SP Rukomet 2009

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked

Novi svjetski prvak?

HRVATSKA
56
35%
NJEMACKA
10
6%
FRANCUSKA
55
34%
SVEDSKA
3
2%
DANSKA
8
5%
SPANIJA
9
6%
RUSIJA
0
No votes
MADJARSKA
1
1%
SRBIJA
14
9%
NEKO DESETI
5
3%

Total votes: 161

Josip

#76 Re: SP Rukomet 2009

Post by Josip »

ove godine izostaje naj derbi svih SPrvenstava Grenland-Australija.
vjecnobordo

#77 Re: SP Rukomet 2009

Post by vjecnobordo »

Josip wrote:ove godine izostaje naj derbi svih SPrvenstava Grenland-Australija.
U kvalifikacija u jednoj utakmici Kukovi otoci dobili Australiju :roll: Mislim da bi ova gore navedena tekma više ličila na neku paraolimpijsku.

PS Evo sad vidim prije 4 godine na svjetskom Grenland PREGAZIO Australiju :D A i pobjeđivali su Amerikance, u svakom slučaju, nisu za odbaciti, šteta što ih nema :lol:
Josip

#78 Re: SP Rukomet 2009

Post by Josip »

vjecnobordo wrote:
U kvalifikacija u jednoj utakmici Kukovi otoci dobili Australiju :roll: Mislim da bi ova gore navedena tekma više ličila na neku paraolimpijsku.

PS Evo sad vidim prije 4 godine na svjetskom Grenland PREGAZIO Australiju :D A i pobjeđivali su Amerikance, u svakom slučaju, nisu za odbaciti, šteta što ih nema :lol:

je ali prvenstvo prije toga Australija je njih pobjedila. to su bili šlageri prvenstava.
ko zna, možda i nijsu bile loše utakmice jer su i jedni i drugi podjednake kvalitete.
a kada sam na zadnjem SP gledao Hrvatska -Australija ja konto igra Hrvatska-ex Yu. više od pola naših prezimena.
vjecnobordo

#79 Re: SP Rukomet 2009

Post by vjecnobordo »

Josip wrote:
vjecnobordo wrote:

je ali prvenstvo prije toga Australija je njih pobjedila. to su bili šlageri prvenstava.
ko zna, možda i nijsu bile loše utakmice jer su i jedni i drugi podjednake kvalitete.
a kada sam na zadnjem SP gledao Hrvatska -Australija ja konto igra Hrvatska-ex Yu. više od pola naših prezimena.
Ma inače Austarlija ima selekciju sastavljena od igrača sa ovih prostora. Ili pošalju određene skaute u ove evropske lige tj drugu dansku i sl. da traže imal ko da mu je dedo ganj'o šta po Oceaniji, pa da ga pikuju :D Heejjjj, njih neki Kukovi otoci dobiju :D A za te Kukove su Farski Otoci velesila, pa ti vidi njihovu jačinu :-D Baš zbog ovoga je evropsko prvenstvo puno jače, al zanimljivije mi ovo. Treba pustiti samo Koreju, Tuni, Egipat, Brazil i eventualno Kuvajt, a ostalo :skoljka:
Meho Kodro

#80 Re: SP Rukomet 2009

Post by Meho Kodro »

Zwanziger wrote:Posto vidim da se izostavlja najjaca rukometna reprezentacija u pogledu konstantnosti, evo vam rezultati Njemacke:
Ima li ko konstantniji?
Vec se pisalo o tome, ima i konstantnijih, evo poretka u zadnjih pet godina (2003-2008), svi polufinalisti + plasmani Danske, Hrvatske, Spanije, Njemacke i Francuske, najjacih rukometnih sila momentalno (a i u zadnje vrijeme)...

SP 2003 - Portugal
1. Hrvatska
2. Njemacka
3. Francuska
4. Spanija
.................
9. Danska

EP 2004 - Slovenija
1. Njemacka
2. Slovenija
3. Danska
4. Hrvatska
.................
6. Francuska
10. Spanija

OI 2004 - Atena
1. Hrvatska
2. Njemacka
3. Rusija
4. Madjarska
..................
5. Francuska
7. Spanija
Danska nije ucestvovala

SP 2005 - Tunis
1. Spanija
2. Hrvatska
3. Francuska
4. Tunis
------------------
9. Njemacka
13. Danska

EP 2006 - Svicarska
1. Francuska
2. Spanija
3. Danska
4. Hrvatska
................
5. Njemacka

SP 2007 - Njemacka
1. Njemacka
2. Poljska
3. Danska
4. Francuska
............................
5. Hrvatska
6. Spanija

EP 2008 - Norveska
1. Danska
2. Hrvatska
3. Francuska
4. Njemacka
.................
9. Spanija

OI 2008 - Peking
1. Francuska
2. Island
3. Spanija
4. Hrvatska
.......................
7. Danska
9. Njemacka
vjecnobordo

#81 Re: SP Rukomet 2009

Post by vjecnobordo »

Španci najmanje konstantni, a najkonstantniji Francuzi, Hrvati, a za njima Njemci i Danci. Kako god, ja mislim da će Njemačka, kao i uvijek daleko dogurati, ali da ovaj put nisu ništa posebno i da je BRONZA maksimum, zbog dobrog rasporeda :-D
Josip

#82 Re: SP Rukomet 2009

Post by Josip »

vjecnobordo wrote:je ali prvenstvo prije toga Australija je njih pobjedila. to su bili šlageri prvenstava.
Ma inače Austarlija ima selekciju sastavljena od igrača sa ovih prostora. Ili pošalju određene skaute u ove evropske lige tj drugu dansku i sl. da traže imal ko da mu je dedo ganj'o šta po Oceaniji, pa da ga pikuju :D Heejjjj, njih neki Kukovi otoci dobiju :D A za te Kukove su Farski Otoci velesila, pa ti vidi njihovu jačinu :-D Baš zbog ovoga je evropsko prvenstvo puno jače, al zanimljivije mi ovo. Treba pustiti samo Koreju, Tuni, Egipat, Brazil i eventualno Kuvajt, a ostalo :skoljka:[/quote]

ja bi umjesto njih prije Argentinu jer oni imaju igrača dosta koji igraju po španjolskoj drugoj i još Gula (ako igra još za reprezentaciju), a gul je strašan igrač. samo što je u godinama.

a kuba je imala dobre igrače samo što su igrali za druge reprezentacije.
Josip

#83 Re: SP Rukomet 2009

Post by Josip »

Josip wrote:je ali prvenstvo prije toga Australija je njih pobjedila. to su bili šlageri prvenstava.

Ma inače Austarlija ima selekciju sastavljena od igrača sa ovih prostora. Ili pošalju određene skaute u ove evropske lige tj drugu dansku i sl. da traže imal ko da mu je dedo ganj'o šta po Oceaniji, pa da ga pikuju :D Heejjjj, njih neki Kukovi otoci dobiju :D A za te Kukove su Farski Otoci velesila, pa ti vidi njihovu jačinu :-D Baš zbog ovoga je evropsko prvenstvo puno jače, al zanimljivije mi ovo. Treba pustiti samo Koreju, Tuni, Egipat, Brazil i eventualno Kuvajt, a ostalo :skoljka:
ja bi umjesto njih prije Argentinu jer oni imaju igrača dosta koji igraju po španjolskoj drugoj i još Gula (ako igra još za reprezentaciju), a gul je strašan igrač. samo što je u godinama.

a kuba je imala dobre igrače samo što su igrali za druge reprezentacije.
The__Doctor

#84 Re: SP Rukomet 2009

Post by The__Doctor »

rado_vidjen wrote:
in33sa wrote:Taj debil je uzeo 4 medalje u zadnjih 5 godina.

Od toga dva zlata, Olimpijske i svjetsko prvenstvo.
Previdio si nekog Irfana Smjlagica, za kojim placu po hrvatskim forumima.

Pitanje za samo jednu kunu :D - zasto li je in33sa previdio nekadasnju desnu ruku pudlice Line, i covjeka za kojeg kazu da je bio zaduzen za taktiku njihove rep.

Odgovor znaju i ptice na grani. Image

Srbija ce 'ladno da osvoji. Image
dobro je da neko prepoznaje istinski kvalitet belih orlova siguran sam da ce uzeti po obicaju najsjajnije odlicije
Meho Kodro

#85 Re: SP Rukomet 2009

Post by Meho Kodro »

Ima bar 5-6 kandidata za drugo i trece mjesto (prvo je naravno rezervirano za nebesku Srbiju) - Hrvatska, Francuska, Danska, Njemacka, Spanija.. pa i Norveska, Poljska, a nadam se i da bi Egipat mogao nesto da uradi
Last edited by Meho Kodro on 03/01/2009 17:55, edited 1 time in total.
bato99

#86 Re: SP Rukomet 2009

Post by bato99 »

mislim da se srbiji treba već sada dodijeliti zlato (ljudi izmislili rukomet)...stvarno ne vidim ko bi mogo da ugrozi zlato srbije na SP... :D :D
bato99

#87 Re: SP Rukomet 2009

Post by bato99 »

dosta zajebancije samo da ivano bude spreman ( a oporavlja se uspješno i biće spreman za SP) HRVATSKA uzima SP .
Image
Josip

#88 Re: SP Rukomet 2009

Post by Josip »

bato99 wrote:dosta zajebancije samo da ivano bude spreman ( a oporavlja se uspješno i biće spreman za SP) HRVATSKA uzima SP .
Image
ne strahuj. biti će on ne samo spreman već i najbolji.
vjecnobordo

#89 Re: SP Rukomet 2009

Post by vjecnobordo »

ŠAMPIONI:
Image
Image

Image

Image
vjecnobordo

#90 Re: SP Rukomet 2009

Post by vjecnobordo »

DVORANE U KOJIMA ĆE SE ODIGRATI NAREDNO SVJETSKO PRVENSTVO:

Arena Zagreb, Zagreb
Kapacitet: 15.200
U Areni se igraju utakmice grupe E, jedno polufinale, meč za treće mjesto i finalni meč.

Image

Spaladium Arena, Split
Kapacitet: 12.500
U Splitu će biti otvoreno prvenstvo, odigrana skupina B.

Image

Gradski vrt, Osijek
Kapacitet: 3.600
U Osijeku će biti odigrana grupa A.

Image

Dvorana Krešimira Ćosića na Višnjiku, Zadar
Kapacitet: 8.600
U Zadru će biti odigrana skupina F, te razigravanja od 5-12 mjesta.

Image
Image

Sportska dvorana, Varaždin
Kapacitet: 5.200
U Varaždinu će biti odigrana grupa C.

Image

Športska dvorana Žatika, Poreč
Kapacitet: 3.500
U Poreču će biti odigrana skupina D, razigravanja za niža mjesta.

Image

Dom sportova "Mate Parlov", Pula
Kapacitet: 2.132
U Puli će biti odigrana razigravanja za niže pozicije.

Image
bato99

#91 Re: SP Rukomet 2009

Post by bato99 »

prelijepe dvorane posebno arena zagreb,split i zadar
The__Doctor

#92 Re: SP Rukomet 2009

Post by The__Doctor »

beli orlovi ce se prosetati Porecom uz sve pobjede i eventualno jedan remi
vjecnobordo

#93 Re: SP Rukomet 2009

Post by vjecnobordo »

Dvorana u Poreču jedina bezveze, iako je i ona savrsemena i Pula najstarija, najneuređenija. Što se mene tiče, Split najljepša. Zagrebačka Arena je velika, s vana fakat lijepo izggleda, savremena, ali mi se ne sviđa svako 5 redova, izlaz, stepenice, nešto.

Sve u svemu, ekstra pos'o Hrvata, a mislim da i Bosna i Hercegovina vrlo lahko može ovo organizovati.
Dvorane u Sarajevu već postoje, uz dobru rekonstrukciju, mogu se napraviti veće arene, nova dvorana u Zenici, Mostaru, Borik, Mejdan i mislim da je u onom nekom prijedlogu stajala nova hala u Doboju.
JohnnyS

#94 Re: SP Rukomet 2009

Post by JohnnyS »

The__Doctor wrote:beli orlovi ce se prosetati Porecom uz sve pobjede i eventualno jedan remi
Hoće u Poreču gdje će većina publike za njih navijat... :D Al treba onda u Zadru igrat :P :D
The__Doctor

#95 Re: SP Rukomet 2009

Post by The__Doctor »

JohnnyS wrote:
The__Doctor wrote:beli orlovi ce se prosetati Porecom uz sve pobjede i eventualno jedan remi
Hoće u Poreču gdje će većina publike za njih navijat... :D Al treba onda u Zadru igrat :P :D
Zadar je od vajkada srpski grad njegovi stanovnici ce skontati da su Srbi onog trenutka kada beli orlovi nastupe u njihovoj dvorani
Kinder

#96 Re: SP Rukomet 2009

Post by Kinder »

To "doctore "kralju,ko kad znaš :thumbup: :bih:
:lol:
The__Doctor

#97 Re: SP Rukomet 2009

Post by The__Doctor »

Kinder wrote:
To "doctore "kralju,ko kad znaš :thumbup: :bih:
:lol:
Neki se ovdje sprdaju sa Srpskom reprezentacijom a nisu ni svjesni o kakvoj se kvaliteti radi, spremite se djeco za atomski rukomet belih orlova...
vjecnobordo

#98 Re: SP Rukomet 2009

Post by vjecnobordo »

Evo samo za doctora i ostale fanatike kolijevke rukometa 8-) :

Image

1.2. ce se vioriti po Zagrebu :D

Image

Na ovoj slici vidimo kako rezervni danski golman slavi držeći 3 prsta u zraku, a svi znamo šta to znači i koliko je karakteristično za Bele orlove :D I ovo je očit dokaz teze: Srbija - kolEvka savremenog rukometa :lol:
JohnnyS

#99 Re: SP Rukomet 2009

Post by JohnnyS »

A misliš da je crvena boja danskih dresova slučajnost? Pa to je vazda bila boja "belih orlova" :lol:
The__Doctor

#100 Re: SP Rukomet 2009

Post by The__Doctor »

zajebavajte vi ali cete kada pocne prvenstvo isplazenih jezika gledati atomski rukomet srpske reprezentacije
Locked