SP Rukomet 2009
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Josip
#76 Re: SP Rukomet 2009
ove godine izostaje naj derbi svih SPrvenstava Grenland-Australija.
-
vjecnobordo
#77 Re: SP Rukomet 2009
U kvalifikacija u jednoj utakmici Kukovi otoci dobili AustralijuJosip wrote:ove godine izostaje naj derbi svih SPrvenstava Grenland-Australija.
PS Evo sad vidim prije 4 godine na svjetskom Grenland PREGAZIO Australiju
- Josip
#78 Re: SP Rukomet 2009
vjecnobordo wrote:U kvalifikacija u jednoj utakmici Kukovi otoci dobili AustralijuJosip wrote:ove godine izostaje naj derbi svih SPrvenstava Grenland-Australija.Mislim da bi ova gore navedena tekma više ličila na neku paraolimpijsku.
PS Evo sad vidim prije 4 godine na svjetskom Grenland PREGAZIO AustralijuA i pobjeđivali su Amerikance, u svakom slučaju, nisu za odbaciti, šteta što ih nema
je ali prvenstvo prije toga Australija je njih pobjedila. to su bili šlageri prvenstava.
ko zna, možda i nijsu bile loše utakmice jer su i jedni i drugi podjednake kvalitete.
a kada sam na zadnjem SP gledao Hrvatska -Australija ja konto igra Hrvatska-ex Yu. više od pola naših prezimena.
-
vjecnobordo
#79 Re: SP Rukomet 2009
Ma inače Austarlija ima selekciju sastavljena od igrača sa ovih prostora. Ili pošalju određene skaute u ove evropske lige tj drugu dansku i sl. da traže imal ko da mu je dedo ganj'o šta po Oceaniji, pa da ga pikujuJosip wrote:vjecnobordo wrote:U kvalifikacija u jednoj utakmici Kukovi otoci dobili AustralijuJosip wrote:ove godine izostaje naj derbi svih SPrvenstava Grenland-Australija.Mislim da bi ova gore navedena tekma više ličila na neku paraolimpijsku.
PS Evo sad vidim prije 4 godine na svjetskom Grenland PREGAZIO AustralijuA i pobjeđivali su Amerikance, u svakom slučaju, nisu za odbaciti, šteta što ih nema
je ali prvenstvo prije toga Australija je njih pobjedila. to su bili šlageri prvenstava.
ko zna, možda i nijsu bile loše utakmice jer su i jedni i drugi podjednake kvalitete.
a kada sam na zadnjem SP gledao Hrvatska -Australija ja konto igra Hrvatska-ex Yu. više od pola naših prezimena.
- Meho Kodro
#80 Re: SP Rukomet 2009
Vec se pisalo o tome, ima i konstantnijih, evo poretka u zadnjih pet godina (2003-2008), svi polufinalisti + plasmani Danske, Hrvatske, Spanije, Njemacke i Francuske, najjacih rukometnih sila momentalno (a i u zadnje vrijeme)...Zwanziger wrote:Posto vidim da se izostavlja najjaca rukometna reprezentacija u pogledu konstantnosti, evo vam rezultati Njemacke:
Ima li ko konstantniji?
SP 2003 - Portugal
1. Hrvatska
2. Njemacka
3. Francuska
4. Spanija
.................
9. Danska
EP 2004 - Slovenija
1. Njemacka
2. Slovenija
3. Danska
4. Hrvatska
.................
6. Francuska
10. Spanija
OI 2004 - Atena
1. Hrvatska
2. Njemacka
3. Rusija
4. Madjarska
..................
5. Francuska
7. Spanija
Danska nije ucestvovala
SP 2005 - Tunis
1. Spanija
2. Hrvatska
3. Francuska
4. Tunis
------------------
9. Njemacka
13. Danska
EP 2006 - Svicarska
1. Francuska
2. Spanija
3. Danska
4. Hrvatska
................
5. Njemacka
SP 2007 - Njemacka
1. Njemacka
2. Poljska
3. Danska
4. Francuska
............................
5. Hrvatska
6. Spanija
EP 2008 - Norveska
1. Danska
2. Hrvatska
3. Francuska
4. Njemacka
.................
9. Spanija
OI 2008 - Peking
1. Francuska
2. Island
3. Spanija
4. Hrvatska
.......................
7. Danska
9. Njemacka
-
vjecnobordo
#81 Re: SP Rukomet 2009
Španci najmanje konstantni, a najkonstantniji Francuzi, Hrvati, a za njima Njemci i Danci. Kako god, ja mislim da će Njemačka, kao i uvijek daleko dogurati, ali da ovaj put nisu ništa posebno i da je BRONZA maksimum, zbog dobrog rasporeda 
- Josip
#82 Re: SP Rukomet 2009
Ma inače Austarlija ima selekciju sastavljena od igrača sa ovih prostora. Ili pošalju određene skaute u ove evropske lige tj drugu dansku i sl. da traže imal ko da mu je dedo ganj'o šta po Oceaniji, pa da ga pikujuvjecnobordo wrote:je ali prvenstvo prije toga Australija je njih pobjedila. to su bili šlageri prvenstava.
ja bi umjesto njih prije Argentinu jer oni imaju igrača dosta koji igraju po španjolskoj drugoj i još Gula (ako igra još za reprezentaciju), a gul je strašan igrač. samo što je u godinama.
a kuba je imala dobre igrače samo što su igrali za druge reprezentacije.
- Josip
#83 Re: SP Rukomet 2009
ja bi umjesto njih prije Argentinu jer oni imaju igrača dosta koji igraju po španjolskoj drugoj i još Gula (ako igra još za reprezentaciju), a gul je strašan igrač. samo što je u godinama.Josip wrote:je ali prvenstvo prije toga Australija je njih pobjedila. to su bili šlageri prvenstava.
Ma inače Austarlija ima selekciju sastavljena od igrača sa ovih prostora. Ili pošalju određene skaute u ove evropske lige tj drugu dansku i sl. da traže imal ko da mu je dedo ganj'o šta po Oceaniji, pa da ga pikujuHeejjjj, njih neki Kukovi otoci dobiju
A za te Kukove su Farski Otoci velesila, pa ti vidi njihovu jačinu
Baš zbog ovoga je evropsko prvenstvo puno jače, al zanimljivije mi ovo. Treba pustiti samo Koreju, Tuni, Egipat, Brazil i eventualno Kuvajt, a ostalo
a kuba je imala dobre igrače samo što su igrali za druge reprezentacije.
-
The__Doctor
#84 Re: SP Rukomet 2009
dobro je da neko prepoznaje istinski kvalitet belih orlova siguran sam da ce uzeti po obicaju najsjajnije odlicijerado_vidjen wrote:Previdio si nekog Irfana Smjlagica, za kojim placu po hrvatskim forumima.in33sa wrote:Taj debil je uzeo 4 medalje u zadnjih 5 godina.
Od toga dva zlata, Olimpijske i svjetsko prvenstvo.
Pitanje za samo jednu kunu- zasto li je in33sa previdio nekadasnju desnu ruku pudlice Line, i covjeka za kojeg kazu da je bio zaduzen za taktiku njihove rep.
Odgovor znaju i ptice na grani.![]()
Srbija ce 'ladno da osvoji.
- Meho Kodro
#85 Re: SP Rukomet 2009
Ima bar 5-6 kandidata za drugo i trece mjesto (prvo je naravno rezervirano za nebesku Srbiju) - Hrvatska, Francuska, Danska, Njemacka, Spanija.. pa i Norveska, Poljska, a nadam se i da bi Egipat mogao nesto da uradi
Last edited by Meho Kodro on 03/01/2009 17:55, edited 1 time in total.
- bato99
#86 Re: SP Rukomet 2009
mislim da se srbiji treba već sada dodijeliti zlato (ljudi izmislili rukomet)...stvarno ne vidim ko bi mogo da ugrozi zlato srbije na SP...

- bato99
#87 Re: SP Rukomet 2009
dosta zajebancije samo da ivano bude spreman ( a oporavlja se uspješno i biće spreman za SP) HRVATSKA uzima SP .

- Josip
#88 Re: SP Rukomet 2009
ne strahuj. biti će on ne samo spreman već i najbolji.bato99 wrote:dosta zajebancije samo da ivano bude spreman ( a oporavlja se uspješno i biće spreman za SP) HRVATSKA uzima SP .
-
vjecnobordo
-
vjecnobordo
#90 Re: SP Rukomet 2009
DVORANE U KOJIMA ĆE SE ODIGRATI NAREDNO SVJETSKO PRVENSTVO:
Arena Zagreb, Zagreb
Kapacitet: 15.200
U Areni se igraju utakmice grupe E, jedno polufinale, meč za treće mjesto i finalni meč.

Spaladium Arena, Split
Kapacitet: 12.500
U Splitu će biti otvoreno prvenstvo, odigrana skupina B.

Gradski vrt, Osijek
Kapacitet: 3.600
U Osijeku će biti odigrana grupa A.

Dvorana Krešimira Ćosića na Višnjiku, Zadar
Kapacitet: 8.600
U Zadru će biti odigrana skupina F, te razigravanja od 5-12 mjesta.

Sportska dvorana, Varaždin
Kapacitet: 5.200
U Varaždinu će biti odigrana grupa C.

Športska dvorana Žatika, Poreč
Kapacitet: 3.500
U Poreču će biti odigrana skupina D, razigravanja za niža mjesta.

Dom sportova "Mate Parlov", Pula
Kapacitet: 2.132
U Puli će biti odigrana razigravanja za niže pozicije.

Arena Zagreb, Zagreb
Kapacitet: 15.200
U Areni se igraju utakmice grupe E, jedno polufinale, meč za treće mjesto i finalni meč.

Spaladium Arena, Split
Kapacitet: 12.500
U Splitu će biti otvoreno prvenstvo, odigrana skupina B.

Gradski vrt, Osijek
Kapacitet: 3.600
U Osijeku će biti odigrana grupa A.

Dvorana Krešimira Ćosića na Višnjiku, Zadar
Kapacitet: 8.600
U Zadru će biti odigrana skupina F, te razigravanja od 5-12 mjesta.

Sportska dvorana, Varaždin
Kapacitet: 5.200
U Varaždinu će biti odigrana grupa C.

Športska dvorana Žatika, Poreč
Kapacitet: 3.500
U Poreču će biti odigrana skupina D, razigravanja za niža mjesta.

Dom sportova "Mate Parlov", Pula
Kapacitet: 2.132
U Puli će biti odigrana razigravanja za niže pozicije.

- bato99
#91 Re: SP Rukomet 2009
prelijepe dvorane posebno arena zagreb,split i zadar
-
The__Doctor
#92 Re: SP Rukomet 2009
beli orlovi ce se prosetati Porecom uz sve pobjede i eventualno jedan remi
-
vjecnobordo
#93 Re: SP Rukomet 2009
Dvorana u Poreču jedina bezveze, iako je i ona savrsemena i Pula najstarija, najneuređenija. Što se mene tiče, Split najljepša. Zagrebačka Arena je velika, s vana fakat lijepo izggleda, savremena, ali mi se ne sviđa svako 5 redova, izlaz, stepenice, nešto.
Sve u svemu, ekstra pos'o Hrvata, a mislim da i Bosna i Hercegovina vrlo lahko može ovo organizovati.
Dvorane u Sarajevu već postoje, uz dobru rekonstrukciju, mogu se napraviti veće arene, nova dvorana u Zenici, Mostaru, Borik, Mejdan i mislim da je u onom nekom prijedlogu stajala nova hala u Doboju.
Sve u svemu, ekstra pos'o Hrvata, a mislim da i Bosna i Hercegovina vrlo lahko može ovo organizovati.
Dvorane u Sarajevu već postoje, uz dobru rekonstrukciju, mogu se napraviti veće arene, nova dvorana u Zenici, Mostaru, Borik, Mejdan i mislim da je u onom nekom prijedlogu stajala nova hala u Doboju.
- JohnnyS
#94 Re: SP Rukomet 2009
Hoće u Poreču gdje će većina publike za njih navijat...The__Doctor wrote:beli orlovi ce se prosetati Porecom uz sve pobjede i eventualno jedan remi
-
The__Doctor
#95 Re: SP Rukomet 2009
Zadar je od vajkada srpski grad njegovi stanovnici ce skontati da su Srbi onog trenutka kada beli orlovi nastupe u njihovoj dvoraniJohnnyS wrote:Hoće u Poreču gdje će većina publike za njih navijat...The__Doctor wrote:beli orlovi ce se prosetati Porecom uz sve pobjede i eventualno jedan remiAl treba onda u Zadru igrat
![]()
-
Kinder
#96 Re: SP Rukomet 2009
To "doctore "kralju,ko kad znašThe__Doctor wrote:beli orlovi ce se prosetati Porecom uz sve pobjede i eventualno jedan remi
-
The__Doctor
#97 Re: SP Rukomet 2009
Neki se ovdje sprdaju sa Srpskom reprezentacijom a nisu ni svjesni o kakvoj se kvaliteti radi, spremite se djeco za atomski rukomet belih orlova...Kinder wrote:To "doctore "kralju,ko kad znašThe__Doctor wrote:beli orlovi ce se prosetati Porecom uz sve pobjede i eventualno jedan remi![]()
![]()
-
vjecnobordo
#98 Re: SP Rukomet 2009
Evo samo za doctora i ostale fanatike kolijevke rukometa
:

1.2. ce se vioriti po Zagrebu

Na ovoj slici vidimo kako rezervni danski golman slavi držeći 3 prsta u zraku, a svi znamo šta to znači i koliko je karakteristično za Bele orlove
I ovo je očit dokaz teze: Srbija - kolEvka savremenog rukometa 

1.2. ce se vioriti po Zagrebu

Na ovoj slici vidimo kako rezervni danski golman slavi držeći 3 prsta u zraku, a svi znamo šta to znači i koliko je karakteristično za Bele orlove
- JohnnyS
#99 Re: SP Rukomet 2009
A misliš da je crvena boja danskih dresova slučajnost? Pa to je vazda bila boja "belih orlova" 
-
The__Doctor
#100 Re: SP Rukomet 2009
zajebavajte vi ali cete kada pocne prvenstvo isplazenih jezika gledati atomski rukomet srpske reprezentacije