LAKA TI I MIRNA NOC
BECO I NE BRINI
Evo Vodenjaka Sarajko, evo!cipelici wrote:Fair Life
Dobro ti jutro
Beco je jedan od najpozitivnijih likova foruma. Zivotna drama mora ostavit svoj bolan pecat, al' on je velicina od covjeka. Kad je najoštriji u kritikama, intezivno osecam njegovu velicinu ljudske dobrote i postenja.
Flexibilan i umjeren.Bolje se s' njim svadjati nego s' drugima 'flertovati'.
Gdje nesta Vodenjak? Polozi 'zakletvu' i nestade.![]()
A kako Vi uvazeni gospodine SADA vidite eventualno rjesenje 'krize' poslije vasega uvazenoga navoda broja svih ratom pogubljenih ?agent011 wrote:prihvatanje kantonizacije BiH na način kako je topredviđao plan iz 1992. je identično ostanku BiH u krnjoj Jugi (čitaj velikoj Srbiji) e jedino na taj način bi se izbjegao rat ...kantoni nisu mogli biti prihvaćeni zbog demogrtafske strukture kantona po kojoj sbi Srbi bili većina u velikoj većini kantona
Kakva je razlika u odnosu na Dayton?agent011 wrote:prihvatanje kantonizacije BiH na način kako je topredviđao plan iz 1992. je identično ostanku BiH u krnjoj Jugi (čitaj velikoj Srbiji) e jedino na taj način bi se izbjegao rat ...kantoni nisu mogli biti prihvaćeni zbog demogrtafske strukture kantona po kojoj sbi Srbi bili većina u velikoj većini kantona
E ovako:agent011 wrote:prihvatanje kantonizacije BiH na način kako je topredviđao plan iz 1992. je identično ostanku BiH u krnjoj Jugi (čitaj velikoj Srbiji) e jedino na taj način bi se izbjegao rat ...kantoni nisu mogli biti prihvaćeni zbog demogrtafske strukture kantona po kojoj sbi Srbi bili većina u velikoj većini kantona
Ti odes, pa dodjes pa te ima pa nema te se samo thuspasish ko' praaaavi duh si Vodenjace ! Sta to bi s' tobom ? Polozi MI zakletvu i zbrisa u bestrag....ha...jel...reci mi ...samo se ne kleti zhivotha thi moJeghaVodenjak wrote:E ovako:agent011 wrote:prihvatanje kantonizacije BiH na način kako je topredviđao plan iz 1992. je identično ostanku BiH u krnjoj Jugi (čitaj velikoj Srbiji) e jedino na taj način bi se izbjegao rat ...kantoni nisu mogli biti prihvaćeni zbog demogrtafske strukture kantona po kojoj sbi Srbi bili većina u velikoj većini kantona
Izgubio sam dvije mozda najdraze osobe iz cijele moje, moram reci jako velike familije! NIKAKVA drzava, NIKAKAV narod i NIKAKVA ideja nije vrijedna njihovih zivota!!!
Je li ti SAD jasno sta je Margareta htjela???
margareta wrote:Ti odes, pa dodjes pa te ima pa nema te se samo thuspasish ko' praaaavi duh si Vodenjace ! Sta to bi s' tobom ? Polozi MI zakletvu i zbrisa u bestrag....ha...jel...reci mi ...samo se ne kleti zhivotha thi moJeghaVodenjak wrote:E ovako:agent011 wrote:prihvatanje kantonizacije BiH na način kako je topredviđao plan iz 1992. je identično ostanku BiH u krnjoj Jugi (čitaj velikoj Srbiji) e jedino na taj način bi se izbjegao rat ...kantoni nisu mogli biti prihvaćeni zbog demogrtafske strukture kantona po kojoj sbi Srbi bili većina u velikoj većini kantona
Izgubio sam dvije mozda najdraze osobe iz cijele moje, moram reci jako velike familije! NIKAKVA drzava, NIKAKAV narod i NIKAKVA ideja nije vrijedna njihovih zivota!!!
Je li ti SAD jasno sta je Margareta htjela???
Dabome.agent011 wrote: ...kantoni nisu mogli biti prihvaćeni zbog demogrtafske strukture kantona po kojoj sbi Srbi bili većina u velikoj većini kantona
Vodenjak wrote:I OPET nista nisi shvatio? Jadno i zaista zalosno!agent011 wrote:Mnogo je takvih vidiš ja sam gledao kako mi majci lome kosti, a krv pršće po zidovima, gledao sam kako srpski policajac puca na moga oca...platili smo veliku cijenu ali šta je tu je
Problem je u nepravednom rjesenju nametnutom od bjelosvjetskih probisvijeta i urodenog osjecaja za pravdu i postenja...mada je iluzorno tebi o istima pricatiFair Life wrote:Dabome.agent011 wrote: ...kantoni nisu mogli biti prihvaćeni zbog demogrtafske strukture kantona po kojoj sbi Srbi bili većina u velikoj većini kantona
Sad su vecina u samo pola drzave. U cemu je razlika James Bond ?
Problem nije u kantonima niti vec u avliji "gdje bi bili u svojoj vjeri na svojoj zemlji".
ZELIM bas tebe na nacionalnoj a ne na licnoj osnovi. Idi u svoju avliu il' sokacic . Ja sam shejtan Margaretaagent011 wrote:margareta ne razumijem pitanje...ako želiš prepucavanje po ličnoj osnovi onda ćeš morati naći drugog sugovornika ....Pozdrav
Tebi se lampica upalila...Engram::X wrote:...Vec videno nacionalisto nas..

Fair Life wrote:Tebi se lampica upalila...Engram::X wrote:...Vec videno nacionalisto nas..
Kritikovati nacio-sovinizam i klero-nacionalizam za tebe je nacionalizam. Kad bih kritikovao srpski ili hrvatski bio bih patriota, ali kritikovati bosnjacki, po tebi, je najkraci put za uplovljavanje u nacionalisticke vode.
Srecom plivac sam od svoje trece godine. Plivao sam po raznim govnima, pa mislim da se necu ni u ovim "vasim" utopiti.
Kritikovati nacio-sovinizam i klero-nacionalizam za tebe je nacionalizam. Kad bih kritikovao srpski ili hrvatski bio bih patriota, ali kritikovati bosnjacki, po tebi, je najkraci put za uplovljavanje u nacionalisticke vode.
Srecom plivac sam od svoje trece godine. Plivao sam po raznim govnima, pa mislim da se necu ni u ovim "vasim" utopiti.