikama, intezivno osecam njegovu velicinu ljudske dobrote i postenja.
Flexibilan i umjeren.Bolje se s' njim svadjati nego s' drugima 'flertovati'.
Gdje nesta Vodenjak? Polozi 'zakletvu' i nestade. :roll: :-)
Vodenjak

Post by Vodenjak »

cipelici wrote:Fair Life
Dobro ti jutro
Beco je jedan od najpozitivnijih likova foruma. Zivotna drama mora ostavit svoj bolan pecat, al' on je velicina od covjeka. Kad je najoštriji u kritikama, intezivno osecam njegovu velicinu ljudske dobrote i postenja.
Flexibilan i umjeren.Bolje se s' njim svadjati nego s' drugima 'flertovati'.
Gdje nesta Vodenjak? Polozi 'zakletvu' i nestade. :roll: :-)
Evo Vodenjaka Sarajko, evo! :) Hvala na brizi ali ne brini, ne moze nama niko nista! :-) (Bio na putu, umoran ko pas :sad: )
Niko nam nista ne moze, posebno nakon sto su nas od ´91. do danas pooslobadjali! Nas oslobodise od normalnog zivota a sebe i svoje birace od pameti! Istina, i biraci su izgubili ko i mi, ali jos toga nisu svjesni! Velim - nemaju pameti :sad: :-)

A sto se Bece tice, i ja mislim da je vrlo pozitivna licnost ovde i slazem se s njegovim komentarom, mada ja bih ipak volio da on izadje na izbore!
Nemam nista protiv da se banda pocisti, kukolj motikom sasijece, krampom dokrajci, ali narodu je preko glave revolucija. A posteno - bojim se i pobjednika!
Pa makar pobjednici bili i oni koje bi mi danas rado pozeljeli na vlasti! Nama treba "tihe vode" malo! Samo takva brijeg roni, kazu!

A i brzaka i virova bi previse vala!

Osim tebi Svitac, puno pozdrava i tebi Beco a i tebi Fair Life!
agent011

Post by agent011 »

prihvatanje kantonizacije BiH na način kako je topredviđao plan iz 1992. je identično ostanku BiH u krnjoj Jugi (čitaj velikoj Srbiji) e jedino na taj način bi se izbjegao rat ...kantoni nisu mogli biti prihvaćeni zbog demogrtafske strukture kantona po kojoj sbi Srbi bili većina u velikoj većini kantona
margareta

Post by margareta »

agent011 wrote:prihvatanje kantonizacije BiH na način kako je topredviđao plan iz 1992. je identično ostanku BiH u krnjoj Jugi (čitaj velikoj Srbiji) e jedino na taj način bi se izbjegao rat ...kantoni nisu mogli biti prihvaćeni zbog demogrtafske strukture kantona po kojoj sbi Srbi bili većina u velikoj većini kantona
A kako Vi uvazeni gospodine SADA vidite eventualno rjesenje 'krize' poslije vasega uvazenoga navoda broja svih ratom pogubljenih ?

Mozete li dati Vas stav o danasnjim ubistvima ? Danasnjim stradanjima ?
agent011

Post by agent011 »

margareta ne razumijem pitanje...ako želiš prepucavanje po ličnoj osnovi onda ćeš morati naći drugog sugovornika ....Pozdrav
Prenj

Post by Prenj »

agent011 wrote:prihvatanje kantonizacije BiH na način kako je topredviđao plan iz 1992. je identično ostanku BiH u krnjoj Jugi (čitaj velikoj Srbiji) e jedino na taj način bi se izbjegao rat ...kantoni nisu mogli biti prihvaćeni zbog demogrtafske strukture kantona po kojoj sbi Srbi bili većina u velikoj većini kantona
Kakva je razlika u odnosu na Dayton?
Vodenjak

Post by Vodenjak »

E ovako:
Izgubio sam dvije mozda najdraze osobe iz cijele moje, moram reci jako velike familije! NIKAKVA drzava, NIKAKAV narod i NIKAKVA ideja nije vrijedna njihovih zivota!!!

Je li ti SAD jasno sta je Margareta htjela???
agent011

Post by agent011 »

razlika je ogromna pogledaj rezultate izbora
margareta

Post by margareta »

Vodenjak wrote:
E ovako:
Izgubio sam dvije mozda najdraze osobe iz cijele moje, moram reci jako velike familije! NIKAKVA drzava, NIKAKAV narod i NIKAKVA ideja nije vrijedna njihovih zivota!!!

Ti odes, pa dodjes pa te ima pa nema te se samo thuspasish ko' praaaavi duh si Vodenjace ! Sta to bi s' tobom ? Polozi MI zakletvu i zbrisa u bestrag....ha...jel...reci mi ...samo se ne kleti zhivotha thi moJegha :oops:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

margareta wrote:
Vodenjak wrote:
E ovako:

Ti odes, pa dodjes pa te ima pa nema te se samo thuspasish ko' praaaavi duh si Vodenjace ! Sta to bi s' tobom ? Polozi MI zakletvu i zbrisa u bestrag....ha...jel...reci mi ...samo se ne kleti zhivotha thi moJegha :oops:
:-D Sejtane! :D

Puno radim a bilo i puta svakojakog!
Ali vidis da ne dam nikome naa te! :-)
Backup sam vazda kad zatreba 8) :)

Vozdrica!
margareta

Post by margareta »

agent011 wrote:razlika je ogromna pogledaj rezultate izbora
Al si mi ga ti pametan i mudar, nema sta. Razlika ...bla...bla..bla...mahala
budalesas i fajrunt.
nosi svoje podatke u toalet

vozdricaaa
Fair Life

Post by Fair Life »

agent011 wrote: ...kantoni nisu mogli biti prihvaćeni zbog demogrtafske strukture kantona po kojoj sbi Srbi bili većina u velikoj većini kantona
Dabome.
Sad su vecina u "samo" pola drzave. U cemu je razlika James Bond ?
Problem nije bio u kantonima vec u nedostatku avlije "gdje bi bili u svojoj vjeri na svojoj zemlji".
Last edited by Fair Life on 20/10/2004 13:17, edited 2 times in total.
agent011

Post by agent011 »

Mnogo je takvih vidiš ja sam gledao kako mi majci lome kosti, a krv pršće po zidovima, gledao sam kako srpski policajac puca na moga oca...platili smo veliku cijenu ali šta je tu je
Vodenjak

Post by Vodenjak »

agent011 wrote:Mnogo je takvih vidiš ja sam gledao kako mi majci lome kosti, a krv pršće po zidovima, gledao sam kako srpski policajac puca na moga oca...platili smo veliku cijenu ali šta je tu je
I OPET nista nisi shvatio? Jadno i zaista zalosno!
margareta

Post by margareta »

Vodenjak wrote:
agent011 wrote:Mnogo je takvih vidiš ja sam gledao kako mi majci lome kosti, a krv pršće po zidovima, gledao sam kako srpski policajac puca na moga oca...platili smo veliku cijenu ali šta je tu je
I OPET nista nisi shvatio? Jadno i zaista zalosno!

"Agente"

Kako ti vec JECNOM napokon nije JASNO da si TI taj koji ne shvata ?

Imas SVOJU 'istinu' i cuvaj je ko najvece svoje blago te molim te da ne pricas o placanju TVOJE cijene jer si veoma jeftin
VOZDRA
Engram::X

Post by Engram::X »

Fair Life wrote:
agent011 wrote: ...kantoni nisu mogli biti prihvaćeni zbog demogrtafske strukture kantona po kojoj sbi Srbi bili većina u velikoj većini kantona
Dabome.
Sad su vecina u samo pola drzave. U cemu je razlika James Bond ?
Problem nije u kantonima niti vec u avliji "gdje bi bili u svojoj vjeri na svojoj zemlji".
Problem je u nepravednom rjesenju nametnutom od bjelosvjetskih probisvijeta i urodenog osjecaja za pravdu i postenja...mada je iluzorno tebi o istima pricati

Tvoj "opus" na forumu obicno i varira od agitovanja za davno proslim sistemima do atakovanja na vjerske, politicke i nacionalne predstavnike Bosnjaka.. ;)

Vec videno nacionalisto nas..
margareta

Post by margareta »

agent011 wrote:margareta ne razumijem pitanje...ako želiš prepucavanje po ličnoj osnovi onda ćeš morati naći drugog sugovornika ....Pozdrav
ZELIM bas tebe na nacionalnoj a ne na licnoj osnovi. Idi u svoju avliu il' sokacic . Ja sam shejtan Margareta :x :( :x
Fair Life

Post by Fair Life »

Engram::X wrote:...Vec videno nacionalisto nas..
Tebi se lampica upalila...
Image
Kritikovati nacio-sovinizam i klero-nacionalizam za tebe je nacionalizam. Kad bih kritikovao srpski ili hrvatski bio bih patriota, ali kritikovati bosnjacki, po tebi, je najkraci put za uplovljavanje u nacionalisticke vode.
Srecom plivac sam od svoje trece godine. Plivao sam po raznim govnima, pa mislim da se necu ni u ovim "vasim" utopiti.

Post by Engram::X »

Fair Life wrote:
Image
Kritikovati nacio-sovinizam i klero-nacionalizam za tebe je nacionalizam. Kad bih kritikovao srpski ili hrvatski bio bih patriota, ali kritikovati bosnjacki, po tebi, je najkraci put za uplovljavanje u nacionalisticke vode.
Srecom plivac sam od svoje trece godine. Plivao sam po raznim govnima, pa mislim da se necu ni u ovim "vasim" utopiti.

Malo ti je filter preselektivan, ne?

;) al` znamo te :lol:
Prenj

Post by Prenj »

Fair Life wrote:
Image
Sokantno je zbilja kako su svi isti, srpski, hrvatski, bosnjacki, ko da ih ista fabrika stanca. :roll:
margareta

Post by margareta »

Imas li ti nesto konkretno Vodenjace ?
Last edited by margareta on 20/10/2004 18:55, edited 1 time in total.
margareta

Post by margareta »

Kompenzacija.......................... :D Vidjeh te 'Vodenjace? ?
Kad ce ti puci 'plodova' voda da ti pomognem oko poroda ? Os' nam rodit prvo pa ........ ? Recimo jednoga Tita ?
Post Reply