Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
- madner
#76 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Lako je to rec, ali kuci sjedit sa djecom i zivit od 300 KM muzeve plate isto dovodi do blagih problema. Recimo kako prezivjet. Pa onda ispadne bolje imat 600 nego 300.
Naravno cujem da Saudijci placaju do 800 KM za promjenu nacina oblacenja, onda jest bolje. Moralno malo upitno, ali sta je tu.
Naravno cujem da Saudijci placaju do 800 KM za promjenu nacina oblacenja, onda jest bolje. Moralno malo upitno, ali sta je tu.
-
istocnjak
#77 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
To što se tiče plačanja od strane Saudijaca bilo bi lijepo da je to istinito jer bi nam manje privatnici iskorištavali naše majke, žene, rodbinu ali vjeruj mi ništa od toga nema - nažalost. Truhlo iz Dubaia može dati Majklu Džeksonu 5 miliona eura za dvije pjesme ali neče ti taj pomoči naše sestre muslimanke da se ne pate od jutra do navečer kod robovlasnika. Ako neko zna gdje se to plača i kome da se naše sestre obrate za tu platu o kojoj ti pričaš neka ovdje slobodno i javno kaže jer to je suviše lijepo da bi bilo istinito.madner wrote:Lako je to rec, ali kuci sjedit sa djecom i zivit od 300 KM muzeve plate isto dovodi do blagih problema. Recimo kako prezivjet. Pa onda ispadne bolje imat 600 nego 300.
- madner
#78 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Sta vise rec...
-
paratrooper
#79 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
ako muslimani misle da su im zene, majke i sestre diskriminirane na zapadu, to je super prilika da popakuju stvari i odsele sa zapada.
Na zapadu ionako nemaju previse koristi od sitnih preprodavaca i kebab majstora.
Na zapadu ionako nemaju previse koristi od sitnih preprodavaca i kebab majstora.
- madner
#80 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Upad padobranca henofoba.
Ovaj vid diskriminacije je tesko kvantificirati, ali postoji.
Ovaj vid diskriminacije je tesko kvantificirati, ali postoji.
- piupiu
#81 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Mogu li ja nesto reci? Zene su diskriminirane kako god okrenes: u robovlasnistvu, feudalizmu, kapitalizmu, socijalizmu, plemenskoj zajednici, Aziji, Africi, Evropi, na Marsu, u vodi i na kopnu, pod maramom i pod sesirom, a boga mi i kad im kosa slobodno lahuri na vjetru ... "This is a maaaaan's world," rece James Brown, "but it would be nothing, nothing, without a woman or a girl ..." -- to be discriminated. I jos da dodam da su najveci diskriminatori zena ni Evropa, ni Azija, ni Bliski istok, ni Islam, ni robovlasnistvo, ni kapitalizam, vec zene same. Eto, uhvatio me momenat feministickog nadahnuca. 
-
istocnjak
#82 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Sad bih nešto rekao smiješno na ovo tvoje ali nečupiupiu wrote:Mogu li ja nesto reci? Zene su diskriminirane kako god okrenes: u robovlasnistvu, feudalizmu, kapitalizmu, socijalizmu, plemenskoj zajednici, Aziji, Africi, Evropi, na Marsu, u vodi i na kopnu, pod maramom i pod sesirom, a boga mi i kad im kosa slobodno lahuri na vjetru ... "This is a maaaaan's world," rece James Brown, "but it would be nothing, nothing, without a woman or a girl ..." -- to be discriminated. I jos da dodam da su najveci diskriminatori zena ni Evropa, ni Azija, ni Bliski istok, ni Islam, ni robovlasnistvo, ni kapitalizam, vec zene same. Eto, uhvatio me momenat feministickog nadahnuca.
- piupiu
#83 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Sve je to zbog Ferhadije?istocnjak wrote:Sad bih nešto rekao smiješno na ovo tvoje ali nečupiupiu wrote:Mogu li ja nesto reci? Zene su diskriminirane kako god okrenes: u robovlasnistvu, feudalizmu, kapitalizmu, socijalizmu, plemenskoj zajednici, Aziji, Africi, Evropi, na Marsu, u vodi i na kopnu, pod maramom i pod sesirom, a boga mi i kad im kosa slobodno lahuri na vjetru ... "This is a maaaaan's world," rece James Brown, "but it would be nothing, nothing, without a woman or a girl ..." -- to be discriminated. I jos da dodam da su najveci diskriminatori zena ni Evropa, ni Azija, ni Bliski istok, ni Islam, ni robovlasnistvo, ni kapitalizam, vec zene same. Eto, uhvatio me momenat feministickog nadahnuca.
-
istocnjak
#84 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Svi se uhvatili kritikovanja naših "pokrivenih" sestara a niko neče da spomene što "otkrivene" mlade i zgodne djevojke diskriminiraju mladiče po Ferhadiji i širom BiH i ovog paganskog svijeta pa momci bukvalno psihički oboliše, svadjaju se sa roditeljima, tuku, drogiraju, opijaju, neče da uče itd i rade ostala zla. To niko ne spominje, jeste ono sada svima nama bude smiješno kada se to spomene jer živimo u takvom paganskom društvu gdje je to "normalna pojava" ali istina je da nanose ogromnu štetu mladim ljudima sa nesagledivim posljedicama po svako društvo a iste te mlade dame nisu svjesne činjenice da ih to može odvesti u vječnu vatru džehenema a Allah dž.š. to najbolje zna.piupiu wrote:Sve je to zbog Ferhadije?istocnjak wrote:Sad bih nešto rekao smiješno na ovo tvoje ali nečupiupiu wrote:Mogu li ja nesto reci? Zene su diskriminirane kako god okrenes: u robovlasnistvu, feudalizmu, kapitalizmu, socijalizmu, plemenskoj zajednici, Aziji, Africi, Evropi, na Marsu, u vodi i na kopnu, pod maramom i pod sesirom, a boga mi i kad im kosa slobodno lahuri na vjetru ... "This is a maaaaan's world," rece James Brown, "but it would be nothing, nothing, without a woman or a girl ..." -- to be discriminated. I jos da dodam da su najveci diskriminatori zena ni Evropa, ni Azija, ni Bliski istok, ni Islam, ni robovlasnistvo, ni kapitalizam, vec zene same. Eto, uhvatio me momenat feministickog nadahnuca.
- madner
#85 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
svaka cast, koji skec.
-
istocnjak
#86 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Samo se ti smiji, a kad god dodješ sa šetnje Ferhadijom ovdje nam prosipaš svoju nervozu pa raja ispašta. A ovo ozbiljno mislim za "otkrivene" recite ako nisam u pravu.madner wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisam ni skonto da se zezas, kontam cijelo vrijeme ti mrtav ozbiljan.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svaka cast, koji skec.
- madner
#87 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Nemoj vise, zabolit ce me stomak.
- piupiu
#88 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Da rekapituliramo, zene su neodgovorne i zbog toga ce zavrsiti u vatri. Ma, s Vatrom Ferhadija i pocinje i zavrsava, Istocnjace, pa to je bar jasno!istocnjak wrote:Svi se uhvatili kritikovanja naših "pokrivenih" sestara a niko neče da spomene što "otkrivene" mlade i zgodne djevojke diskriminiraju mladiče po Ferhadiji i širom BiH i ovog paganskog svijeta pa momci bukvalno psihički oboliše, svadjaju se sa roditeljima, tuku, drogiraju, opijaju, neče da uče itd i rade ostala zla. To niko ne spominje, jeste ono sada svima nama bude smiješno kada se to spomene jer živimo u takvom paganskom društvu gdje je to "normalna pojava" ali istina je da nanose ogromnu štetu mladim ljudima sa nesagledivim posljedicama po svako društvo a iste te mlade dame nisu svjesne činjenice da ih to može odvesti u vječnu vatru džehenema a Allah dž.š. to najbolje zna.piupiu wrote: Sve je to zbog Ferhadije?
-
istocnjak
#89 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
madner je dokaz ove moje teze. Zar ne piupiu?piupiu wrote:Da rekapituliramo, zene su neodgovorne i zbog toga ce zavrsiti u vatri. Ma, s Vatrom Ferhadija i pocinje i zavrsava, Istocnjace, pa to je bar jasno!istocnjak wrote:Svi se uhvatili kritikovanja naših "pokrivenih" sestara a niko neče da spomene što "otkrivene" mlade i zgodne djevojke diskriminiraju mladiče po Ferhadiji i širom BiH i ovog paganskog svijeta pa momci bukvalno psihički oboliše, svadjaju se sa roditeljima, tuku, drogiraju, opijaju, neče da uče itd i rade ostala zla. To niko ne spominje, jeste ono sada svima nama bude smiješno kada se to spomene jer živimo u takvom paganskom društvu gdje je to "normalna pojava" ali istina je da nanose ogromnu štetu mladim ljudima sa nesagledivim posljedicama po svako društvo a iste te mlade dame nisu svjesne činjenice da ih to može odvesti u vječnu vatru džehenema a Allah dž.š. to najbolje zna.piupiu wrote: Sve je to zbog Ferhadije?![]()
![]()
-
istocnjak
#90 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Kada vidim neke djevojke na Ferhadiji kako se oskudno i bez ikakvog stida oblače pomislim da sam u Africi među onim bantu plemenima a ne u BiH. Pa se onda čudimo što nam raja nervozna ovdje dolazi.madner wrote:![]()
Last edited by istocnjak on 19/11/2008 13:25, edited 1 time in total.
- madner
#91 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Uzas, jos ako imaju duge noge, ili ljepu guzu, ili stas, ili sise.istocnjak wrote:Kada vidim neke djevojke na Ferhadiji kako se oskudno i bez ikakvog stida nose pomislim da sam u Africi među onim bantu plemenima a ne u BiH.madner wrote:![]()
A najgore je kad imaju vise od jedne stvari.
Ma i ja bi sebi odma oci izvadio. Grozno.
Totalno izgubim kontrolu i moram priznat da ono bas i pogledam. Bude me stid.
Last edited by madner on 19/11/2008 13:33, edited 1 time in total.
- piupiu
#92 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Da se priblizimo temi -- Diskriminacija na djelu: Madner na Ferhadiji.madner wrote:Uzas, jos ako imaju duge noge, Ili ljepu guzu, Ili stas, Ili sise.istocnjak wrote:Kada vidim neke djevojke na Ferhadiji kako se oskudno i bez ikakvog stida nose pomislim da sam u Africi među onim bantu plemenima a ne u BiH.madner wrote:![]()
-
istocnjak
#93 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Dobro je ba ne odaji se više, vidiš da smo te svi skontali ovdje.madner wrote:Uzas, jos ako imaju duge noge, Ili ljepu guzu, Ili stas, Ili sise.istocnjak wrote:Kada vidim neke djevojke na Ferhadiji kako se oskudno i bez ikakvog stida nose pomislim da sam u Africi među onim bantu plemenima a ne u BiH.madner wrote:![]()
-
istocnjak
#94 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
[/quote]
Da se priblizimo temi -- Diskriminacija na djelu: Madner na Ferhadiji.
[/quote]
Odoh baš ste neozbiljni.
Da se priblizimo temi -- Diskriminacija na djelu: Madner na Ferhadiji.
Odoh baš ste neozbiljni.
- madner
#95 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
A more, to je vec pervezija koja nije za foruma.
Ferhadija je ono, jedva podnosljivo i samo sa roditeljskom paznom.
-
istocnjak
#96 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Ništa onda u subotu svi na proteste protiv onih oskudno odjevenih djevojaka koje udaraju na psihu momcima po Ferhadiji. Ponesite transparente tipa "Reci NE odječi iz Afrike" ili "Spasimo madnera dok još ima vremena".madner wrote:A more, to je vec pervezija koja nije za foruma.![]()
- madner
#97 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Moze moze, ja cu na pivu pa da napravim malo pregled po kaficima.
Nisam odavno, da vidim ima li sta novo u svijetu mode.
Ako bude kakvih ljepotica koji bi da me spase, neka se slobodno jave.
Ne bih da diskriminiram.
Ne bih da diskriminiram.
-
istocnjak
#98 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Kriza si ...madner wrote:Moze moze, ja cu na pivu pa da napravim malo pregled po kaficima.
Ne bih da diskriminiram.
- piupiu
#99 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
istocnjak wrote:Ništa onda u subotu svi na proteste protiv onih oskudno odjevenih djevojaka koje udaraju na psihu momcima po Ferhadiji. Ponesite transparente tipa "Reci NE odječi iz Afrike" ili "Spasimo madnera dok još ima vremena".madner wrote:A more, to je vec pervezija koja nije za foruma.![]()
-
istocnjak
#100 Re: Diskiriminacija zene muslimanke u Evropi
Ništa od toga samo "par distance" od žena i što ranije se oženiti ako želiš sebi dobro.piupiu wrote:istocnjak wrote:Ništa onda u subotu svi na proteste protiv onih oskudno odjevenih djevojaka koje udaraju na psihu momcima po Ferhadiji. Ponesite transparente tipa "Reci NE odječi iz Afrike" ili "Spasimo madnera dok još ima vremena".madner wrote:A more, to je vec pervezija koja nije za foruma.![]()
Ferhadija je ono, jedva podnosljivo i samo sa roditeljskom paznom.Ma, ja bih tebe tako rado izljubila ponekad, samo da nije strasni grijeh!